Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Α! Τόσο απλό! Το δοκίμασα ήδη. Δεν έπιασε σε όλες τις ταινίες 3D αλλά δείχνει ότι δουλεύει. Ευχαριστώ:ernaehrung004:

Σε μενα δουλεψε σε ολες οσες ειχαν srt ειτε 3d η 2d ,παντα απο εξωτερικο usb , μεσα απο το ΗΥ θελει τους τρισδιαστατους δηλ sub και idx σε καπιον δουλεψε σε UTF-8 (Tα srt)

Τελικά δούλεψε μέσω του AllShare. Απλά μερικές φορές το όνομα του αρχείου είναι πολύ μεγάλο και θέλει λίγο κούρεμα γιατί δεν το "βλέπει". Κατά τα άλλα το 3D είναι μια πολύ διαφορετική εμπειρία στις ταινίες που έχουν γυριστεί 3D. :worshippy::ernaehrung004:

Ναι ειναι καταπληκτικο, και να σκευθει κανεις οτι η σειρα d6xxx δεν δειχνει full hd αλλα στα 540p για καθε εικονα που αντιστοιχει σε καθε ματι.

E, και; Μια χαρά μου φάνηκε το Avatar πάντως. Δεν είδα διαφορά με το 1080p. Θα το ξανακοιτάξω πάντως αλλά ενθουσιάστικα με την τρισδιάστατη εικόνα:ernaehrung004:

Τι ενοεις δεν ειδες διαφορα? θα εβλεπες ισως, αν ειχες την σειρα d7 και εβλεπες το Avatar απο 3d blueray ασυμπιεστο , Παντως και ετσι ειναι πολυ καλο.

Α! Τέτοια πες μου και βάλε μου ιδέες να κατεβάζω ασυμπίεστα 3d αρχεία. Πόσα Gb είναι το Avatar 3D σε Blue Ray? 40+;

Ελα , καλα ,ειπα μια κουβεντα,αλλωστε σου ειπα για την σειρα d7 και ανω, Για το Avatar ασυμπιεστο δεν ξερω, , θα ειναι και σε αλλο forma οπoτε αστο καλυτερα :)

Γειά σας. Είμαι κάτοχος εδώ κι ένα χρόνο μιας Samsung UE32D6000. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος μαζί της.
Το καλοκαίρι πήρα ένα καινούριο εξωτερικό σκληρό Seagate 3T τον οποίο αναγνωρίζει αλλα την χωρητικότητα την βλέπει σαν μηδέν.
Με τους άλλους εξωτερικούς που είναι 1Τ δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Έκανα και αναβάθμιση απο το Internet αλλα τίποτα. Έχει κανείς καμια ιδέα με το τι να κάνω ???????????
Ευχαριστώ.

Το format είναι NTFS. Η τηλεόραση αναγνωρίζει και τα δύο format.
Όταν πάω στις πληροφορίες για το σκληρό μου εμφανίζει χωρητικότητα 0ΚΒ. Και δε βλέπει κανενα αρχείο.

Το pc το αναγνωρίζει κανονικα και σε όλες τις usb το ίδιο εμφανίζει.
Μόνο καλώδιο δεν έχω αλλάξει. Που θα βρώ ένα ????

Σε καπιο καταστημα ηλεκτρονικων , η πωλησης pc φανταζομαι εγω θα δοκιμαζα πρωτα format μεσω pc και μετα θα αλλαζα καλωδιο,ακομα θα δοκιμαζα αν τον εβλεπε συνδεδεμενο στο pc η TV μεσω του all share με το ethernet συνδεδεμενη sto Ruter (θα τον εκανα πρωτα κοινοχρηστο κλπ) Και κατι αλλο , οδισκος θελει εξωτερικη τροφοδοσια απο ρευμα?Μηπως δεν επαρκει απο usb, που δεν ειναι πολυ δυνατες?

Last edited:
Να υποθέσω ότι 3T δίσκος Seagate είναι 3,5" και όχι 2,5" άρα θέλει εξωτερική τροφοδοσία. Κάνε αυτό που σου είπε και η sevast. Δηλαδή εγκατέστησε το allshare στο PC σου και όρισε τον δίσκο σαν κοινόχρηστο ώστε να μπορεί να το δει η τηλεόραση μέσω τοπικού δικτύου. Εχεις συνδέσει την τηλεόραση στο τοπικό σου δίκτυο είτε με καλώδιο ethernet είτε ασύρματα;

Ελα , καλα ,ειπα μια κουβεντα,αλλωστε σου ειπα για την σειρα d7 και ανω, Για το Avatar ασυμπιεστο δεν ξερω, , θα ειναι και σε αλλο forma οπoτε αστο καλυτερα :)
Η σειρά D7 έχει υπερβολικό κόστος. Αν ηταν θα πήγαινα σε αυτή τη σειρά κατευθείαν αλλά πάει πολύ όμως. Είπαμε, να δώσουμε κάτι παραπάνω για μια αξιοπρεπή τηλεόραση (που δεν είναι τηλεόραση με τη στενή έννοια αλλά ένα Media Center) -μετά την 29άρα CRT Philips- αλλά όχι να πέσουμε θύμα του Marketing της Samsung για τα παραπάνω gadgets και την καλύτερη εικόνα που έχει, που δεν πιστεύω ότι δικαιολογεί την τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή.

Ερώτηση. Γνωρίζεις πού μπορούμε να βρούμε και να κατεβάσουμε 3d ταινίες ασυμπίεστες ή συμπιεσμένες; Εκτός από τα γνωστά BTjunkie και piratebay που δεν έχουν και πολλά.

Εχεις δικιο , απλα το ανεφερα γιατι λενε οτι απο 7 και πανω δειχνει Full hd, φυσικα η τιμη τις ειναι απαγορευτικη, και τα επιπλεον καλουδια ψιλοαδιαφορα για οποιν εχει ΗΥ, σιγα μην σερφαρω απο την Τv η skype klp Οσο για την καλυτερη εικονα περισσοτερο για marketing tis Sami μου κανει , ΕΕ τωρα αν κατεβει στα επιπεδα της 6100 η τιμη της οκ θα το σκευθω για την 55" που σκευτομαι , για το Σαλονι, αλλα σιγουρα οχι τωρα , οσο για το που θα βρεις 3d ταινιες κοιτα τα pm σου Απο εκει Αγοραζω ειναι καλο μαγαζακι

Κάτοχος πλέον μιας 55d6100. Έχω συνδέσει την τηλεόραση με το laptop mου το οποίο έχει blu ray player. Προσπαθώ να προβάλω το shrek 3d που είχε δώρο η tv αλλα δεν τα καταφέρνω. Μπορεί κανενας να μου πεί τι πρέπει να κάνω? Κατέβασα και το power dvd ultra 11 αλλα μου βγάζει έτοιμη κωδικοποιημένη την εικονα για 3d (δηλαδη ενωμενες ήδη τις εικονες) με αποτέλεσμα να μην την αναγνωρίζει ως 3d η τηλεοραση και να μην συνδεεται με τα γυαλιά.