- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Καλήμερα σας

Απο χτες το πρωί είμαι ενας περήφανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κάτοχος μιας UE46D8000.

1 Σιγά που δεν έχει clouding!!! εχει και παραέχει, οτα βλέπεις ταινίες με μαύρες μπάρες πανω κάτω εχει και ειναι ενοχλητικό στα σκούρα μαυρα χρώματα.
αν εχει κάποιος ρυθμίσεις να το μαζέψω θα του χρωστάω χάρη.
2 Το WEB ειναι καλο αλλα δύσχρηστο γιατι το control ειναι απλο και δεν βοηθάει καθόλου.Το iphone εχει aplication tv control samsung αλλα και αθτο ειναι λιγο δύσχρηστο.
3 Ο ηχος ειναι πολυ καλος η TV ειναο όμορφη και οι ρύθμισης ειναι πολύ εύκολες και το media player καλο,αν εχεισ WD MEDIA PLAYER ειναι καλύτερο.

θεωρό οτι εχω καν ει βλακεία και έπρεπε να παρω plasma και οτι ειναι πολυ Ακριβή για αυτο που ειναι, μια μετρια TV.

όταν αρχίσω να βλέπω 3D θα σας ξαναγράψω.

E βαστα βρε φιλε, εδω ολοι λεγανε οτι η C8000 εχει βελτιωσει κατα πολυ το προβλημα του cλouding με τo "local dimming" που εχει.
Εμενα ο αδελφος μου εχει μια 46αρα C7000 και το clouding δεν ειναι και τρομερο.....αν λοιπον της C8000 ειναι καλυτερο απο της 7000 και αφου τωρα εσυ εχεις την σειρα D....δε μπορει, μια βελτιωση ακομα θα την εχει....ποσο προβλημα μπορει να ειναι?

Bαλε να δουμε.
Το Σ/Κ που θα ξαναπαω να την δω την 55 θα τους βαλω να παιξουν κατι σε μαυρο μη σου πω θα κουβαλαω και flashaki μαζι μου με μια μαυριλα :D

Bαλε να δουμε.
Το Σ/Κ που θα ξαναπαω να την δω την 55 θα τους βαλω να παιξουν κατι σε μαυρο μη σου πω θα κουβαλαω και flashaki μαζι μου με μια μαυριλα :D

Πού θα την δείς για να κρίνεις? Σε κατάστημα? Σιγά μην δείς εκεί το clouding από τα προβόλια που έχουν για φωτισμό. Σε φωτισμό που να προσομειάζει χώρο σαλονιού πρέπει να την δείς για να κρίνεις....

Καλήμερα σας

Απο χτες το πρωί είμαι ενας περήφανος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κάτοχος μιας UE46D8000.

1 Σιγά που δεν έχει clouding!!! εχει και παραέχει, οτα βλέπεις ταινίες με μαύρες μπάρες πανω κάτω εχει και ειναι ενοχλητικό στα σκούρα μαυρα χρώματα.
2 Το WEB ειναι καλο αλλα δύσχρηστο γιατι το control ειναι απλο και δεν βοηθάει καθόλου.Το iphone εχει aplication tv control samsung αλλα και αθτο ειναι λιγο δύσχρηστο.
3 Ο ηχος ειναι πολυ καλος η TV ειναο όμορφη και οι ρύθμισης ειναι πολύ εύκολες και το media player καλο,αν εχεισ WD MEDIA PLAYER ειναι καλύτερο.

θεωρό οτι εχω καν ει βλακεία και έπρεπε να παρω plasma και οτι ειναι πολυ Ακριβή για αυτο που ειναι, μια μετρια TV.

Φίλε ανέβασε μια φωτογραφία (αν μπορείς) για να δούμε την έκταση του φαινομένου. Η τηλεόραση να δείχνει σε μαύρο φόντο μια σειρά από λευκά γράμματα στην μέση ή τίτλους τέλους μιας ταινίας.

Thanks!!!!

Οποιος παιρνει edge LED Sony/Samsung ειναι σιγουρο οτι θα εχει clouding , το θεμα ειναι να σταθει τυχερος και να μην φαινεται πολυ.

Και υπαρχει και το αλλο θεμα της χειροτερευσης με το χρονο. Στην δικια μου την W4000 και στην αρχη φαινοταν αλλα μετα απο 2 χρονια εβγαζε ματι.

Εκτος βεβαια και ειναι ψυχολογικο το θεμα και πεφτει το ματι πανω πιο ευκολα.

