Chrpep
AVClub Enthusiast
- 18 June 2010
- 1,200
ρε παιδια αυτο με το hdmi που χανει το σημα μου το εκανε παλι και τα καλωδια τα στερεωσα και ολα ητανε μια χαρα. παιρνω στο servise και τους το λεω και πριν μου απαντησουν με ρωτανε αν ειναι αυτο που συνδεω ειναι ps3 και τους λεω ναι. το θεμα ειναι οτι αν δεν βρει μια συσκευη δεν βλεπει καμια αλλη ουτε τον υπολογιστη που εχω συνδεμενο ουτε το dvd και ολα αυτα με hdmi. τους ρωταω αν υπαρχει ασυμβατοτητα με την συγκεκριμενη συσκευη και ενω δεν μου απαντανε μου λενε οτι δεν φταιει η τηλεοραση. τους λεω αν φταιει το ps3 και δεν απαντανε λεγοντας οτι δεν φταιει παλι η τηλεοραση. εγω σημερα παραγγειλα ενα hdmi σε 1.4 μπας και αυτο επηρεαζει. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας βοηθησει. και μια αλλη ερωτηση. η hdmi θυρα με το (ARC) σε τι χρησιμευει;
Εγώ το έχω συνδέσει απο την αρχή με HDMI 1.4 και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...απλά όπως λέει και ο φίλος Leonid αν το PS3 είναι σβηστό η αντίστοιχη θύρα που είναι συνδεδεμένο δε εμφανίζεται στις επιλογές ωστε να μπορώ να την επιλέξω (φυσιολογικό). Με το που το ανάψω κατευθείαν μπορώ να επιλέξω την είσοδο που το έχω συνδέσει. Μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα HDMI 1.3 ή 1.4. Και με προβληματίζει που λες οτι αν δεν βρεί μια συσκευη δεν βλέπει καμία άλλη. Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα, αλλά πριν πιστέψεις οτι φταίει η τηλεόραση για δοκίμασε και ένα άλλο HDMI καλώδια (είτε 1.3 είτε 1.4).