Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε φίλε χρόνια το λέω αυτό με το σινεμά αλλά με ακούει κανείς; Τέσπα τον πόνο μου ήθελα να πω. Βλέπω στην υπογραφή σου ότι έχεις το wd tv live. Αν πάρω τελικά και την τηλεόραση που έχεις θα έχουμε ίδιο setup αλλά με το media player της τηλεόρασης δεν βγαίνει άχρηστο το WD;

Αντε με το καλο να την αποκτησεις, ειναι εξαιρετικη τηλεοραση! Οσο για το συλλογισμο σου, απο τη μια εχεις δικιο, αφου απ´οτι ξερω ο,τι κανει το WD TV Live το κανει και η TV (εγω το ειχα πριν παρω την τηλεοραση οπως και συ),αλλα δε μου εχει βγει αχρηστο αφου το προτιμω σαν media player απο αυτο της τηλεορασης λογω του ακομα πιο ευκολου μενου του καθως επισης και για την ταχυτητα με την οποια κινεισαι σ'αυτο. Αν ηξερα βεβαια οτι θα παρω τοσο συντομα TV δε ξερω αν θα επαιρνα και το WD αφου η τηλεοραση νομιζω σε καλυπτει.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ.

Blu-ray σε δομή φακέλων (από full rip με το AnyDVD HD) καθώς και αντίστοιχα ISO από blu-ray full rip παίζει ο media player της Samsung?Φαντάζομαι πως όχι!

Έχει κάποιος υπόψιν του κάποια λύση για να παίζει κανείς τα παραπάνω στην Samsung? Με σύνδεση υπολογιστή και χρήση media player classic home cinema ή Total media theater platinum είναι η λύση? Επίσης είχα ακούσει ότι και το media player Popcorn C200 (μπορεί να το γράφω λάθος) παίζει φακέλους blu ray και iso blu-ray αλλά είναι αρκετά ακριβό!

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??

Ευχαριστώ πολύ,
Φιλικά,
Μάνος.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι κι εγώ.

Blu-ray σε δομή φακέλων (από full rip με το AnyDVD HD) καθώς και αντίστοιχα ISO από blu-ray full rip παίζει ο media player της Samsung?Φαντάζομαι πως όχι!

Έχει κάποιος υπόψιν του κάποια λύση για να παίζει κανείς τα παραπάνω στην Samsung? Με σύνδεση υπολογιστή και χρήση media player classic home cinema ή Total media theater platinum είναι η λύση? Επίσης είχα ακούσει ότι και το media player Popcorn C200 (μπορεί να το γράφω λάθος) παίζει φακέλους blu ray και iso blu-ray αλλά είναι αρκετά ακριβό!

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος??

Ευχαριστώ πολύ,
Φιλικά,
Μάνος.

To μετατρέπεις σε mkv που το παίζει!!!!
Αλλοιώς μπορείς να δοκιμάσεις και τον wild media server !

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

όποιος ξέρει ας απάντησή Υπάρχει έπιπλο TV για 55 ίντσες;

Φυσικα και υπαρχουν απλα ειναι κομματακι ακριβα. Δες Κωτσοβολο εχει απειρα οπως και Yamaha αν σ αρεσει το design. Ειναι βεβαια λιγοτερο πλατια απο μια 55αρα αλλα αν υπαρχει ομοιομορφια μαλλον ξενιζει το ματι παρα το ικανοποιει.
Νικος

Καλησπέρα , θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό η tv να ανεβάζει θερμοκρασία αρκετά υψηλή , κατά την άποψή μου , μετά από 2-3 ώρες λειτουργείας. Πιο συγκεκριμένα όταν βάζω τη παλάμη μου στη πλάτη της τηλεόρασης δε μπορώ να το κρατήσω πάνω από 3-4 δευτερόλεπτα. Λέτε να έχω ευαίσθητο χέρι..., είναι αυτό φυσιολογικό , συμβαίνει και με τις δικές σας; Έχω τη 46αρα. Να πω επίσης οτι αυτό το παρατήρησα αυτές τις μέρες που η θερμοκρασία κτυπούσε 40αρια και σίγουρα συμβάλλει στην αύξηση θερμκρασίας της τηλεόρασης, αλλά δεν είχα παρατηρήσει άλλες μέρες τι γινόταν.

