Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδια αυτο με το hdmi που χανει το σημα μου το εκανε παλι και τα καλωδια τα στερεωσα και ολα ητανε μια χαρα. παιρνω στο servise και τους το λεω και πριν μου απαντησουν με ρωτανε αν ειναι αυτο που συνδεω ειναι ps3 και τους λεω ναι. το θεμα ειναι οτι αν δεν βρει μια συσκευη δεν βλεπει καμια αλλη ουτε τον υπολογιστη που εχω συνδεμενο ουτε το dvd και ολα αυτα με hdmi. τους ρωταω αν υπαρχει ασυμβατοτητα με την συγκεκριμενη συσκευη και ενω δεν μου απαντανε μου λενε οτι δεν φταιει η τηλεοραση. τους λεω αν φταιει το ps3 και δεν απαντανε λεγοντας οτι δεν φταιει παλι η τηλεοραση. εγω σημερα παραγγειλα ενα hdmi σε 1.4 μπας και αυτο επηρεαζει. αν ξερει καποιος κατι παραπανω ας βοηθησει. και μια αλλη ερωτηση. η hdmi θυρα με το (ARC) σε τι χρησιμευει;

Εγώ το έχω συνδέσει απο την αρχή με HDMI 1.4 και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...απλά όπως λέει και ο φίλος Leonid αν το PS3 είναι σβηστό η αντίστοιχη θύρα που είναι συνδεδεμένο δε εμφανίζεται στις επιλογές ωστε να μπορώ να την επιλέξω (φυσιολογικό). Με το που το ανάψω κατευθείαν μπορώ να επιλέξω την είσοδο που το έχω συνδέσει. Μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα HDMI 1.3 ή 1.4. Και με προβληματίζει που λες οτι αν δεν βρεί μια συσκευη δεν βλέπει καμία άλλη. Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα, αλλά πριν πιστέψεις οτι φταίει η τηλεόραση για δοκίμασε και ένα άλλο HDMI καλώδια (είτε 1.3 είτε 1.4).

XpanD X103

Για όσους ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα 3D γυαλιά έστειλα ενα e-mail στην εταιρία για να δω που μπορώ να τα βρώ και διαθεσιμότητα και η απάντησή τους ήταν η ακόλουθη:

"Please note that XpanD Universal 3d glasses (model X103) will be available by end of October. Please feel free to visit our website at www.xpandcinema.com/locations where you will be able to find a list (still being updated) with the names of stores and internet stores that will have this item available. You can also visit our online forum www.today3d.com and place there any technical questions you may have. A member of our team will provide you all the information you might need."

Αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα που δέχεται προπαραγγελίες είναι το amazon:

http://www.amazon.com/Xpand-Univers...RMS6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1286913432&sr=8-3

στα 92 ευρώ.

Επίσης μετά απο επικοινωνία με ελληνικό online store μου είπαν οτι μπορούν να το έχουν διαθέσιμο σε 10-15 εργάσιμες ημέρες στα 82 ευρώ+ΦΠΑ αλλά μόνο σε κόκκινο χρώμα.

Εγώ το έχω συνδέσει απο την αρχή με HDMI 1.4 και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα...απλά όπως λέει και ο φίλος Leonid αν το PS3 είναι σβηστό η αντίστοιχη θύρα που είναι συνδεδεμένο δε εμφανίζεται στις επιλογές ωστε να μπορώ να την επιλέξω (φυσιολογικό). Με το που το ανάψω κατευθείαν μπορώ να επιλέξω την είσοδο που το έχω συνδέσει. Μου φαίνεται απίθανο να είναι θέμα HDMI 1.3 ή 1.4. Και με προβληματίζει που λες οτι αν δεν βρεί μια συσκευη δεν βλέπει καμία άλλη. Αυτό μάλλον είναι πρόβλημα, αλλά πριν πιστέψεις οτι φταίει η τηλεόραση για δοκίμασε και ένα άλλο HDMI καλώδια (είτε 1.3 είτε 1.4).

