Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρύθμισε τα 2 φίλτρα θορύβου στο υψηλό.
Στις ταινίες HD,στα σκοτεινά πλάνα είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχει κόκκος.

Παιδια, εγω που ρωτησα τεχνικο εδω της samsung που φταχνει και ξερει απο samsung και ασχετος με αντιπροσωπιες samsung το παιδι, μου ειπε οτι ενα ειναι το 3d. Εφοσον η τηλεοραση ειναι full hd αντιστοιχο ειναι και το 3d (εφοσον παιζει η τηλεοραση 3d). Δεν υπαρχρει hd 3d και full hd 3d τηλεοραση. Παιζει ρολο η ταινια σε τι αναλυση 3d ειναι. 720p ή 1080p. Η τηλεοραση ειναι full hd, αρα παιζει και τις ταινιες 3d σε 1080p. Το ιδιο μου απαντησαν και απο την samsung που τους εστειλα mail με το συγκεκριμενο ερωτημα. Εχω δει 3d ταινιες σε 720p και σε 1080p και ναι οντως υπαρχει διαφορα, μικρη μεν αλλα υπαρχει. Αυτα που σας λεω δεν βγαζω απο το κεφαλι μου ο τεχνικος μου τα ειπε που τις φταχνει και ξερει περισσοτερα πραγματα απο εμας. Μαλιστα τον ρωτησα και για διαφορες αλλες ρυθμησεις που δεν ηξερα και μου ειπε.

Παιδια, εγω που ρωτησα τεχνικο εδω της samsung που φταχνει και ξερει απο samsung και ασχετος με αντιπροσωπιες samsung το παιδι, μου ειπε οτι ενα ειναι το 3d. Εφοσον η τηλεοραση ειναι full hd αντιστοιχο ειναι και το 3d (εφοσον παιζει η τηλεοραση 3d). Δεν υπαρχρει hd 3d και full hd 3d τηλεοραση. Παιζει ρολο η ταινια σε τι αναλυση 3d ειναι. 720p ή 1080p. Η τηλεοραση ειναι full hd, αρα παιζει και τις ταινιες 3d σε 1080p. Το ιδιο μου απαντησαν και απο την samsung που τους εστειλα mail με το συγκεκριμενο ερωτημα. Εχω δει 3d ταινιες σε 720p και σε 1080p και ναι οντως υπαρχει διαφορα, μικρη μεν αλλα υπαρχει. Αυτα που σας λεω δεν βγαζω απο το κεφαλι μου ο τεχνικος μου τα ειπε που τις φταχνει και ξερει περισσοτερα πραγματα απο εμας. Μαλιστα τον ρωτησα και για διαφορες αλλες ρυθμησεις που δεν ηξερα και μου ειπε.

Ε καλα, περνα το τεστ των μπο φωτο ,απο Samygo, για να καταλαβεις την διαφορα , και μαζι με τον τεχνικο σου.Εδω στην Γερμανια η Samsung δινει 150 E αποζημιωση για την παραπληροφορηση

Ρε παιδιά συγγνωμη και πάλι!Έχω την D6000 !!Πήρα τα γυαλιά τα συνδέω με την τηλεόραση και βάζω να παίξω FIFA στο xbox! Επιλέγω ρύθμιση 3d για την τηλεόραση αλλά 3d δεν βλέπω!!μου βγάζει δυο εικόνες δίπλα δίπλα!!Πρέπει το παιχνίδι να υποστηρίζει 3d για να το δω 3d ή κάνω κάτι λάθος;;;επίσης για να δω ταινίες σε 3d πρέπει οι ταινίες να είναι γυρισμένες 3d ή όχι;;;
ΣΑς παρακαλώ πολύ αδέρφια δώστε μου μια απάντηση γιατί θα τρελαθώ!!!!

Δεν υποστηρίζει η τηλεόραση σου μετατροπή από 2D->3D θα πρέπει το υλικό που προβάλλεις να είναι γυρισμένο σε 3d.

Δεν υποστηρίζει η τηλεόραση σου μετατροπή από 2D->3D θα πρέπει το υλικό που προβάλλεις να είναι γυρισμένο σε 3d.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Αντρέα οπότε ότι βάλω να παίξει θα πρέπει να είναι 3d!!Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου!!Προ στιγμήν νόμιζα ότι κάνω κάτι λάθος!!

Συγγνώμη και πάλι!
Προσπαθώ να δω μια ταινία 3d από εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά μόλις πάω να κάνω αναπαραγωγή μου βγάζει ότι το αρχείο ήχου δεν υποστηρίζεται και μετά από λίγο σταματά την αναπαραγωγή βγάζοντας μήνυμα ότι το φορματ της ταινίας δεν υποστηρίζεται....
Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;;
Επίσης η εικόνα , όσο πρόλαβα να δω 3d μόνο 3d δεν ήταν......θολή και καθόλου 3d αν και επέλεξα από το κουμπί την επιλογή δίπλα δίπλα!!!
Αναρωτιέμαι τί αγόρασα;;;;;;

Συγγνώμη και πάλι!
Προσπαθώ να δω μια ταινία 3d από εξωτερικό σκληρό δίσκο αλλά μόλις πάω να κάνω αναπαραγωγή μου βγάζει ότι το αρχείο ήχου δεν υποστηρίζεται και μετά από λίγο σταματά την αναπαραγωγή βγάζοντας μήνυμα ότι το φορματ της ταινίας δεν υποστηρίζεται....
Τί μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;;
Επίσης η εικόνα , όσο πρόλαβα να δω 3d μόνο 3d δεν ήταν......θολή και καθόλου 3d αν και επέλεξα από το κουμπί την επιλογή δίπλα δίπλα!!!
Αναρωτιέμαι τί αγόρασα;;;;;;

Ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα, με καπια ταινια 3d, ουτε απο εξωτερικο δισκο ουτε μεσω pc (μιλω για mkv format)

Ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα, με καπια ταινια 3d, ουτε απο εξωτερικο δισκο ουτε μεσω pc (μιλω για mkv format)

δηλαδή σου παίζει την ταινία κανονικά;;μηπως έχει γίνει καμμιά βλακία με το κατέβασμα της ταινίας;;;τί να πω;;;επίσης το 3d της D6000 είναι οκ ; γιατί όσο είδα ήταν πολύ χάλια!!!

δηλαδή σου παίζει την ταινία κανονικά;;μηπως έχει γίνει καμμιά βλακία με το κατέβασμα της ταινίας;;;τί να πω;;;επίσης το 3d της D6000 είναι οκ ; γιατί όσο είδα ήταν πολύ χάλια!!!

Ολες τις ταινιες 3dπου εχω τις παιζει κανονικοτατα, με πολυ καλο 3d (εφοσον και η ταινια ειναι real 3d γιατι υπαρχουν και τα fake 3d που ειναι απο μετρια εως κακιστα)απλα προσεχω τι παιρνω η κατεβαζω το 3d της 6100 που εχω ειναι παρα πολυ καλο εφοσον και η ταινια ειναι οκ

Ολες τις ταινιες 3dπου εχω τις παιζει κανονικοτατα, με πολυ καλο 3d (εφοσον και η ταινια ειναι real 3d γιατι υπαρχουν και τα fake 3d που ειναι απο μετρια εως κακιστα)απλα προσεχω τι παιρνω η κατεβαζω το 3d της 6100 που εχω ειναι παρα πολυ καλο εφοσον και η ταινια ειναι οκ

τί να πω μάλλον θα φταίει η ταινία τότε!!!

Το αντιθετο , το passive δινει βαθος μονο, ενω το active ειναι προβολικο δηλαδη τα αντικειμενα βγαινουν και προς τα εξω

H προβολικότητα του στερεοσκοπικού 3D, εξαρτάται αποκλειστικά από την παράλλαξη και δεν έχει καμμία σχέση με τη μέθοδο διαχωρισμού των ειδώλων (active/passive)... ;)

Καλησπέρα.

Αγόρασα και εγώ μόλις χτες μία Samsung D6000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Στην προβολή ταινιών είτε μέσω των ψηφιακών καναλιών είτε μέσω Usb οι ηθοποιοί εμφανίζονται σαν να παίζουν μπροστά από ένα σκηνικό. Τα τοπία από πίσω φαίνονται σαν φωτογραφίες και οι ηθοποιοί σαν να παίζουν μπροστά από αυτές. Επαναλαμβάνω ότι αυτό συμβαίνει μόνο στις ταινίες, τηλεοπτκό πρόγραμμα άλλου είδους δεν έχει πρόβλημα. Οι ηθοποιοί εμφανίζονται με κάθε λεπτομερεια ενώ τα σκηνικά από πίσω είναι μη ρεαλιστικά.

Έκανα τις ρυθμίσεις που αναφέρονται σε προηούμενες σελίδες αλλά δεν αλλάζει κάτι.

ΓΙατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Όποιος έχει καμία ιδέα ας την πει γιατί δεν βγάζω άκρη.

Ευχαριστώ

Καμιά ιδέα σε αυτό που αναφέρω;
Επίσης βλέπω ότι η κίνηση των ηθοποιών δεν είναι φυσιολογική. Κινούνται σαν "ρομποτάκια".
Δοκίμασα το LED MOTION PLUS και αυξομείωσα το θόρυβο αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

H προβολικότητα του στερεοσκοπικού 3D, εξαρτάται αποκλειστικά από την παράλλαξη και δεν έχει καμμία σχέση με τη μέθοδο διαχωρισμού των ειδώλων (active/passive)... ;)

Οταν εκανα ερευνα , για τι ειδος tv3d θα αγοραζα passive η active αυτα ειχα διαβασει , οποτε αυτα αναφερω .

