Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά ο χρόνος εναλλαγής μεταξυ ψηφιακών καναλιών είναι γρήγορος ή όπως και τα άλλα κατώτερα μοντέλα πολύ αργός?...

Όχι, αργός είναι και μεταξύ ψηφιακών καναλιών. Πόσο αργός είναι στα κατώτερα μοντέλα; Και τι πειράζει αυτό;

leas τους υποτιτλους μου τους παιζει με συμβολα και οταν τους εκανα ενσοματομενους στα tools δεν μου εχει να τους ενεργοποιησω

leas τους υποτιτλους μου τους παιζει με συμβολα και οταν τους εκανα ενσοματομενους στα tools δεν μου εχει να τους ενεργοποιησω
Υπάρχει επιλογή για ελληνική γραμματοσειρά ή κάτι τέτοιο στο μενού του media player της τηλεόρασης

Σε ευχαριστω πολυ FanOfLife αλλα για εναν ανεξηγητο λογο η ρυθμησεις για τουσ υποτιτλους ηταν απενεργοποιημενοι στο media player..Και τωρα ενεργοποιηθηκαν οπως μου ειναι και το εικονίδιο με τον υχο αλλα δεν ενεργοποιηθηκε.Εσενα σου ειναι ολα τα εικονιδια ενεργοποιημενα?

Kαλησπερα παιδια, καινουργιος στην ομορφη παρεα σας και συγχαριτιρια για το αυτο το χρησιμο site.
Εχω αγορασει προσφατα και εγω την d6100 σε 32 ιντσες. Θελω να ρωτησω πως καταχωρω τα καναλια που θελω στα κουμπια του τηλεκοντρολ που θελω πχ την ετ1 στο 1 κουμπι, την νετ στο 2 και ουτω καθ´εξης. Το εχω ψαξει δεν βρηκα κατι. Η προηγουμενη τηλεοραση που ειχα ηταν και αυτη samsung και μπορουσα να το κανω αυτο, σε αυτη δε το βρησκω.
Ευχαριστω εκ´των προτερων.

έχουμε κανένα site με ρυθμίσεις εικόνας;
ή
έχεις κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις εικόνας;

ενδιαφέρομαι για την D6100 αλλά υποθέτω ότι και για την D6000 το ίδιο θα είναι

Σε ευχαριστω πολυ FanOfLife αλλα για εναν ανεξηγητο λογο η ρυθμησεις για τουσ υποτιτλους ηταν απενεργοποιημενοι στο media player..Και τωρα ενεργοποιηθηκαν οπως μου ειναι και το εικονίδιο με τον υχο αλλα δεν ενεργοποιηθηκε.Εσενα σου ειναι ολα τα εικονιδια ενεργοποιημενα?
Αν κάποια εικονίδια εμφανίζονται απενεργοποιημένα, αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχουν λόγο ύπαρξης. Αν, π.χ., για μια ταινία δεν υπάρχει srt αρχείο (είτε καθόλου, είτε υπάρχει με άλλο όνομα αρχείου), τότε δεν εμφανίζονται τα εικονίδια που είναι σχετικά με τους υπότιτλους. Το εικονίδιο για επιλογή audio stream εμφανίζεται όταν υπάρχει πάνω από ένα audio stream.

Σωστά τα λέει ο FanOfLife blackdevil. Άσχετο αυτό που θα πω αλλά προσπάθησε να βελτιώσεις λίγο την ορθογραφία σου :smash:

:worshippy:
προτιμω να γινονται λαθη στην ορθογραφια και να διαβαζω ελληνικα παρα τα σκ@@@ greeklish

Last edited by a moderator:
εγώ χρησιμοποίησα σαν βάση τις ρυθμίσεις από εδώ αν και είναι για την D6530. Κάτω από το review που έχει τα comments έχει και post με τα settings.

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγώ χρησιμοποίησα σαν βάση τις ρυθμίσεις από εδώ αν και είναι για την D6530. Κάτω από το review που έχει τα comments έχει και post με τα settings.

Μέσα σε αυτή τη σελίδα του facebook; Καλές είναι. Τις εφάρμοσα στην 6100. Δίνουν μια πιο απαλή και ξεκούραστη εικόνα όσο αφορά ταινίες και σειρές σε υψηλή ευκρίνεια.

Last edited:
να κανω και γω μια ερωτηση αγορασα τη samsung 40'' D6000 και μεσα δεν ειχε γυαλια. θελω να αγορασω 2 ζευγαρια, 4 γυαλια στο συνολο και τα φτηνοτερα που βρηκα (απο ebay) ειναι τα SAMSUNG SSG-3050GB. κανουν τα συγκεκριμενα για τη tv μου?
δε με πειραζει που δεν ειναι επαναφορτιζομενα.

Re: Samsung UE D6100 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλησπέρα και από μένα παιδια. Ειμαι κατοχος της d6100 εδω και 3 μηνες περιπου.στην αρχη κατεβασα μια ταινια 3Δ απο το internet και με τις ρυθμισεις της τηλεορασης επαιζε κανονικα.Εκτοτε και αφου την συνεδεσα και με το internet οποτε κατεβαζω 3D ταινια μου βγαζει ενα πρασινο φοντο και ακουγεται μονο ο ηχος.Δεν ξερω τι να κανω μηπως μπορει να με βοηθησει κανεις?

Καλησπερα παιδια. Εχω την 6100 σε 32" και ειμαι εντελως ασχετος με ταινιες και υποτιτλους και ζητω την πολυτιμη βοηθεια σας. Εχω κατεβασει την ταινια που θελω και τους υποτιτλους, σε .srt, αλλα δεν μπορω δω τους υποτιτλους . Διαβαζω οτι ο mediaplayer της τηλεορασης αναγνωριζει υποτιτλους. Υπενθυμιζω ειμαι εντελως ασχετος με τετοια, ουτε mkv αρχεια (που γραφετε) ξερω τι ειναι, ουτε unicode τι κανει κτλ..... Χρειαζεται να ειμαι στο intermet συνδεδεμενος?

Σας ευχαριστω και περιμενω την βοηθεια σας.

Ξέρει κανείς πιο είναι το φθηνότερο συμβατό wifi usb stick που μπορούμε να βρούμε; Για την 6100.

Μια ερωτηση κ απο εμενα...ξερει κανεις αν μπορω να συνδεσω ηχεια 5.1 απο pc στην tv για να εχω dolby ηχο?