Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα 2 εως 10 δεν υπαρχει λογος να μην τα φτιαξουνε καθως με μικρες παρεμβασεις στο firmware μπορουνε να τα λυσουνε.

Σωστός, αλλά το 1 είναι το πιο σημαντικό απ'όλα αφού για τα άλλα έχουμε επιλογές (πχ ενα media player), ενώ για το 1??

Ρε παιδιά, έχω ένα προβληματάκι και δε ξέρω αν το αντιμετωπίζει και κανένας άλλος..Βλέπω ταινίες blueray χρησιμοποιώντας το PS3 για την αναπαραγωγή τους και ανα τακτά χρονικά διαστήματα (10'-15' περίπου) η εικόνα κολλάει στιγμιαία παρόλο που οι σκηνές που το κάνει αυτό δεν είναι γρήγορες! Το έχω παρατηρήσει σε διάφορα blueray (οπότε μάλλον δεν είναι θέμα του εκάστοτε blueray disc - χαρακιές κλπ) και πιστεύω οτι είναι θέμα του PS3, αλλά δε μπορώ να το επιβεβαιώσω. Το έχετε δεί αυτο? Και αν ναι, χρησιμοποιώντας το PS3 ή και με άλλα blueray players? Η ρύθμιση που χρησιμοποιώ στο Motion Plus (για θέαση blueray) είναι η "Ομαλή" με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα ακόμα και σε πολύ γρήγορες σκηνές.

Απάντηση κανείς?

παιδια καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης της συγκεκριμενης τηλεορασης, και συγκεκριμενα την 55αρα, για αποστασ η θεασης περιπου στα 3 -4 μετρα.πιστευω ειναι καλα.απλα διαβασα σχετικα με τις εισοδους HDMI 1.4,που διαθετει η τηλεοραση,και θα θελα να ρωτησω αν θα χω προβλημα σχετικα με τον ηχο και εικονα. συγκεκριμενα εχω το HC SONY HT SF 360,με ξεχωριστο ΑV που συνδεεται σε αυτο το BD, και μετα με καλωδιο HDMI 1,3 στην τηλεοραση.σε ποια θυρα θα πρεπει να συνδεθει ο ΑV? υπαρχει καποιο προβλημα που το καλωδιο ειναι 1,3 και οχι 1,4?αν ολα ειναι οκ και δωσω με optical εισοδο στον ΑV απ την τηλεοραση (εχει τετοια εισοδο), θα παιρνω ηχο 5,1?επισης σε ποια θυρα θα πρεπει να συνδεσω τον pace HD NOVA παλι με καλωδιο 1.3? ευχαριστω!

Ευχαριστώ πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση!!!!!
Σε πολύ λίγο θα εμαι κάτοχος 46''
τώρα από ρυθμίσεις Tv + ps3.....θα σας ξαναενοχλισω!!!!!!
Ο Μανωλης μπορεί να έρθει κ στο σπιτι μου;;;;

Απάντηση κανείς?
Εγω φιλε μου δεν παρατηρησα κατι τετοιο! Αντιθετα στο πρωτο και ευτυχως τελευταιο blueray που επαιξε ειχε ασυγχρονιστη εικονα-ηχο

Σωστός, αλλά το 1 είναι το πιο σημαντικό απ'όλα αφού για τα άλλα έχουμε επιλογές (πχ ενα media player), ενώ για το 1??
κανεις λαθος ολα ειναι σημαντικα πχ το bug της ωρας το PVR ακομα το strech που κανει σε over/under κ side by side υλικο μη 16:9 το κανει οποιο εξωτερικο
media player και να συνδεσεις.
επισης τα εξωτερικα media players εχουνε αλλα χειροτερα προβληματα
και δεν ειναι ευκολια να εχεις και 2ο κοντρολ να πιανεις 1 hdmi 1 πριζα και καποιο χωρο.Στειλτε mail!

υπάρχει κανένα post στο thread που να αναφέρει πως πρέπει να βάλουμε τις ρυθμίσεις για να πιάσουμε ψηφιακά και αναλογικά σωστά;

Περιοχή Αττικής και κεραία βλέπει Αίγινα.

Ψάχνω ψάχνω στις σελίδες και ζαλίστηκα !

Κανείς δεν βλέπει ψηφιακά κανάλια στην 8000;

Κανείς δεν βλέπει ψηφιακά κανάλια στην 8000;

ε φαντάζομαι ολοι (σχεδον) βλεπουν

δεν θελει καμια ειδικη ρυθμιση!

εμενα με τον αυτοματο συντονισμο απο το menu
μου τα εφερε ολα..

και φαινοντε και πολυ καλυτερα απο οτι περιμενα μπορω να πω!!

To συνδέεις με το HDMI 2 port της Samsung και του δίνεις το όνομα Blueray
Βάλε το Blueray να παίζει και αμα δεν πάει ο ήχος στον AV πάτα στο Τηλεκοντρόλ menu >ηχος >Επιλογή ηχείου ή >Επιπλέον ρυθμιση και παίξε λίγο με τις επιλογές !!!
Τι AV έχεις ?

Μάλλον δεν κατάλαβες για τι μιλάμε. Το htc-6930 είναι blu-ray player και AV Receiver σε μια συσκευή. Φυσικά και έχω ήχο όταν παίζω blu-rays. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να μεταφέρω τον ήχο από τα τηλεοπτικά κανάλια και τον media player της TV στο HTC-6930, χρησιμοποιώντας μόνο το HDMI καλώδιο. Η HDMI out port του htc-6930 μάλλον δεν υποστηρίζει Audio Return Channel. Έτσι έβαλα και οπτικό καλώδιο για να πάρω τον ήχο.

κανεις λαθος ολα ειναι σημαντικα πχ το bug της ωρας το PVR ακομα το strech που κανει σε over/under κ side by side υλικο μη 16:9 το κανει οποιο εξωτερικο
media player και να συνδεσεις.
επισης τα εξωτερικα media players εχουνε αλλα χειροτερα προβληματα
και δεν ειναι ευκολια να εχεις και 2ο κοντρολ να πιανεις 1 hdmi 1 πριζα και καποιο χωρο.Στειλτε mail!

Φίλε mpetou μάλλον δε διάβασες προσεκτικά αυτό που έγραψα. Δεν είπα οτι δεν είναι όλα σημαντικά αλλά ότι (κατά την άποψή μου πάντα) "το 1 είναι το πιο σημαντικό απ'όλα αφού για τα άλλα έχουμε επιλογές". Αν αυτό κατά τη γνώμη μου είναι πιό σημαντικό απο τα υπόλοιπα,δε σημαίνει αυτομάτως οτι τα υπόλοιπα δεν είναι σημαντικά. Έτσι δεν είναι?

Επι της ουσίας, εγώ δεν έφτασα σε σημείο να τα διαπιστώσω τα άλλα αφού εξ'αρχής χρησιμοποιώ το WDTV Live. Για το crosstalk όμως δυστυχώς δεν έχω κάποια λύση.

Μπράβο πάντως που τα συγκέντρωσες και έθεσες την ιδέα για το mail.

το 99.99% απο τα nas που κυκλοφορουνε τρεχουνε linux και σε linux ο μοναδικος dlna server που παιζει σωστα με υποτιτλους (παλι οχι 100%) ειναι ο καινουργιος minidlna οποτε σου λεω με σιγουρια οτι οποιο ετοιματζηδικο nas ανεξαρτητου μαρκας και να παρεις δεν θα παιζει σωστα με την samsung και ας λεει certified εκτος και αν φοραει την τελευταια εκδοση του minidlna.
Μπορω να σου κανω προταση να φτιαξεις τελειο nas(που εχει για πλακα τα ετοιματζηδικα) με 200 ευρω αλλα ειναι εκτος θεματος εδω.

εγώ έχω NAS QNAP509 με ενεργοποιημένο το dlna αλλά πάπαλα.. μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να παίξω απευθείας τηλεόραση-nas..
έχω ξαναποστάρει το θέμα αλλά καμμία σοβαρή απάντηση..
oopss τηλεόραση U46C8000 με όλα τα τελευταία firmaware..
και δεν θέλω να πάρω κάποιον media player..
αυτά..

μολις την παρειγγειλα παιδια απο κολομβουνη. θα την εχω μεχρι τελος μηνα. περιμενουν νεα παρτιδα ξεστοκαραν.στο ποιο πανω ποστ μου ομως δεν υπαρχει καποιος να απαντησει?

μολις την παρειγγειλα παιδια απο κολομβουνη. θα την εχω μεχρι τελος μηνα. περιμενουν νεα παρτιδα ξεστοκαραν.στο ποιο πανω ποστ μου ομως δεν υπαρχει καποιος να απαντησει?

παιδια καλησπερα, ειμαι υποψηφιος αγοραστης της συγκεκριμενης τηλεορασης, και συγκεκριμενα την 55αρα, για αποστασ η θεασης περιπου στα 3 -4 μετρα.πιστευω ειναι καλα.απλα διαβασα σχετικα με τις εισοδους HDMI 1.4,που διαθετει η τηλεοραση,και θα θελα να ρωτησω αν θα χω προβλημα σχετικα με τον ηχο και εικονα. συγκεκριμενα εχω το HC SONY HT SF 360,με ξεχωριστο ΑV που συνδεεται σε αυτο το BD, και μετα με καλωδιο HDMI 1,3 στην τηλεοραση.σε ποια θυρα θα πρεπει να συνδεθει ο ΑV? υπαρχει καποιο προβλημα που το καλωδιο ειναι 1,3 και οχι 1,4?αν ολα ειναι οκ και δωσω με optical εισοδο στον ΑV απ την τηλεοραση (εχει τετοια εισοδο), θα παιρνω ηχο 5,1?επισης σε ποια θυρα θα πρεπει να συνδεσω τον pace HD NOVA παλι με καλωδιο 1.3? ευχαριστω!

Μάλλον δεν κατάλαβες για τι μιλάμε. Το htc-6930 είναι blu-ray player και AV Receiver σε μια συσκευή. Φυσικά και έχω ήχο όταν παίζω blu-rays. Το πρόβλημα είναι οτι δεν μπορώ να μεταφέρω τον ήχο από τα τηλεοπτικά κανάλια και τον media player της TV στο HTC-6930, χρησιμοποιώντας μόνο το HDMI καλώδιο. Η HDMI out port του htc-6930 μάλλον δεν υποστηρίζει Audio Return Channel. Έτσι έβαλα και οπτικό καλώδιο για να πάρω τον ήχο.

Εχεις 2 σε ένα χωρίς ARC !
Άμα πάς στις ρυθμισεις που σου ανέφερα παραπάνω και διαλέξεις εξωτερικό ηχείο δεν σου βγάζει ήχο απο το AV ?

Κανένα πρόβλημα με το 1.3 και τα δύο είναι high speed !!
To AV σου άμα υποστηρίζει ARC τότε στη θύρα 2 της Samsung.
Θεωρητικά δεν θα πρέπει να έχεις προβλήματα πρακτικά δεν ξέρω !

PS
Η μόνη διαφορά μεταξύ της θεωρίας καί τής πράξης είναι ότι στην θεωρία δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης, στην πράξη όμως υπάρχει.

ευχαριστω πολυ φιλε μου. την περιμενω μεχρι τελος μηνα.μιλησε το παιδι του καταστηματος με αντιπροσωπια δεν υπαρχει τιποτα.

εγώ έχω NAS QNAP509 με ενεργοποιημένο το dlna αλλά πάπαλα.. μέχρι στιγμής δεν μπόρεσα να παίξω απευθείας τηλεόραση-nas..
έχω ξαναποστάρει το θέμα αλλά καμμία σοβαρή απάντηση..
oopss τηλεόραση U46C8000 με όλα τα τελευταία firmaware..
και δεν θέλω να πάρω κάποιον media player..
αυτά..

απο οσο γνωριζω επειδη τα ψαχνω τωρα
η QNAP δεν εχει κανενα DLNA certified NAS

οποτε πρεπει να του βαλεις το minidlna

απο οσο γνωριζω επειδη τα ψαχνω τωρα
η QNAP δεν εχει κανενα DLNA certified NAS

οποτε πρεπει να του βαλεις το minidlna

DLNA έχει εδώ και πάνω από 1 χρόνο, το θέμα είναι ότι η TV ναι μεν το βλέπει το NAS και τα mkv του, αλλά όταν πάει τα τα παίξει - τζιφος -,,
πίστεψέ με τα έχω δοκιμασει όλα.
Το mini dlna καλό είναι αλλά εγκατάσταση δεν γίνετε στο NAS (έχει ειδική έκδοση ubuntu πάνω του)...
μέχρι εκεί έφτασα.. εγώ και τα παράτησα...