Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα γυαλια της samsung δουλευουν μια χαρα,
Αν θελεις μπορεις να δεις και τη νεα σειρα καθως ειναι πιο κομψα απο τα περισινα ενω λεγεται οτι δημιουργουν και λιγοτερο flickering.
Νικος

Εδώ είναι το θέμα, στο λέγεται. Εγώ θα προτιμούσα πραγματικά στοιχεία (συγκριτικές φωτογραφίες ή μετρήσεις). Δεν είναι τόσο δύσκολο, αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν πιο αντικειμενικά στοιχεία...

να ρωτησω ειναι ασυρματα η συνδεονται στη τηλεοραση με καλοδιο

να ρωτησω ειναι ασυρματα η συνδεονται στη τηλεοραση με καλοδιο

Αλοιμονο μας αν ηταν ενσυρματα,
Ασφαλως και ειναι ασυρματα κμαι συγχρονιζουν συμφωνα με τους παλμους που στελνει ο πομπος συγχρονισμου της τηλεορασης,
Απλα οσον αφορα τα γυαλια της samsung, αυτα ανηκουν σε δυο κατηγοριες στα επαναφορτιζομενα (φορτιζουν οταν συνδεθουν σε οποιαδηποτε θυρα usb) και τα μη επαναφορτιζομενα στα οποια αλλαζουμε μπαταριες οταν ερθει η ωρα.
Νικος

Πάντως στο fullhd ακούγεται ότι τα φετινά γυαλιά της samsung θα είναι bluetooth... Δηλαδή ασύμβατα με τα σημερινά...
Έχει εξωτερικό πομπό υπερύθρων η 8000 ή ενσωματωμένο;

Πάντως στο fullhd ακούγεται ότι τα φετινά γυαλιά της samsung θα είναι bluetooth... Δηλαδή ασύμβατα με τα σημερινά...
Έχει εξωτερικό πομπό υπερύθρων η 8000 ή ενσωματωμένο;

Ενσωματωμενος ειναι Γιωργο.
Νικος

Από πρακτικής πλευράς, τα καινούρια γυαλιά φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα: πανάλαφρα και με επαγωγική φόρτιση (αντίο βύσματα και καλώδια)... :D

3d_brille.jpg

Χάλια...δεν ''προστατεύουν'' τα μάτια από το φως που μπορεί να εισέρχεται από τα πλάγια και σίγουρα θα ενοχλεί.Εδώ στα ήδη υπάρχοντα γυαλιά
samsung_ssg_canada.jpg
και υπάρχει πρόβλημα...Δεν νομίζω να βγουν έτσι στην αγορά πάντως.

Τι να τα κανω τα καινουργια οταν για να δουλεψουν πρεπει να αλλαξω και τηλεοραση..θα επρεπε να βγαλουν και βελτιωμενη εκδοση συμβατη και με τα προηγουμενα μοντελα τηλεορασεων. Καλοι νεοι πελατες, αλλα οι προηγουμενοι; Δηλαδη αλλαζοντας απο IR σε bluetooth οι παλιοι αντε γεια;;

Χάλια...δεν ''προστατεύουν'' τα μάτια από το φως που μπορεί να εισέρχεται από τα πλάγια και σίγουρα θα ενοχλεί.

Aυτό το επιχείρημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον... :D

Φαντάζομαι, αυτοί που το υποστηρίζουν, θα φοράνε παρωπίδες όταν βλέπουν σε 2D για να μην τους χτυπάει και πάλι φως από τα πλάγια. :flipout:

Για όσους είναι ήδη διοπτροφόροι πάντως, τα "ανοιχτού" τύπου γυαλιά 3D είναι σαφώς πιο βολικά από τα "κλειστού" τύπου...

Πάντως η επαγωγική λειτουργία μπορεί να φαίνεται προχωρημένη τεχνολογικά, αλλά δεν είναι οικολογική, έχει μεγάλες απώλειες...

Δε θα λειτουργήσουμε κανέναν λέβητα, επαγωγικά, Γιώργο, μπαταρίες μερικών δεκάδων mAh θα φορτιστούν... :D :flipout:

Aυτό το επιχείρημα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον... :D

Φαντάζομαι, αυτοί που το υποστηρίζουν, θα φοράνε παρωπίδες όταν βλέπουν σε 2D για να μην τους χτυπάει και πάλι φως από τα πλάγια. :flipout:

Για όσους είναι ήδη διοπτροφόροι πάντως, τα "ανοιχτού" τύπου γυαλιά 3D είναι σαφώς πιο βολικά από τα "κλειστού" τύπου...

