Άγνωστο.
Πάντως τέτοιο χάλι σαν κι αυτό που δείχνει ο χρήστης mpetou ευτυχώς δεν έχω δει. Για την 46" μιλώντας στα αναλογικά είναι ψιλοχάλια θα έλεγα. (Βέβαια κάπως έτσι φαντάζομαι ότι όλοι βλέπουν σ' αυτές τις ίντσες.
το μονο "παραπονο" που εχω για την ωρα ειναι τα γραμματα που περνανε πανω ή κατω στην οθονη, τα ψιλα γραμματα των δανειων δηλαδη που περνανε γρηγορα.
εκει βλεπω να αφηνει αποτυπωματα μερικες φορες και ξαφνικα φτιαχνει και μετα χαλαει και παλι...................
προφανως ειναι θεμα σηματος, θα δειξει οταν ξεκινησουν τα ψηφιακα.
Δεν καταλαβαινω γιατι σβηνετε link με βιντεο 3D που προερχονται απο ελευθερα
δορυφορικα καναλια,χωρις καν να το ελενξετε
Ελεος επιτελους
αλλη χαρη το πλασμα, οσο και αν βελτιωθηκαν οι led...............
Ξέρει κανείς από που μπορώ να βρω και να τρέξω τίποτα πατερνάκια για να τσεκάρω ότι όλα είναι οκ; Με μια γρήγορη ματιά σε ένα demo ps3 όταν έδειξε για κάποια δευτερόλεπτα μια λευκή οθόνη το αριστερό μέρος της και για περίπου 10 πόντους ήταν ελαφρώς (μια ιδέα) ελάχιστα πιο σκούρο. Αυτό είναι το clouding;
Αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής είναι πως βλέποντας ταινία, οι μπάρες πάνω κάτω δεν είναι μαύρες σε όλα τα σημεία. Δηλαδή σε μια γωνία ή πάνω από το σήμα της sam δείχνει να είναι πιο φωτεινό. Ακόμα όμως δεν έχω εντοπίσει αν είναι όλες τις φορές εκεί ή να έχει να κάνει με την πηγή και το περιεχόμενο.
Καλημέρα παιδιά,
Ο κωτσόβολος την έχει προσφορά -25%.. δλδ. 1815 ΕΥΡΩ.. Να την χτυπήσω , αξίζει; Γιατί αυτά που διαβάζω σήμερα για απόδοση σε αναλογικά δεν μου αρέσουν..
Από λήψη είμαι αρκετά καλά πιστεύω.. Στην περιοχή μου, ψηφιακή εκπομπή για άμεσα τουλάχιστον, δύσκολα..(Καβάλα). Αλλά μπορώ να βολευτώ με Nova..
Σχολάω κ πάω να την κλείσω!!!!!
ΟΚ.Υπομονή 20 εργάσιμες... Θα προλάβουμε και λίγο Μουντιάλ λογικά... Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες στο thread, με βοήθησαν πολύ στην επιλογή μου.
Τωρα ειδα τα ποστ των τελευταιων 2 ημερων.!
Λοιπον!
Θα πω βαση της δικης μου κ οχι βαση θεωριας!
Ασχετα με τις 55" οι εικονα ειναι απιθανη απο τα 2-2.5 μετρα κ μετα.
Κ ειδικα σε τηλεοπτικο σημα....ΠΑΝΤΑ με digea!!
Αρα λιγο υπομονη να σας ερθει το ψηφιακο κ δε θα πιστευετε στα ματια σας απο εικονα!!
Ειναι σα να λεμε διαφορα βιντεοκασσετας με ταινια στα 1080p!
Ναι! Οσο κ να ακουγετε τρελο, ετσι ειναι!!
Εγω καμια φορα για να παιρνω ξανα τα πανω μου κανω μια αλλαγη αναλογικο ψηφιακο κ πεθαινω στα γελια!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.