Υπάρχει επιλογή για ελληνική γραμματοσειρά ή κάτι τέτοιο στο μενού του media player της τηλεόρασηςleas τους υποτιτλους μου τους παιζει με συμβολα και οταν τους εκανα ενσοματομενους στα tools δεν μου εχει να τους ενεργοποιησω
Αν κάποια εικονίδια εμφανίζονται απενεργοποιημένα, αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν, π.χ., για μια ταινία δεν υπάρχει srt αρχείο (είτε καθόλου, είτε υπάρχει με άλλο όνομα αρχείου), τότε δεν εμφανίζονται τα εικονίδια που είναι σχετικά με τους υπότιτλους. Το εικονίδιο για επιλογή audio stream εμφανίζεται όταν υπάρχει πάνω από ένα audio stream.Σε ευχαριστω πολυ FanOfLife αλλα για εναν ανεξηγητο λογο η ρυθμησεις για τουσ υποτιτλους ηταν απενεργοποιημενοι στο media player..Και τωρα ενεργοποιηθηκαν οπως μου ειναι και το εικονίδιο με τον υχο αλλα δεν ενεργοποιηθηκε.Εσενα σου ειναι ολα τα εικονιδια ενεργοποιημενα?
εγώ χρησιμοποίησα σαν βάση τις ρυθμίσεις από εδώ αν και είναι για την D6530. Κάτω από το review που έχει τα comments έχει και post με τα settings.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.