Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τελικά βρήκα λύση μέσω του Allshare και ενός προγράμματος που λέγεται Mezzmo.
Αναγνωρίζει όλα τα format ταινιών, υπότιτλους και εξωτερικούς δίσκους. Μια χαρά όλα.
Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια.

Σου επαιξε το blueray? Αυτο το προγραμα?Απο το laptop στην tv?

Δεν νομιζω ότι μπορει αυτό το πρόγραμμα να μεταφέρει bluray 3d καθώς συνεργάζεται μονο με τα προγράμματα Microsoft Windows Media Player και XBMC Media Player. Ωστόσο ακόμη και τα απλά hd να παίζει είναι πολύ καλό

Απο lag πως πάει η συγκεκριμένη? Ξέρω πως κινείται γύρω στα 46ms αλλά στην πράξη δεν την έχω δεί. Παίζει κανείς κανα παιχνιδάκι?

Δεν νομιζω ότι μπορει αυτό το πρόγραμμα να μεταφέρει bluray 3d καθώς συνεργάζεται μονο με τα προγράμματα Microsoft Windows Media Player και XBMC Media Player. Ωστόσο ακόμη και τα απλά hd να παίζει είναι πολύ καλό

Sory Δεν προσεξα οτι αλλος ειχε λυσει το προβλημα του , και σου εκανα λαθος ερωτηση , μια διευκρηνηση , απο το λαπτοπ σου παιζει στην tv 3d ταινιες που εχεις αποθηκευμενες κανονικα , μεσω του laptop ? η μεσω του media player της tv?Δηλ με οποιον media, εχεις στο lapptop πχ των Win η οτι αλλο , η βρισkεις μεσω του all share τα αρχεια , απο το media player της tv?

Απο lag πως πάει η συγκεκριμένη? Ξέρω πως κινείται γύρω στα 46ms αλλά στην πράξη δεν την έχω δεί. Παίζει κανείς κανα παιχνιδάκι?

Κανένα πρόβλημα. Άμεσα απόκριση σε όποιο παιχνίδι και να έχω δοκιμάσει.

Sory Δεν προσεξα οτι αλλος ειχε λυσει το προβλημα του , και σου εκανα λαθος ερωτηση , μια διευκρηνηση , απο το λαπτοπ σου παιζει στην tv 3d ταινιες που εχεις αποθηκευμενες κανονικα , μεσω του laptop ? η μεσω του media player της tv?Δηλ με οποιον media, εχεις στο lapptop πχ των Win η οτι αλλο , η βρισkεις μεσω του all share τα αρχεια , απο το media player της tv?

Από το λάπτοπ μέσω τον ενσωματομένο windows media player και τα τελευταία codecs. Οχι με τον media player της τηλεόρασης. Απλα συνδέω την tv σας monitor με hdmi Και παίζει τα 3d mkv αρχεία

ΕΕ τουλαχιστον βγαλαμε ακρη, ισως σε επομενο pach να το λυσουν,(μεχρι πριν λιγο καιρο το PDVD επαιζε 3d , mkv , χωρις υποστηριξη Ελληνικων srt , τωρα το διορθωσαν,:twoguns:

καλησπερα σε ολους και συγχαρητηρια για την καλη δουλεια! Μπορει καποιος να μου επιβεβαιωσει αν τα SSG-3050 μπορουν να συνεργαστουν με την D6000? Ρωταω επειδη στο e-bay τα δινουν σαν το νεοτερο μοντελο για τα SSG-3100 αλλα λενε πως σε σειρες D64000 και κατω δεν δουλευουν.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...ry=171588&_trksid=p5197.c0.m619#ht_1559wt_952

Αν και δεν εχω αυτα τα γυαλια , μπορω να σου πω οτι μεχρι πριν 2 εβδομαδες , τα δειναν δωρο με την 40" d 6100 (3 ζευγαρια), τωρα σε περιγραφη που ειδα στο ELECTROWORLD λεει (3D Active Glasses SSG3050GB με μπαταρία δίαρκεια μπαταρίας 70 ωρών και άνετη εφαρμογή

•Συμβατά μοντέλα D8000/7000/6530/6510/6500, D6100/PS64D8000/PS51D6900) , και αλλου διαβασα, οτι ειναι συμβατα με τις Τηλαορασεις 3d του 2011 , μπου ειναι και η σειρα, d6xxxxxx
εδω τα πουλανε γυρω στα 30 ε για την ακριβεια 29 στον Κωτσοβολο και στο Electroworld

Last edited:
29 ειναι πολυ καλα. 19,5 τα βρισκω απο e-bay, με μια εβδομαδα παραδοση... Τωρα αν επικοινωνουσα με τη samsung λες να βγαλω ακρη; Εν τω μεταξυ, στα media markt δινουν την D6000 με 2 ζευγαρια δωρο, εν στην electronet που περασα δεν ανεφεραν κατι τετοιο. αραγε ειναι εταιρικο δωρο ή του εκαστοτε καταστηματος;

Απο την Samsung μην εχεις πολλες ελπιδες, δεν ξερουν τι τους γινετε,αλλα δοκιμασε το χωρις να τους παρειςστα σοβαρα, γιατι δεν πας σε κανενα Κωτσοβολο, και ζητα να τα δοκιμασεις επιτοπου, πιστευω οτι ειναι συμβατα, γιατι διιαβασα σε ξενο forum σχολια για αυτα σε συγκρηση με τα SSG-3100GB που εχω εγω, λεγαν υπερ και κατα, και μια που τα δικα μου ειναι για D6100 και ολες τις αλλες απο d6xxx και πανω d7 & d8,νομιζω οτι ειναι οκ Τωρα για την προσφορα , πρεπει νανε του καταστηματος αλλα σιγουρα σε συνενοηση με την Sami,γιατι οταν την εδινε το Plasio, δεν την εδινε κανενα αλλο, οταν τελειωσε απο πλαισιο, την ειχε αλλο καταστημα το ιδιο μοντελο αλλα διαφορετικες ιντσες ξεκινησε απο 37" , μετα 40" σε αλλο καταστημα και σε αλλο χρονο, και τελος 46" σε αλλο κατ , και χρονο,τα γυαλια ηταν τα ιδια , τωρα τα δινουν δωρο με την σειρα d7 40"(electroworld)

29 ειναι πολυ καλα. 19,5 τα βρισκω απο e-bay, με μια εβδομαδα παραδοση... Τωρα αν επικοινωνουσα με τη samsung λες να βγαλω ακρη; Εν τω μεταξυ, στα media markt δινουν την D6000 με 2 ζευγαρια δωρο, εν στην electronet που περασα δεν ανεφεραν κατι τετοιο. αραγε ειναι εταιρικο δωρο ή του εκαστοτε καταστηματος;

Αυτά τα γυαλιά έχω εγώ μια χαρά είναι και συμβατά με την 6100.

καλα, εννοειται πως στη samsung ποιο πολυ θα παρω για να επιβεβαιωσω πως δεν εχουν ιδεα. Αλλα οσο το ψαχνω, στις ιδιες σελιδες που λενε πως τα 3050 δεν κανουν για 6400 και προηγουμενες, εκει λενε πως ουτε τα 3100 κανουν!!! Ενω ταυτοχρονα λενε για ολες τις D του 2011 ο.Ο Συνεπως θα κοιταξω αν απο την electronet, που εκανα την παραγγελια, δινουν κανα ζευγαρι δωρο, αλλιως θα παρω τα 3050.