Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

έχει δοκιμάσει κανείς να ρυθμίσει την τηλεόραση του (D6000) με τα διάφορα calibration settings που υπάρχουν στο internet για αυτή τη TV?

εγώ όσα δοκίμασα (2-3), το αποτέλεσμα δεν μου άρεσε, θεωρώ ότι τα default settings έχουν την καλύτερη εικόνα, τουλάχιστον στα μάτια μου

Παιδιά, το Media Markt έχει την UE 40 D6000 σε προσφορά στα 599 ευρώ + 4 ζευγάρια γυαλιά δώρο.

Αξίζει για τα παρακάτω;;

1 - Ως οθόνη Pc

2 - PS3 - Xbox 360

3 - 3D ταινίες / τηλεόραση.

Γιατί ήταν να πάρω την Sony ex720 στις 40" για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα και όντας κάτοχος Sony W5500 μόνο καλά μπορώ να πω για την ποιότητα τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους στα 1-2 και τηλεόραση που λέω παραπάνω.

Παιδιά, το Media Markt έχει την UE 40 D6000 σε προσφορά στα 599 ευρώ + 4 ζευγάρια γυαλιά δώρο.

Αξίζει για τα παρακάτω;;

1 - Ως οθόνη Pc

2 - PS3 - Xbox 360

Γιατί ήταν να πάρω την Sony ex720 στις 40" για την οποία έχω διαβάσει τα καλύτερα και όντας κάτοχος Sony W5500 μόνο καλά μπορώ να πω για την ποιότητα τους και την απροβλημάτιστη λειτουργία τους στα 1-2 και τηλεόραση που λέω παραπάνω.

φιλε ποτε πηγες? την δευτερα πηγα εγω να την δω στα mediamarkt στη συγγρου και δεν μου ειπαν για καμια τετοια προσφορα... να παω να τους του πω? υπαρχει καπου online αυτη η προσφορα?

φιλε ποτε πηγες? την δευτερα πηγα εγω να την δω στα mediamarkt στη συγγρου και δεν μου ειπαν για καμια τετοια προσφορα... να παω να τους του πω? υπαρχει καπου online αυτη η προσφορα?

Και σε μενα ηρθε ειναι στο διαφημιστηκο φυλαδιο

Αξίζει για τα παρακάτω;;

1 - Ως οθόνη Pc

2 - PS3 - Xbox 360

φιλε μου αξιζει.αλλα για μενα παρε μεγαλυτερη . αλλη φαση.Εχω τιν 46αρα εγω . και να τους ρωτησεις αν εχει γυαλια και αν σ πουν ναι εισαι καλλυμενος.γτ δεν εχει και 8α σ δωσουν τσαμπα.Α και για μενα αν εχεισ φραγκα παρε καλα γυαλια.δε ξερω πια αλλα τα φ8ηνα δε κανουν τοσο πολυ

Παιδια τελικα βρηκαμε καμια λυση οσο αφορα τους 3d υποτιτλους και σε τι τυπο αρχειου πρεπει να τους κανουμε?

Re: Απάντηση: Samsung UE D6100/6000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπάρχει κανείς που να πήρε την προσφορά με τα πολλα 3D γυαλιά και να του περισσεύει κανα ζευγάρι με μικρό αντίτιμο?

μολις παρηγγειλα την Samsung UE40D6000 στα 590 με 2 ζευγαρια γυαλια δωρο.

μπορει καποιος να ου πει πως γινεται να συνδεθει στο internet εκτος μεσω καλωδιου? Πρεπει να παρω καποιο wifi stick usb? αν ναι ποιο κατα την γνωμη σας αξιζει?

