Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δυστυχως οι εταιριες δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα. Σου λεει αυτος που πηρε πηρε, αντε τωρα να ριξουμε διχτυα για νεους πελατες τους οποιους πρεπει να δελεασει ασφαλως με νεα καλουδια.
Νικος

Το ξέρω, δίκιο έχεις...τον πόνο μου λέω! :D

Έλα μου ντε...
Έχουμε ξεφύγει και οι καταναλωτές, και οι εταιρίες...
Βέβαια στο UK, θα δώσουν 2600 και θα δοκιμάσουν όλες τις τηλεοράσεις τις αγοράς... :flipout:
4-5 ο καθένας...

Όντως η κατάσταση έχει ξεφύγει...Αυτοί απο την άλλη δεν παίρνουν 3 και 60 οπότε παρόλο που τα 2600 είναι μεγάλο ποσό, όταν αυτά τα παίρνουν σε ένα μήνα, πως να μην αλλάξεις μετά 4-5...

Ο Γιωργος εννοει οτι εκει μετα απο μια εβδομαδα δινεις την τηλεοραση πισω αν δεν σου αρεσει και σου δινουν αλλο μοντελο ισης αξιας.

Υπαρχουν φαινομενα με καποιους που εχουν αλλαξει πολλες τηλεορασεις.

Παραπάνω πρέπει να είναι οι μέρες. Και αν περάσουν, σκαρφίζονται και φανταστικά προβλήματα, και πάλι αλλάζουν μοντέλα ή μάρκες...
Είναι αρκετοί που περάσαν 3-4 μάρκες...
Και αφού περάσει η χρονιά, παίρνουν τα χρήματα πίσω και αρχίζουν με τα μοντέλα του νέου έτους...

Ανικανοποιητοι! :D
Το εχω διαβασει και εγω αυτο το "κολπο" σε αγγλικα φορουμ..
Καλη φαση, μοιαζει σαν την "εκδικηση" του καταναλωτη για τις εταιριες που καθε χρονο αλλαζουν μοντελα στο βωμο του marketing, πολλες φορες χωρις ιδιαιτερες βελτιωσεις, απαξιωνοντας οικονομικα τα προηγουμενα μοντελα..Σου λεει 1 μοντελο το χρονο εσυ, 4 μοντελα το χρονο εγω..και ολα αυτα στην τιμη του ενος! :flipout:

Μάγκες καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας άμεσα. Θέλω να γράψω το αυριανό All Star Game με το PVR της C8000 που έχω και εγώ. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ γράφω κανονικά την εκπομπή που θέλω από την TV και την βλέπω χωρίς πρόβλημα μετά πάλι στην TV, ο σκληρός που βάζω στην TV μέσω της USB φορμάρεται από την TV και το format του μετά δεν αναγνωρίζεται από το PC δηλαδή με το που τον συνδέω μου ζητάει το PC να τον φορμάρει ξανά για να τον δει με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δω τα αρχεία που έχω γράψει από την TV. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δει αυτά τα αρχεία το PC ώστε να μπορώ ή να τα γράψω σε DVD ή να τα μετατρέψω σε ότι format θέλω? Γενικά, να μεταφέρω τα αρχεία που έχω γράψει από την TV στο PC μου για επεξεργασία.

Last edited:
Τα αρχεια που γραφει η τηλεοραση στο δισκο μπορεις να τα δεις μονο στην τηλεοραση. Δυστυχως δεν γινεται να παιξουν αλλου.

Skype!

εχει δοκιμασει κανεις τι γινετε με το Skype?

εχει βαλει πανω καμια συμβατικη webcamera με mic
να δει μπας και παιζει??
(που σιγα μην παιζει, αλλα λεμε τωρα)

εχει παρει κανεις αυτο το Freetalk??
παιζει καλα??

thanx!!!

παιδια καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια αν αυτο ειναι ευκολο....Εχω τον σκληρο seagate 3.5 1Τ,τον συνδεσα μου ζητησε μορφοποιησει την εκανα εγραψα και κατι απο την τηλεοραση ολα μια χαρα......μετα τον συνδεσα στο λαπτοπ του περασα κατι μικυ μαους και κατι ταινιες ,τον συνδεσα ξανα στην τηλεοραση (usb1) και ολα καλα......Μολις επιχειρησα να κανω εγραφη απο καποιο προγραμμα της τηλεορασης μου ζητησε ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ,αν το κανω αυτο θα χασω ολες τις ταινιες κατι που δεν θελω,μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι πρεπει να κανω ωστε να μπορω να εχω τις ταινιες να μπορω να προσθετω και αλλες ,και να μπορω να κανω εγραφη απο την τηλεοραση χωρις να μου ζηταει συνεχεια ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ.......???? ευχαριστω πολυ

παιδια καλημερα θα ηθελα μια βοηθεια αν αυτο ειναι ευκολο....Εχω τον σκληρο seagate 3.5 1Τ,τον συνδεσα μου ζητησε μορφοποιησει την εκανα εγραψα και κατι απο την τηλεοραση ολα μια χαρα......μετα τον συνδεσα στο λαπτοπ του περασα κατι μικυ μαους και κατι ταινιες ,τον συνδεσα ξανα στην τηλεοραση (usb1) και ολα καλα......Μολις επιχειρησα να κανω εγραφη απο καποιο προγραμμα της τηλεορασης μου ζητησε ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ,αν το κανω αυτο θα χασω ολες τις ταινιες κατι που δεν θελω,μπορει καποιος να με βοηθησει στο τι πρεπει να κανω ωστε να μπορω να εχω τις ταινιες να μπορω να προσθετω και αλλες ,και να μπορω να κανω εγραφη απο την τηλεοραση χωρις να μου ζηταει συνεχεια ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΕΙ.......???? ευχαριστω πολυ
Φίλε μου δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Η τηλεόραση θα σου ζητάει πάντα να κάνει διαμόρφωση στο σκληρό, και δε νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να κάνεις έστω ξέχωρα παρτίσιον και να φορμάρει μόνο αυτό που θες εσύ, τον φορμάρει ολοκληρο.
Εγώ το θέμα το έλυσα βάζοντας ένα σκληρό ( 320 gb ) μόνιμα στη τηλεόραση, και έχω άλλον ( άλλους ) για εγγραφές ταινιών από PC ή από οπουδήποτε αλλού.

Φίλε μου δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις τίποτα. Η τηλεόραση θα σου ζητάει πάντα να κάνει διαμόρφωση στο σκληρό, και δε νομίζω οτι υπάρχει τρόπος να κάνεις έστω ξέχωρα παρτίσιον και να φορμάρει μόνο αυτό που θες εσύ, τον φορμάρει ολοκληρο.
Εγώ το θέμα το έλυσα βάζοντας ένα σκληρό ( 320 gb ) μόνιμα στη τηλεόραση, και έχω άλλον ( άλλους ) για εγγραφές ταινιών από PC ή από οπουδήποτε αλλού.

Έκανες δύο partition ένα primary και τον άλλο Logical και σου φορμάρισε όλο το δίσκο ???
Δέν νομίζω !!!
Το Format γινεται σε partition και άμα υπάρχει ήδη δεν νομιζω να την σβήνει, να ξαναφτιάχνει αλλή και να κάνει Format όλο τον δίσκο.
Για ξαναδοκίμασε !!!