οχι οχι απλα οταν δεν εχει σημα στο ps3 δεν εχει σημα σε καμια αλλη συσκευη οτι τις βλεπει τις βλεπει κανονικα.
πηρα τηλ στο servise της sony (commetron) και μου ειπανε οτι αν εχεις κανει την καινουρια αναβαθμιση και αν εχεις 3d τηλεοραση να βαλεις 1.4 hdmi και ειναι η αιτια που το κανει αυτο. απλα εγω δεν καταλαβαινω οτι αν στο ps3 εχω προβλημα τοτε αν αοιξω και τις αλλες συσκευες γιατι δεν βρισκει και σε εκεινες σημα; επαναλαμβανω οτι αναγνωριζει οτι ειναι συνδεμενες αλλα δεν βρισκει σημα

Last edited:
Re: XpanD X103

Για όσους ενδιαφέρονται για τα συγκεκριμένα 3D γυαλιά έστειλα ενα e-mail στην εταιρία για να δω που μπορώ να τα βρώ και διαθεσιμότητα και η απάντησή τους ήταν η ακόλουθη:

"Please note that XpanD Universal 3d glasses (model X103) will be available by end of October. Please feel free to visit our website at www.xpandcinema.com/locations where you will be able to find a list (still being updated) with the names of stores and internet stores that will have this item available. You can also visit our online forum www.today3d.com and place there any technical questions you may have. A member of our team will provide you all the information you might need."

Αυτή τη στιγμή ένα κατάστημα που δέχεται προπαραγγελίες είναι το amazon:

http://www.amazon.com/Xpand-Univers...RMS6/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1286913432&sr=8-3

στα 92 ευρώ.

Επίσης μετά απο επικοινωνία με ελληνικό online store μου είπαν οτι μπορούν να το έχουν διαθέσιμο σε 10-15 εργάσιμες ημέρες στα 82 ευρώ+ΦΠΑ αλλά μόνο σε κόκκινο χρώμα.
Μπορείς να μου διευκρινήσεις κάτι γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα;
Με αυτά τα γυαλιά τι ακριβώς κερδίζεις παραπάνω, από τα μπαταρίας και τα επαναφορτιζόμενα της samsung.
Όσο πιο απλά μπορείς και πιο περιεκτικά, για να μη σε κουράζω.
Ευχαριστώ!

οχι οχι απλα οταν δεν εχει σημα στο ps3 δεν εχει σημα σε καμια αλλη συσκευη οτι τις βλεπει τις βλεπει κανονικα.
Εννοείς οτι δεν έχει σήμα ενώ τις έχεις ενεργοποιημένες και το ps3 κλειστό; Και ότι για να σου δώσουν σήμα , πρέπει να ανοίξεις πρώτα το ps3 και μετά μπορεί να αναγνωρίσει και αυτές;

οχι αλλα οταν δεν δουλεψει το ps3 τοτε τρωνε φλασια και οι αλλες θυρες. αλλα αυτο θα ξεκινησει απο το ps3. ποτε δεν ετυχε να το κανει στο dvd η pc απο αρχης

οχι αλλα οταν δεν δουλεψει το ps3 τοτε τρωνε φλασια και οι αλλες θυρες. αλλα αυτο θα ξεκινησει απο το ps3. ποτε δεν ετυχε να το κανει στο dvd η pc απο αρχης
1. Έχεις ονομάσει τις εισόδους κανονικά; Δηλαδή το ps3 παιχνίδι, το dvd σαν dvd το blu ray σαν blu ray και ούτο καθεξής;
2. Έχεις δοκιμάσει να δεις τι γίνεται αν ξεσυνδέσεις τελείως το ps3. Εννοείται με κλειστή τη τηλόραση και μετά να ανοίξεις να δεις τι γίνεται με τις άλλες εισόδους;
Αν ειδικά με τη 2 περίπτωση διορθωθεί το πρόβλημα , τότε μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο ή η θύρα που το έχεις συνδέσει, δηλαδή να αλλάξεις θύρα, εγώ ας πούμε το έχω βάλει στην 3 θύρα κατά τύχη από την αρχή και λειτουργούν όλα άψογα.
3. Μπορεί να πιάσει και αυτό , αν τίποτα από τα παραπάνω. Βγάλε το καλώδιο από το ρευμα για 2-3 λεπτά, και μετά δοκίμασε πάλι.
Φαντάζομαι πως έχεις κάνει το τελευταίο update; Αν όχι κάντο καλού κακού.
Περιμένουμε νέα.
icon12.gif

Μπορείς να μου διευκρινήσεις κάτι γιατί δεν το έχω παρακολουθήσει το θέμα;
Με αυτά τα γυαλιά τι ακριβώς κερδίζεις παραπάνω, από τα μπαταρίας και τα επαναφορτιζόμενα της samsung.
Όσο πιο απλά μπορείς και πιο περιεκτικά, για να μη σε κουράζω.
Ευχαριστώ!

Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι οτι παίζουν σχεδόν σε όλες τις 3D τηλοράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (για συμβατά μοντέλα τσέκαρε το site τους). Απο κεί και πέρα απ'οτι μου έχει πεί ο φίλος lma111 σε τεστ που πραγματοποίησε γερμανικό περιοδικό έλεγε οτι έχουν βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τα Sony...Τώρα σε σχέση με τα Samsung δε ξέρω. Απο την άλλη δυστυχώς δουλεύουν μόνο με μπαταρία. Το ψάχνω το θέμα γιατί τα Samsung μου φαίνεται οτι έχουν αρκετά έντονο flickering το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό. Το κακό είναι οτι δύσκολα θα μπορέσω να τα δω να παίζουν. Παρουσιάστηκαν στην IFA 2010 και απ'ότι με ενημέρωσαν θα κυκλοφορήσουν τέλη Οκτώβρη.

Δε με κουράζεις! :ernaehrung004:
Τσέκαρε και πες μου εντυπώσεις!

http://www.xpandcinema.com/products/glasses/X103-home/
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3552-xpand-103-3d.html

Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι οτι παίζουν σχεδόν σε όλες τις 3D τηλοράσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (για συμβατά μοντέλα τσέκαρε το site τους). Απο κεί και πέρα απ'οτι μου έχει πεί ο φίλος lma111 σε τεστ που πραγματοποίησε γερμανικό περιοδικό έλεγε οτι έχουν βελτιωμένη απόδοση σε σχέση με τα Sony...Τώρα σε σχέση με τα Samsung δε ξέρω. Απο την άλλη δυστυχώς δουλεύουν μόνο με μπαταρία. Το ψάχνω το θέμα γιατί τα Samsung μου φαίνεται οτι έχουν αρκετά έντονο flickering το οποίο είναι λίγο ενοχλητικό. Το κακό είναι οτι δύσκολα θα μπορέσω να τα δω να παίζουν. Παρουσιάστηκαν στην IFA 2010 και απ'ότι με ενημέρωσαν θα κυκλοφορήσουν τέλη Οκτώβρη.

Δε με κουράζεις! :ernaehrung004:
http://www.xpandcinema.com/products/glasses/X103-home/
http://www.fullhd.gr/2008-03-09-23-01-42/3d-tv/2009-12-16-08-32-17/3552-xpand-103-3d.html[/QUOT
ΟΚ. Ευχαριστώ, θα δω και θα σου πω.
icon7.gif

1. Έχεις ονομάσει τις εισόδους κανονικά; Δηλαδή το ps3 παιχνίδι, το dvd σαν dvd το blu ray σαν blu ray και ούτο καθεξής;
2. Έχεις δοκιμάσει να δεις τι γίνεται αν ξεσυνδέσεις τελείως το ps3. Εννοείται με κλειστή τη τηλόραση και μετά να ανοίξεις να δεις τι γίνεται με τις άλλες εισόδους;
Αν ειδικά με τη 2 περίπτωση διορθωθεί το πρόβλημα , τότε μάλλον έχει πρόβλημα το καλώδιο ή η θύρα που το έχεις συνδέσει, δηλαδή να αλλάξεις θύρα, εγώ ας πούμε το έχω βάλει στην 3 θύρα κατά τύχη από την αρχή και λειτουργούν όλα άψογα.
3. Μπορεί να πιάσει και αυτό , αν τίποτα από τα παραπάνω. Βγάλε το καλώδιο από το ρευμα για 2-3 λεπτά, και μετά δοκίμασε πάλι.
Φαντάζομαι πως έχεις κάνει το τελευταίο update; Αν όχι κάντο καλού κακού.
Περιμένουμε νέα.
icon12.gif

ολα ειναι με ονοματα κανονικα οπως λες. αυριο βαζω καλωδιο hdmi 1.4 στο ps3 και αν το ξανακανει θα ενημερωσω

Μια ερώτηση ακόμα σχετικά με το ολοληρωμένο 3D home cinema samsung HTC-6930: Η HDMI out του samsung HTC-6930 υποστηρίζει Audio Return Chanel (ARC) ??

