Εάν ρυθμίσεις σωστά το motion plus και όχι στο ''τυπικό'' παίρνεις πάντα εικόνα χωρίς τεχνουργήματα.
καλησπέρα, θα ήθελα μια μικρή βοήθεια. Αγόρασα την 6000 προχθές και ακόμα κάνω δοκιμές. Ένα απο τα τρέχον θέματά μου αυτή τη στιγμή είναι το Full SBS 3D. Προσπαθώ να το παίξω απο ένα Zotac Ion HTPC με XBMC. Παρόλο που τα Half, Παίζουν μια χαρά στα μάτια μου, όταν έβαλα το Avatar Full SBS, έπαιζε θολά και πονούσαν τα μάτια μου. έχω διαβάσει ότι το XBMC τραβάει ζόρια με το Full, δοκίμασα και το stereoscopic player, αλλά μάλλον δεν κάνω κάτι καλά. μήπως μπορείτε να βοηθήσετε ? έχει δοκιμάσει κανείς σε αυτή τη TV κάτι ανάλογο?
Να υποθέσω ότι Full SBS 3D εννοείς Full HD 3D που η D6100 δεν υποστηρίζει; Γυαλιά 3D πήρες;
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν τα γυαλιά που προτείνει ο φίλος είναι συμβατά με Samsung UE40D6000, για να τα παραγγείλω αν είναι;;Λογικά αυτά πρέπει να κάνουν
http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10103676
κι έχουν μόνο 19 ευρώ.
Τη μετατροπη από 2 σε 3D δεν ξέρω αν θα σου λήψει αλλά εγώ που την έχω από το blue Ray δε τη χρησιμοποιώ. Για να πω την αλήθεια δεν έχω δει ουσιαστικά ποτέ 3D ως τώρα σε ολόκληρη ταινία
Γράφει ότι είναι συμβατά με τις σειρές 3D 2011 και 2012
δεν ξέρω αν είναι συμβατά, το μόνο ΣΙΓΟΥΡΟ ότι είναι συμβατό είναι αυτό...
http://www.kolomvounis.gr/default.asp?pid=19&la=1&catid=292&itmid=26244
στο λέω γιατί αγόρασα 3 και παίζουν. όσο για το 3d του passive, ναι εγώ θεωρώ στα μάτια μου (χωρίς να ξέρω κάτι άλλο) ότι είναι ΠΟΛΥ ανώτερο. Στο Passive η εικόνα είναι ζωντανή μπροστά σου, ενώ στο Active απομακρύνεται απο σένα. Αυτό όμως δεν ήταν λόγος για μένα ώστε να μην διαλέξω την κατα πολύ ανώτερη εικόνα της samsung.
όσο για το XBOX, αυτό με τα τρεμοπαίγματα, είναι ο εφιάλτης μου με αυτή τη TV. Μπορείς να το λύσεις αν βάλεις το Motion στο Clear - Καθαρό. Εγώ όμως προτιμώ να το έχω στο Standard, γιατί δίνει μια πολύ ωραία κίνηση εικόνας, το κάνει ζωντανό, και απλώς μαθαίνω να ζω με αυτό. Απο ότι καταλαβαίνω οι τηλεοράσεις είναι ακόμα σε πολύ "beta" στάδιο, και εμείς απλώς τις πληρώνουμε.
Εγώ έχω ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα, ελπίζω κάποιος να καταφέρει να μου το λύσει. Όταν παίζω High Def movies απο το XBMC μου που κανονικά είναι στα 24p, βλέπω skip frames και καθυστερήσεις στην εικόνα. Αν γυρίσω τα Settings σε 24p τότε παίζει πολύ καλύτερα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος. Παίζει πιο γρήγορα απο την εικόνα. Ψάχνω παντού, αλλά σωστή λύση δεν έχω βρεί. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ ας το μοιραστεί.
όσο για το Full HD 3D, κρίμα, αλλά όντως δεν βλέπω διαφορές. Δείχνει πολύ ωραία και στο half.
Ευχαριστώ,
Θοδωρής
Καλυτερα δώσε 10 ευρώ παραπάνω και παρε αυτά τα γυαλιά που σου προτείνει ο Θοδωρής για να είσαι σίγουρος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.