Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Brutal - την βρήκα σε Saturn θεσσαλονίκης. Εγγύηση 2 ετών από την ημερομηνία αγοράς. Τελικά την τσίμπησα το Σάββατο, αλλά είδα σε προαφορά τωρα την 46D6000 περίπου 1150 και ζαλίστηκα.
Τέλος πάντων και η 46c7000 δουλεύει τέλεια. Thanks Brutal

Prwta apo ola kalo8eath!Gia ta Saturn exw akousei kala logia opote kala ekanes. Kalytero mhxanhma phres. H D6000 exei panel sta 100 Hz opote safws ypodeestero montelo einai kai internetika pragmata oxi poly perissotera. An kai gia mena kamia shmasia den paizei to Internet. Kales provoles!

Απάντηση: Re: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ θα προτιμούσα τη SONY αλλά σαφώς ο καθένας έχει τα δικά του γούστα. Είναι αλήθεια βέβαια πως παρέχει περισσότερες ευκολίες η c7000 όπως το ενσωματωμένο Wi-fi και το PVR. Απλά σε 3D δε λέει και παρουσιάζει αρκετό clouding. Είναι πάντως αρκετά ακριβή η κλειστή αν αναλογιστείς πως και η LG LX9500 47'' σφραγισμένη είχε φτάσει στα 900 ευρώ. Σε καλό μαγαζί τη βρήκες; Γιατί κάποιοι τα ζορίζουν ιδιαίτερα ή μάλλον δεν προσέχουν ιδιαίτερα τα εκθεσιακά τους.
Φίλε brutal,
Το πρόβλημα των τηλεοράσεων μας δεν είναι το clouding (έχω την ue55c7000). Κι εγώ πριν λίγο καιρό για clouding μιλούσα, αλλά έκανα λάθος. Clouding παρατηρείς συνήθως σε τηλεοράσεις με direct led (σαν φωτοστέφανο γύρω από τα φωτισμένα αντικείμενα ή πρόσωπα σε σκοτεινά πλάνα. Στις edge led δεν υπάρχει αυτό, αλλά χάνεις και σε περιγραφή/λεπτομέρεια σε ταινίες όπως το van helsing ή το sin city για παράδειγμα. Το πρόβλημα της uexxc7000 κατα την γνώμη μου είναι η ανομοιογένεια στον (οπίσθιο) φωτισμό. Αν το ποσοστό της ομοιογένειας του πάνελ ήταν έστω στον μέσο όρο, πιστεύω ότι δεν θα είχαμε σοβαρό πρόβλημα (το οποίο γίνεται εντονότερο στις πολλές ίντσες). Πάντως για την ιστορία, η συγκεκριμένη tv, στο τεύχος 162 (Άυγουστος-Σεπτέμβριος 2010) του hi tech - σε συγκριτικό - είχε αποσπάσει μεγαλύτερη βαθμολογία από την sony hx-800. Για την ακρίβεια είχε χάσει μόνο από την c8000. Εν τω μεταξύ και το local dimming της hx-800 μην νομίζεις ότι είναι το super ακριβές, γιατί δεν έχει πολλές ζώνες ελέγχου. Τέλος, για να παινέψουμε και λίγο το σπίτι μας, η εν λόγω tv έχει πολύ καλή ευκρίνεια, είναι άριστη στα φωτεινά πλάνα και στο τηλεοπτικό, στην κίνηση δεν νομίζω ότι υστερεί συγκριτικά με την hx-800 (αν επιμένεις, θα σου πρότεινα να ψαχτείς λιγάκι με τον motion plus ή με τα ρυθμιστικά της πηγής που χρησιμοποιείς) και έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής από την sony (αλουμινένιο κάλυμμα στο πίσω μέρος και όχι φτηνό πλαστικό). Αυτά βέβαια δεν εξιλεώνουν την samsung όσον αφορά το ατόπημά της (ανομοιογενή πάνελ). Μην ξεχνάμε ότι δεν είναι και φτηνές...

Μα αυτό είναι το clouding...screen uniformity.Εσύ περιγράφεις το halo που εμφανίζεται γύρω από αντικείμενα στις τηλεοράσεις με local dimming.

Μα αυτό είναι το clouding...screen uniformity.Εσύ περιγράφεις το halo που εμφανίζεται γύρω από αντικείμενα στις τηλεοράσεις με local dimming.
Φίλε Ανδρέα,
Αυτό ακριβώς - όπως το περιγράφεις - πίστευα κι εγώ πρίν. Θεωρούσα δηλαδή ότι το "φωτοστέφανο" είναι το halo effect. Κάποιος "ειδικός" με έπεισε για το αντίθετο...

Η ανομοιομορφία οπίσθιου φωτισμού είναι το clouding.Η αυξημένη φωτεινότητα στα άκρα της οθόνης ονομάζεται backlight bleeding,spotting.

