ilise
Supreme Member
- 3 August 2006
- 3,271
Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Με αφορμή αυτά που μου είπες, να ρωτήσω κάτι ακόμα.
Πρέπει να έχω το ps3 στην Hdmi θύρα που είναι συνδεμένο,γυρισμένο οπωσδήποτε σε game mode;
Το ρωτώ γιατί τώρα απλά έχω δώσει στη θύρα ονομασία παιχνίδι , αλλά δε το έχω βάλει σε game mode, γιατί έχω ακούσει οτι έτσι ρίχνει τη ποιότητα της εικόνας, και νομίζω οτι το διαπίστωσα μια φορά που το δοκίμασα. Ισχύει αυτό; Θέλω να βλέπω και τα 3d blu ray από το ps3, οπότε έτσι θα πρέπει να το αλλάζω συνέχεια ανόλογα με το αν παίζω παιχνίδι ή με το αν βλέπω 3d ταινία. Έτσι είναι;
Αν το αφήσω έτσι όπως το έχω θα υπάρχει πρόβλημα καθυστέρησης στο παιχνίδι; Το έχεις δοκιμάσει;
Παρεπιπτόντως ( sorry και από εμένα για το off topic ) πότε τελικά θα βγει αυτό το GT5; Έχει στοιχειώσει!![]()
Το game mode σε ολες τις τηλεορασεις κανει μια συγκεκριμενη δουλεια. Απενεργοποιει επεξεργαστες εικονας ωστε το lag για τα παιχνιδια να ειναι το μικροτερο δυνατο. Αυτο εξηγει και την υποβαθμιση στην εικονα.
Δυστυχως φοβαμαι οτι αφου θελεις να χρησιμοποιεις το ps3 και για BD τοτε θα πρεπει να κανεις ενα κοπο παραπανω οταν θελεις να δεις ταινια η οταν θελεις να παιξεις παιγνιδι.
Απο την αλλη μια και οι τιμες των BD players εχουν κατρακυλησει θα σου προτεινα να παρεις ενα stand alone player και να λυσεις το προβλημα μια και καλη.
Νικος