Νέο firmware (3009.2 - από 11-5-11)! Σαν να βελτιώθηκε κι άλλο ο έλεγχος του οπίσθιου φωτισμού. Το τσεκάρισμα το κάνω κάθε φορά με συγκεκριμένες ταινίες. Μπράβο στην samsung που υποστηρίζει με αναβαθμίσεις τα προϊόντα της.
(σχ. #243)
OK Νίκο. Συμφωνώ μαζί σου. Επίσης όμως δεν αναφέρεται πουθενά και καμιά άλλη αλλαγή, ούτε σε αυτή την αναβάθμιση, ούτε στις προηγούμενες. Αν εσύ έχεις εντοπίσει κάτι άλλο μας το λες. Πάντως η φάση με το backlight μου θυμίζει την λαϊκή ρύση "ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται". Αφού η samsung έχει εξελίξει συγκεκριμένο firmware (βλ. ue d7000/8000) δεν μας το δίνει κάποια στιγμή ώστε να πάψουμε να ασχολούμαστε με το ποιά είναι η καταλληλότερη ρύθμιση;
Μακαρι αλλα το βλεπω χλωμο αλλιως πως θα πουλησει τη νεα σειρα D?
Βεβαια θα μου πεις οτι και να θελεις σημερα δεν μπορεις να βρεις σειρα C εκτος κι αν εχει ξεμεινει καμμια.
Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι η εταιρια θα δωσει το λογισμικο σε μας. Ασε που πιστευω οτι ακομα και να ηθελε τα σασι ειναι διαφορετικα αναμεσα στις σειρες.
Θα μπορουσε ωστοσο να αναβαθμισει το net κομματι και να προσθεσει web browser.
Επειδη με ρωτησες παρατηρησα με το 3009 μια σχετικη υποβαθμιση εικονας (λιγοτερο crisp) στα επιγεια ψηφιακα αλλα αντιθετα μια αυξηση της οξυτητας στο κομματι HDMI.
Nikos
Εγώ με την c6600 και το 3008 παρατήρησα υποβαθμιση εικονας (λιγοτερο crisp) στα επιγεια ψηφιακα (οχι στο EΡΤHD) σε σχέση με το 3005 που πιστεύω ότι ήταν και το καλύτερο έως τώρα. Δηλ. με το 3009 ilise παρατήρησες κι άλλη υποβαθμιση εικονας σε σχέση με την 3008?
Έχω τις εξής απορίες:
1) Τι εξοπλισμός απαιτείται και τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει το PiP;
2) Ο χρονοπρογραμματισμός εγγραφής ψηφιακού tv προγράμματος σε usb hdd θα δουλέψει όταν η tv είναι κλειστή;
και μια παρατήρηση:
Η διακοπής της εγγραφής tv προγράμματος κάθε φορά που χάνεται το ψηφιακό σήμα (και χάνεται ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ) είναι τουλάχιστον αηδιαστική!
Όσον αφορά στο internet@tv: υλοποίηση απάτη στην ελλάδα. Με μερικά άχρηστα παιχνιδάκια πάνε να τη βγάλουν σ' αυτή τη ρημαδοχώρα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.