Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εάν δεν είναι οι υπότιτλοι 3D θα σε κουράσουν ιδιαίτερα.Ωστόσο μπορείς να το δοκιμάσεις.

Μα αυτο λεω ρε παιδια...
Πως γινετε να δουμε στα 3d sbs mkv αρχεια 3D ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ και οχι 2d.

Για 2d ξερω. Επειδη οπως προειπα δεν ειναι δικη μου η τηλεοραση οποιος του ειναι ευκολο να το δοκιμασει να μου πει.

Επισης δεν υπαρχει κανενας σιγουρος τροπος να μπορεσει η τηλεοραση να δειξει σωστα 3d υποτιτλους?

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι ακριβως απο εξωτερικο υποτιτλο ειναι τα αρχεια sbs mkv ή πανω/κατω mkv.

Ναι αλλα ρε φιλε ΔΕΝ θελω να τους βλεπω σαν 2d υποτιτλους αλλα σαν 3d υποτιτλους...
Πιστευω αν βαλω σκετο το srt ΔΕΝ θα το δειχνει 3d ετσι δεν ειναι?

Και αν με μονο το srt των δειχνει κανονικα σαν 3d υποτιτλο μπορεις να μου πεις αν υπαρχει τροπος να ρυθμιζεις το βαθος του υποτιτλου ή οχι?

Εγω η srt απο εξωτερικο δισκο η( index ,sub) δηλ, 3d υποτιτλοι παιζω (apo pc), ακριβως το ιδιο φαινονται, δεν εχουν βαθος κολημενοι σαν σε τζαμι ειναι, 3d τους κανουμε για να μην χωριζουν μισοι , μισοι δεξια καιι αριστερα στην TV, καποιες tv, απο εξωτερικο(usb) παιζουν μονο τους 3d και οχι srt, Η Samsung παιζει τους srt απο usb και οχι τους 3d Παντως την ιδια οψη εχουν τουλαχιστον σε μενα

Ε τοτε φιλε μου πολυ απλα ΔΕΝ βλεπεις σωστα τους υποτιτλους στις 3d ταινιες σου.

Κανονικα σε μια 3d ταινια πρεπει και οι υποτιτλοι να ειναι σε 3d αλλιως οπως προειπε και ο "Andreas Dermitzakis " κουραζουν πολυ το ματι. Επομενως δεν αναζηταω αυτο το "λαθος" που κανεις εσυ με τις 3d ταινιες.

Ε τοτε φιλε μου πολυ απλα ΔΕΝ βλεπεις σωστα τους υποτιτλους στις 3d ταινιες σου.

Κανονικα σε μια 3d ταινια πρεπει και οι υποτιτλοι να ειναι σε 3d αλλιως οπως προειπε και ο "Andreas Dermitzakis " κουραζουν πολυ το ματι. Επομενως δεν αναζηταω αυτο το "λαθος" που κανεις εσυ με τις 3d ταινιες.

Δεν κανω τιποτα, απλα βλεπω την ταινια που εχω κατεβασει με τους υποτιτλους που την συνοδευουν και συνηθως επιδη τους βλεπω μεσω pc μια που την εχω οθονη χρησιμοποιω τους 3d , εε ετσι φαινονται τι να κανω, αν βρεις κατι αλλο, γραψε, οσο για το ματι δεν καταλαβα καποια κουραση απο τους υποτιτλους.

Μα γι' αυτον ακριβως το λογο εγραψα σε αυτο το τοπικ του συγκρημενου μοντελου της τηλεορασης για να μαθουμε αν υπαρχει καποιος σωστος τροπος να δουμε 3d υποτιτλους στις 3d ταινιες μας.

Μα γι' αυτον ακριβως το λογο εγραψα σε αυτο το τοπικ του συγκρημενου μοντελου της τηλεορασης για να μαθουμε αν υπαρχει καποιος σωστος τροπος να δουμε 3d υποτιτλους στις 3d ταινιες μας.

Ok Αναμενουμε τους ειδηκους....

Εστειλα και email στη samsung αν μου απαντησουν θα αναρτησω εδω την απαντηση τους.

Eγω που εχω την 48" D7000 βλεπω MKV 3D κανονικα με srt υποτιτλους ειτε μεσω ΑLL SHARE ειτε μεσω PC με συνδεση HDMI

Τους υποτιτλους τους βλεπεις κανονικα σαν 3d υποτιτλους ή σαν 2d υποτιτλους?

Για τους υποτιτλους μιλαω μονο οχι για ολη την ταινια που ουτο σι αλλος την δειχνει κανονικα 3d.

Να η αναλυτικη απαντηση της samsung hellas στην ερωτηση μου για τους 3d subtitles σε mkv αρχεια.
Δειτε τη και θαυμαστε τη κι εσεις οπως εκανα κι εγω.

Code:
Αγαπητέ κύριε Γρηγορης,
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas!
Σχετικά με το αίτημά σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες 3D με 3D υποτίτλους απο σκληρό δίσκο παρά μόνο απο BLURAY 3D με ενσωματωμένους υποτίτλους.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς, από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση) -210 6897691 (Από κινητό)

Με φιλικούς χαιρετισμούς ,
Μεταξιώτης Νικόλαος ,

Εξυπηρέτηση πελατών Samsung Electronics Hellas
www.samsung.com/gr
Πως τη κοβετε τη καθαρα τυποποιημένη απαντηση τους?

ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG GREEK SUPPORT TEAM.....

Ηθελα να σου το πω, γιατι και αλλοι την εχουν πατησει, με το support tis Samsung αλλα...Εδω εχουν πει οτι ουτε srt μπορεις να δεις, και αυτους δεν τους υποστηριζει ,παρα μονο 3d απο blue ray με τους υποτιτλους που συνοδευουν το δισκακι bluer..Τωρα ασχετοι ειναι (που κατα εκει το κοβω) να πουλησουν blueray θελουν, θα σε γελασω , παντως εxουν πει και χειροτερα , το πιο κραυγαλεο ηταν οτι δεν μπορεις να δεις ταινια 3d απο usb μονο κανονικη 2d γιαυτο σου λεω αστο να παει με support.ισως σε support με com και οχι gr,βρεις καμια ακρη θα σε συμβουλευα να ψαξεις στο Samygo, http://forum.samygo.tv, εγω δεν τοκανα γιατι δεν με ενδιεφερε το θεμα.Και ουτε γνωριζω οτι οι υποτιτλοι πρεπει να εχουν βαθος , απο εσενα το πρωτοακουσα, γιατι 3d ειναι και αυτοι που κατεβαζω μαζι με τις ταινιες (sub index) αλλα βαθος γιοκ

Μα το θεμα ειναι ρε φιλε οτι και με ενσωματομενους sub υποτιτλους στο 3d mkv αρχειο που κανονικα ολες οι τηλεορασεις πρεπει να αναγνωριζουν αυτη ΔΕΝ.

Τι να πω ρε φιλε δεν ξερω....
Το μονο που γνωριζω ειναι οτι τα απλα bluray 3d οι υποτιτλοι τους ειναι σε pgs αρχεια οσο τωρα αφορα τα 3d bluray δεν γνωριζω και οπως βλεπω κανεις αλλος απο εδω δεν γνωριζει....

Δοκιμασα να μιλησω/στειλω mail στο ξενω support αλλα εκει μου λενε οτι απο τη στιγμη που αυτο το μοντελο δεν πουλιεται εκει δεν μπορουν να προσφερουν υποστηριξη του.

Το φορουμ που μου ειπες τι ακριβως ειναι?

Last edited:
Ανεξαρτητο φορουμ για ολα τα της Samsung (προβληματα χακεριασματα κλπ) τα χωνουν γερα οταν πρεπει , Τωρα για ενσωματομενους η Sami σιγουρα δεν παιζει, μονο εξωτερικους στα riparismena ( παλι καλα γιατι απο lg εχουν διπλασια προβληματα οσο διαβαζω)Στειλε μαιλ για μοντελο που πουλιετε αρκει να ειναι τις σειρας d 6xxxxx , το ιδιο harware εχουν ολες , σε software διαφερουν με διαφορα καλουδια styl browser klp, AA, και παρεπιπτονως ειμαι female :)

Ουπς sorry.
Δεν προσεξα καθολου το avatar σου.

Εκανα και τοπικ στο φορουμ που μου ειπες και βλεπουμε....

Οταν λες οτι οι lg εχουν περισσοτερα προβληματα απο τις samsung τουλαχιστον οσο αφορα το media player toυς τι ακριβως εννοεις?

Δεν γνωριζωακριβως γιατι απο την στγμη που δεν μπορω να βηθισω δεν εστιαζομαι , αλλα επιδη διαβαζω σε διαφορα φορουμ βλεπω οτι με srt εχουν πολλα προβληματα κοινως δεν παιζουν ευκολα η ισως καθολου φευγαλεα διαβασα δεν παιρνω ορκο

παιδιά καλησπέρα,
εχει βρει κανείς τον τρόπο να προσθέσουμε web browser στα apps?

Απ' οτι βλεπω δεν εχει κανεις πληροφοριες για το πως θα κανουμε την συγκεκριμένη τηλεοραση να παιξει σωστα 3d υποτιτλους....

Ψαχνω καπιες λυσεις, κατι βρηκα αλλα το αποτελεσμα δεν μου αρεσε,εκανα 3d υποτιτλο, αλλα δεν μου αρεσει καθολου, αυτος με ζαλιζει και δεν ειναι ευδιακριτος, ισως φταιει η γραμματοσειρα ισως κατι αλλο , δεν ξερω θα πειραματιστω κι αλλο οταν βρω χρονο και θα γραψω , προς το παρον προτιμω τους 2d