Αν ο δισκος εχει δυο partition η τηλεοραση φορμαρει μονο το ενα. Μπορεις να εχεις τις ταινιες στο αλλο partition και ετσι ειναι ολα οκ με ενα μονο δισκο. Απλα δεν πρεπει να αντιγραφεις τις ταινιες στο partition που εχει φορμαρει η τηλεοραση γιατι οταν πας να το κανεις το λειτουργικο σε προτρεπει να διαμορφωσεις το συγκεκριμενο τμημα δισκου αφου το θεωρει raw/μη διαμορφωμενο (δε μπορει να "καταλαβει" οτι το τμημα αυτο εχει διαμορφωθει με αλλο filesystem απο την τηλεοραση)

Αν ο δισκος εχει δυο partition η τηλεοραση φορμαρει μονο το ενα. Μπορεις να εχεις τις ταινιες στο αλλο partition και ετσι ειναι ολα οκ με ενα μονο δισκο. Απλα δεν πρεπει να αντιγραφεις τις ταινιες στο partition που εχει φορμαρει η τηλεοραση γιατι οταν πας να το κανεις το λειτουργικο σε προτρεπει να διαμορφωσεις το συγκεκριμενο τμημα δισκου αφου το θεωρει raw/μη διαμορφωμενο (δε μπορει να "καταλαβει" οτι το τμημα αυτο εχει διαμορφωθει με αλλο filesystem απο την τηλεοραση)
Παιδιά δεν επιμένω, για να το λέτε εσείς σίγουρα θα το έχετε δοκιμάσει και θα δούλεψε. Εγώ δε μπήκα στη διαδικασία να το κάνω, γιατί μου είχαν πει οτι δε γίνεται, και είχα σχεδόν τη βεβαιότητα ότι δε γίνεται, σόρυ λάθος.
Εξάλλου προτίμησα ενα μικρό σκληρό 320αρι να τον έχω μόνιμα στη τηλεόραση και να μη βγάζω βάζω, και να έχω άλλους για αυτή τη δουλειά, μαζί με τα back up όλων των αρχείων μου.
Σόρυ και πάλι...
icon9.gif

Παιδιά δεν επιμένω, για να το λέτε εσείς σίγουρα θα το έχετε δοκιμάσει και θα δούλεψε. Εγώ δε μπήκα στη διαδικασία να το κάνω, γιατί μου είχαν πει οτι δε γίνεται, και είχα σχεδόν τη βεβαιότητα ότι δε γίνεται, σόρυ λάθος.
Εξάλλου προτίμησα ενα μικρό σκληρό 320αρι να τον έχω μόνιμα στη τηλεόραση και να μη βγάζω βάζω, και να έχω άλλους για αυτή τη δουλειά, μαζί με τα back up όλων των αρχείων μου.
Σόρυ και πάλι...
icon9.gif

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δουλέψει έτσι! Παρότι χρησιμοποιώ ελάχιστα την εγγραφή, το έχω κάνει και παίζει μια χαρα οπότε όποιος θέλει περεταίρω πληροφορίες μπορώ να επιστρέψω με αναλυτικές οδηγίες..
Υ.Γ. Λεωνίδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς συγγνώμη! :ernaehrung004:

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να δουλέψει έτσι! Παρότι χρησιμοποιώ ελάχιστα την εγγραφή, το έχω κάνει και παίζει μια χαρα οπότε όποιος θέλει περεταίρω πληροφορίες μπορώ να επιστρέψω με αναλυτικές οδηγίες..
Όποτε μπορείς θα με έσωζες , γιατί έχω μόνο έναν εξωτερικό δίσκο και δεν γράφω από την tv για αυτόν τον λόγο.

Θα με ενδιέφερε και εμένα πραγματικά πολύ, αν μπορούσες να στείλεις αναλυτικές λειτουργείες πως μπορώ να το κάνω και εγώ.
Ευχαριστώ.

Καποια στιγμη μεσα στο Σ/Κ παιδια θα κοιταξω να βρω λιγο χρονο και θα επανελθω με αναλυτικες οδηγιες..

Hello!

Λοιπόν, χρήση ενός μόνο σκληρού δίσκου με δύο partition, το ένα για εγγραφή απο τηλεόραση και το άλλο για αποθήκευση αρχείων. Έχουμε και λέμε:

1. Αρχικά πρέπει να διαμορφώσουμε το δίσκο ώστε να έχει δύο partition. Αυτό μπορεί να γίνει είτε απο τα ίδια τα Windows, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο πρόγραμμα όπως πχ το partition magic. Ένας mini οδηγός είναι εδώ.