Καμιά απάντηση σχετικά με τη θερμακρασία της tv????????

Ακομα και τωρα με τις καλοκαιρινες θερμοκρασιες δεν θερμαινεται η τηλεοραση μου τοσο που λες. Ναι ειναι θερμη κοντα στις γριλιες αλλα σε καμμια περιπτωση τοσο καυτη οπως αναφερεις. Βεβαια εγω εχω την 40 ρα αλλα παλι δεν επιτρεπεται μια συσκευη να αναπτυσσει τετοιες θερμοκρασιες.
Νικος

Εγώ βάζω το χέρι στο κέντρο της πλάτης της τηλεόρασης και βλέπω μεγάλη θερμοκρασία, αλλά και σε οποιδήποτε άλλο σημείο στο πίσω μέρος την ακουμπήσω. Υπολογίζω γύρω στους 45+ βαθμούς κελσίου με την εμπειρία που έχω από ενισχυτικα και κάποιες φορές είχα βάλει στις ψύκτρες ειδικά όργανα μέτρησης για να δω θερμοκρασίες. Πάντως πρόβλημα στην εικόνα δεν έχω, ακόμα. Να ρωτήσω και στην samsung ή θα μου πουν το γνωστό << όλα φυσιολογικά >>;

Re: Απάντηση: Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

όποιος ξέρει ας απάντησή Υπάρχει έπιπλο TV για 55 ίντσες;
Ναι Υπάρχει!!! Οποιοδήποτε έπιπλο σου αρέσει!!!! Ανοίγεις τρύπες στο πίσω μέρος του και όλα μέλι -γάλα...... Εγώ έχω έπιπλο - μπουφέ και τα έχω χώσει στο εσωτερικό αυτού, όλες τις συσκευές μου..... (δορυφορικά, κονσόλες ενισχυτές κλ.π.) και έξω δεν φαίνεται τίποτα......

Last edited:
Samsung UE C8000: Media Player και πρόβλημα με mkv

Κατ' αρχήν χαιρετίζω τα μέλη του φόρουμ.

Λοιπόν, είμαι και εγώ, από το μουντιάλ, ευτυχής κάτοχος της UE40C8000, και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Ακόμη δεν δοκίμασα τις δικτυακές δυνατότητες, όμως, ούτε το 3D (το τελευταίο δεν μέ ενδιαφέρει).

Εκείνο που μέ ενδιαφέρει είναι ο Media Player. Ήμουν κάτοχος του EGREAT M34A και σκεπτόμουν να τόν πουλήσω ή να τόν χαρίσω, αφού η τηλεόραση παίζει (νόμιζα) τα πάντα απ' ευθείας. (Θα γλύτωνα τις επί πλέον συσκευές, καλώδια, τηλεχειριστήρια.) Ένα είναι όμως το κύριο πρόβλημα (αν και έχω εγκαταστήσει το τελευταίο firmware).

Η C8000 δεν υποστηρίζει υποτίτλους που εμπεριέχονται σε αρχείο mkv. Θέλει οπωσδήποτε ξεχωριστό αρχείο υποτίτλων (σε text μορφή). Αυτούς που έχει (ενδεχομένως) το mkv container (bitmap πιθανώς) δεν τούς βλέπει. (Επίσης, δεν υποστηρίζει ούτε idx-sub υποτίτλους (bitmap).) Και επειδή έχω αρκετά mkv αρχεία με υποτίτλους που περιέχονται στο mkv container, θα αναγκαστώ προς το παρόν να διατηρήσω και το EGREAT.

(Χώρια που συνέβη και κάτι εντελώς περίεργο. Έχω ένα mkv αρχείο. Τό παίζει, αλλά δεν βλέπει τους υποτίτλους του, είπαμε. Βρίσκω όμως εξωτερικό αρχείο υποτίτλων, τό βάζω και αυτό στο USB, πάω τώρα να παίξω την ταινία, βγαίνει το κυκλάκι φορτώνει... και σβήνει η τηλεόραση και ξανανάβει -στα κανάλια, μέ έχει πετάξει έξω από το Media Player. Αλλά αυτό συνέβη με ένα συγκεκριμένο mkv μόνον. Δεν δοκίμασα να παίξω το ίδιο από εξωτερικό σκληρό, μήπως φταίει το USB stick.)

