Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έκανα άλλη μια φορά το λάθος να επικοινωνήσω γραπτώς με τη Samsung για να μου υποδείξει πού μπορεί να έχουν το "Changelog" των αλλαγών του firmware από 1013 σε 1016. Και πήρα την παρακάτω "κενή" απάντηση:

Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.

Σχετικά με το αίτημά σας,οι αναβαθμίσεις που κυκλοφορούν από την Samsung, έχουν σκοπό την βελτίωση της απόδοσης καθώς και της συνδεσιμότητας της συσκευής με το διαδίκτυο και τις εξωτερικές πηγές.Οι αναβαθμίσεις αυτές κυκλοφορούν γιατί τα λογισμίκα όπως αυτά των τηλεοράσεων αλλάζουν καθημερινά και ενημερώνονται ώστε να προσαρμόζονται και στις εφαρμόγες που κυκλοφορούν( Skype,Youtube,Java etc.) και τις νέες τους λειτουργίες.

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,

από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)

Με άλλα λόγια να πάρω τηλέφωνο να μάθω τι; Να μου πούνε κάτι που πρέπει ούτως ή αλλως να υπάρχει αναρτημένο στις ιστοσελίδες τους. :violent-smiley-030:

Καλημέρα! Μπορει κάποιος να μου λύσει μια απορία? το Picture In Picture (PIP) δεν υποστηρίζεται στην UE32D6100? Το έχει απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Αν μπορει καποιος και γνωρίζει κάτι για αυτό ας απαντήσει. ευχαριστώ ;)

Καλημέρα και απο εμένα, έχω την 6000 εδώ και δυο εβδομάδες όπου και έχω λιώσει στις ρυθμίσεις μέχρι να την φέρω εκεί που θέλω, μια ερώτηση μόνο σε ps3 έχετε καταφέρει να παίξετε σε 3D? Εγώ στο Gran tourismo 5 δεν μπορώ να την κάνω να δείξει. Οποιαδήποτε βοήθεια απο πιο έμπειρους χρήστες θα ήταν πολύτιμη, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!

Καλησπέρα και από μένα...έκανα και εγώ χτες αναβάθμιση σε 1016 αλλά δεν κατάλαβα καμία διαφορά, όποιος γνωρίζει κάτι ας μας πει τι ακριβώς παίζει με αυτό το update...

Κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς βελτιώσεις περιέχει η 1016. Ούτε η ίδια η Samsung!

Καλημέρα! Μπορει κάποιος να μου λύσει μια απορία? το Picture In Picture (PIP) δεν υποστηρίζεται στην UE32D6100? Το έχει απενεργοποιημένο και δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω. Αν μπορει καποιος και γνωρίζει κάτι για αυτό ας απαντήσει. ευχαριστώ ;)
Το PIP ενεργοποιείται μόνο όταν συνδέσεις συσκευή με HDMI. Δηλαδή αν συνδέσεις ένα laptop μπορείς να δεις σε ένα μικρό παράθυρο κάτω δεξιά την τηλεόραση και να αλλάξεις κανονικά τα κανάλια. Για τι άλλο να το θέλεις το PIP; Να βλέπεις πολλά κανάλια μαζί; Δεν το κάνει αυτό. Και καλύτερα κατά τη γνώμη μου γιατί πήξαμε στη χαζομάρα και στο κλάμα στα κανάλια

Καλημέρα και απο εμένα, έχω την 6000 εδώ και δυο εβδομάδες όπου και έχω λιώσει στις ρυθμίσεις μέχρι να την φέρω εκεί που θέλω, μια ερώτηση μόνο σε ps3 έχετε καταφέρει να παίξετε σε 3D? Εγώ στο Gran tourismo 5 δεν μπορώ να την κάνω να δείξει. Οποιαδήποτε βοήθεια απο πιο έμπειρους χρήστες θα ήταν πολύτιμη, ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!!!!!

Κανένας ρε παιδιά δεν μπορεί να δώσει καμια απάντηση!!

