Έκανα άλλη μια φορά το λάθος να επικοινωνήσω γραπτώς με τη Samsung για να μου υποδείξει πού μπορεί να έχουν το "Changelog" των αλλαγών του firmware από 1013 σε 1016. Και πήρα την παρακάτω "κενή" απάντηση:
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.
Σχετικά με το αίτημά σας,οι αναβαθμίσεις που κυκλοφορούν από την Samsung, έχουν σκοπό την βελτίωση της απόδοσης καθώς και της συνδεσιμότητας της συσκευής με το διαδίκτυο και τις εξωτερικές πηγές.Οι αναβαθμίσεις αυτές κυκλοφορούν γιατί τα λογισμίκα όπως αυτά των τηλεοράσεων αλλάζουν καθημερινά και ενημερώνονται ώστε να προσαρμόζονται και στις εφαρμόγες που κυκλοφορούν( Skype,Youtube,Java etc.) και τις νέες τους λειτουργίες.
Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:
-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)
Με άλλα λόγια να πάρω τηλέφωνο να μάθω τι; Να μου πούνε κάτι που πρέπει ούτως ή αλλως να υπάρχει αναρτημένο στις ιστοσελίδες τους. :violent-smiley-030:
Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με τη Samsung Electronics Hellas.
Σχετικά με το αίτημά σας,οι αναβαθμίσεις που κυκλοφορούν από την Samsung, έχουν σκοπό την βελτίωση της απόδοσης καθώς και της συνδεσιμότητας της συσκευής με το διαδίκτυο και τις εξωτερικές πηγές.Οι αναβαθμίσεις αυτές κυκλοφορούν γιατί τα λογισμίκα όπως αυτά των τηλεοράσεων αλλάζουν καθημερινά και ενημερώνονται ώστε να προσαρμόζονται και στις εφαρμόγες που κυκλοφορούν( Skype,Youtube,Java etc.) και τις νέες τους λειτουργίες.
Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς,
από Δευτέρα εως Παρασκευή, από τις 09:00 – 18:00, στα παρακάτω τηλέφωνα:
-80111-SAMSUNG (80111 7267864), (Από σταθερό, αστική χρέωση)
Με άλλα λόγια να πάρω τηλέφωνο να μάθω τι; Να μου πούνε κάτι που πρέπει ούτως ή αλλως να υπάρχει αναρτημένο στις ιστοσελίδες τους. :violent-smiley-030: