Samsung UE C6500/C6600 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σύνδεσα ένα εξωτερικό δίσκο WD My Book 1 Terra. Όλα μια χαρά, βλέπει και παίζει τα πάντα.
Κόλλησα όμως στο εξής. Παρόλο που παίζει άνετα και mkv αρχεία, δεν αναγνωρίζει σωστά τους ελληνικούς υπότιτλους. Ενώ οι αγγλικοί μπαίνουν μια χαρά, οι ελληνικοί βγαίνουν σαν ανάποδα γραμμένες λέξεις κτλπ. Γνωρίζει κανείς πως να κάνω να αναγνωριστούν και οι ελληνικοί υπότιτλοι; Μια αλλαγή στα fonts του srt αρχείου ίσως;

Πρέπει να επιλέξεις ελληνικά στους υπότιτλους δλδ
tools --> ρυθμίσεις υπ.---> κωδικοποίηση

Ηθελα να ρωτησω γιατι δεν εμφανιζεται ο ΣΚΑΙ στο Smart TV ως application.

Εμφανίζεται μόνο στις νέες τηλεοράσεις σειράς D ?

Τελικα στις 14/2/2012 προστεθηκε ο ΣΚΑΙ στο smart TV !!!

Προβλημα ομως υπαρχει με το accuweather διοτι δεν εμαφανιζει σωστα τις πολεις της Ελλαδας πλην της Αθηνας.

Kαλησπερα σας . Ειμαι κάτοχος εδω και 3 μέρες τις samsung 40 " 6530 3d full hdκαι εχω κάνω σύνδεση εναν δορυφορικό δέκτη dreambox 800 hd εχω υπέροχη εικόνα και κάνω εγγραφες μια χαρά με το dvd recorder που σύνδεσα επίσης . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας γιατι πιθανόν να το έχετε και εσεις ειναι οτι το dvd recorder οταν έκανε αναζήτηση για τα κανάλια δεν φόρτωσε τα ψηφιακά αλλα μόνο τα αναλογικά . Εχει να με προτείνει κάποιος μια λύση ? Μπορώ να συνδέσω εναν εξωτερικο δίσκο για να κάνω εγγραφή ? Εχει δοκιμάσει κανείς και πως γίνετε αυτό ? Σε τι μορφή θα γίνει η εγγραφή και πως μπορω να δω μετα αυτό που εχω γραψει ?

Δεν μου λετε παλλουκαρια μου o media player του τι μπορει να παιξει και με τι τυχον προβληματα ?

Ηθελα να ξερα τι περιμένεις από ενσωματωμένο στην τηλεόραση media player. Αν δεν πάρεις αυτόνομο μηχάνημα δεν κάνεις δουλειά......

Ρε δεν ρωταω για μενα......εγω εχω HTPC απο την αυγη του προηγουμενου αιωνα :D

Την πηρε μια φιλη και θελω να ξερω τι αρχεια μπορει να παιξει το.....καβουρντιστηρι για να την ορμηνευσω δεοντως....;)

Ρε δεν ρωταω για μενα......εγω εχω HTPC απο την αυγη του προηγουμενου αιωνα :D

Την πηρε μια φιλη και θελω να ξερω τι αρχεια μπορει να παιξει το.....καβουρντιστηρι για να την ορμηνευσω δεοντως....;)

Tα βασικά (mkv-avi), θα στα παίξει... Aν θέλεις full BluRay δομές με μενού ή αρχεία .ts, νομίζω πως δεν.

Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν ακριβώς την ίδια ονομασία με την ταινία, αλλιώς δεν τους βλέπει (π.χ. για kosh.mkv ο υπότιτλος πρέπει να είναι kosh.srt και όχι kosh.gr.srt).

Tέλος, τα 24p τα παίζει με 2:3 pulldown...

Σε ευχαριστω Γιαννη. Ενταξει αρκουν αυτα σιγα μην ασχοληθει με κατι περα απο mkv.

Τωρα για το pulldown ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ :D θα δουμε .

Καλησπέρα σε όλους και με'γεία το καινουργίο site (μιας και έχει αλλάξει από την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα)!

Έχω μία απορία, η οποία παρότι έχει ξαναειπωθεί στο συγκεκριμένο νήμα, δεν έχει απαντηθεί...
Έχω συνδέσει την τηλεόραση (40C6500) μέσω powerline στο οικιακό δίκτυο.
Το Internet@TV λειτουργεί κανονικότατα, και χωρίς να το'χω ψάξει πολύ, μπορώ να πω ότι με εντυπωσίασε η συγκεκριμένη λειτουργία.

Προσπαθώ όμως να βρω, πως θα καταφέρω να κάνω την τηλεόραση, να αναπαράξει ταινίες/εικόνες/μουσική (εν ολίγοις media) που βρίσκονται αποθηκευμένα στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών που βρίσκονται στο δίκτυο.
Πηγαίνοντας στο Network, απ'ότι βλέπω η τηλεόραση αναγνωρίζεται κανονικά, μιας και υπάρχουν αρκετές "περίεργες" συσκευές με την ονομασία της TV.
Μάλιστα, πηγαίνοντας στο Devices and Printers, και πατώντας το "Add a Device" μου έκανε εγκατάσταση την τηλεόραση και στο Device Manager προστέθηκε μία "Digital Media Device".

Πηγαίνοντας στο All media Share, παρότι αναγνωρίζει και τους δύο υπολογιστές, αν επιλέξω οποιονδήποτε εκ των δύο, θα με βγάλει στο menu του Media Play, αλλά χωρία κάτι το ουσιαστικό, μιας κι αν π.χ. επιλέξω Βίντεο, μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα
Δεν υπάρχουν αρχεία ταινίας στην τρέχουσα κατηγορία. Επιλέξτε άλλη κατηγορία

Διάβασα κάτι για Samsung PC Share Manager, άλλα όσο κι αν έψαξα, δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα.
Από την άλλη οτιδήποτε περιείχε το κουτί (CD, manuals κτλ) δυστυχώς πετάχτηκαν, οπότε δεν μπορώ να διαβάσω κάπου αναλυτικά για το συγκεκριμένο θέμα.
Τέλος, να αναφέρω ότι το λειτουργικό των υπολογιστών είναι Windows 7 Professional 64bit.

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή!

Τελικα ρε παιδια εχει καταφερει κανεις να κανει κατι με το clouding? Εαν κατεβασεις τον φωτισμο τοσο χαμηλα για να μην φαίνεται τοτε εχεις πολυ σκοτεινή εικονα.
Επισης για την εικονα, εχω καποια patterns απο AVS HD 709 και για τις βασικές ρυθμίσεις φωτεινότητας και αντίθεσης και δεν μπορει να δειξει ουτε τα σημεια αναφορας στα pattern αυτα!

Καλημέρα στην παρέα.

Να ξανακάνω την ερώτηση που έκανα και το καλοκαίρι που μας πέρασε. Τότε ο kblachos με είχε καθησυχάσει ότι ο ήχος κλίκ που ακούω κατα το άνοιγμα και κλείσιμο της UE37C6600 είναι ο χαρακτηριστικός ήχος των ρελέ τροφοδοσίας...... Ολες έτσι κάνουν.

Πήρα μία 32d5000 και δεν κάνει το ήχο αυτόν ούτε στο άνοιγμα ούτε και στο κλείσιμο. Η σειρά D έχει άλλο σύστημα τροφοδοσίας?

Εσάς κάνει έτσι η c6600 ή κάτι παίζει με την δική μου?

Ευχαριστώ και Καλό Πάσχα.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση Victor. Δεν απαντούσε κανένας(όλοι τις αλλάξανε για πιο καινούργια?) και ανησύχησα.
Άρα όλα normal.

Thanx :2thumb22sup: