Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

οι 3D ταινιες που ειναι και καλα σε φορματ
για τα γυαλια κοκκινα/μπλε

δεν μετατρεπονται απο τη Samsung?
κριμα..

προς mpetou
ναι αυτο με το mkv ειναι πολυ χαζο
να μην μπορεις να ερπιλεξεις audio stream
φανταζομαι σε καποιο μελοντικο update θα το φτιαξουν..

Κατεβαστε τα 2 clips που εφτιαξα απο εδω και βαλτε να παιξουνε
σε 2D και μετα με 3D στην επιλογη side by side.
Θα δειτε οτι σε ορισμενες σκηνες πευτει το backlight και σκοτεινιαζουνε ολα
ακομα και οι εξωτερικοι υποτιλοι.
Μιλαμε για τρελο bug δειτε το:
http://www.megaupload.com/?d=3C95JOQE

mirror:
http://www.zshare.net/download/8165703038172d91/

( Δεν ξερω αμα το εχει και η c8000 αλλα η C750 το εχει
ας το δοκιμασει καποιος για την c8000 )

μολις τα δοκιμασα
φαινοντε μια χαρα στην C8000
κανονικα οι τιλτοι και οι υποτιτλοι δεν κανει τιποτα περιεργο

οποτε μαλλον ειναι θεμα της C750

Ρε παιδιά, έχω ένα προβληματάκι και δε ξέρω αν το αντιμετωπίζει και κανένας άλλος..Βλέπω ταινίες blueray χρησιμοποιώντας το PS3 για την αναπαραγωγή τους και ανα τακτά χρονικά διαστήματα (10'-15' περίπου) η εικόνα κολλάει στιγμιαία παρόλο που οι σκηνές που το κάνει αυτό δεν είναι γρήγορες! Το έχω παρατηρήσει σε διάφορα blueray (οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του εκάστοτε blueray disc - χαρακιές κλπ) και πιστεύω οτι είναι θέμα του PS3, αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το έχετε δεί αυτο? Και αν ναι, χρησιμοποιώντας το PS3 ή και με άλλα blueray players? Η ρύθμιση που χρησιμοποιώ στο Motion Plus (για θέαση blueray) είναι η "Ομαλή" με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε πολύ γρήγορες σκηνές.

Στειλτε mail στη samsung με τα παρακατω προβληματα και πειτε τους οτι αμα δεν λυθουνε σε ευλογο χρονικο διαστημα να κανετε χρηση της εγγυησης και θα επιστρεψετε την τηλεοραση.

1) Στη λειτουργιά 3D υπάρχουνε πολλά είδωλα (crosstalk) λόγο του κάκου διαχωρισμού των 2 εικόνων για τα 2 μάτια
που κάνουνε ενοχλητική την παρακολούθηση κουράζουνε τα μάτια και χαλάνε την συνολική ποιότητα της εικόνας.

2) Άμα κοπεί το ρεύμα η τηλεόραση χάνει την ημερομηνία/ώρα με αποτέλεσμα να μην λειτούργει το EPG στην συνεχεία
και να πρέπει να ρυθμιστεί ξανά χειροκίνητα η ημερομηνία/ώρα.
Εφόσον η τηλεόραση δεν έχει εσωτερικά μπαταρία για να κρατάει την ημερομηνία/ώρα όπως θα έπρεπε να έχει κανονικά
πρέπει να μπει μια ρύθμιση να παίρνει αυτόματα η τηλεόραση ημερομηνία/ώρα από το διαδίκτυο από κάποιο ntp server.

3) Παρόλο που στις προδιαγραφές της η τηλεόραση λέει πως υποστηρίζει αρχεία mkv
(αρχεία που μπορούν να αποτελούνται εσωτερικά από αρχεία video / ήχου / υποτίτλων )
στην λειτουργία του media player από usb στα αρχεία mkv δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο video/subtitle stream επιθυμείς να αναπαραχθεί.
Στην περίπτωση των video streams παίζει το πρώτο και αγνοούνται τα υπόλοιπα ενώ στην περίπτωση των subtitle streams αγνοούνται όλοι οι υπότιτλοι.
Τα ίδια ισχύουν και στην αναπαραγωγή αρχείων mkv μέσω δικτύου με επιπλέον ότι σε αυτή την περίπτωση
δεν μπορείς να διαλέξεις ούτε ποιο audio stream επιθυμείς να παίξει αλλά παίζει το πρώτο και αγνοούνται τα υπόλοιπα.

4) Στο media player αν προβάλεις ένα αρχείο 3D τύπου over/under με συνολική ανάλυση για παράδειγμα 1280x1072
(δηλαδή 2 εικόνες με ανάλυση 1280x536 έκαστη ) επιλέγοντας την λειτουργία 3D over/under τότε η 3D εικόνα
που προκύπτει από την σύνθεση των 2 εικόνων με ανάλυση 1280x536 γίνετε εσφαλμένα stretch σε όλο το κάδρο της τηλεόρασης
ενώ θα έπρεπε να διατηρούνται οι σωστές αναλογίες πλευρών της εικόνας και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής
της διατήρησης της αναλογίας πλευρών της εικόνας. Αποτέλεσμα αυτού είναι παραμορφωμένη 3D εικόνα.
Ανάλογο πράγμα συμβαίνει και στα 3D video side by side.

5) Όταν προβάλεις φωτογραφίες από usb η από το δίκτυο στη λειτουργία 3D σου δίνει μόνο την δυνατότητα 2D->3D
δεν σου δίνει τις άλλες επιλογές side by side και over/under για 3D side by side και over/under φωτογραφίες.

6) Στο samsung pc share manager 4.2 σε windows 7 δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις φάκελους/αρχεία
από όλα τα drives παρά μόνο από το c: λόγο κάποιου προβλήματος του προγράμματος .

7) Παρόλο που στις προδιαγραφές της τηλεόρασης αναφέρεται ότι υποστηρίζονται πλήρως οι υπότιτλοι σε μορφή srt
αγνοούνται πλήρως τα tags bold Italian underline που υπάρχουνε μέσα στους υπότιτλους srt
και προβάλλονται τα περιεχόμενα των υποτίτλων srt χωρίς καμία μορφοποίηση.

8) Στην λειτουργία του media player δεν έχει άλλη μια επιλογή για μεγαλύτερο μέγεθος υποτίτλων (*.srt)
από το μεγάλο που έχει τώρα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται από μακριά καλά οι υπότιτλοι.
Θα έπρεπε να έχει ακόμα μια επιλογή για πολύ μεγάλο μέγεθος στους υπότιτλους.
Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινήσεις τους υπότιτλους και να τους πας ποιο κάτω η επάνω.

9) Στην λειτουργία του media player δεν υπάρχει η επιλογή fit to screen για αρχεία video
έτσι ώστε να προβάλλονται σε όλη την οθόνη χωρίς παραμόρφωση(streching) (χάνοντας πληροφορία δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω)
όταν η αναλόγια πλευρών τους δεν είναι 16:9. Να γίνετε δηλαδή ένα είδους crop στην εικόνα.

10) Δεν κυκλοφορεί το samsung pc share manager για linux παρόλο τον μεγάλο αριθμό χρηστών που έχουνε αποκλειστικά linux στους υπολογιστές τους.
Ακόμα και η τηλεόραση η ίδια εσωτερικά σαν λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί linux
οπότε δεν μπορεί η samsung από την μια να αποδέχεται το linux και να το χρησιμοποιεί στο εσωτερικό λογισμικό της τηλεόρασης
και από την άλλη να μην κυκλοφορεί το samsung pc share manager για linux.

11) Στην λειτουργία PVR τα αρχεία *.srf που παράγονται κατά την εγγραφή είναι κλειδωμένα με DRM
και δεν μπορείς να τα αναπαράγεις κανονικά σε άλλα συστήματα με αποτέλεσμα να καθίσταται η λειτουργία PVR άχρηστη.
(Το σύστημα αρχείων της λειτουργίας PVR είναι το XFS και μπορείς να το δεις από linux που το υποστηρίζει
από τα windows δεν μπορείς να το δεις γιατί δεν το υποστηρίζουνε.)

12) Καλό θα είτανε ο media player να αποκτήσει την δυνατότητα να αναπαράγει DVD/Bluray disks σε μορφή ISO από την usb θύρα
καθώς έχει την δυνατότητα να αναπαράγει τα εσωτερικά αρχεία δίσκων DVD/Bluray αρα εχει και την απαιτουμενη υπολογιστικη δυναμη.
Επίσης καλό θα είτανε ο media player να μπορεί να αναπαράγει 3D videos στην μορφή left/right
δηλαδή να φορτώνει 2 αρχεία ένα left και ένα right και να κάνει η τηλεόραση την σύνθεση της εικόνας 3D
έτσι ώστε να μην έχουμε απώλεια της μισής ανάλυσης που έχουμε στις μορφές του 3D side by side και over/under.

στειλτε mail εδω:
http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

Οτι και να φτιαξουνε κερδος θα ειναι

Αν όλα τα προβλήματα είναι του Player γιατί δεν παίρνεις έναν εξωτερικό player φθηνό μέχρι 100 π.χ. Xtreamer μέχρι να φτιάξουν αυτά που ζητάς;

Τουλάχιστον δε θα σπας τα νεύρα σου.

Τώρα όσον αφορά το 3D, αν έχεις PS3 κάτι γίνεται.

απορια

στο EPG στην Digea
ενω η ωρα ειναι ρυθμισμενη σωστα στη TV
και ενω στο προγραμμα στο EPG αναφερει σωστα το τρεχον προγραμμα..

η ωρα που αναφερει οτι το εχει, ειναι 2 ωρες πισω!!

π.χ. γραφει "MasterChef 20.00 - 21.00"
ενω η ωρα ειναι 22.00 και ξεκιναει κανονικα το MasterChef

ακομη το αλλο κουλο
ειναι οτι οταν παταω το δεξιο βελακι να μου δειξει το επομενο!
παει στο μεθεπομενο!
και μετα απα πατησω το αριστερο να παει πισω, τοτε παει κανονικα στο επομενο..
(ισως να μπερδευετε απο την λαθος ωρα και να πηδαει το ενα προγραμμα)

ειναι προβλημα της TV?
μου εχει ξεφυγει καποια ρυθμιση?
ειναι βλακεια τις Digea?

thanx!!!!

Αν όλα τα προβλήματα είναι του Player γιατί δεν παίρνεις έναν εξωτερικό player φθηνό μέχρι 100 π.χ. Xtreamer μέχρι να φτιάξουν αυτά που ζητάς;

Τουλάχιστον δε θα σπας τα νεύρα σου.

Τώρα όσον αφορά το 3D, αν έχεις PS3 κάτι γίνεται.
Δεν ειναι ολα τα προβληματα μονο του player εχει και η τηλεοραση προβληματα που λυνονται με firmware update και οι εξωτερικοι players εχουνε τα ιδια προβληματα και ακομα χειροτερα.

Αυτό δεν διορθώνεται !
Μια LCD χάνει τα 3/4 της φωτεινότητας της σε 3d με Shutter Γυαλιά, ενώ μία πλάσμα μόνο το 1/5. (άλλο ένα προτέρημα της plasma).
H c750 υποθέτω πως έχει λιγότερη maximum φωτεινότητα απο την C8000 και γι αυτό το καταλαβαίνεις περισσότερο.
Δοκίμασε να δείς 3d σε φωτεινό δωμάτιο και θα καταλάβεις.

Λέω μήπως , μήπως λέω , κάνεις κάποιο λάθος, και ισχύει το αντίθετο για τη φωτεινότητα;
Επειδή δεν είμαι πολύ σιγουρος για όλες, το μόνο που ξέρω στα σίγουρα, είναι οτι η c8000 τουλάχιστον, σε σύγκριση με τη vt20 στο 3d, έχει σαφώς πολύ περισσότερη φωτεινότητα και αυτό 'ηταν το ένα σημείο που υπερτερούσε, το έχω δει με τα μάτια μου επίσης. Ακόμα και σε συγκριτικά έιχα διαβάσει οτι η c8000 έριχνε τη φωτεινότητα περίπου 30% και ή vt20 πάνω από 60%. Επίσης το κροστολκ ήταν λίγότερο στη vt20.
Λέω λοιπόν, μήπως τα παραπάνω ισχύουν γενικώς σε πλάσμα και lcd;

Γενικά ισχύει οτι με τα γυαλιά και οι δύο χάνουν φωτεινότητα, αλλά η LCD χάνει περισσότερο.
PS
Και εγώ έχω την 46C8000 και πλάσμα δεν θα αγόραζα ποτε !!!!

Εγώ δε στο είπα για το θέμα ποιάς τεχνολογίας θα προτιμούσες, σεβαστά όλα τα γούστα και οι ανάγκες που αυτά εξυπηρετούν.
Επιμένω όμως οτι κάνεις λάθος στο θέμα φωτεινότητας, ειδικά όσο αφορά τη c8000, το έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο. Πιστεύω οτι στη φωτεινότητα δεν έχει βγει κάποια πλάσμα ακόμα που να έχει καλλύτερη. Ίσως και σε lcd, δεν είμαι 100% σίγουρος. Αλλά για το θέμα της συγκεκριμένης σε 3d, σε σύγκριση με οποιαδήποτε πλάσμα είναι 1000% σίγουρο. Ψάξε το και εσύ, πιστεύω θα με επιβαιβεώσεις.

Η μεγαλύτερη απώλεια φωτεινότητας συμβαίνει στις πλάσμα και όχι στις LCD. Ο λόγος είναι ότι το φως από μια LCD βγαίνει ήδη πολωμένο, οπότε όταν περνά από τα γυαλιά υπάρχει μόνο η ελάττωση που προκαλούν τα ίδια τα γυαλιά. Στην περίπτωση των πλάσμα, η απώλεια είναι διπλή: υπάρχει η απώλεια διέλευσης (όπως και στις LCD), όμως επειδή το φως δεν είναι πολωμένο, μόνο ένα ποσοστό του φωτός που η πόλωση ταιριάζει με αυτή των γυλιών τελικά περνά.

Στειλτε mail στη samsung με τα παρακατω προβληματα και πειτε τους οτι αμα δεν λυθουνε σε ευλογο χρονικο διαστημα να κανετε χρηση της εγγυησης και θα επιστρεψετε την τηλεοραση.

1) Στη λειτουργιά 3D υπάρχουνε πολλά είδωλα (crosstalk) λόγο του κάκου διαχωρισμού των 2 εικόνων για τα 2 μάτια
που κάνουνε ενοχλητική την παρακολούθηση κουράζουνε τα μάτια και χαλάνε την συνολική ποιότητα της εικόνας.

2) Άμα κοπεί το ρεύμα η τηλεόραση χάνει την ημερομηνία/ώρα με αποτέλεσμα να μην λειτούργει το EPG στην συνεχεία
και να πρέπει να ρυθμιστεί ξανά χειροκίνητα η ημερομηνία/ώρα.
Εφόσον η τηλεόραση δεν έχει εσωτερικά μπαταρία για να κρατάει την ημερομηνία/ώρα όπως θα έπρεπε να έχει κανονικά
πρέπει να μπει μια ρύθμιση να παίρνει αυτόματα η τηλεόραση ημερομηνία/ώρα από το διαδίκτυο από κάποιο ntp server.