ευχαριστω

Browser για περιηγηση δεν εχει , ασυρματο πληκτρολογιο και ποντικι δεν δεχετε, μπορεις να δεις video trailer , youtube klp εχει συνδεση για face , klp μπορεις να την συνδεσεις με καλωδιο ethernet , που ειναι φθηνο ,και αμα σε ικανοποιησει περνας στο ασυρματο με stick , που οσο γνωριζω μονο της ιδιας της samsung ειναι συμβατο

Καλησπερα!!! Μου προτεινανε (μου αρεσε και εμενα) να παρω την συγκεκριμενη τηλεοραση... Χρηση που θα κανω ειναι ταινιες-τηλεοραση και ισως αν το επιτρεπει λιγο σερφαρισμα...υπαρχει τροπος να μπαινω και σε αλλες διευθυνσεις εκτος youtube,fb κλπ? επισης μου ειπανε οτι με μια εφαρμογη στο κινητο θα μπορω να γραφω κ ολας μιας και δεν δεχεται πληκτρολογιο... στο 3d ειναι καλη? γενικοτερα εισαστε ευχαριστημενοι? θα την ξανααγοραζατε σημερα η θα προτιμουσατε καποιο αλλο μοντελο?

Σε συνεχεια του ερωτηματος μου(αν και δεν βλεπω ανταποκριση) θα ρωτησω κατι ακομα... Ξερει καποιος αν μπορουμε με καποια ''αναβαθμιση'' να κανουμε ελευθερο σερφαρισμα?

Σε συνεχεια του ερωτηματος μου(αν και δεν βλεπω ανταποκριση) θα ρωτησω κατι ακομα... Ξερει καποιος αν μπορουμε με καποια ''αναβαθμιση'' να κανουμε ελευθερο σερφαρισμα?

Οχι δεν γινετε, με καμια αναβαθμιση, Γενικα ειναι πολυ καλη TV ,και ναι θα την ξαναεπερνα

μπορείς να ψάξεις στο sammy go να δεις αν υπάρχει κάτι για σερφάρισμα.

Καλησπερα στην παρεα!!! Να κανω μια ερωτηση.. Μεσα στο σακουλακι με το χειριστηριο ειχε και ενα πλαστικο(σαν ανταπτορας) που μπαινει στο πισω μερος της τηλεορασης... Τι ειναι αυτο? να το βαλω πανω? ... την τηλεοραση δεν την εχω ανοιξει ακομα μιας και δεν εχω κεραια... Πειραζει να την ανοιξω χωρις κεραια(να δω κανα dvd)..? Και κατι τελευταιο... τι κεραια θα μου προτεινατε να παρω? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας..

Καλησπερα στην παρεα!!! Να κανω μια ερωτηση.. Μεσα στο σακουλακι με το χειριστηριο ειχε και ενα πλαστικο(σαν ανταπτορας) που μπαινει στο πισω μερος της τηλεορασης... Τι ειναι αυτο? να το βαλω πανω? ... την τηλεοραση δεν την εχω ανοιξει ακομα μιας και δεν εχω κεραια... Πειραζει να την ανοιξω χωρις κεραια(να δω κανα dvd)..? Και κατι τελευταιο... τι κεραια θα μου προτεινατε να παρω? ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας..

Νομιζω οτι ειναι για συνδεση με καλωδιακη (εγω τοβαλα για να μην παραπεσει),οχι δεν πειραζει να την ανοιξεις, και να δεις οτι θες η dvd η απο το usb της (και εγω δεν εχω βαλει κεραια μια που την εχω μονιτορ)Οσο για πια καιρεα , οτι θα εβαζες για οποια τηλεοραση ειχες (τα ψηφιακα πιανοντε πολυ ευκολα ακομα και με εσωτερικη κεραια , τα δε αναλογικα , στο τελος του χρονου κλεινουν ολα, βαση νομοθεσιας)

Ευχαριστω πολυ!! Παντως σαν ''πλαισιο'' τα σπαει!!! θα σας πω μολις δω και ταινια την γνωμη μου..

Θα παθεις πλακα αμα δεις ταινια 3d , κανονικο 3d ομως οχι fake (προσεχε τι νοικιαζεις η κατεβαζεις για ταινιες 3d υπαρχουν αυτες που γυριζοντε κανονικα 3d απο τα κιν στουντιο, και αυτες που μετατρεποντε Α ) απο τα στουντιο και ψιλοτρογωντε Β) απο τις εταιρειες διανομης που δεν βλεποντε