Samsung UE C6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νίκο είχα πάει απο το μαγαζί που την αγόρασα όπως και σε άλλο ένα πρίν δώ το μύνημά σου και το αποτέλεσμα ήταν οτι όλες οι τηλεοράσεις που δοκίμασα της σειράς C6000 το inception το έπαιξαν κανονικά

Αρχείο 4.36 Gb το παίζει κανονικά η TV 6.36 gb αρνείται

Επι τι ευκαιρια να και η ανάλυση των video

Inception

Video
ID : 3
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 5 frames
Muxing mode : Header stripping
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 2h 28mn
Bit rate : 4 821 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 536 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.293
Stream size : 4.86 GiB (74%)
Writing library : x264 core 107 r1766 f9f0035
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.15 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=0 / chroma_qp_offset=-3 / threads=6 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=2 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=1 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=2 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=4821 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English

Prince of Persia

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : Yes
Format settings, ReFrames : 4 frames
Muxing mode : Header stripping
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 55mn
Bit rate : 6 592 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 536 pixels
Display aspect ratio : 2.35:1
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.401
Stream size : 5.21 GiB (79%)
Writing library : x264 core 104 r1703 cd21d05
Encoding settings : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:0:0 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=7 / psy=1 / psy_rd=1.00:0.20 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / fast_pskip=1 / chroma_qp_offset=-6 / threads=12 / sliced_threads=0 / nr=0 / decimate=1 / interlaced=0 / constrained_intra=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / weightb=1 / open_gop=0 / weightp=0 / keyint=250 / keyint_min=23 / scenecut=40 / intra_refresh=0 / rc_lookahead=40 / rc=2pass / mbtree=1 / bitrate=6592 / ratetol=1.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / aq=1:1.00
Language : English

Πήγα απο τη service one στη ηλιούπολη και του εξήγησα τι συμβαίνει τόσο με την τηλεόραση όσο και με το Home Theater(Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα)

Επειδή και αυτοί δεν το βρίσκουν λογικό να το κάνει αυτό μου είπαν να στείλω ένα mail σχετικά με τις δοκιμές που έχω κάνει για να σταλεί στα κεντρικά.

Stavreas κανονικά θα έπρεπε να στα παίζει και τα δύο. Και το Format profile : [email protected] & Format settings, ReFrames : 4 frames και 5 frames αντιστοιχα είναι συμβατά με την TV. Κάτι παίζει μάλλον(μακάρι να κάνω λάθος) με το Media Player της TV. Πίεσέ τους τώρα που είναι ακόμη του κουτιού.
Αν μπορείς βρές κι άλλα mkv και κάνε κι άλλες δοκιμές για να έχεις και περισσότερα πειστήρια.
Ελπίζω να σου πάνε όλα καλά.

@Bayern: Σε NTFS είναι το φλασάκι , αν ήταν σε Fat32 δέν θα μπορούσα να το γράψω το αρχείο.

@NikolasG: Αυτό κάνω Νίκο, τους έστειλα mail 2 σελίδες με τις ενέργειες και τις δοκιμές που έχω κάνει και περιμένω να βρούν λύση τόσο για την τηλεόραση όσο και για το Home theater.

Παιδια μετα απο πολλη σκεψη πολυ διαβασμα και πολλες γνωμες που πηρα παρηγγειλα χθες την samsung UE32C6000 απο τον κωτσοβολο και θα ηθελα να ρωτησω για κατι που με παραξενεψε !Γιατι δεν υπαρχει στο ελληνικο σαιτ της samsung η συγκεκριμενη 32αρα,ακουσα καπου οτι ειναι κομματι προμο,αυτο τι ακριβως σημαινει?Στην αρχη ημουνα αναμεσα στην LG32LE7500 και την UE32C6000 πιστευω να εκανα καλη επιλογη και να μην το μετανιωσω!

Last edited:
οκ σιγουρα μπορει να εχει απαντηθει η ερωτηση, αλλα μεχρι να κοιταξω,αν μπορει να μου πει καποιος κατοχος, εαν παιζει αρχεια απο σκληρο δισκο μεσω usb.
Και αν ναι τι αρχεια.:ears:

οκ σιγουρα μπορει να εχει απαντηθει η ερωτηση, αλλα μεχρι να κοιταξω,αν μπορει να μου πει καποιος κατοχος, εαν παιζει αρχεια απο σκληρο δισκο μεσω usb.
Και αν ναι τι αρχεια.:ears:

Σχεδόν τα πάντα (και με ήχο dts). Το ίδιο ισχύει για όλες τις Samsung σειρά C.;)

ευχαριστω....Τη παραγγειλα την 40 για καποιο φιλο ,κατι παραπανω απο 800σαρακι σε 12 ατοκες.
Χρειαζεται λες αναβαθμιση?