3) Παρόλο που στις προδιαγραφές της η τηλεόραση λέει πως υποστηρίζει αρχεία mkv
(αρχεία που μπορούν να αποτελούνται εσωτερικά από αρχεία video / ήχου / υποτίτλων )
στην λειτουργία του media player από usb στα αρχεία mkv δεν μπορείς να διαλέξεις ποιο video/subtitle stream επιθυμείς να αναπαραχθεί.
Στην περίπτωση των video streams παίζει το πρώτο και αγνοούνται τα υπόλοιπα ενώ στην περίπτωση των subtitle streams αγνοούνται όλοι οι υπότιτλοι.
Τα ίδια ισχύουν και στην αναπαραγωγή αρχείων mkv μέσω δικτύου με επιπλέον ότι σε αυτή την περίπτωση
δεν μπορείς να διαλέξεις ούτε ποιο audio stream επιθυμείς να παίξει αλλά παίζει το πρώτο και αγνοούνται τα υπόλοιπα.

4) Στο media player αν προβάλεις ένα αρχείο 3D τύπου over/under με συνολική ανάλυση για παράδειγμα 1280x1072
(δηλαδή 2 εικόνες με ανάλυση 1280x536 έκαστη ) επιλέγοντας την λειτουργία 3D over/under τότε η 3D εικόνα
που προκύπτει από την σύνθεση των 2 εικόνων με ανάλυση 1280x536 γίνετε εσφαλμένα stretch σε όλο το κάδρο της τηλεόρασης
ενώ θα έπρεπε να διατηρούνται οι σωστές αναλογίες πλευρών της εικόνας και δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής
της διατήρησης της αναλογίας πλευρών της εικόνας. Αποτέλεσμα αυτού είναι παραμορφωμένη 3D εικόνα.
Ανάλογο πράγμα συμβαίνει και στα 3D video side by side.

5) Όταν προβάλεις φωτογραφίες από usb η από το δίκτυο στη λειτουργία 3D σου δίνει μόνο την δυνατότητα 2D->3D
δεν σου δίνει τις άλλες επιλογές side by side και over/under για 3D side by side και over/under φωτογραφίες.

6) Στο samsung pc share manager 4.2 σε windows 7 δεν έχεις την δυνατότητα να βάλεις φάκελους/αρχεία
από όλα τα drives παρά μόνο από το c: λόγο κάποιου προβλήματος του προγράμματος .

7) Παρόλο που στις προδιαγραφές της τηλεόρασης αναφέρεται ότι υποστηρίζονται πλήρως οι υπότιτλοι σε μορφή srt
αγνοούνται πλήρως τα tags bold Italian underline που υπάρχουνε μέσα στους υπότιτλους srt
και προβάλλονται τα περιεχόμενα των υποτίτλων srt χωρίς καμία μορφοποίηση.

8) Στην λειτουργία του media player δεν έχει άλλη μια επιλογή για μεγαλύτερο μέγεθος υποτίτλων (*.srt)
από το μεγάλο που έχει τώρα με αποτέλεσμα να μην φαίνονται από μακριά καλά οι υπότιτλοι.
Θα έπρεπε να έχει ακόμα μια επιλογή για πολύ μεγάλο μέγεθος στους υπότιτλους.
Επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα να μετακινήσεις τους υπότιτλους και να τους πας ποιο κάτω η επάνω.

9) Στην λειτουργία του media player δεν υπάρχει η επιλογή fit to screen για αρχεία video
έτσι ώστε να προβάλλονται σε όλη την οθόνη χωρίς παραμόρφωση(streching) (χάνοντας πληροφορία δεξιά-αριστερά ή πάνω-κάτω)
όταν η αναλόγια πλευρών τους δεν είναι 16:9. Να γίνετε δηλαδή ένα είδους crop στην εικόνα.

