Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μήπως η 8000 δεν έχει εκριβώς το ίδιο menu με την δική σου c650; Αυτό δοκίμασα να κάνω αλλά δεν τα κατάφερα, τόσο βλάκας είμαι;
Όταν πάς menu > κεραία έχεις δύο επιλογές, ή Ψηφιακά ή αναλογικά. Επιλέγω ψηφιακά αλλά μετά θα πρέπει να βγώ από εκεί. Πατάω Tools πάω στην ταξινόνηση (νομίζω οτι δεν το λέει "ταξινόμιση" αλλά "επεξεργασία καναλιών") αλλά τζίφος, δεν γίνεται τίποτε.
Τώρα για τα .srt όπως είπα έχω βάλει παντού Ελληνικά. Σε menu, υπότιτλους, Teletext, παντού. Εξακολουθεί όμως να δείχνει Κινέζικα. Είναι τυαινίες που τις έχω δεί στο HTPC και στο Xtreamer και οι υπότιτλοι παίζουν τζάμι.

Menu-κεραία-πάτας το βελάκι προς τα κάτω και επιλέγεις το Διαχειρ. καναλιών (μην πας δεξιά που λέει Κεραία ή Καλωδιακή)-tools και πάτα επεξ. αρ. καναλιών και οχι Επεξεργασία των καναλιών μου. Στα ψηφιακά μόνο τον αριθμό μπορείς να αλλάξεις όχι το όνομα.
Στα αναλογικά έχει επεξ. ονόματος και ταξινόμηση.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Menu-κεραία-πάτας το βελάκι προς τα κάτω και επιλέγεις το Διαχειρ. καναλιών (μην πας δεξιά που λέει Κεραία ή Καλωδιακή)-tools και πάτα επεξ. αρ. καναλιών και οχι Επεξεργασία των καναλιών μου. Στα ψηφιακά μόνο τον αριθμό μπορείς να αλλάξεις όχι το όνομα.
Στα αναλογικά έχει επεξ. ονόματος και ταξινόμηση.

Ok, σ´ευχαριστώ για μιά ακόμα φορά, θα το δοκιμάσω κι ελπίζω να πάνε όλα καλά.
Το κακό είναι οτι είναι σε σπίτι φίλου και δεν μπορώ να το κάνω άμμεσα αλλά θα το κοιτάξω σύντομα.

Έβαλε τελικά κανένας το καινούργιο firmware;
Αν ναι , του δημιούργησε πρόβλημα , δηλαδή να χάσει όλες τις ρυθμίσεις η τηλεόραση; Εννοείται να μην είχε βάλει πριν το 3000.1, αλλά να πήγε κατευθείαν στο 3000.6 από τη προηγούμενη έκδοση σειράς 2004.0
Και αν ξέρει κανείς τι κάνει το τελευταίο 3000.6;

Καλησπερα, επιτελους ειμαι κατοχος της υπεροχης C8000 55''.
Με μια λεξη: Πολυ καλη Tv...(κανενα προβλημα...)
Τωρα μπορει καποιο μελος να με βοηθισει στις ρυθμισεις για καλυτερο αποτελεσμα....?
Ευχαριστω.

Εγώ γιατί δε μπορώ να δω 3D ακόμα στην 40άρα δε το έχω καταλάβει.

Βάζω την ταινία monsters που ηταν με τα γυαλιά, πατάω το κουμπί 3D στην TV, επιλέγω 2D->3D, πατάω και το κουμπί στα γυαλιά (με νέες μπαταρίες) βλέπω να αλλάζει κάτι στη θερμοκρασία του χρώματος της TV αλλά μέχρι εκεί.

Στις επιλογές της TV left-right και up-down δεν μπορώ να δω τίποτα, είναι όλα μπερδεμένα.

Τι κάνω λάθος;

Εγώ γιατί δε μπορώ να δω 3D ακόμα στην 40άρα δε το έχω καταλάβει.

Βάζω την ταινία monsters που ηταν με τα γυαλιά, πατάω το κουμπί 3D στην TV, επιλέγω 2D->3D, πατάω και το κουμπί στα γυαλιά (με νέες μπαταρίες) βλέπω να αλλάζει κάτι στη θερμοκρασία του χρώματος της TV αλλά μέχρι εκεί.

Στις επιλογές της TV left-right και up-down δεν μπορώ να δω τίποτα, είναι όλα μπερδεμένα.

Τι κάνω λάθος;

Μισο λεπτο να βαλουμε τα πραγματα στη θεση τους,
Η ταινια monsters vs aliens ειναι 3D. Θεωρω δεδομενο οτι την εβαλες σε 3D blu ray player λοιπον. Εφοσον στο μενου του 3D player εχεις ορισει να γινεται αυτοματη επιλογη του format 3D η ταινια θα εκκινησει αυτοματα και η τηλεοραση θα σε ειδοποιησει απλα να φορεσεις να γυαλια 3D και να τα ενεργοποιησεις. Αυτο ειναι ολο.
Εαν την ταινια την εβαλες σε κανονικο blu ray player παλι θα την δεις αλλα σε δυο διασταεις. Τοτε εσυ πρεπει να πατησεις το κουμπακι 3D στο τηλεχειριστηριο της τηλεορασης να επιλεξεις το format εικονας (το πρωτο) και να ενεργοποιησεις τα γυαλια.
Παλι θα πρεπει να δεις τρισδιαστατη εικονα οχι βεβαια της ποιοτητας του πραγματικου 3D αλλα θα δεις βαθος πεδιου.
Εννοειται οτι δεν σου δουλευει το side by side διοτι δεν ειναι η ταινια γραμμενη σ αυτο το φορματ. Το side by side το χρησιμοποιουμε μονο στις δορυφορικες μεταδοσεις 3D προς το παρων.
Νικος

Νίκο , κανένα νεότερο από την επικοινωνία σου με τη samsung;

Οχι ισχυει οτι σας ειπα τελευταια φορα. Περιμενουμε το νεο λογισμικο που θα διορθωνει το bug του 3001.1 και ταυτοχρονα θα το βλεπει η τηλεοραση για να αναβαθμιστει.
Περιμενουμε λοιπον υπομονετικα.....
Νικος

εχω επικοινωνήσει με samsung για τα πολλα προβληματα και ακομα δεν εχω παρει καμμια απαντηση

Μήπως έχετε βρει πουθενά κανένα καλό video ή ταινία σε 3D για να μας δείξει τα δόντια της η TV μας;

Για τους τολμηρους:3002.1

Ολα καλα,
Μολις το εβαλα.
Το προβλημα αποκατασταθηκε, Η τηλεοραση δεν κανει πλεον reboot στην βελτιστοποιηση 3D και αναβαθμιζεται κανονικα μετα το προβληματικο 3001.1
Βαλτε το αφοβα!
Ευχαριστουμε την samsung Hellas για την αμεση επιλυση του προβληματος προσωπικα θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τους κυριους Μεξα στην Θεσσαλονικη και κ Παναγιοτοπουλο στην Αθηνα για την αμεση ανταποκριση και βοηθεια τους.
Και φυσικα τους Κορεατες οι οποιοι εδρασαν με ταχυτητα dt για τους χρονους που εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα.
ΕΥΓΕ!
Να λεμε τα κακα αλλα και τα καλα για να βλεπουν και οι αλλοι και να πραττουν αναλογα!

Ολα καλα,
Μολις το εβαλα.
Το προβλημα αποκατασταθηκε, Η τηλεοραση δεν κανει πλεον reboot στην βελτιστοποιηση 3D και αναβαθμιζεται κανονικα μετα το προβληματικο 3001.1
Βαλτε το αφοβα!
Ευχαριστουμε την samsung Hellas για την αμεση επιλυση του προβληματος προσωπικα θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τους κυριους Μεξα στην Θεσσαλονικη και κ Παναγιοτοπουλο στην Αθηνα για την αμεση ανταποκριση και βοηθεια τους.
Και φυσικα τους Κορεατες οι οποιοι εδρασαν με ταχυτητα dt για τους χρονους που εχουμε συνηθισει στην Ελλαδα.
ΕΥΓΕ!
Να λεμε τα κακα αλλα και τα καλα για να βλεπουν και οι αλλοι και να πραττουν αναλογα!

Νίκο
ξέρεις , ή κάποιος άλλος φίλος, αν εγω ας πούμε που έχω το 2004.0 , αν βάλω το καινούργιο , θα χάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχει η τηλεόραση, και τι άλλο ακριβώς κάνει; Διορθώνει τα λάθη του προηγούμενου μόνο;
Επίσης αν είδα καλά, αυτό είναι το 3002.1, το 3000.6 που είχε βγεί πριν από αυτό τι κάνει;
Μπερδέυτηκα λίγο.
Βγήκε το προβληματικό, το πρώτο σειράς 3000.1, μετά έβγαλαν το δευτερο σειράς 3, το 3000.6, τώρα έβγαλαν το 3002.1. Ποίο τελικά βάζουμε , και αν όσοι είχαμε το τελευταίο σειράς 2004.0 χρειάζεται να βάλουμε το καινούργιο;
Βλέπεις βαριέμαι να ξαναρυθμίζω από την αρχή τα πάντα, αν αυτό συμβεί.
icon6.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ολα καλα,
Μολις το εβαλα.
Βαλτε το αφοβα!
ΕΥΓΕ!
Αλλη βελτιωση;

