red armada
New member
- 28 September 2010
- 3
Μήπως η 8000 δεν έχει εκριβώς το ίδιο menu με την δική σου c650; Αυτό δοκίμασα να κάνω αλλά δεν τα κατάφερα, τόσο βλάκας είμαι;
Όταν πάς menu > κεραία έχεις δύο επιλογές, ή Ψηφιακά ή αναλογικά. Επιλέγω ψηφιακά αλλά μετά θα πρέπει να βγώ από εκεί. Πατάω Tools πάω στην ταξινόνηση (νομίζω οτι δεν το λέει "ταξινόμιση" αλλά "επεξεργασία καναλιών") αλλά τζίφος, δεν γίνεται τίποτε.
Τώρα για τα .srt όπως είπα έχω βάλει παντού Ελληνικά. Σε menu, υπότιτλους, Teletext, παντού. Εξακολουθεί όμως να δείχνει Κινέζικα. Είναι τυαινίες που τις έχω δεί στο HTPC και στο Xtreamer και οι υπότιτλοι παίζουν τζάμι.
Menu-κεραία-πάτας το βελάκι προς τα κάτω και επιλέγεις το Διαχειρ. καναλιών (μην πας δεξιά που λέει Κεραία ή Καλωδιακή)-tools και πάτα επεξ. αρ. καναλιών και οχι Επεξεργασία των καναλιών μου. Στα ψηφιακά μόνο τον αριθμό μπορείς να αλλάξεις όχι το όνομα.
Στα αναλογικά έχει επεξ. ονόματος και ταξινόμηση.
Εγώ γιατί δε μπορώ να δω 3D ακόμα στην 40άρα δε το έχω καταλάβει.
Βάζω την ταινία monsters που ηταν με τα γυαλιά, πατάω το κουμπί 3D στην TV, επιλέγω 2D->3D, πατάω και το κουμπί στα γυαλιά (με νέες μπαταρίες) βλέπω να αλλάζει κάτι στη θερμοκρασία του χρώματος της TV αλλά μέχρι εκεί.
Στις επιλογές της TV left-right και up-down δεν μπορώ να δω τίποτα, είναι όλα μπερδεμένα.
Τι κάνω λάθος;
Νίκο , κανένα νεότερο από την επικοινωνία σου με τη samsung;
Για τους τολμηρους:3002.1
Ολα καλα,
Μολις το εβαλα.
Το προβλημα αποκατασταθηκε, Η τηλεοραση δεν κανει πλεον reboot στην βελτιστοποιηση 3D και αναβαθμιζεται κανονικα μετα το προβληματικο 3001.1
Βαλτε το αφοβα!
Ευχαριστουμε την samsung Hellas για την αμεση επιλυση του προβληματος προσωπικα θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τους κυριους Μεξα στην Θεσσαλονικη και κ Παναγιοτοπουλο στην Αθηνα για την αμεση ανταποκριση και βοηθεια τους.
Και φυσικα τους Κορεατες οι οποιοι εδρασαν με ταχυτητα dt για τους χρονους που εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα.
ΕΥΓΕ!
Να λεμε τα κακα αλλα και τα καλα για να βλεπουν και οι αλλοι και να πραττουν αναλογα!
Αλλη βελτιωση;Ολα καλα,
Μολις το εβαλα.
Το προβλημα αποκατασταθηκε, Η τηλεοραση δεν κανει πλεον reboot στην βελτιστοποιηση 3D και αναβαθμιζεται κανονικα μετα το προβληματικο 3001.1
Βαλτε το αφοβα!
Ευχαριστουμε την samsung Hellas για την αμεση επιλυση του προβληματος προσωπικα θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τους κυριους Μεξα στην Θεσσαλονικη και κ Παναγιοτοπουλο στην Αθηνα για την αμεση ανταποκριση και βοηθεια τους.
Και φυσικα τους Κορεατες οι οποιοι εδρασαν με ταχυτητα dt για τους χρονους που εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα.
ΕΥΓΕ!
Να λεμε τα κακα αλλα και τα καλα για να βλεπουν και οι αλλοι και να πραττουν αναλογα!
Νίκο
ξέρεις , ή κάποιος άλλος φίλος, αν εγω ας πούμε που έχω το 2004.0 , αν βάλω το καινούργιο , θα χάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχει η τηλεόραση, και τι άλλο ακριβώς κάνει; Διορθώνει τα λάθη του προηγούμενου μόνο;
Επίσης αν είδα καλά, αυτό είναι το 3002.1, το 3000.6 που είχε βγεί πριν από αυτό τι κάνει;
Μπερδέυτηκα λίγο.
Βγήκε το προβληματικό, το πρώτο σειράς 3000.1, μετά έβγαλαν το δευτερο σειράς 3, το 3000.6, τώρα έβγαλαν το 3002.1. Ποίο τελικά βάζουμε , και αν όσοι είχαμε το τελευταίο σειράς 2004.0 χρειάζεται να βάλουμε το καινούργιο;
Βλέπεις βαριέμαι να ξαναρυθμίζω από την αρχή τα πάντα, αν αυτό συμβεί.![]()
Ναι δυστυχως θα χασεις ολες τις ρυθμισεις αν πας στο 3002.1 απο το 2004 ποτ εχεις τωρα. Αν γινοταν αναβαθμιση του τυπου 2χχχ δεν θα ειχες προβλημα. Αλλα δυστυχως καθε φορα που ανεβαινει σειρα οπως τωρα 3χχχ οι ρυθμισεις πανε περιπατο. Το ιδιο ειχε συμβει και οταν πηγαμε απο σειρα λογισμικου 1χχχ στη 2χχχ που ειχαμε μεχρι πριν λιγο.
Οσον αφορα τα λογισμικα,
Η σειρα ηταν να βγει πρωτα το 3000.6 ( το οποιο δεν εχουμε ιδεα τι κανει) αλλα κατα λαθος βγηκε πρωτο το 3001.1 (και οχι 3000.1). Το 3001.1 λοιπον ηταν και το προβληματικο το οποιο διορθωθηκε απο το 3002.1.
Οσο για το αν πρεπει να το βαλεις δεν φαινεται να κανει κατι ιδιαιτερο αλλα εχει μια μικρη επεμβαση στις ρυθμισεις internet (οπως μου ειπε ο κ Μεξας απο το service) οποτε μια χαρα εισαι οπως εισαι δεν σου χρειαζεται update.
Ωποσδηποτε ομως χρειαζεται στα παιδια που ειχαν ηδη περασει το 3001.1 οπως η αφεντια μου.
Νικος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.