Μπαινω στο πηρασμο να την παραγγειλω και για μενα καθοτι μονο 2μ αποσταση στο δωματιο.
βεβαια ειναι υποψηφιες και η 40 c8000,η 40 9705 και hx800 sony,αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω.
νταξει δεν ειναι προβλημα τοσο η τιμη φτανει να μηνω ευχαριστημενος

Last edited:
ευχαριστω....Τη παραγγειλα την 40 για καποιο φιλο ,κατι παραπανω απο 800σαρακι σε 12 ατοκες.
Χρειαζεται λες αναβαθμιση?

Μπαινω στο πηρασμο να την παραγγειλω και για μενα καθοτι μονο 2μ αποσταση στο δωματιο.
βεβαια ειναι υποψηφιες και η 40 c8000,η 40 9705 και hx800 sony,αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω.
νταξει δεν ειναι προβλημα τοσο η τιμη φτανει να μηνω ευχαριστημενος

Αν περιμενεις λιγο ακομα και δεν βιαζεσαι παρε την D8000 η οποια αναμενεται να καψει καρδιες.
Νικος

Κανονικα πρεπει να το δει απο το στικακι,
Μην περιμενεις να κανεις δουλεια απο το internet. Ποτε δεν τα καταφερα μαλλον δεν λειτιυργει ο server τους.
Οσο για το στικακι βεβαιωσου οτι το εχεις φορμαρει fat32. Υπαρχουν στικακια που δεν συνεργαζονται. Αν μετα το format se fat32 δεν το βλεπει παλι δοκιμασε αλλο στικακι.
Εννοειται βεβαια οτι το εχεις ξεζιπαρει ετσι? Βαζεις ολοκληρο το φακελο μετα το unzip στο στικακι.
Νικος

τo firmware της 6000 δηχνει 2 αρχεια με την ιδια ημερομηνια.
το 1016 πρωτα,και το 1002.1 δευτερο.
Πρεπει να τα περασω και τα δυο η μονο το 1ο16 ?

ok mallon απαντηθηκε το ερωτημα μου,τα περναμε και τα δυο....
Αν εχεται οι κατοχοι καμια ιδεα για τη ρυθμιση της εικονας,ευπροσδεκτη.....

Γεια σας πεδεια,

ειναι το 2φτερο μου ποστ, μετα απο αφτο οπου σας χαρετσα και παρουσιαστηκα,
δεν ξερω εαν εινα το σωστο θεμα, που ποσταρο , αλλα δεν βρηκα το μοντελο της TVς μου.

ειμαι απο σημερα περηφανως κατοχως μιας samsung σειρας 6
101cm FullHD -LED -TV UE -40C6200 mit 100Hz. θα σας παρακαλουσα εαν εχαιτε των χρονο σας , να μου πειτε κατι της γεια της ρυθμησης, διοτι δεν βγαζω ακρη, κατα τα αλλα ! ειναι απιθανη, επισεις ηθελα να ρωτησω , εαν η 6200 ?? ειναι ανωτερω και ναωτερω μοντελο απο την , 6000 ?.

γεια σας φιλοι μου ψηνομαι να παρω την ue40c6000 την εχω βρει 829 με 12 ατοκες....να την χτυπησω η εχετε καμια καλυτερη προταση; ευχαριστω

