Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κλασικα για το θεμα που εχω με τους 3d υποτιτλους.

Λοιπόν το manual τις συγκεκριμένης τηλεόρασης μπορείς να τα βρείτε εδώ
http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40D6000TWXXH-downloads?downloadName=FM#
Σελίδα 247/318 λέει τι υπότιτλους υποστηρίζει...

όπως και τεχνικά χαρακτηριστικά τις τηλεόρασης εδώ
http://www.samsung.com/gr/support/model/UE40D6000TWXXH-techspecs

Και ένα αρχείο που δείχνει τα τεχνικά χαρακτηριστικά των mkv αρχείων που έχω δοκιμάσει και σε ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε καν την επιλογή για υπότιτλο σαν να ήταν αρχεία χωρίς καθόλου υπότιτλους.
http://www.multiupload.nl/D4PIDGC7ZF

τι να σας πω αν σας βοηθήσουν σε κάτι αυτά έχει καλώς πάντως από το λίγο που διάβασα το manual τις τηλεόρασης ΔΕΝ λέει πουθενά και συγκεκριμένα στη σελίδα

Επειδή το παρακάτω κείμενο το έχω γράψει κυρίως στα κεφαλαία και είναι λίγο ιστορία να το ξαναγράφω με μικρά το βάζω σε spoiler και όποιος έχει τη θέληση και το κουράγιο ας το διαβάσει.

Ζητάω προκαταβολικά συγνώμη για την ταλαιπωρία σας επειδή είναι όλο με κεφαλαία.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΛΑ ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝ ΣΑΝ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.....

ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΙ.

01. ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ
IDX & SUB ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΤΡΑΤΡΟΠΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ 3D SUBTITLER

02. ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΧΕΙΑ(ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ IDX ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ SUB ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ MKVTOOLNIX) ΣΤΟ ΜΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ MKVTOOLNIX 5.5.0 ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ VOBSUB

03. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3D SUBTITLES ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΤΟΝ SRT ΣΕ SUP ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΣΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΚΟ ΑΡΧΕΙΟ

04. ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3D SUBTITLES ΜΕΤΕΤΡΕΨΑ ΤΟΝ SRT ΣΕ SUP ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΑ ΣΤΟ ΜΚΟ ΜΕ ΤΟ MKVTOOLNIX 5.5.0 ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ PGS ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ BLURAY DISC ΔΙΣΚΑΚΙΑ

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑ ΣΤΗ TV SAMSUNG UE40D6000.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....

Last edited:
Παιδια καλησπερα!
Πειτε μου σας παρακαλω γιατι κοντευω να τρελαθω!
Πως μπορω στην 40D6000 να κανω ανακαταταξη στα ψηφιακα καναλια;;;
Καποιος μου ειπε να πατησω το CHANNEL LIST και μετα το TOOLS και θα βγαλει επιλογη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
Το εκανα αλλα τιποτα.
Μπορει καποιος να βοηθησει;;;

Ευχαριστω!

ImageUploadedByTapatalk1334863617.621316.jpg
Καποιος μου ειπε να πατησω το CHANNEL LIST και μετα το TOOLS και θα βγαλει επιλογη ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ.
Το εκανα αλλα τιποτα.

Εννοω οτι δεν βγαζει τετοια επιλογη...
Αυτο ειναι το τηλεκοντρολ. Αν καποιος ξερει θα το εκτιμησω αφανταστα!

Νομίζω ότι πρώτα πατάς tools. Και εγώ σε μια D550 παιδεύτηκα αρκετά να το βρω.

Πάλι δεν βγαζει επιλογη για ταξινομηση. Η κατι παρεμφερες τουλαχιστον...

Με τους 3d υποτιτλους εχει καταφερει κανεις τιποτα ρε παιδια?

Εννοω οτι δεν βγαζει τετοια επιλογη...
Αυτο ειναι το τηλεκοντρολ. Αν καποιος ξερει θα το εκτιμησω αφανταστα!
Εντάξει δεν χρειάζεται να μας δείξεις φωτογραφία από το τηλεκοντρόλ :singer: Μέσα από το Smart Hub επιλέγεις "Κανάλι" και σου εμφανίζει μια διπλή σελίδα με τα κανάλια. Πηγαίνεις στο κανάλι που θέλεις να μετακινήσεις και πατάς Tools. Επιλέγεις "Επεξ. Αρ. Καναλιών" και επιλέγεις τον αριθμό του καναλιού και τον αλλάζεις στο νούμερο που θέλεις. Επιβεβαιώνεις την επιλογή σου και συνεχίζεις με το επόμενο. Θέλει λίγο υπομονή γιατί για κάθε κανάλι πρέπει να κάνεις αυτές τις κινήσεις.

Εντάξει δεν χρειάζεται να μας δείξεις φωτογραφία από το τηλεκοντρόλ :singer:

ευχαριστω leas! Το τηλεκοντρολ το εβαλα γιατι καποιος μου ειπε να πατησω το κουμπι "content" που δεν υπαρχει! Θα το δοκιμασω!

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΟΛΕΣ OI Samsung παιζουν τελεια στο 3D τους υποτιτλους, φτανει να ειναι srt και αυστηρως το ιδιο ονομα με το αρχειο. Δοξα το Θεω υπαρχουν παρα πολλες ταινιες 3D στο ιντερνετ για κατεβασμα (εχουμε κατεβασει πανω απο 20) και παιζουν τελεια τους υποτιτλους

ΟΛΕΣ OI Samsung παιζουν τελεια στο 3D τους υποτιτλους, φτανει να ειναι srt και αυστηρως το ιδιο ονομα με το αρχειο. Δοξα το Θεω υπαρχουν παρα πολλες ταινιες 3D στο ιντερνετ για κατεβασμα (εχουμε κατεβασει πανω απο 20) και παιζουν τελεια τους υποτιτλους
Φιλε μαλλον δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως ρωταω.

Δεν ζηταω πως θα δω 2διστιατους υποτιτλους σε μια 3d ταινια αλλα πως θα δω 3ΔΙΑΣΤΑΤΟΥΣ υποτιτλους.

Βαζοντας απλα το αρχειο srt με το ιδιο ακριβως ονομα που ειναι το mkv αρχειο απλα βλεπεις 2d υποτιτλους σε μια 3d ταινια και τιποτα αλλο.

Δεν ειναι αυτο ομως ουτε το ζητουμενο αλλα, αλλα ουτε και το σωστο γιατι το ματι κουραζετε να εστιαζει μια στον 2d υποτιτλο, μια στην 3d ταινια.

Πιστευω καταλαβαινεις τι θελω να πω με ολα αυτα ετσι δεν ειναι?

Last edited:
Παιδιά μια ερώτηση γιατί είμαι στο μαγαζί να την πάρω!ο media player που έχει υποστηρίζει dts downmix?ή μόνο ac3 ήχο;περιμένω απάντηση!!!ευχαριστω!!!

τελικα διαβασα τα specs και δεν διαβαζει αρχεια dts απο τον ενσωματωμενο player.παντως αυτο που διαβασα σε τοσες σελιδες εδω μεσα ειναι το ποσο δυσκολο ειναι καποιος να δει με απλα λογια, τηλεοραση!!!αν ειναι να σπασω τα νευρα μου θα κοιταξω κατι πιο απλο, γιατι το 3d ουτος ή αλλως δε με πολυνιαζει!

δε δέχεται DTS; σίγουρα;
εγώ έχω τη C630 και μία χαρά δέχεται DTS, το κάνει downmix ή και passthrough στο ενισχυτή μέσω οπτικής

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αποτι διαβασα στα specs δεν διαβαζει ο ενσωματωμενος player dts downmix!αν βαλεις ενυσχητη εννοητε οτι θα εχεις ηχο.για τον player εννοουσα!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αποτι διαβασα στα specs δεν διαβαζει ο ενσωματωμενος player dts downmix!αν βαλεις ενυσχητη εννοητε οτι θα εχεις ηχο.για τον player εννοουσα!

αν βρήκα το σωστό manual της D6000 τότε υποστηρίζει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αν ειναι οντως ετσι τοτε θα την κοιταξω πιο ζεστα!!!αν μπορουσες να βρεις ενα λινκ για να το επιβεβαιωσουμε κιολας θα ησουν σουπερ!εχω ψαξει αλλα δεν βρηκα κατι συγκεκριμενο.σε σενα πχ αν βαλεις απο τον player να παιξει ενα αρχειο με dts ηχο χωρις τον ενυσχητη σου ακους?μπορεις να το δοκιμασεις να μου πεις σε παρακαλω?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

λοιπον ειδα στο manual οτι σε mkv αρχειο εχει για dts.οποτε μενει σε σενα να επιβεβαιωσεις οτι εχει ηχο στον media player της tv χωρις τη χρηση του ενησχυτη σου!

δεν έχω αυτό το μοντέλο.
Έχω όμως τη Samsung C630.
Η samsung C630 κάνει downmix σε stereo. Και μιλάω όταν παίζει το player της τηλεόρασης από USB ή DLNA όπου δεν μεσολαβεί ενισχυτής.

Επίσης, έχει τη δυνατότητα η τηλεόραση να κάνει passthrough/bitstream το DTS στον ενισχυτή.