μπορεις ανετα να κανεις exract τον srt υποτιτλο απο το mkv πολυ
γρηγορα με το το mkvextract.

Εγώ βάζω το χέρι στο κέντρο της πλάτης της τηλεόρασης και βλέπω μεγάλη θερμοκρασία, αλλά και σε οποιδήποτε άλλο σημείο στο πίσω μέρος την ακουμπήσω. Υπολογίζω γύρω στους 45+ βαθμούς κελσίου με την εμπειρία που έχω από ενισχυτικα και κάποιες φορές είχα βάλει στις ψύκτρες ειδικά όργανα μέτρησης για να δω θερμοκρασίες. Πάντως πρόβλημα στην εικόνα δεν έχω, ακόμα. Να ρωτήσω και στην samsung ή θα μου πουν το γνωστό << όλα φυσιολογικά >>;[/Q

και η δικια μου ετσι ειναι αρκετα καυτη και ειναι 40αρα οχι ομως οτι δεν μπορω να κρατησω το χερι μου επανω της. το κραταω οσο θελω αλλα νιωθω την τηλεοραση να καιει αρκετα. και μην ανυσυχεις διοτι και αλλες που εχω πιασει ετσι ειναι και εκεινες.

Σ´ευχαριστώ για την απάντηση , γιατί είχα αρχίσει να ανυσηχώ.

Προς Ilise :
Φίλε Νίκο κάπου δίαβαζα αρκετές μέρες πρίν οτι είχες πρόβλημα με το βάθος του 3d οταν το πήγαινες στο 10, σου έβγαζε 1,5 περίπου πόντο μπάρα δεξιά αριστερά. Δε πρόσεξα παρακάτω αν τελικά το έλυσες το πρόβλημα, πάντως αν όχι βρήκα την λύση.

Προς Ilise :
Φίλε Νίκο κάπου δίαβαζα αρκετές μέρες πρίν οτι είχες πρόβλημα με το βάθος του 3d οταν το πήγαινες στο 10, σου έβγαζε 1,5 περίπου πόντο μπάρα δεξιά αριστερά. Δε πρόσεξα παρακάτω αν τελικά το έλυσες το πρόβλημα, πάντως αν όχι βρήκα την λύση.

Καλημερα ,
Οχι δεν το ελυσα διοτι ειδα οτι ολες οι τηλεορασεις κανουν ακριβως το ιδιο. Πηγα στο μεdiamarkt και τις δοκιμασα ολες. Ολες δειχνουν το ιδιο με μπαρα σε βαθος 10. Το service μαλιστα μου ειπε οτι ειναι θεμα λογισμικου και ειτε θα το φτιαξουν καποια στιγμη η θα πρεπει να το συνηθισω. Αν βρηκες καποιο κολπακι εχω μεγαλη περιεργεια να σε ακουσω:ears:
Νικος

Καλημέρα. Ζητώ συγνώμη έχεις δίκιο. Από 2d σε 3d ισχύει αυτό ακριβώς που λές. Μπερδεύτηκα με τη μετατροπή σε 3d από side by side που απο τα tools εχει επιλογή μεγέθους εικόνας ( επιλέξιμο πρίν κάνεις τη μετατροπή 3d ), άπως και για τα άλλου είδους φορμά εικόνας και προσαρμόζει το μέγεθος της ακριβώς στο panel. Αυτό όμως σίγουρα το γνωρίζεις. Σορυ και πάλι.

Μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω τον ήχο από τον HD δέκτη της nova στην TV ή στο blueray 6930 7.1 της samsung. Δηλαδή από την θύρα coax του HD δέκτη που και πως....?????????? για να πάρω ήχο 7.1 στα HD κανάλια της NOVA???????

Από θύρα coaxial δε νομίζω οτι μπορείς να πάρεις ήχο 7.1, μόνο από hdmi, ή από αναλογική σύνδεση 7.1 Από coaxial μόνο 5.1 και οχι hd ήχο.