Samsung UE C8000: Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εχω κανει επικοινωνια με samsung για τα προβληματα και μου ειπανε οτι θα μου απαντησουνε συντομα.
Περιμενω λοιπον...

Καπου διαβασα οτι τα γυαλια της xpand x103 εξαλειφουνε το crosstalk
τα εχει δοκιμασει κανεις ? μπορει να ειναι και διαφημιστικο τρυκ βεβαια ...

Τα γυαλια της νεας cinema που περιμενω ειναι της xpand. Αν οτι ακουγεται ειναι αληθεια οτι δηλαδη λειτουργουν με ολες τις τηλεορασεις και αν δεν ειναι καποιο μοντελο που θα λειτουργει μονο με philips θα τα δοκιμασω και με την samsung και θα σου πω απο πρωτο χερι.
Νικος

Τα γυαλια της νεας cinema που περιμενω ειναι της xpand. Αν οτι ακουγεται ειναι αληθεια οτι δηλαδη λειτουργουν με ολες τις τηλεορασεις και αν δεν ειναι καποιο μοντελο που θα λειτουργει μονο με philips θα τα δοκιμασω και με την samsung και θα σου πω απο πρωτο χερι.
Νικος

γνωμη μου μην παρεις 21:9 τηλεοραση για 3D το 90% απο αυτα που κυκλοφορουνε σε 3D ειναι 16:9 οποτε μονο στις 2D ταινιες θα κερδισεις κατι
στις 3D θα χασεις..
Ασε που ολα τα δορυφορικα 3d ειναι 16:9 ..

γνωμη μου μην παρεις 21:9 τηλεοραση για 3D το 90% απο αυτα που κυκλοφορουνε σε 3D ειναι 16:9 οποτε μονο στις 2D ταινιες θα κερδισεις κατι
στις 3D θα χασεις..
Ασε που ολα τα δορυφορικα 3d ειναι 16:9 ..

Ουτως η αλλως ολα τα 16:9 τα βλεπω σε 21:9 χωρις να με ενοχλει σε τιποτα το εξυπνο stretching. Στο μεταξυ την εχω δει να παιζει περιεχομενο 3D και εχω παθει την πλακα μου. Σαφως και και δεν την παιρνω μονο για το 3D της. Αυτο ειναι μονο το κερασακι στην τουρτα.
Νικος

Με το καινουργιο update:

* Αυξηθηκε το crosstalk
* κολλαει και κανει reboot η tv στην βελτιστοποίηση 3D
* Δεν παιζει το EPG
* Και το κορυφαιο ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ HDMI ΘΥΡΑ

Με το καινουργιο update:

* Αυξηθηκε το crosstalk
* Δεν παιζει το EPG

Μα καλα,το firmware δεν το τεσταρουν πριν να το διαθεσουν;; Αυτα τα προβληματα ειναι πολυ χοντρα.Αντι να διορθωνουν τα ηδη υπαρχοντα, δημιουργουν και αλλα!Απαραδεκτο..

Με το καινουργιο update:

* Αυξηθηκε το crosstalk
* Δεν παιζει το EPG

Σε μενα,
Το crosstalk Αυξηθηκε επειδη η τηλεοραση κανει reboot στην βελτιστοποίηση 3D μεσω της οποιας ρυθμιζαμε το crosstalk θετονατς την ρυθμιση στην τιμη -1.
Το EPG ευτυχως παιζει κανονικα σε μενα το ιδιο και οπι θυρες HDMI.
Κατι αλλο πρεπει να παιζει με τις θυρες εχω ξανακουσει το προβλημα.
Νικος

απο καποιο εδω ακουσα για το EPG οτι δεν παιζει εγω δεν εχω EPG για να το τσεκαρω και αφου λες οτι παιζει τοτε οκ.
Οι θυρες hdmi πριν την αναβαθμιση παιζανε μετα την αναβαθμιση αμα συνδεσω
κατι ενεργοποιούνται σαν να εχει συνδεθει κατι αλλα η εικονα ειναι μαυρη.
εχω την c750.

απο καποιο εδω ακουσα για το EPG οτι δεν παιζει εγω δεν εχω EPG για να το τσεκαρω και αφου λες οτι παιζει τοτε οκ.
Οι θυρες hdmi πριν την αναβαθμιση παιζανε μετα την αναβαθμιση αμα συνδεσω
κατι ενεργοποιούνται σαν να εχει συνδεθει κατι αλλα η εικονα ειναι μαυρη.
εχω την c750.

Πολυ παραξενο,
Εβαλα και γω το νεο λογισμικο αλλα το μονο προβλημα που φαινεται να εχω ειναι το reboot στην βελτιστοποιηση 3D. Αφου δεν ειχες το προβλημα με το παλιο λογισμικο ειναι bug του καινουργιου. Αυτο σημαινει οτι αντιθετα απο οτι νομιζα δημιουργει διαφορετικα προβληματα σε διαφορετικες σειρες εκτος του μεχρι τωρα κοινου reboot.
Θα σου προτεινα αμεση επικοινωνια με το κεντρο της samsung για να τους ενημερωσεις. Απο οτι φαινεται εχουν πολυ δουλεια να κανουν με το καινουργιο λογισμικο

ειναι για τα μπαζα.
Δεν εχω διαθεση να στελνω την τηλεοραση στο σερβις γιατι ουτε καμμενα
πιξελς εχει ουτε clouding ουτε χτυπηματα/γρατζουνιες αμα μπει κατσαβιδι
ολο και καποια αλλη ζημια θα της κανουνε ασε που δεν ειναι ευκολη η μεταφορα.
Ειναι καθαρα προβλημα fimrware γιατι εχουνε επαφη οι θυρες απλως βγαζουνε
μαυρη εικονα και πριν την αναβαθμιση παιζανε οκ.

ειναι για τα μπαζα.
Δεν εχω διαθεση να στελνω την τηλεοραση στο σερβις γιατι ουτε καμμενα
πιξελς εχει ουτε clouding ουτε χτυπηματα/γρατζουνιες αμα μπει κατσαβιδι
ολο και καποια αλλη ζημια θα της κανουνε ασε που δεν ειναι ευκολη η μεταφορα.
Ειναι καθαρα προβλημα fimrware γιατι εχουνε επαφη οι θυρες απλως βγαζουνε
μαυρη εικονα και πριν την αναβαθμιση παιζανε οκ.

Εγω δεν σου ειπα να πας την τηλεοραση στο service,σου ειπα να επικοινωνησεις με το κεντρο samsung με τον κ Παναγιoτοπουλο για να ειμαι πιο συγκεκριμενος (λιγο πιο πανω σε καποιο post εχω και τηλεφωνο) για να του γνωστοποιησειος το προβλημα που προφανως εχει το firmware. Αυτος προωθει και το κομματι του reboot.
Να και το e-mail του
Antonis Panagiotopoulos <[email protected]>
Νικος

παιδια το firmware που υπαρχει τωρα γινεται downgrade το εβαλα εγω αλλα μου μηδενισε και ολες τις ρυθμισεις. και κατι αλλο στο προβλημα που ειχα με τις hdmi μου αλλαξανε ολη την ψηφιακη πλακετα

παιδια το firmware που υπαρχει τωρα γινεται downgrade το εβαλα εγω αλλα μου μηδενισε και ολες τις ρυθμισεις. και κατι αλλο στο προβλημα που ειχα με τις hdmi μου αλλαξανε ολη την ψηφιακη πλακετα

Πως το εβαλες?
Εννοεις απο 3001.1 πηγες στο 2004? Χτες το προσπαθησα αλλά μου εγραψε οτι δεν βρηκε αναβαθμιση στο στικακι. Εννοειται οτι μεσα στο στικακι ειχα το 2004.
Νικος

Καλημέρα,
παίδες ενδιαφερομαι κ εγώ για τα xpand x103 3d glasses, αν όντως εξαλείψουν το crosstalk και γενικότερα βετιστοποιουν την εικόνα...
Οποίος τα έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει...
Ευχαριστώ Θεμιστοκλης

εχω κανει επικοινωνια με samsung για τα προβληματα και μου ειπανε οτι θα μου απαντησουνε συντομα.
Περιμενω λοιπον...

Καπου διαβασα οτι τα γυαλια της xpand x103 εξαλειφουνε το crosstalk
τα εχει δοκιμασει κανεις ? μπορει να ειναι και διαφημιστικο τρυκ βεβαια ...

Το xpand x103 δεν κυκλοφόρησε ακόμα, μόνο μερικοί δημοσιογράφοι, περιοδικά το έχουν πάρει. Στη Sony διορθώνει την ποιότητα που χάνεται με το κούνημα κεφαλής μετα γυαλιά της Sony επειδή αυτά έχουν μόνο ένα πολωτικό φίλτρο αντί για δύο όπως έχουν τα γυαλιά π.χ της Samsung.
Γι αυτό τον λόγο με τα γυαλιά της Sony χάνει κάποιος λιγότερη φωτεινότητα αλλά έχει το παραπάνω πρόβλημα.
Τώρα το τι γίνεται με την Samsung δεν ξέρω !

μόνο USA
http://www.tru3d.com/products/view_product.php?id=30391

Last edited:
Δεν θα το πιστεψετε αλλα εβγαλαν νεο λογισμικο 3000.6 με σημερινη ημερομηνια και παλι με μεγεθος 98mb,
Καταλαβαν οτι εκαναν πατατα τοσο γρηγορα? Τι ακριβως εγινε? Γιατι το αλλαξαν μεσα σε δυο μερες?
Απολειεται να πηγε το αιτημα και να το διορθωσαν ετος της ημερας,
Προφανως κατι καταλαβαν η αντεδρασαν αστραπιαια,
Νικος

Πως το εβαλες?
Εννοεις απο 3001.1 πηγες στο 2004? Χτες το προσπαθησα αλλά μου εγραψε οτι δεν βρηκε αναβαθμιση στο στικακι. Εννοειται οτι μεσα στο στικακι ειχα το 2004.
Νικος
οχι το αντιθετο το ειδε κανονικα απλα οταν το βαλεις μηδενιζουνε ολα πες μου αν ισχυει αυτο και σε σενα.

Last edited:
οχι το αντιθετο το ειδε κανονικα απλα οταν το βαλεις μηδενιζουνε ολα πες μου αν ισχυει αυτο και σε σενα.

Οταν λες το αντιθετο εννοεις απο 2004 στο 3000.1?
Αν ναι τοτε αυτο δεν ειναι downgrade αλλα upgrade.
Μετα την αναβαθμιση σε 3000.1 ναι μηδενιστηκαν ολες οι ρυθμισεις,
Τα εκανα ολα απο την αρχη.
Νικος

Οταν λες το αντιθετο εννοεις απο 2004 στο 3000.1?
Αν ναι τοτε αυτο δεν ειναι downgrade αλλα upgrade.
Μετα την αναβαθμιση σε 3000.1 ναι μηδενιστηκαν ολες οι ρυθμισεις,
Τα εκανα ολα απο την αρχη.
Νικος

ναι αυτο εννοω

Καλημέρα,
παίδες ενδιαφερομαι κ εγώ για τα xpand x103 3d glasses, αν όντως εξαλείψουν το crosstalk και γενικότερα βετιστοποιουν την εικόνα...
Οποίος τα έχει δοκιμάσει ας μας ενημερώσει...
Ευχαριστώ Θεμιστοκλης

To crosstalk δημιουργειται γιατι κανενα πανελ LCD δεν ειναι τοσο γρηγορο ωστε να προλαβαινει να κανει πληρως την εναλλαγη απο την εικονα για το ενα ματι στην εικονα για το αλλο.

Αυτο κανενα ζευγαρι γυαλια δεν μπορει να το διορθωσει.

Δεν θα το πιστεψετε αλλα εβγαλαν νεο λογισμικο 3000.6 με σημερινη ημερομηνια και παλι με μεγεθος 98mb,
Καταλαβαν οτι εκαναν πατατα τοσο γρηγορα? Τι ακριβως εγινε? Γιατι το αλλαξαν μεσα σε δυο μερες?
Απολειεται να πηγε το αιτημα και να το διορθωσαν ετος της ημερας,
Προφανως κατι καταλαβαν η αντεδρασαν αστραπιαια,
Νικος

Να το βάλουμε ή να περιμένουμε ?
Πιοός είανι ο γενναίος !=?