ilise
Supreme Member
- 3 August 2006
- 3,271
Να το βάλουμε ή να περιμένουμε ?
Πιοός είανι ο γενναίος !=?[/QUOTE
Θα το βαλω εγω το μεσημερι, Να τα κανει χειροτερα αποκλειεται. Εχω πολυ μεγαλη περιεργεια,
Νικος
Θα το βαλω εγω το μεσημερι, Να τα κανει χειροτερα αποκλειεται. Εχω πολυ μεγαλη περιεργεια,
Νικος
Νικος
Καλή τύχη !!!
Καλή τύχη !!!
Λοιπον τα νεοτερα ειναι τα εξης,
Μεχρι τωρα ηξερα οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε downgrade να παμε δηλαδη σε παλαιοτερο λογισμικο.
Το παραξενο με το νεο λογισμικο 3000.4 ειναι οτι δεν το βλεπει η τηλεοραση θεωρει δηλαδη οτι δεν υπαρχει αρχειο αναβαθνισης. Εννοειται οτι εκανα την ιδια διαδικασια που εκανα με τα υπολοιπα λογισμικα μεχρι σημερα.
Αυτο τωρα τι ειναι?
Πεσαμε στην περιπτωση που δεν μπορουμε να κανουμε ουτε upgrade η ειναι καταλοιπο bug απο το προηγουμενο λογισμικο?
Νικος
Λοιπον τα νεοτερα ειναι τα εξης,
Μεχρι τωρα ηξερα οτι δεν μπορουσαμε να κανουμε downgrade να παμε δηλαδη σε παλαιοτερο λογισμικο.
Το παραξενο με το νεο λογισμικο 3000.4 ειναι οτι δεν το βλεπει η τηλεοραση θεωρει δηλαδη οτι δεν υπαρχει αρχειο αναβαθνισης. Εννοειται οτι εκανα την ιδια διαδικασια που εκανα με τα υπολοιπα λογισμικα μεχρι σημερα.
Αυτο τωρα τι ειναι?
Πεσαμε στην περιπτωση που δεν μπορουμε να κανουμε ουτε upgrade η ειναι καταλοιπο bug απο το προηγουμενο λογισμικο?
Νικος
Βάλτο τότε σε ένα stick με μόνο ένα φάκελο π.χ Image και ξαναδοκίμασε ή σβήσε τους άλλους φακέλους .
βγάλε όλες τις συνδέσεις και
κάνε και ένα reset: Info-Menu-Mute-Power
.....
μπας και ξεκολήσει !
εγω εχω επανω το 3001 και το καινουριο δεν το βλεπει
εγω εχω επανω το 3001 και το καινουριο δεν το βλεπει
μπορεις να βαλεις την τηλεοραση να γραψει προγραμματισμενα μια εκπομπη απο ψηφιακο καναλι που να ξεκιναει μετα απο 5 ωρες ας πουμε και αν ναι πως γινεται αυτο;
Το δοκίμασα αλλά δεν δουλεύει.
Πάω Menu > Κεραία και τέρμα... Δεν βγάζει κανένα κανάλι με νούμερο εκεί πέρα, απλά διαλέγεις "αναλογική" ή "ψηφιακή".
Κάνω κάτι λάθος;
Επίσης δεν διαβάζει Ελληνικά .srt , τα βγάζει Κινέζικα. Οι γλώσες πάντως είναι ρυθμισμένες "Ελληνικά".
διαβαζει ελληνικα srt την ωρα που παιζει η ταινια tools-> υποτιτλοι -> κωδικοποιηση -> ελληνικα
Πας μενου και μετα κεραια μετα με τον κερσορα πας στο καναλι που θελεις να ταξινομησεις μετα πατας tools και μεσα στη λιστα του θα πας εκει που λεει ταξινομηση καναλιων.
Δεν την έχω μπροστά μου τώρα(την c650 έχω) αλλά από ότι θυμάμαι έτσι το έκανα και εγώ.
Για τα srt όπως τα λέει ο Mpetou. Γενικά πολλές ρυθμίσεις κρύβονται στο tools.
Μήπως η 8000 δεν έχει εκριβώς το ίδιο menu με την δική σου c650; Αυτό δοκίμασα να κάνω αλλά δεν τα κατάφερα, τόσο βλάκας είμαι;
Όταν πάς menu > κεραία έχεις δύο επιλογές, ή Ψηφιακά ή αναλογικά. Επιλέγω ψηφιακά αλλά μετά θα πρέπει να βγώ από εκεί. Πατάω Tools πάω στην ταξινόνηση (νομίζω οτι δεν το λέει "ταξινόμιση" αλλά "επεξεργασία καναλιών") αλλά τζίφος, δεν γίνεται τίποτε.
Τώρα για τα .srt όπως είπα έχω βάλει παντού Ελληνικά. Σε menu, υπότιτλους, Teletext, παντού. Εξακολουθεί όμως να δείχνει Κινέζικα. Είναι τυαινίες που τις έχω δεί στο HTPC και στο Xtreamer και οι υπότιτλοι παίζουν τζάμι.
καλησπερα παιδια λοιπον σκευτομαι να κινιθω προς αγορα της συγκεκριμενης tv διαβασα αρκετα posts απο αυτο το θεμα και μπορω να πω οτι εκει που ελεγα να την αγορασω και ολα καλα μετα διαβαζω και τοσα πολλα προβληματα που αναφερουν καποια μελοι..και λεω ημαρτων!!!! δηλαδη ενολιγης ειναι για πεταμα η tv αν το παμε ετσι..τελος παντων θα ηθελα να ρωτησω για να συνδεσεις την tv στο net πρεπει να εχεις καποιο ασυρματο usb stick? υπαρχει καποιο stick για την συγκεκριμενη tv?και αν ναι ποια ειναι η τιμη του πανω κατω?οποιος μπορει ας απαντησει!
θα ηθελα να ρωτησω για να συνδεσεις την tv στο net πρεπει να εχεις καποιο ασυρματο usb stick? υπαρχει καποιο stick για την συγκεκριμενη tv?και αν ναι ποια ειναι η τιμη του πανω κατω?οποιος μπορει ας απαντησει!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.