Καλησπέρα σε όλους και με'γεία το καινουργίο site (μιας και έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα)!
Έχω μία απορία, η οποία παρότι έχει ξαναειπωθεί στο συγκεκριμένο νήμα, δεν έχει απαντηθεί...
Έχω συνδέσει την τηλεόραση (40C6500) μέσω powerline στο οικιακό δίκτυο.
Το Internet@TV λειτουργεί κανονικότατα, και χωρίς να το'χω ψάξει πολύ, μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η συγκεκριμένη λειτουργία.
Προσπαθώ όμως να βρω, πως θα καταφέρω να κάνω την τηλεόραση, να αναπαράξει ταινίες/εικόνες/μουσική (εν ολίγοις media) που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών που βρίσκονται στο δίκτυο.
Πηγαίνοντας στο Network, απ'ότι βλέπω η τηλεόραση αναγνωρίζεται κανονικά, μιας και υπάρχουν αρκετές "περίεργες" συσκευές με την ονομασία της TV.
Μάλιστα, πηγαίνοντας στο Devices and Printers, και πατώντας το "Add a Device" μου έκανε εγκατάσταση την τηλεόραση και στο Device Manager προστέθηκε μία "Digital Media Device".
Πηγαίνοντας στο All media Share, παρότι αναγνωρίζει και τους δύο υπολογιστές, αν επιλέξω οποιονδήποτε εκ των δύο, θα με βγάλει στο menu του Media Play, αλλά χωρία κάτι το ουσιαστικό, μιας κι αν π.χ. επιλέξω Βίντεο, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα
Δεν υπάρχουν αρχεία ταινίας στην τρέχουσα κατηγορία. Επιλέξτε άλλη κατηγορία
Διάβασα κάτι για Samsung PC Share Manager, άλλα όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα.
Από την άλλη οτιδήποτε περιείχε το κουτί (CD, manuals κτλ) δυστυχώς πετάχτηκαν, οπότε δεν μπορώ να διαβάσω κάπου αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα.
Τέλος, να αναφέρω ότι το λειτουργικό των υπολογιστών είναι Windows 7 Professional 64bit.
Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!