10) Δεν κυκλοφορεί το samsung pc share manager για linux παρόλο τον μεγάλο αριθμό χρηστών που έχουνε αποκλειστικά linux στους υπολογιστές τους.
Ακόμα και η τηλεόραση η ίδια εσωτερικά σαν λειτουργικό σύστημα χρησιμοποιεί linux
οπότε δεν μπορεί η samsung από την μια να αποδέχεται το linux και να το χρησιμοποιεί στο εσωτερικό λογισμικό της τηλεόρασης
και από την άλλη να μην κυκλοφορεί το samsung pc share manager για linux.

11) Στην λειτουργία PVR τα αρχεία *.srf που παράγονται κατά την εγγραφή είναι κλειδωμένα με DRM
και δεν μπορείς να τα αναπαράγεις κανονικά σε άλλα συστήματα με αποτέλεσμα να καθίσταται η λειτουργία PVR άχρηστη.
(Το σύστημα αρχείων της λειτουργίας PVR είναι το XFS και μπορείς να το δεις από linux που το υποστηρίζει
από τα windows δεν μπορείς να το δεις γιατί δεν το υποστηρίζουνε.)

12) Καλό θα είτανε ο media player να αποκτήσει την δυνατότητα να αναπαράγει DVD/Bluray disks σε μορφή ISO από την usb θύρα
καθώς έχει την δυνατότητα να αναπαράγει τα εσωτερικά αρχεία δίσκων DVD/Bluray αρα εχει και την απαιτουμενη υπολογιστικη δυναμη.
Επίσης καλό θα είτανε ο media player να μπορεί να αναπαράγει 3D videos στην μορφή left/right
δηλαδή να φορτώνει 2 αρχεία ένα left και ένα right και να κάνει η τηλεόραση την σύνθεση της εικόνας 3D
έτσι ώστε να μην έχουμε απώλεια της μισής ανάλυσης που έχουμε στις μορφές του 3D side by side και over/under.

στειλτε mail εδω:
http://www.samsung.com/gr/info/contactus.html

Οτι και να φτιαξουνε κερδος θα ειναι

6) Αυτό δεν ισχύει. Εχω βάλει απο το Ε και απο το F Drive φακέλους. Δεν μπορείς να βάλεις απο Removable Driveς π.χ USB, CD/DVD, blue ray...

Εάν έχεις όμως PC μπορείς να κατεβάσεις media players που κάνουν Transcoding ότι δεν παίζει η Samsung και δηλ. τα παίζουν όλα π.χ. Wild media Server ή και τους Free PS3 Media Server, Serviio, αλλά εδώ θα πρέπει να παίξεις λίγο με την παραμετροποίηση.
Αλλοιώς μήν περιμένεις πολλά απο την Samsung !

Last edited:
6) Αυτό δεν ισχύει. Εχω βάλει απο το Ε και απο το F Drive φακέλους. Δεν μπορείς να βάλεις απο Removable Driveς π.χ USB, CD/DVD, blue ray...

Εάν έχεις όμως PC μπορείς να κατεβάσεις media players που κάνουν Transcoding ότι δεν παίζει η Samsung και δηλ. τα παίζουν όλα π.χ. Wild media Server ή και τους Free PS3 Media Server, Serviio, αλλά εδώ θα πρέπει να παίξεις λίγο με την παραμετροποίηση.

ισχυει κανονικοτατα σε windows 7 σε windows xp εχει αναφερθει οτι παιζει σωστα σε windows 7 δεν μπορεις να βαλεις απο αλλα drives εκτος του C:
σου βγαζει το μυνημα "κοινη χρηση μονο για φακελους" και περνεις τον πουλο

Last edited:

εγω εδω και μια εβδομαδα δουλευω με το Mezzmo

και εχω βρει την υγεια μου!
δουλευει ανελπιστα καλα!!