Καλημέρα
Είμαι έτοιμος να αγοράσω την samsung UE 46 C6000.
Αρχικά μου άρεσε πολύ η LG 47LE8500 για την οποία διάβασα στο site για προβλήματα που εμφάνισε αλλά και ζωντανά που την είδα οι αντανακλάσεις από το προστατευτικό τζάμι ήταν απαράδεκτες.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες μια και είμαι λίγο άσχετος.
1. Στο plaisio μου είπαν ότι η samsung είναι οι καλύτερες γιατί κατασκευάζουν την οθόνη ενώ στο media market μου είπαν πως μόνο η lg κάνει κάτι τέτοιο και ότι αυτές είναι οι καλύτερες.
Τι από τα δύο ισχύει?
2.Βλέπω πολλές ταινίες κατεβασμένες από το internet και την τηλεόραση την θέλω κυρίως για ταινίες. Βλέπω από απόσταση 4,5 μέτρα. Είναι καλή επιλογή ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?
3. Είναι σχετικά παλιό μοντέλο? Να περιμένω τον Μάρτιο? Δεν με ενδιαφέρει το 3D.
4. Αυτό το μοντέλο μπαίνει στο internet ?
5. Παίζει αρχεία AVI με όχι ενσωματωμένους υπότιτλους?
6. Ποιά η διαφορά της samsung UE C6500 με την 6000?
Έχω μια samsung 32 LCD και είναι μικρή, γι αυτό θέλω μια πιο μεγάλη tv.
Ευχαριστώ!!

λοιπον φιλε εγω εχω ενα μηνα την 40c8000 που εχει σχεδον την ιδια εικονα με την 6000, kαι τα συμπερασματα ειναι τα εξης:

α)στα φωτηνα σκιζει στα σκοτηνα καποιες φορες προβληματιζει.
B)καποιες φορες εχω την εντυπωση οτι καθε ταινια, καθε εκπομπη, καθε περιπτωση δηλ κλπ θελει τη δικη της ρυθμιση......μεσος ορος δυσκολα να βρεθει.

Δηλαδη εχουμε ναι μεν πανευκολα μενου αλλα καπως δυστροπη τηλεοραση.
δεν εχει στανταρντ στις ρυθμισεις!

θα δουμε δεκα ταινιες θα κανουμε σχεδον δεκα ρυθμισεις ποσο μαλλον εαν οι ταινιες ειναι διαφορετικης ποιοτητας.

Α εχε υπ οψη σου οτι η 6000 εχει ωραιο media player αλλα θελει ταινιες με ενσωματωνενους υποτιτλους με ειδικο προγραμα η το winavi.
Με το mkvmerge δεν τους παιζει.

Αληθεια ρε παιδια αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους μηπως εχει λυθει?

η c6000 απο την c6500 εχει διαφορα νομιζω στα ιντερνετικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Last edited:
Α εχε υπ οψη σου οτι η 6000 εχει ωραιο media player αλλα θελει ταινιες με ενσωματωνενους υποτιτλους με ειδικο προγραμα η το winavi.
Με το mkvmerge δεν τους παιζει.

Αληθεια ρε παιδια αυτο το προβλημα με τους υποτιτλους μηπως εχει λυθει?

η c6000 απο την c6500 εχει διαφορα νομιζω στα ιντερνετικα αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Μια χαρά τους παίζει τους υπότιτλους από ξεχωριστό αρχείο srt η c6000. Κανένα πρόβλημα και με τα ελληνικά. Απλά την πρώτη φορά μόνο, που θα δεις ταινία με ξεχωριστούς υπότιτλους, πρέπει να πας στο μενού και να βάλεις την γλώσσα των υποτίτλων στα ελληνικά. Μετά είσαι ξένοιαστος.:ernaehrung004:

Στο internet μπαίνει μόνο για να κάνει firmware update και για streaming από κάποιο pc που είναι στο ίδιο δίκτυο. Δεν είναι δλδ της σειράς Internet TV που μπορείς να μπεις youtube, google maps κλπ.

οι samsung εχουν προβλημα με τα mkv? Ρωτω γιατι ενας φιλος εχει μια UEC6000 και δεν παιζει ολα τα mkv...
Κανενα προβλημα!Εχω την 46c6000
και παιζει τα παντα και απο ταινιες και με εξωτερικους υποτιτλους! :music-smiley-005::music-smiley-005:

Καλημέρα
Είμαι έτοιμος να αγοράσω την samsung UE 46 C6000.
Αρχικά μου άρεσε πολύ η LG 47LE8500 για την οποία διάβασα στο site για προβλήματα που εμφάνισε αλλά και ζωντανά που την είδα οι αντανακλάσεις από το προστατευτικό τζάμι ήταν απαράδεκτες.
Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου λύσει κάποιες απορίες μια και είμαι λίγο άσχετος.
1. Στο plaisio μου είπαν ότι η samsung είναι οι καλύτερες γιατί κατασκευάζουν την οθόνη ενώ στο media market μου είπαν πως μόνο η lg κάνει κάτι τέτοιο και ότι αυτές είναι οι καλύτερες.
Τι από τα δύο ισχύει?
2.Βλέπω πολλές ταινίες κατεβασμένες από το internet και την τηλεόραση την θέλω κυρίως για ταινίες. Βλέπω από απόσταση 4,5 μέτρα. Είναι καλή επιλογή ή έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε?
3. Είναι σχετικά παλιό μοντέλο? Να περιμένω τον Μάρτιο? Δεν με ενδιαφέρει το 3D.
4. Αυτό το μοντέλο μπαίνει στο internet ?
5. Παίζει αρχεία AVI με όχι ενσωματωμένους υπότιτλους?
6. Ποιά η διαφορά της samsung UE C6500 με την 6000?
Έχω μια samsung 32 LCD και είναι μικρή, γι αυτό θέλω μια πιο μεγάλη tv.
Ευχαριστώ!!
Να την αγορασεις!Την αγωρασα συγκεκριμενα πριν 10 μερες! (46c6000) αψογη σε ολα της!Τουλαχιστον η δικη μου δεν παρουσιασε ουτε clouding ουτε τιποτα!Αψογη ποιοτητα στις ταινιες και στη μπαλα!καλη στα αναλογικα καναλια λογο των 46 ιντσων!Ηχος μετριος λογο slim line οπως ολες η led!
2.Αφου βλεπεις απο download mkv-avi κτλ ακριβος αυτο ηθελα και εγω και μετα απο πολυ ψαξιμο κατεληξα σε samsung γιατι παιζουν τα παντα σε ταινιες μεσω usb η σκληρο δισκο και με εξωτερικους υποτιτλους ΑΨΟΓΑ!Ηταν κανονας για μενα!
3.ειναι μοντελο 4-2010 οπως ολη η σειρα c!Δηλαδη η επομενες (4-2011)θα ειναι d!δεν ξερω σε τι τιμη την βρηκες αλλα εγω την βρηκα 1000e μην περημενεις χαμηλες τιμες στα νεα μοντελα!
4.Μπαινει μονο για αναβαθμιση!Η streaming!
5.Δοκιμασμενω απο μενα avi mkv mp3 mp4 srt sub mpeg !Αφου καταιβαζεις απο το νετ ξερω τα αρχεια και σου λεω οτι παιζει τα παντα!απιστευτο media player!!!:music-smiley-005::award:
6.Απο οσο γνωριζω η 6500 εχει επιπλεον επιλογες στο θεμα internet!youtube κτλ!Με επιφυλαξη αυτο!
Ελπιζω να σε καλυψα!-bye-

Last edited:
Μια χαρά τους παίζει τους υπότιτλους από ξεχωριστό αρχείο srt η c6000. Κανένα πρόβλημα και με τα ελληνικά. Απλά την πρώτη φορά μόνο, που θα δεις ταινία με ξεχωριστούς υπότιτλους, πρέπει να πας στο μενού και να βάλεις την γλώσσα των υποτίτλων στα ελληνικά. Μετά είσαι ξένοιαστος.:ernaehrung004:

φιλε βοηθησες αρκετα ,ιδιος στις περιπτωσεις που εμφανιζει τους υποτιτλους κινεζικα,ετσι οπως υπεδειξες ,τους φερνεις ελληνικα.

Tι γινεται ομως οταν δεν τους εμφανιζει καθολου?
Γιατι υπαρχουνε και αυτες οι περιπτωσεις.
Μηπως τωρα που ρυθμισα να εκλιψουν αυτες?".

Θα γελασετε αλλα παιζω σε τρια ταμπλο και ειναι λιγο μπερδεμα.
εχουμε και λεμε μια 40c8000 δικια μου,μια 40c6000 ενος φιλου μου, και μια 55c6500 του ιδιου που ειναι ακομα στο κουτι!:BXVZCBXZ6:

ειπαμε οτι οποια mkv δε παιζει τα επανακωδικωποιουμε me winavi.

Αν ξερεται ο αριθμος των ελληνικων υποτιτλων ειναι το 1253 για να ρυθμισω το lg mου,μη μου χρειαστει, η να βαλω κατι αλλο?