2. Αφού έχουμε δημιουργήσει δύο partition συνδέουμε τον δίσκο στην τηλεόραση. Πιέζοντας το κουμπί της εγγραφής η τηλεόραση μας προτρέπει να διαμορφώσει το δίσκο (είτε τα partition που έχουμε δημιουργήσει πριν είναι NTFS, είτε τα έχουμε αφήσει RAW δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα). Επιτρέπουμε στην τηλεόραση να διαμορφώσει το δίσκο. Σημείο κλειδί είναι οτι η τηλεόραση "βλέπει" μόνο το πρώτο partition του δίσκου και διαμορφώνει μόνο αυτό. Αφού ολοκληρωθεί η διαμόρφωση του partition απο την τηλεόραση πλέον είναι εφικτό να γίνει εγγραφή τηλεοπτικού προγράμματος.

3. Συνδέουμε το δίσκο σε ένα pc. Το πρώτο partition πλέον είναι διαμορφωμένο απο την τηλεόραση οπότε στα windows θα φαίνεται οτι υπάρχει, αλλά δε θα μπορούμε να το ανοίξουμε και αντιγραψουμε αρχεία σε αυτό. Κάνουμε διπλό κλίκ για να ανοίξουμε το δεύτερο partition. Αν το είχαμε διαμορφώσει στο βήμα 1 τότε μπορούμε άμεσα να αντιγραψουμε αρχεία σε αυτό (ταινίες κλπ). Αν όχι τότε δεχόμαστε να το διαμορφώσουν τα windows εκείνη τη στιγμή. Προσοχή χρειάζεται να μην επιλέξουμε να διαμορφώσουμε το partition που προηγουμένως είχε διαμορφώσει η τηλεόραση. Αν κατα λάθος κάνουμε διπλό κλικ στο πρώτο partition (της τηλεόρασης) λαμβάνουμε το μήνυμα οτι η μονάδα δίσκου δεν είναι διαμορφωμένη και αν θέλουμε να τη διαμορφώσουμε. Εκεί επιλέγουμε όχι.

4. Αφού πλέον ο δίσκος είναι έτοιμος μπορούμε να τον συνδέσουμε στην τηλεόραση. Όταν πατήσουμε το πλήκτρο εγγραφής η τηλεόραση γράφει στο πρώτο partition. Αν θέλουμε να αναπαράγουμε κάποιο αρχείο στο δεύτερο partition του δίσκου (εκεί που έχουμε αποθηκεύσει τα αρχεία μας - ταινίες, μουσική, φωτογραφίες) τότε μέσω του media player επιλέγοντας απλά Βίντεο/Μουσική/Φωτογραφίες η τηλεόραση "βλέπει" το δεύτερο partition και μπορεί άμεσα να αναπαράγει τα αρχεία που βρίσκονται εκεί. Αν θέλουμε να αναπαράγουμε κάποια εκπομπή-πρόγραμμα που έχουμε γραψει στο πρώτο partition τότε στην κεντρική οθονη του Media Player πατάμε το μπλέ κουμπί στο τηλεχειριστήριο (D) που στην οθόνη αναγράφει Προβολή συσκευών. Εκεί μπορούμε να επιλέξουμε τους "διαφορετικούς δίσκους" (ουσιαστικά τα διαφορετικά partition) και να επιλέξουμε την εκπομπή που θέλουμε να αναπαράγουμε. Σ'αυτή την οθόνη, τo partition που έχει διαμορφώσει η τηλεόραση φαίνεται σαν μαύρο φλασάκι, ενώ το άλλο σαν άσπρο βύσμα usb.

Κάντε τη διαδικασία και αν τυχόν έχετε οποιαδήποτε απορία-πρόβλημα πείτε μου.