πολυ γρηγορο!
οτι εχω βαλει τα εχει παιξει μεχρι στιγμης
μηδεν κοληματα
παιζει με τη TV super

προτεινόμενο

τωρα ψαχνω κανα NAS, DLNA certified..
εχουν αρχισει και βγαινουν διαφορα
(zyxel, synology, κλπ)

εχει παρει κανεις κατι να το δοκιμασει και με την samsung?
(οχι παλια linuxata με minidlna κτλ)

ισχυει κανονικοτατα σε windows 7 σε windows xp εχει αναφερθει οτι παιζει σωστα σε windows 7 δεν μπορεις να βαλεις απο αλλα drives εκτος του C:
σου βγαζει το μυνημα "κοινη χρηση μονο για φακελους" και περνεις τον πουλο

Αφού σου λέω τα έχω βάλει σε Windows 7 x64 kai x86 μηλάω για την Version 4.2 !!!

το 99.99% απο τα nas που κυκλοφορουνε τρεχουνε linux και σε linux ο μοναδικος dlna server που παιζει σωστα με υποτιτλους (παλι οχι 100%) ειναι ο καινουργιος minidlna οποτε σου λεω με σιγουρια οτι οποιο ετοιματζηδικο nas ανεξαρτητου μαρκας και να παρεις δεν θα παιζει σωστα με την samsung και ας λεει certified εκτος και αν φοραει την τελευταια εκδοση του minidlna.
Μπορω να σου κανω προταση να φτιαξεις τελειο nas(που εχει για πλακα τα ετοιματζηδικα) με 200 ευρω αλλα ειναι εκτος θεματος εδω.

το 99.99% απο τα nas που κυκλοφορουνε τρεχουνε linux και σε linux ο μοναδικος dlna server που παιζει σωστα με υποτιτλους (παλι οχι 100%) ειναι ο καινουργιος minidlna οποτε σου λεω με σιγουρια οτι οποιο ετοιματζηδικο nas ανεξαρτητου μαρκας και να παρεις δεν θα παιζει σωστα με την samsung και ας λεει certified εκτος και αν φοραει την τελευταια εκδοση του minidlna.
Μπορω να σου κανω προταση να φτιαξεις τελειο nas(που εχει για πλακα τα ετοιματζηδικα) με 200 ευρω αλλα ειναι εκτος θεματος εδω.

Κάνε μια πρόταση που να δουλεύει όμως κοντά στο 1G/Bit !!

πες πρωτα ποσους δισκους θα συνδεσεις αρχικα απανω στο nas και ποσους μελλοντικα για να σου πω.

υπάρχει κανένα post στο thread που να αναφέρει πως πρέπει να βάλουμε τις ρυθμίσεις για να πιάσουμε ψηφιακά και αναλογικά σωστά;

Περιοχή Αττικής και κεραία βλέπει Αίγινα.

Ψάχνω ψάχνω στις σελίδες και ζαλίστηκα !

Σοβαρή κίνηση αυτή με το e-mail. Μπράβο σας και Συγχαρητήρια για τις προσπάθειές σας!
Εγώ, το έστειλα ήδη! Φτιάξε λίστα με αυτούς που το έστειλαν!
Πάντως να σημειώσω ότι δεν βγαίνει το μοντέλο μας (UE55C8000XWXXH) στο υποείδος. Έβαλα ένα άλλο πειράζει ??? Έχω τίτλο Προβλήματα με την UE55C8000 και χρήση εγγύησης. Αν έκανα λάθος πείτε μου να το ξαναστείλω!!!!
Πρέπει να το στείλουμε όλοι μας, αξίζει η προσπάθεια!!!

Last edited:
τα 2 εως 10 δεν υπαρχει λογος να μην τα φτιαξουνε καθως με μικρες παρεμβασεις στο firmware μπορουνε να τα λυσουνε.