Στάθη καλώς ήρθες στη παρέα μας, δεν χρειάζεται να διπλοποστάρεις το ίδιο μήνυμα σε διαφορετικά θέματα. Καλό είναι να εξελίσσεται σε ένα νήμα μια συγκεκριμένη συζήτηση, ώστε να είναι μαζεμένες σε ένα σημείο οι πληροφορίες που θα προκύψουν.

Οπότε ότι πληροφορία/συζήτηση προκύψει ας τη συνεχίσουμε στο νήμα που έχεις ήδη ανοίξει ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΜΑΤΟΣ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΣΕ SAMSUNG UE C40 7000!!!!!!!!!!!!! στη κατηγορία 'Service-Βλάβες-Επισκευές'. ;)

Νέο firmware update 3010.1. Εγώ κάποια αλλαγή εντόπισα. Θα σιγουρευτώ πρώτα κι επανέρχομαι...

Νέο firmware: T-VALDEUC-3011.0. Το "πέρασα" πρίν λίγες ημέρες. Φαίνεται OK (δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα δηλαδή).

δοκιμάσατε καθόλου να παίξετε αρχεία m2ts με το νέο firmware? Τι γίνεται επίσης με ήχο DTS. Eγώ έχω την 6700, μπορεί άραγε να αναβαθμιστεί?

Καλησπερα και καλως σας βρηκα.

Εχω μια UE55C7000 και μεχρι τωρα η αληθεια ειναι οτι δεν μου χρειαστηκαν παραπανω απο τα 2 ζευγαρια γυαλια που ειχα.Πλεον ομως μου χρειαζονται.
Απο οτι ξερω τα μονα γυαλια που κανουν για το μοντελο αυτο ειναι τα ssg2100 και ssg2200 (διορθωστε με αν κανω λαθος,ετσι μου ειπαν απο την samsung).
Με μια γρηγορη ματια ειδα οτι στην ελληνικη αγορα εχουν εξαφανιστει τα συγκεκριμενα γυαλια!!!Τι κανω?Απο που τα βρισκω?Ξερει κανεις επισης ποσο περιπου θεωρειται "φυσιολογικη" η τιμη τους (γιατι το πλαισιο τα ειχε κατοπιν παραγγελιας και στα 115(!!!) Ευρω).

Θα εκτιμουσα ιδιαιτερα οποια βοηθεια.Ευχαριστω!

Καλησπέρα και απο εμένα. Επειδή είμαι και εγώ σε μια κατάσταση σαν τον eddie καθώς είμαι κάτοχος της 46c7000 και θα ήθελα να αγοράσω τα 3d γυαλιά 2100 ή 2200 ξέρει κανείς πόύ μπορούμε να τα βρούμε σε λογική τιμή?
Σε λογική τιμή βρίσκεις μόνο τις απομιμήσεις. Αλλά αξίζουν? Έχει κάποιος άποψη?

Στο ebay ψάξε. Πρίν από καιρό είχα δει κάτι πακέτα (2 ζευγάρια + 3D ταινία) αλλά δεν ξέρω αν "παίζει" ακόμη.

Στο eBay γίνεται χαμός. Είτε τα κανονικά (Samsung) είτε τρίτων κατασκευαστών που κάνουν και για άλλους τύπους τηλεοράσεων. Εγω μολις παράγγειλα δύο ζευγάρια στις 70 λίρες μαζι με μεταφορικά

Τις τελευταίες ημέρες και μετά το τελευταίο update, η tv (ue55c7000) έχει κάνει τρία "restart" από μόνη της και ενώ έπαιζε κανονικά (δύο φορές κατά την παρακολούθηση τηλεοπτικού και μία ενώ ήταν συνδεδεμένη με πηγή). Να σημειωθεί ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η αναβάθμιση κατά την αναμονή. Λέτε να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν έχω περάσει και λίγα με τις samsung... Μακάρι να έχει σχέση με το τελευταίο firmware.

Re: Απάντηση: Samsung UE C7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τις τελευταίες ημέρες και μετά το τελευταίο update, η tv (ue55c7000) έχει κάνει τρία "restart" από μόνη της και ενώ έπαιζε κανονικά (δύο φορές κατά την παρακολούθηση τηλεοπτικού και μία ενώ ήταν συνδεδεμένη με πηγή). Να σημειωθεί ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η αναβάθμιση κατά την αναμονή. Λέτε να αρχίσω να ανησυχώ; Δεν έχω περάσει και λίγα με τις samsung... Μακάρι να έχει σχέση με το τελευταίο firmware.

Δεν φταιει το update,
Κανε της ενα cold rebbot. Βγαλε την απο την πριζα περιμενε μερικα λεπτα και ξαναβαλτη στο ρευμα. Θα ειναι μια χαρα μετα.
Νικος