Γιατί,δεν θα βλέπεις 3D σε φωτεινό περιβάλλον δηλαδή;
Ξαναλέω,θα είναι ενοχλητικό μιας και θα εισέρχεται το φως από τα πλάγια λόγω του κενού.Μπορεί πχ να δημιουργεί ανακλάσεις πάνω στα γυαλιά πράγμα αρκετά ενοχλητικό.

Last edited:
Δε θα λειτουργήσουμε κανέναν λέβητα, επαγωγικά, Γιώργο, μπαταρίες μερικών δεκάδων mAh θα φορτιστούν... :D :flipout:

Ίσα ίσα που τα μεγάλα φορτία τα προσέχουμε. Από τα λίγα φουσκώνουν οι λογαριασμοί...

Τι να τα κανω τα καινουργια οταν για να δουλεψουν πρεπει να αλλαξω και τηλεοραση..θα επρεπε να βγαλουν και βελτιωμενη εκδοση συμβατη και με τα προηγουμενα μοντελα τηλεορασεων. Καλοι νεοι πελατες, αλλα οι προηγουμενοι; Δηλαδη αλλαζοντας απο IR σε bluetooth οι παλιοι αντε γεια;;

Δυστυχως οι εταιριες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. Σου λεει αυτος που πηρε πηρε, αντε τωρα να ριξουμε διχτυα για νεους πελατες τους οποιους πρεπει να δελεασει ασφαλως με νεα καλουδια.
Στο μεταξυ στην Αγγλια κυκλοφορησε ηδη η νεα σειρα D της Samsung ενω παρατηρησεις μπορειτε να διαβασετε στο www.avforums.com στο αντιστοιxo νημα.
Νικος

Από τον φορτιστή των γυαλιών ορέ θα φουσκώσει ο λογαριασμός;;;

Πλάκα κάνεις, έτσι; Ένα σημαντικότατο ποσοστό του λογαριασμού σου είναι όλες αυτές οι συσκευές που είναι στην πρίζα και βρίσκονται σε κατάσταση standby...

Παιδια γεια σας..
Ειμαι και εγω απο τον Δεκεμβρη κατοχος της 55αρας...και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω ,οπως ολοι μας, 100αδες dvd...και αγορασα σκληρους των 2Τεραμπαιτ..
να τα μεταφερω στους σκληρους...χωρις ομως να χασω την ποιοτητα του στερεοφωνικου ηχου του dvd(ενισχυτου γαρ-και 5:1 ηχείων)
Με ποια προγραμματα να τα μεταφέρω?
Προσπαθησα με Anydvd και CLONEdvd....αλλα δεν βλεπω τους υπότιτλους..
**** Δεν θελω μεταφορα μεσω Laptop....θελω να εχω μονο τον σκληρο και την Tv...Γινεται?

Παιδια γεια σας..
Ειμαι και εγω απο τον Δεκεμβρη κατοχος της 55αρας...και θα ηθελα την βοηθεια σας.
Εχω ,οπως ολοι μας, 100αδες dvd...και αγορασα σκληρους των 2Τεραμπαιτ..
να τα μεταφερω στους σκληρους...χωρις ομως να χασω την ποιοτητα του στερεοφωνικου ηχου του dvd(ενισχυτου γαρ-και 5:1 ηχείων)
Με ποια προγραμματα να τα μεταφέρω?
Προσπαθησα με Anydvd και CLONEdvd....αλλα δεν βλεπω τους υπότιτλους..
**** Δεν θελω μεταφορα μεσω Laptop....θελω να εχω μονο τον σκληρο και την Tv...Γινεται?

Δοκίμασε εδώ
http://www.weqsoft.com/el/4/vob-to-mkv.htm

Μου αρεσει που πανηγυριζουν για τις τιμες λες και 2600 λιρες για Edge LED 55" ειναι καμια ευκαιρία...

http://www.avforums.com/forums/3d-tvs/1420522-currys-samsung-d8000-price-leak-i-think.html

Έλα μου ντε...
Έχουμε ξεφύγει και οι καταναλωτές, και οι εταιρίες...
Βέβαια στο UK, θα δώσουν 2600 και θα δοκιμάσουν όλες τις τηλεοράσεις τις αγοράς... :flipout:
4-5 ο καθένας...