Πρόσεξα από κάτι διαφημιστικά που μου ήρθανε ότι τα μοντέλα 6100 & 6200 υπάρχουν και στις 55''. Έχει κανείς αγοράσει κάποιο από αυτά τα μοντέλα? Αξίζουν σαν τηλεοράσεις? Μου κάνει εντύπωση που τώρα είναι πιο φτηνές αυτές οι 55άρες από την σειρά 7 των 46'' της Σάμσουνγκ.... Και δεν ακούγεται άσχημα να δώσεις 1300ευρώ για 55 ίντσες..... Οι γνώμες των υπολοίπων φίλων τι λένε?

Απάντηση: Re: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από τα settings του παιχνιδιού έχεις έχεις επιλέξει 3d TV;

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Από τα settings του παιχνιδιού έχεις έχεις επιλέξει 3d TV;

Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε gorgozepp αλλά τελικά μια αναζήτηση στο δίκτυο μου έλυσε το πρόβλημα, αυτό που μου γράφεις ήταν τελικά!!!

Γεια σας κι από μένα, πολύ καλή δουλειά στο forum, το βρήκα ψάχνωντας για πληροφορίες σχετικά με την D6000 . Διαβάζω σιγά σιγά όλα τα σχόλια, αλλά μιας και είναι 32 σελίδες μέχρι να τις διαβάσω και αυτές θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω την 46άρα D6000 για 800 που βρήκα μια προσφορά, ή να ψάξω για κάτι άλλο (έως και 100, 150 πάνω) αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Από το site της Samsung είδα ότι είναι στα 200Hz , σε αντίθεση με άλλες που παίζουν στα 400, δεν ξέρω αν είναι εμφανής η διαφορά. Επίσης, τα κύρια στοιχεία που με κρατάνε πίσω από το να την πάρω σίγουρα, είναι ότι στο ελληνικό site γράφει μεν Smart TV αλλά Web Browser όχι. Οπότε δεν χρησιμοποιώ κανονικά internet παρά μόνο εφαρμογές όπως fb, youtube videos και τέτοια; Ακόμη, δεν υποστηρίζει PVR. Μιας και φτάνω στο σημείο να δώσω λοιπόν τόσα λεφτά για κάτι καλό και όχι με προοπτική να το αλλάξω στα επόμενα 10 χρόνια, μήπως να ψάξω μια πιο πλήρη τηλεόραση;

Last edited:
Γεια σας κι από μένα, πολύ καλή δουλειά στο forum, το βρήκα ψάχνωντας για πληροφορίες σχετικά με την D6000 . Διαβάζω σιγά σιγά όλα τα σχόλια, αλλά μιας και είναι 32 σελίδες μέχρι να τις διαβάσω και αυτές θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να πάρω την 46άρα D6000 για 800 που βρήκα μια προσφορά, ή να ψάξω για κάτι άλλο (έως και 100, 150 πάνω) αν υπάρχει κάτι καλύτερο. Από το site της Samsung είδα ότι είναι στα 200Hz , σε αντίθεση με άλλες που παίζουν στα 400, δεν ξέρω αν είναι εμφανής η διαφορά. Επίσης, τα κύρια στοιχεία που με κρατάνε πίσω από το να την πάρω σίγουρα, είναι ότι στο ελληνικό site γράφει μεν Smart TV αλλά Web Browser όχι. Οπότε δεν χρησιμοποιώ κανονικά internet παρά μόνο εφαρμογές όπως fb, youtube videos και τέτοια; Ακόμη, δεν υποστηρίζει PVR. Μιας και φτάνω στο σημείο να δώσω λοιπόν τόσα λεφτά για κάτι καλό και όχι με προοπτική να το αλλάξω στα επόμενα 10 χρόνια, μήπως να ψάξω μια πιο πλήρη τηλεόραση;

Συγνωμη που θα στο πω αλλα σε 5 χρονια αυτο το μοντελο θα εχει ξεπεραστει εκ το πραγματων. Εκτος εαν χρησιμοποιεις CRT ακομα οποτε παω πασο..

Συγνωμη που θα στο πω αλλα σε 5 χρονια αυτο το μοντελο θα εχει ξεπεραστει εκ το πραγματων. Εκτος εαν χρησιμοποιεις CRT ακομα οποτε παω πασο..

Προφανώς και θα έχει ξεπεραστεί , ίσως και σε λιγότερο από 5 χρόνια. Και γι'αυτό το λόγο θα ήθελα να με καλύψει για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια, μιας και δεν με ενδιαφέρει να κυνηγάω κάθε τεχνολογική εξέλιξη. Μέχρι πρότεινος, ναι χρησιμοποιούσα μια CRT NOKIA (!!) εδώ και 15 χρόνια. [off topic, αλλά μια χαρά τα έβγαλε τα ψωμιά της :P ]. Βασικά το θέμα είναι αν τα 800 είναι καλή προσφορά , ή να μην βιαστώ και να ψάξω και κάτι άλλο?

Ναι, πολυ καλές και για 55". Τις είδα από κοντά στο Mediamarkt!

Έχουν κάποια συγκεκριμένη διαφορά η 6100 με την 6200 πάντα μιλώντας για 55''? Φίλε Leas πες μας λίγες εντυπώσεις σε παρακαλώ....

Μόνο την 6100 είδα στο Mediamarkt δίπλα δίπλα σε Philips. Την 6200 δεν την πρόσεξα. Σόρρυ

Εγώ έζησα με μια 29άρα CRT Philips 8 χρόνια. Φοβερή τηλεόραση. Είχα δώσει το 2003 840 ευρώ! Ακόμη δούλευε όταν την πήραν για ανακύκλωση αλλά είχε πρόβλημα με τη γεωμετρία της!

800 ευρώ για την 46άρα την D6000 είναι φοβερή τιμή. Εγώ πήρα την 46άρα την D6100 στα 999 το Νοέμβριο και είμαι υπερευχαριστημένος με τις δυνατότητές της. Δίνει περισσότερα από ότι περίμενα. Αν θέλεις να κάνεις και εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό τότε πάρε την D6100. Διαφορετικά δώσε καμιά 50αριά ευρώ παραπάνω και πάρε εναν εξωτερικό media player που κάνει και εγγραφή σε σκληρό δίσκο.

Μην ακούς αυτά που λένε για Web Browsing από την τηλεόραση. Δεν θα το χρησιμοποιήσεις ποτέ για τον εξής λόγο. ΔΕΝ μπορείς να βάλεις πληκτρολόγιο στην τηλεόραση και ποντίκι. Ο μόνος τρόπος να γράψεις είναι με πληκτρολόγιο Onscreen που το χειρίζεσαι με το τηλεκοντρόλ! Δράμα! :rifle: Οπότε και αυτά που σου δίνει η D6000 και η D6100 είναι πάρα πολλά και πάλι κατά τη γνώμη μου δύσχρηστα λιγάκι. Μπορείς π.χ. να έχεις ανοιχτή την τηλεόραση σε ένα κανάλι και σε πλαινό παράθυρο να έχεις ανοιχτό Facebook και Twitter και να στέλνεις μηνύματα. Μπορείς να κάνεις αναζήτηση βίντεο σε youtube. Μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές. Η τηλεόραση έχει περίπου 1 Gb (κάτι λιγότερο) εσωτερική μνήμη για εφαρμογές.

Στην τελική, που λένε, σύνδεσε ένα φορητό υπολογιστή με καλώδιο HDMI και κάνε από εκεί web browsing με όποιο browser θέλεις. Σαν μόνιτορ ΔΕΝ υπάρχει!!!:grinning-smiley-043

Last edited:
Παιδιά μπορεί κάποιος να ποστάρει ρυθμίσεις για βέλτιση εικόνα? Ευχαριστώ!