την εκλεισες?
Ναι..από κωτσόβολο..Για γυαλιά θα ψαχτώ απ ´αλλού μέχρι να έρθει αφού γενικά είναι ακριβός.. Τώρα κ ένα home cinema και κλείσαμε το set - Samsung HT-C5550 Home Theater (5.1) - την άποψη σας παιδιά?
την εκλεισες?
εχει κανεις 3D γυαλια να μας πει πως ειναι η ποιοτητα 2D->3D να μας πει
αν αξιζει καποιος να δωσει 100 ευρω για να παρει τα γυαλια ?
ΟΚ.Υπομονή 20 εργάσιμες... Θα προλάβουμε και λίγο Μουντιάλ λογικά... Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις χρήσιμες πληροφορίες στο thread, με βοήθησαν πολύ στην επιλογή μου.
Όχι αυτό δεν είναι clouding
Αυτό είναι clouding, δοκίμασε να κατεβάσεις το backlight αν είναι ενοχλητικό, αλλιώς άφησέ το όπως είναι.
Το clouding (αν υπάρχει) εμφανίζεται στις μπάρες μιας ταινίας 2,35 :1 (όπως το παρατήρησε και ο φίλοs avmaniac), αν δεν είναι εμφανής η ενόχληση (όπως στα παιδιά που αλλάξαν κάποιες C7000) απολαύστε την τηλεόρασή σας.
Τωρα ειδα τα ποστ των τελευταιων 2 ημερων.!
Λοιπον!
Θα πω βαση της δικης μου κ οχι βαση θεωριας!
Ασχετα με τις 55" οι εικονα ειναι απιθανη απο τα 2-2.5 μετρα κ μετα.
Κ ειδικα σε τηλεοπτικο σημα....ΠΑΝΤΑ με digea!!
Αρα λιγο υπομονη να σας ερθει το ψηφιακο κ δε θα πιστευετε στα ματια σας απο εικονα!!
Ειναι σα να λεμε διαφορα βιντεοκασσετας με ταινια στα 1080p!
Ναι! Οσο κ να ακουγετε τρελο, ετσι ειναι!!
Εγω καμια φορα για να παιρνω ξανα τα πανω μου κανω μια αλλαγη αναλογικο ψηφιακο κ πεθαινω στα γελια!!
Ανδρέα ,
από ότι κατάλαβα από την περιγραφή σου (μπράβο για αυτην την προσπάθεια) δεν είναι καλή, σε σχεση με την Τ20, ως τηλεόραση αλλά ως προς το design της και τα καλούδια της.
Το έχω διαβάσει και σε άλλα post αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μια τηλεόραση δεν πρέπει να είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΌΛΑ τηλεόραση και όχι media player.
Κάθε μια συσκευή μπορεί και πρέπει να κάνει καλά τουλάχιστον ένα πράγμα.
Αυτό για το οποίο είναι κατασκευασμένο.
Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά έτσι νιώθω.
Δεν συμφωνώ Μανωλη…
Μια τηλεόραση σήμερα πρεπει να τα εχει όλα και οσοι κατασκευαστές το εχουν καταλάβει ( που ευτυχώς το εχουν κατάλαβει αρκετοι ) διαπρέπουν στην αγορά έχοντας αφήσει πισω ανταγωνιστές με μεγαλύτερο ονομα στο χωρο.
Και κατι ακομα…
Μια που αναφερόμαστε στην C8000 και εβαλες στη κουβέντα την VT20, αποψη μου είναι πως η C8000 κανει πολύ καλύτερα την δουλεια της ως τηλεόραση από την VT20…
Οι κανόνες και οι νομοι από οπου στηρίζονται οι αποψεις που αφορούν την εικονα μια τηλεόρασης δεν εχουν και πολύ σημασία από την στιγμη που η τηλεόραση κρεμαστεί στο τοιχο ενός σαλονιου.
Η πραγματικότητα της εικόνας είναι πολύ διαφορετική σ ενα σαλονι και δυστυχώς αυτή η πραγματικότητα μας διαφεύγει.
Ερώτηση:
α) Δηλαδή αν δεις clouding την πας πίσω και σου δίνουν άλλη; Τη δέχονται;;;
β) Και πόσο σίγουρος είσαι ότι δε θα βρεις το ίδιο ή ότι δε θα βρεις κάτι χειρότερο;
γ) Θεωρητικά αυτό δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ο κατασκευαστής;;;
δ) Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί δεν ξέρω.
παιδια την εχω την 55αρα c8000 απο 27/05/10. Δεν εχω προλαβει να παιξω μαζι της λογω μετακομισης.
Αυτο το σκ θα λιωσω , μαζι με τα γυαλια που περιμενω.
Μπορειτε να μου πειτε που μπορουμε να βρουμε το touch screen χειριστηριο της και το skype αξεσουαρ του?
το εχω κανει ηδη και ειναι πολυ πιο αμεσο απο οτι το χειριστιριο της τηλεορασης.Αν εχεις iphone μπορεις να το κανεις και τηλεχειριστηριο touch.
το εχω κανει ηδη και ειναι πολυ πιο αμεσο απο οτι το χειριστιριο της τηλεορασης.
Κανε λιγο υπομονη.....ετσι κ αλλιως κ το τηλεκοντρολ που εχει η C8000 ειναι κουκλι κ το ιδιο! :worshippy:παιδια την εχω την 55αρα c8000 απο 27/05/10. Δεν εχω προλαβει να παιξω μαζι της λογω μετακομισης.
Αυτο το σκ θα λιωσω , μαζι με τα γυαλια που περιμενω.
Μπορειτε να μου πειτε που μπορουμε να βρουμε το touch screen χειριστηριο της και το skype αξεσουαρ του?
Γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο χρονος παραδοσης της?
Που ειναι βρε οι υπολοιπες φωτο;;Ολο το πακετο ειναι ενα ονειρο....
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.