Δεν έχω καταφέρει να πάρω επιστροφή ήχου μέσω HDMI μεταξύ της τηλεόρασης και του HTC-6930. Δοκίμασα κάθε συνδυασμό καλωδίων και ports χωρίς αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι πουθενά στο manual και τα specifications του htc-6930 δεν αναφέρει τίποτα για υποστήριξη του ARC, με κάνει να πιστεύω οτι δεν υποστηρίζεται (πράγμα γελοίο για συσκεύη τελευταίας γενιάς και κόστους σχεδόν 1000 ευρώ).
Τελικά έβαλα οπτικό ψηφιακό καλώδιο για να πάρω τον ήχο από τα κανάλια της τηλεόρασης.

Mηπως αντιμετωπιζει καποιος προβλημα συγχρονισμου ηχου-βιντεο με το PS3? Οταν στελνω ηχο απευθειας στον ενισχυτη μεσω optical και εικονα στη tv μεσω HDMI εχω διαφορα φασης. Αν αλλαξω την ρυθμιση και βαλω game mode τοτε ολα οκ αλλα χανω σε κινηματογραφικη αισθηση!!! Που κολλαει αυτο? Υπαρχει αλλος τροπος συντονισμου?

Δεν έχω καταφέρει να πάρω επιστροφή ήχου μέσω HDMI μεταξύ της τηλεόρασης και του HTC-6930. Δοκίμασα κάθε συνδυασμό καλωδίων και ports χωρίς αποτέλεσμα. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι πουθενά στο manual και τα specifications του htc-6930 δεν αναφέρει τίποτα για υποστήριξη του ARC, με κάνει να πιστεύω οτι δεν υποστηρίζεται (πράγμα γελοίο για συσκεύη τελευταίας γενιάς και κόστους σχεδόν 1000 ευρώ).
Τελικά έβαλα οπτικό ψηφιακό καλώδιο για να πάρω τον ήχο από τα κανάλια της τηλεόρασης.

To συνδέεις με το HDMI 2 port της Samsung και του δίνεις το όνομα Blueray
Βάλε το Blueray να παίζει και αμα δεν πάει ο ήχος στον AV πάτα στο Τηλεκοντρόλ menu >ηχος >Επιλογή ηχείου ή >Επιπλέον ρυθμιση και παίξε λίγο με τις επιλογές !!!
Τι AV έχεις ?

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση!!!!!
Σε πολύ λίγο θα εμαι κάτοχος 46''
τώρα από ρυθμίσεις Tv + ps3.....θα σας ξαναενοχλισω!!!!!!
Ο Μανωλης μπορεί να έρθει κ στο σπιτι μου;;;;
Μηπως εχεις προβλημα με το συγχρονισμο ηχου-εικονας? Εμενα τα λογια προηγουνται της εικονας.

Έχω αγοράσει την τηλεόραση έδω και 10 μέρες.Έχω να πω το εξής όσον αφορά την εικόνα: Προσωπικά ούτε εγω ,ούτε κάποιος από την οικογένειά μου μπορεί να παρακολουθήσει ταινία blu-ray,ή dvd με ενεργοποιημένο το motion flow!Να υποθέσω ότι όλοι εσείς παρακολουθείτε ταινίες με ενεργοποιημένο το motion flow και όλα ειναι εντάξει? χωρίς δραμαμίνες?πέρα από την φοβερή ζαλούρα το θέαμα είναι γελοίο.Ειδικά σε ταινίες δράσης δεν προλαβαίνεις να δείς τίποτα!Τώρα όταν απενεργοποιείς το motion flow φευγει ζαλούρα αλλά πέφτει και η ποιότητα της εικόνας κατακόρυφα! Όσον αφορά την custom ρύθμιση του αλγόριθμου το μόνο που μπορείς να καταφέρεις είναι να κάνεις ανεκτό το φαινόμενο στα προγράμματα τηλεόρασης.Τέλος να πω ότι στα αθλητικά προγράμματα δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα.Το περίεργο έιναι ότι σε όσους κατόχους samsung 7,8 έχω συναντήσει έχουν το ίδιο πρόβλημα. Στο φόρουμ δεν έχω δει να αναφέρεται κάτι σχετικά. άρα μάλλον εμείς θα έχουμε το πρόβλημα!