Νίκο
ξέρεις , ή κάποιος άλλος φίλος, αν εγω ας πούμε που έχω το 2004.0 , αν βάλω το καινούργιο , θα χάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχει η τηλεόραση, και τι άλλο ακριβώς κάνει; Διορθώνει τα λάθη του προηγούμενου μόνο;
Επίσης αν είδα καλά, αυτό είναι το 3002.1, το 3000.6 που είχε βγεί πριν από αυτό τι κάνει;
Μπερδέυτηκα λίγο.
Βγήκε το προβληματικό, το πρώτο σειράς 3000.1, μετά έβγαλαν το δευτερο σειράς 3, το 3000.6, τώρα έβγαλαν το 3002.1. Ποίο τελικά βάζουμε , και αν όσοι είχαμε το τελευταίο σειράς 2004.0 χρειάζεται να βάλουμε το καινούργιο;
Βλέπεις βαριέμαι να ξαναρυθμίζω από την αρχή τα πάντα, αν αυτό συμβεί.
icon6.gif

Ναι δυστυχως θα χασεις ολες τις ρυθμισεις αν πας στο 3002.1 απο το 2004 ποτ εχεις τωρα. Αν γινοταν αναβαθμιση του τυπου 2χχχ δεν θα ειχες προβλημα. Αλλα δυστυχως καθε φορα που ανεβαινει σειρα οπως τωρα 3χχχ οι ρυθμισεις πανε περιπατο. Το ιδιο ειχε συμβει και οταν πηγαμε απο σειρα λογισμικου 1χχχ στη 2χχχ που ειχαμε μεχρι πριν λιγο.
Οσον αφορα τα λογισμικα,
Η σειρα ηταν να βγει πρωτα το 3000.6 ( το οποιο δεν εχουμε ιδεα τι κανει) αλλα κατα λαθος βγηκε πρωτο το 3001.1 (και οχι 3000.1). Το 3001.1 λοιπον ηταν και το προβληματικο το οποιο διορθωθηκε απο το 3002.1.
Οσο για το αν πρεπει να το βαλεις δεν φαινεται να κανει κατι ιδιαιτερο αλλα εχει μια μικρη επεμβαση στις ρυθμισεις internet (οπως μου ειπε ο κ Μεξας απο το service) οποτε μια χαρα εισαι οπως εισαι δεν σου χρειαζεται update.
Ωποσδηποτε ομως χρειαζεται στα παιδια που ειχαν ηδη περασει το 3001.1 οπως η αφεντια μου.
Νικος

Ναι δυστυχως θα χασεις ολες τις ρυθμισεις αν πας στο 3002.1 απο το 2004 ποτ εχεις τωρα. Αν γινοταν αναβαθμιση του τυπου 2χχχ δεν θα ειχες προβλημα. Αλλα δυστυχως καθε φορα που ανεβαινει σειρα οπως τωρα 3χχχ οι ρυθμισεις πανε περιπατο. Το ιδιο ειχε συμβει και οταν πηγαμε απο σειρα λογισμικου 1χχχ στη 2χχχ που ειχαμε μεχρι πριν λιγο.
Οσον αφορα τα λογισμικα,
Η σειρα ηταν να βγει πρωτα το 3000.6 ( το οποιο δεν εχουμε ιδεα τι κανει) αλλα κατα λαθος βγηκε πρωτο το 3001.1 (και οχι 3000.1). Το 3001.1 λοιπον ηταν και το προβληματικο το οποιο διορθωθηκε απο το 3002.1.
Οσο για το αν πρεπει να το βαλεις δεν φαινεται να κανει κατι ιδιαιτερο αλλα εχει μια μικρη επεμβαση στις ρυθμισεις internet (οπως μου ειπε ο κ Μεξας απο το service) οποτε μια χαρα εισαι οπως εισαι δεν σου χρειαζεται update.
Ωποσδηποτε ομως χρειαζεται στα παιδια που ειχαν ηδη περασει το 3001.1 οπως η αφεντια μου.
Νικος

Εντάξη Νίκο,
οπότε μένω όπως είμαι , και αν βγει κάτι καινούργιο που να με ενδιαφέρει , τότε θα κάνω ενημέρωση.
Ευχαριστώ!
icon14.gif

ειναι αχρηστοι κανενα απο τα 12 προβληματα που εχω αναφερει δεν φτιαξανε στο νεο firmware.

καλησπερα....

εχω στην κατοχη μου τα εξης¨46c8000, ps3, ht-5900 home cinema

γνωριζει κανεις ποιος ειναι ο βελτιστος τροποσ να τα συνδεσω ολα αυτα ετσι ςστε να εχω ηχο απο τα ηχεια τοὕ home cinema?

ευχαριστω εκ των προταιρων.....:afro: