Παιδιά, το Media Markt έχει την UE 40 D6000 σε προσφορά στα 599 ευρώ + 4 ζευγάρια γυαλιά δώρο.
Αξίζει για τα παρακάτω;;
1 - Ως οθόνη Pc
2 - PS3 - Xbox 360
3 - 3D ταινίες / τηλεόραση.
Γιατί ήταν να πάρω την Sony ex720 στις 40" για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα και όντας κάτοχος Sony W5500 μόνο καλά μπορώ να πω για την ποιότητα τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους στα 1-2 και τηλεόραση που λέω παραπάνω.
φιλε ποτε πηγες? την δευτερα πηγα εγω να την δω στα mediamarkt στη συγγρου και δεν μου ειπαν για καμια τετοια προσφορα... να παω να τους του πω? υπαρχει καπου online αυτη η προσφορα?
Παιδιά, το Media Markt έχει την UE 40 D6000 σε προσφορά στα 599 ευρώ + 4 ζευγάρια γυαλιά δώρο.
Αξίζει για τα παρακάτω;;
1 - Ως οθόνη Pc
2 - PS3 - Xbox 360
3 - 3D ταινίες / τηλεόραση.
Γιατί ήταν να πάρω την Sony ex720 στις 40" για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα και όντας κάτοχος Sony W5500 μόνο καλά μπορώ να πω για την ποιότητα τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους στα 1-2 και τηλεόραση που λέω παραπάνω.
Σε συνεχεια του ερωτηματος μου(αν και δεν βλεπω ανταποκριση) θα ρωτησω κατι ακομα... Ξερει καποιος αν μπορουμε με καποια ''αναβαθμιση'' να κανουμε ελευθερο σερφαρισμα?
Καλησπερα στην παρεα!!! Να κανω μια ερωτηση.. Μεσα στο σακουλακι με το χειριστηριο ειχε και ενα πλαστικο(σαν ανταπτορας) που μπαινει στο πισω μερος της τηλεορασης... Τι ειναι αυτο? να το βαλω πανω? ... την τηλεοραση δεν την εχω ανοιξει ακομα μιας και δεν εχω κεραια... Πειραζει να την ανοιξω χωρις κεραια(να δω κανα dvd)..? Και κατι τελευταιο... τι κεραια θα μου προτεινατε να παρω? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας..
Ευχαριστω πολυ!! Παντως σαν ''πλαισιο'' τα σπαει!!! θα σας πω μολις δω και ταινια την γνωμη μου..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.