Καμιά ιδέα σε αυτό που αναφέρω;
Επίσης βλέπω ότι η κίνηση των ηθοποιών δεν είναι φυσιολογική. Κινούνται σαν "ρομποτάκια".
Δοκίμασα το LED MOTION PLUS και αυξομείωσα το θόρυβο αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι.

Βάλε τα ΜotionPlus, Προσθ. Κιν. LED και τα διάφορα Noise Reduction, όλα στο Off...

Οταν εκανα ερευνα , για τι ειδος tv3d θα αγοραζα passive η active αυτα ειχα διαβασει , οποτε αυτα αναφερω .

Κανένα πρόβλημα, απλά, όπου κι αν το διάβασες, δεν ισχύει... ;)

Καλησπέρα, είμαι νέος κάτοχος της 46D6000 και ψαχνω να βρω ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να συνδέσω τον ήχο της TV με το δικαναλο ενισχυτή, καθώς ο ήχος της είναι μέτριος ως κακός. Δοκίμασα με τη θύρα ακουστικών αλλά δεν έχει επαρκή ένταση (λόγω αντίστασης?). Υπάρχει άλλος τρόπος μέσω της οπτικής ίνας (οut) και αν ναι, θα παίξει 2 κανάλια? Συνήθως αναπαράγω ταινίες με τον plαyer της τηλεόρασης από HD μεσω USB ή από PC μέσω LAN. Αν χρησιμοποιήσω player PC πχ. VLC, χάνω σε ανάλυση εικόνας? Σε αυτή την περίπτωση έχω συνδεμένη την κάρτα ήχου με ενισχυτή. Υπάρχει λύση χωρίς να αγοράσω πολυκάναλο ενισχυτή ή να στήσω Ηome Cinema PC?
Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα θα με βοηθούσε πολύ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν ξανά έχουν απαντηθεί οι παρακάτω ερωτήσεις μου.

Πριν λίγες μέρες αγόρασε ένας φίλος μου την ue40d6000 και του πήγα μερικά 3sbs mkv αρχεία για να δούμε πως παίζουν και ενώ είχα δοκιμάσει να μετατρέψω στις ταινίες τους srt ελληνικούς υπότιτλους σε 3d με βάση αυτόν τον οδηγό ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τους εξωτερικούς(.idx & .sub) ούτε τους ενσωματωμένους μέσω του προγράμματος mkvtoolnix υπότιτλους από τα δυο παραπάνω αρχεία.

εννοείτε ότι τα αρχεία idx & sub έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο mkv της ταινίας για την οποία προορίζονται.

Γιατι συμβαινει κατι τετοιο?

Πως μπορω να κανω να εμφανιζει κανονικα τους 3d ελληνικους υποτιτλους η συγκρεκρημενη τηλεοραση?

Κανω κατι λαθος?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη αν ξανά έχουν απαντηθεί οι παρακάτω ερωτήσεις μου.

Πριν λίγες μέρες αγόρασε ένας φίλος μου την ue40d6000 και του πήγα μερικά 3sbs mkv αρχεία για να δούμε πως παίζουν και ενώ είχα δοκιμάσει να μετατρέψω στις ταινίες τους srt ελληνικούς υπότιτλους σε 3d με βάση αυτόν τον οδηγό ΔΕΝ αναγνωρίζει ούτε τους εξωτερικούς(.idx & .sub) ούτε τους ενσωματωμένους μέσω του προγράμματος mkvtoolnix υπότιτλους από τα δυο παραπάνω αρχεία.

εννοείτε ότι τα αρχεία idx & sub έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο mkv της ταινίας για την οποία προορίζονται.

Γιατι συμβαινει κατι τετοιο?

Πως μπορω να κανω να εμφανιζει κανονικα τους 3d ελληνικους υποτιτλους η συγκρεκρημενη τηλεοραση?

Κανω κατι λαθος?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ.

Αν τα παιζεις απο εξωτερικο σκληρο τοτε χρειαζονται τα srt και οχι τα index, sub, και μαλιστα τα srt σωσμενα σε unicod , τα index ,sub μονο αν τα παιζεις μεσω pc με καπιον πλαυερ τυπου ΚΜPLAYER κλπ

Ναι ακριβως απο εξωτερικο υποτιτλο ειναι τα αρχεια sbs mkv ή πανω/κατω mkv.

Ναι αλλα ρε φιλε ΔΕΝ θελω να τους βλεπω σαν 2d υποτιτλους αλλα σαν 3d υποτιτλους...
Πιστευω αν βαλω σκετο το srt ΔΕΝ θα το δειχνει 3d ετσι δεν ειναι?

Και αν με μονο το srt των δειχνει κανονικα σαν 3d υποτιτλο μπορεις να μου πεις αν υπαρχει τροπος να ρυθμιζεις το βαθος του υποτιτλου ή οχι?