- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Εγώ πάλι, φίλε Petasis το νομίζω... :HTEHETH63:

Στο ιταλίκό site της Samsung γίνεται αναφορά για Micro Dimming (όχι "Plus") στην D8000, όπως ακριβώς και στην D7000.

http://www.samsung.com/it/consumer/...dex.idx?pagetype=prd_detail&tab=specification

Δηλαδη θα βγαλει ειδικο μοντελο η samsung για κανα δυο μονο αγορες ?
δεν το νομιζω.
Το να φερει μονο στην ελλαδα την d7000 το καταλαβαινω αλλα d8000 lite edition δεν το νομιζω.

Οχι για κανα-δύο αγορές. Μιλάμε για την ευρωπαική αγορά. Σε Ασία-Αμερική θα είναι από ότι φαίνεται με 'plus'. Τέσπα.. θα δείξει.

Μαλιστα,τι να πω,αν ειναι ετσι να δωσω συχαρητηρια στην samsung.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

καλημέρα σου,
ίσως να είναι και χαζομάρα αλλά τους υπότιτλους πρέπει να τους έχεις στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα ακριβώς. στο επισημαίνω επειδή λες ότι τους έχεις σε ξεχωριστό φάκελο.

Ευχαριστώ φίλε μου, με έσωσες lol.
Ήταν στον ίδιο φάκελο αλλά δεν είχαν ίδια κατάληξη με το αρχείο της ταινίας.
Τώρα όλα καλά.

Clouding φαινεται να ειναι.

Και για την C8000 ειχε αναφερθει απο καποιους κατοχους παρολο οτι συνηθως το καλυπτε το dimming.

Η διαφορά τους πρέπει να είναι το Smart TV που θα έχει η D5500 (μην σε μπερδεύει η photo της D5000 στο skroutz που γραφει smart tv..)

100Hz φαίνεται να έχουν και οι 2.

Η διαφορά τους πρέπει να είναι το Smart TV που θα έχει η D5500 (μην σε μπερδεύει η photo της D5000 στο skroutz που γραφει smart tv..)

100Hz φαίνεται να έχουν και οι 2.

Το SMART TV τι ακριβώς είναι;

DLNA με Ethernet έχουν και οι 2;

To Smart TV είναι μια εμπουτισμένη πλατφόρμα για προβολή περιεχομένου internet στην τηλεόραση. Το πόσο χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη, άγνωστο ακόμα..

Για το δεύτερο ερώτημα σου, και οι δύο διαθέτουν θύρα Ethernet. είναι wireless ready και διαθέτουν λειτουργία all-share(DLNA). Αν η λειτουργία τους DLNA συνδιάζεται εκτός από το wi-fi, και με την θύρα ethernet, δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

To Smart TV είναι μια εμπουτισμένη πλατφόρμα για προβολή περιεχομένου internet στην τηλεόραση. Το πόσο χρήσιμο μπορεί να αποδειχθεί στην πράξη, άγνωστο ακόμα..

Για το δεύτερο ερώτημα σου, και οι δύο διαθέτουν θύρα Ethernet. είναι wireless ready και διαθέτουν λειτουργία all-share(DLNA). Αν η λειτουργία τους DLNA συνδιάζεται εκτός από το wi-fi, και με την θύρα ethernet, δυστυχώς δεν το γνωρίζω.

Αν δεν υπάρχει για αυτό το λόγο το Ethernet τότε γιατί υπάρχει;

Καλήμερα σας

Απο χτες το πρωί είμαι ενας περήφανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κάτοχος μιας UE46D8000.

1 Σιγά που δεν έχει clouding!!! εχει και παραέχει, οτα βλέπεις ταινίες με μαύρες μπάρες πανω κάτω εχει και ειναι ενοχλητικό στα σκούρα μαυρα χρώματα.
αν εχει κάποιος ρυθμίσεις να το μαζέψω θα του χρωστάω χάρη.
2 Το WEB ειναι καλο αλλα δύσχρηστο γιατι το control ειναι απλο και δεν βοηθάει καθόλου.Το iphone εχει aplication tv control samsung αλλα και αθτο ειναι λιγο δύσχρηστο.
3 Ο ηχος ειναι πολυ καλος η TV ειναο όμορφη και οι ρύθμισης ειναι πολύ εύκολες και το media player καλο,αν εχεισ WD MEDIA PLAYER ειναι καλύτερο.

θεωρό οτι εχω καν ει βλακεία και έπρεπε να παρω plasma και οτι ειναι πολυ Ακριβή για αυτο που ειναι, μια μετρια TV.

όταν αρχίσω να βλέπω 3D θα σας ξαναγράψω.