- SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Επειδή το διαβάζω και το ακούω συχνά, δεν υπάρχει πληθυντικός σε ξένες λέξεις, όταν τις χρησιμοποιούμε στη γλώσσα μας. Π.χ. είναι τα πάνελ, τα πρότζεκτ, οι μάδερμπορτ, τα φόρουμ κ.λπ.

αυτό μου θυμίζει γρήγορη ψαριανό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:fahne90:

Είδα προχτές για πρώτη φορα από κοντά την 64D8000 και δεν έχω λόγια να την περιγράψω....
Ήταν ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα......απίστευτη εικόνα!!!!!!

Είδα προχτές για πρώτη φορα από κοντά την 64D8000 και δεν έχω λόγια να την περιγράψω....
Ήταν ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα......απίστευτη εικόνα!!!!!!

επειδη την εχω παραγγειλει εδω και τρεις εβδομαδες και μου ειπαν θα κανει αλλες τρεις για να ερθει που την ειδες? την εχουν ετοιμοπαραδοτη?

Λοιπόν το γράφω και εδώ. Τις προάλλες όταν άνοιξα την τηλεόραση είδα ένα δυνατό φως κάτω αριστερά. Την έκλεισα την ξανά άνοιξα το ίδιο αλλά πιο αχνό. Πήρα τη φωτογραφική αλλά μόλις την ξανά άνοιξα, είχε χαθεί. Από χθες όμως το εμφανίζει και πάλι. Αυτή τη φορά το τράβηξα βίντεο με το κινητό μιας και στις φωτό δε φαίνεται καλά.

Για πείτε μου και εσείς. Τί μπορεί να είναι;

http://www.filefactory.com/file/cb693d1/n/MOV00670.MP4

να σημειώσω ότι φαίνεται καλύτερα στο αρχικό logo μιας και μάλλον είναι οι ρυθμίσεις contrast και φωτεινότητα στο φουλ.

Αν στο κάνει μόνο όταν ανοίγεις την τηλεόραση, ίσως πρόκειται για την διαδικασία αρχικοποίησης του λειτουργικού. Μπορεί η αρχικοποίηση να γίνεται παράλληλα, και να εμφανίζεται εικόνα πριν προλάβει όλο το υλικό να αρχικοποιηθεί σωστά.

Αυτό το σημάδι (σαν λοξή γραμμή) στην οθόνη, τι ακριβώς είναι; Ανάκλαση;

Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Αν στο κάνει μόνο όταν ανοίγεις την τηλεόραση, ίσως πρόκειται για την διαδικασία αρχικοποίησης του λειτουργικού. Μπορεί η αρχικοποίηση να γίνεται παράλληλα, και να εμφανίζεται εικόνα πριν προλάβει όλο το υλικό να αρχικοποιηθεί σωστά.

Αυτό το σημάδι (σαν λοξή γραμμή) στην οθόνη, τι ακριβώς είναι; Ανάκλαση;

ανάκλαση είναι από το παντζούρι. Το πρόβλημα αν φαίνεται καλά είναι στη διαγώνιο κάτω αριστερά και κατά μήκος της κάτω μεριάς της τηλεόρασης. Αν το παγώσεις στο 00:03 θα το προσέξεις όλο...

προσπάθησα και τράβηξα ένα screenshot το βίντεο μου...

Attachments

• Screen shot 2011-05-23 at 4.07.45 μ.μ..jpg
    Screen shot 2011-05-23 at 4.07.45 μ.μ..jpg
    4.8 KB · Views: 70
Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Σαν torching μου μοιάζει..και panel bleeding.

Τώρα που την άνοιξα, μετά από 12 ώρες απενεργοποίησης το έκανε αλλά όχι τόσο έντονο. Όταν βλέπω κάποιο κανάλι αναλογικό το οποίο έχει μαύρη μπάρα κάτω, βάζω τέρμα τον οπίσθιο αλλά δε μου εμφανίζεται καθόλου.

Re: Απάντηση: Re: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

Τώρα που την άνοιξα, μετά από 12 ώρες απενεργοποίησης το έκανε αλλά όχι τόσο έντονο. Όταν βλέπω κάποιο κανάλι αναλογικό το οποίο έχει μαύρη μπάρα κάτω, βάζω τέρμα τον οπίσθιο αλλά δε μου εμφανίζεται καθόλου.

Δυστυχως το torching επιδευνωνεται με το χρονο. Οταν την ανοιξεις και ειναι κρυα δεν βλεπεις τιποτα. Μολις ζεσταθει το torching κανει την εμφανιση του και γινεται τοσο εντονοτερο οσο περισσοτερο παιζει η τηλεοραση.
Σας μιλω εκ πειρας,
Νικος

οκ. κάποια στιγμή θα πάρω τηλέφωνο να έρθουν να μου την αλλάξουν. Ευχαριστώωωωω

Re: Απάντηση: - SAMSUNG TV Line-up 2011 -

οκ. κάποια στιγμή θα πάρω τηλέφωνο να έρθουν να μου την αλλάξουν. Ευχαριστώωωωω

Οταν το κανεις ενημερωσε...εχω μεγαλη περιεργεια να δω αν στην αλλαξουν ή αν θα πουν οτι ετσι ειναι η εν λογω tv.