Μάλλον ψυχολογικό ήταν. Εγώ δεν έχω παρατηρήσει μεταβολή στην απόδοση LCD πάνελ με την πάροδο του χρόνου. Εκτός και αν κάτι είχε αλλάξει στον οπίσθιο φωτισμό...

Είδα σήμερα στον Κωτσόβολο την D7000 με κανονικό internet browser και από ότι μου είπαν έχει και η D8000. Νομίζω ήταν IE.
Πολύ όμορφη αισθητικά η D7000 και με λεπτό πλαίσιο και προφίλ!

Πού θα την δείς για να κρίνεις? Σε κατάστημα? Σιγά μην δείς εκεί το clouding από τα προβόλια που έχουν για φωτισμό. Σε φωτισμό που να προσομειάζει χώρο σαλονιού πρέπει να την δείς για να κρίνεις....

Στο Πλαισιο Λ.Βουλιαγμενης προχτες που πηγα διαπιστωσα οτι εχουν αλλαξει το φωτισμο στο χωρο των τηλεορασεων (κρυφος φωτισμος χαμηλης εντασης) και πλεον ειναι πολυ καλος σε βαθμο που να πλησιαζει πολυ συνθηκες σαλωνιου. Επισης ειδα οτι ειχε μεγαλη ποικιλια τηλεορασεων και ειχε και την 46D8000.

Και στο πλαίσιο ο φωτισμός είναι σε χαμηλά επίπεδα σε αρκετά μαγαζιά πλέον...

Καλήμερα σας

Βαλε την ρυθμιση του οπισθιου φωτισμου στο 7 απο το 20 που ειναι!!!και θα δεις αισθητη βελτιωση στο θεμα clouding!!και η τηλεοραση ειναι μια χαρα!!!δεν την λες και μετρια.

Βαλε την ρυθμιση του οπισθιου φωτισμου στο 7 απο το 20 που ειναι!!!και θα δεις αισθητη βελτιωση στο θεμα clouding!!και η τηλεοραση ειναι μια χαρα!!!δεν την λες και μετρια.
Αν αυτη η samsung θελει backlight 7 (μαυρα σκοταδια) παντα σε cinema mode,για να παιζει σωστα, θα ειναι εξαιρεση, γιατι μεχρι τωρα ολες ηθελαν απο 13 ως 18.

Last edited:
Samsung UE32D6530:Reviews-Σχολια

Ρε παιδια την εχει κανενας την παραπανω τηλεοραση να μας πει σχολια?

Αν αυτη η samsung θελει backlight 7 (μαυρα σκοταδια) παντα σε cinema mode,για να παιζει σωστα, θα ειναι εξαιρεση, γιατι μεχρι τωρα ολες ηθελαν απο 13 ως 18.
Προσωπικα φιλε μου επειδη ειμαι κατοχος της συγγεκριμενης τηλεορασης!!!με backlight 7!!!μια χαρα παιζει!!!δεν την λες και σκοτεινη.

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Samsung UE46D7000 Review:

ΥΠΕΡ:

-Great picture in 2D and 3D

-Accurate colour reproduction (average deltaE: 2.4) and high contrast (ratio: 2610:1)

-Powerful Motion Plus 800 Hz filter

-Backlit remote control

-Low energy consumption: 89 W

KATA:

-Glossy screen picks up reflections

-Viewing angles too narrow

-
Remote pretty basic

-Crosstalk more visible than with plasma TVs

-Clouding on our test unit

http://www.digitalversus.com/samsung-ue46d7000-p364_10715_36.html

Πράγματι η D7000 πρέπει να έχει αντανακλάσεις, όπως φαίνεται και στο βιντεάκι παρουσίασης

Samsung D7000 55 Inch

Τι διαφορες εχουν η 7000 με την 8000?

Και στο πλαίσιο ο φωτισμός είναι σε χαμηλά επίπεδα σε αρκετά μαγαζιά πλέον...

Ναι αυτο ισχυει.
Κριμα που το Πλαισιo αυτην την στιγμη την εχει πιο ακριβα απ'ολους 500 + απο τον πρωτο στο Skroutz :violent-smiley-030:

Last edited:
Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Πράγματι η D7000 πρέπει να έχει αντανακλάσεις, όπως φαίνεται και στο βιντεάκι παρουσίασης

Ολες οι καλες LCD εχουν ανακλασεις εδω και 2-3 χρονια.

Με ματ οθονη πλεον μονο καμια "μπακατελα" θα βρεις.