Καλημερα στην παρεα, αυτο που αναφερετε εδω το εχει δει κανενας απο εσας που εχει την ΤV...? Ειμαι αναμεσα σε αυτην και σε μια plasma V20...
Τι λετε να κανω...?
Ευχαριστω.

Καλημερα στην παρεα, αυτο που αναφερετε εδω το εχει δει κανενας απο εσας που εχει την ΤV...? Ειμαι αναμεσα σε αυτην και σε μια plasma V20...
Τι λετε να κανω...?
Ευχαριστω.

Αυτή την ζαλούρα που αναφαίρει ο ποιητής εγώ δεν την καταλαβαίνω !!??
Τι εννοεί ο ποιητής ?
Τώρα η VT20 είναι πλάσμα και η C8000 είναι LCD. Δεν συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια !!

αυτο με την ζαλαδα ισως εχει να κανει και με το ματι του καθενος

εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα
στις τανιες κτλ τα εχω ολα ΟΝ οπως ηταν απο default
δεν εχω πειραξει τιποτα..
δεν με χαλαει η κινηση..

ενας φιλος που ειχε ερθει χτες να του δειξω κατι 3D ας πουμε
με το που εβαλε τα γυαλια ζαλίστηκε
(οπως και αλλοι που εχουν αναφερει εδω μεσα)
εμενα δεν με πειραζουν

οποτε ειναι κατι πολυ υποκειμενικο

btw ο φιλος αυτος που ζαλιζοταν στο 3D
παρατηρησε,
οτι οταν ηταν κοντα στη TV (1+ μετρο),
δεν ζαλιζοταν..
οταν ηταν στα 3m που εχω τον καναπε,
ζαλιζοταν

παιδια επαθα ζημια εκει που ειχα προβλημα με το σημα οσον αφορα την συνδεση με το ps3 ειπα να δοκιμασω και hdmi 1.4.ε απο την στιγμη εκεινη και μετα ενω εχω εικονα μου κανει και κατι χιονακια. αλλαξα παλι το καλωδιο μπας και φταιει αυτο αλλα και το παλιο μου εκανε τα ιδια. να φταιει το καλωδιο και να εκανε βραχυκυκλωμα στις θυρες; τι να πω. τωρα την πηγα στο servise και εχω φαει τρελο ξενερωμα. εσεις δoκιμασατε να συνδεσετε καλωδιο hdmi 1.4;

Τι λετε να κανω...?
Ευχαριστω.

Εγώ δεν έχω κάποιο τέτοιο πρόβλημα με το Motion Flow. Αντιθέτως πιστεύω οτι η κίνηση που έχει η τηλεόραση ίσως είναι το πιο δυνατό της χαρτί και η καλύτερη που έχω δει ever σε lcd tv. Αν απενεργοποιήσω τελείως το motion flow η εικόνα παύει να είναι ομαλή και συγκρίνεται με μια "συμβατική" lcd.

Την κίνησή της πρέπει να τη δείς για να το πιστέψεις. Χαρακτηριστικά μου έλεγε φίλος μου που είχε έρθει σπίτι μου για να τη δεί οτι είναι σαν να βρίσκεσαι κοιτάς μέσα απο τα μάτια του cameraman την ώρα που γυρίζεται το έργο! Όταν την αγόρασα στην αρχή εντυπωσιάστηκα αλλά μετά το συνήθησα. Μετά απο λίγο καιρό, όταν είδα blueray στην tv του φίλου μου (μια LG LHxxxx 100Hz) ξενέρωσα απίστευτα. Νόμιζα οτι η εικόνα κολλάει τόσο πολύ που δε μπορούσα να παρακολουθήσω την ταινία!

Έχει καθαρά 200Hz απο το panel (και όχι με τη βοήθεια του οπίσθιου φωτισμού) καθώς επίσης και δυνατότητα ρύθμισης ξεχωριστά του Noise reduction και Judder ώστε να μπορείς να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Βέβαια είναι λάθος να συγκρίνεις Plasma με LCD πολύ απλά γιατί είναι δυο διαφορετικές τεχνολογίες. Αλλού υπερτερεί η μια και αλλού η άλλη. Προσπάθησε να τις δείς και τις δυο απο κοντά πριν προβείς στην αγορά.