Απο που την ειχες παρεις?

Samsung UE46D7000 Review

ue46d7000.jpg

Given the near identical specifications of the D7000 and D8000 series of LED LCD TVs, we were expecting near identical performance – and that’s exactly what we found. The Samsung UE46D7000 shares the same strengths and weaknesses as the equivalent UE46D8000 model, but knocks £150-200 off the price, and becomes more appealing in the process. Its biggest remaining issues relate to screen uniformity (the panel isn’t consistently lit across its surface), as well as with (nearly) undefeatable noise smoothing which can produce an unappealing motion blurring effect with grainy film material (it can be side-stepped if the user activates “Game Mode”, but this involves some small picture quality trade-offs). Our last criticism relates to the HDTV’s price: being video enthusiasts first and foremost, we do need to point out that a good amount of the D7000′s still high price tag results from its excellent design, which is of secondary importance to us compared to picture quality. Of course, value is entirely subjective.

Putting those issues aside, it’s mostly good news. The UE46D7000 has a great assortment of picture calibration controls which allow the LCD panel’s output to be adjusted to within an inch of its life, resulting in images that are realistically coloured. Additionally, this 3DTV is capable of some very appealing 3D images: Samsung has seemingly performed miracles and has brought crosstalk artefacting down to “mildly irritating” levels, a huge improvement on first-generation 3D LCD attempts. The D7000 produces a consistently coloured, full resolution image in 3D mode, with little in the way of unwanted artefacts. Crosstalk has always been the biggest weakness of LCD-based 3D TVs, but if it’s being cleaned up at this fast a rate, it seems that LCD will certainly be able to hold its own when it comes to tri-dimensional images.

recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm

edit: gzoun, πιάσε κόκκινο... :flipout: :flipout:

Last edited:
Samsung UE40D8000 Review

Βy Μανώλης Καστρουνής

SAMSUNG-UE40D8000-FRONT-300x300.jpg

Η σειρά D8000 αποτελεί μια άψογα σχεδιαστική πρόταση και από πολλούς θεωρείται ως μια από τις κορυφαίες τηλεοράσεις τεχνολογίας LCD για αυτήν την χρονιά. Και όχι άδικα.

Με την πρώτη ματιά αυτό που αισθάνεσαι είναι ότι η εικόνα πηδά μέσα από το panel. Σαν να έχεις έναν πίνακα που αιωρείται στο πουθενά.

Η εικόνα της είναι φωτεινή ενώ τα χρώματα ζωντανά και μεστά αλλά μόνο στο mode movie. Όλες οι άλλες επιλογές έχουν προρυθμίσεις περισσότερο «πιασάρικες» παρά σωστές αλλά όμως αυτό έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο μέρος αγοραστών που επιζητούν την εντυπωσιακή αλλά όχι σωστή εικόνα...

...Η φωτεινότητα είναι υπεραρκετή στο mode Normal (300 nits, color std) με το ρυθμιστικό του backligt στο 20 ενώ στην επιλογή 0, δηλαδή κλειστό, η φωτεινότητα ήταν πολύ χαμηλή (22 nits, color std)...

...το μαύρο είναι της τάξης του 0,049nits με το backlight στο 6 ενώ τέρμα ανοικτό (backlight 20) το μαύρο ανέβηκε στο 0,0786 nits...

...Στα αρνητικά θα αναφέρω το clouding το οποίο είναι συχνό φαινόμενο σε αυτό το μοντέλο δεδομένου ότι έχω δει και ελέγχει τέσσερις οι οποίες έχουν το ίδιο θέμα αλλά σε διαφορετική έκταση όπως επίσης και ανακλαστική επιφάνεια της...

SAMSUNG-UE40D8000-PICTURE-MODE-MOVIE-cie-1931-300x248.jpg

SAMSUNG-UE40D8000-ansi-back-light-6-296x300.jpg

SAMSUNG-UE40D8000_18-300x201.jpg

Τα υπόλοιπα, στο: http://www.perfectimage.gr/2011/05/25/samsung-ue40d8000-review-2/

καλά όλα αυτά, αν και μαρκετιγκίστικα. Αλλά εμένα το σημάδι το φωτεινό, μία έρχεται και μία φεύγει. Έχει δύο μέρες τώρα, τίποτα. Και πως καλείς τον τεχνικό να δει κάτι που δεν υπάρχει;

Eχει κανεις υποψιν του ΤΕΛΙΚΑ τι θα γινει με τις πλασμα D7000/8000?

Θα ερθουν ποτέ στην Ελλάδα ή μηπως δεν σκοπευει να τις εισαγει η μαμα εταιρεία?
Απ'οτι καταλαβα....μονο καποιες 64 D8000 εχουν ερθει.....