Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά με μια δεύτερη ματιά αποφάσισα ότι η κουκίδα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ να πω την αλήθεια ούτε καν φαίνεται μονο αν είσαι πάνω από την τηλεόραση και την ψάχνεις. Αλλα το clouding στις γωνιές ψιλό φαίνεται να πάω για αλλαγή λέτε ? ή όσες και να μου αλλάξουν clouding στις γωνιές θα έχω πάντα ? Στις γωνιές απλά όταν βλέπω ταινίες με μαύρες μπάρες(σχεδόν όλες) κάνει λίγο μπαμ ότι διαχέεται ένα φως πιο έντονο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές. Εσείς που την έχετε, στις γωνιές είναι άψογη η συμβαίνει το ίδιο ? Απλά φοβάμαι μη την αλλάξω και κάτσει χειρότερη και άντε πάλι απ την αρχή. A και κάτι άλλο που μου την σπάει αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς είναι ότι όταν βλέπεις ταινίες με φωτισμό στο δωμάτιο έχει πολύ αντανάκλαση το γυαλί, βλέπω την ταινία και βλέπω και την φάτσα μου μέσα. Δεν ξέρεις τι να κανεις ανοίγεις φώτα έχεις αντανάκλαση κλείνεις φώτα έχεις clouding. Εσείς τελικά που την έχετε τι λέτε ? ο φωτισμός στις γωνιές πως είναι ?
εγώ θα σου πρότεινα να την αλλάξεις. Δε γνωρίζω και πολλά όπως κάποια παιδιά εδώ αλλά λένε ότι αυτή η τεχνολογία της EDGE LED έχει μειονεκτήματα και ένα από αυτά είναι το περιμετρικό φως και ένα λογικό clouding. Τώρα για την κουκκίδα την άσπρη, θα σου πρότεινα να την αλλάξεις μιας και αυτό είναι κολλημένο πίξελ και όχι καμένο. Και σαν κολλημένο θα επηρεάσει και τα γύρω του. Υπάρχει μια ελπίδα με ένα CD να ξεκολλήσει (ειδικό CD με εικόνες για αυτή τη δουλειά) αλλά μπορεί και να μη ξεκολλήσει.

Όχι φιλε η κουκίδα αυτή δεν είναι στη οθόνη αν ήταν θα τους την είχα πάει ήδη. Είναι στο κάδρο το μαύρο μια πολύ μικρή ούτε καν φαίνεται. Να σε ρωτήσω εσένα και τα αλλα παιδιά όταν δεν έχεις φωτισμό στο δωμάτιο και είναι μαύρη οθόνη οι γωνιές δεν έχουν πιο πολύ φως σαν να πέφτει ένα φως από εκεί ? γιατί εκτος από τις γωνιές η υπόλοιπη τηλεόραση είναι ένταξει μην την αλλάξω και μου τύχει καμια χειρότερη με τρελό clouding.

Ερωτημα για οσους φιλους εχουν την 55''
ειναι επαρκης (ως μεγεθος ) για θεαση 2d υψηλης ευκρινειας απο τα
3,4 - 3,5 μετρα ?

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος μιας στις 46".

1. Οταν την πρωτοανοιξα, μας φαινοταν τα χρωματα "ξεπλυμενα". Ετσι "επαιξα" λιγο με τις ρυθμισεις, μειωσα στο μισο το backlight και τωρα νομιζω ειναι οκ.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Εχουμε "ιδανικες" ρυθμισεις για αυτη?

2. Προσπαθησα να δω 3D. Κατεβασα λοιπον 2 δειγματα, το ενα sequential και το αλλο side by side, τα φορτωσα στο media player και προσπαθησα ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να τα παιξω.

Η TV ΔΕΝ αλλαξε σε 3D προβολη απο μονη της ουτε και εβγαζε καποιο μυνημα οταν τη ρυθμισα να μου βγαζει μυνημα οταν ανιχνευει 3D. Επισης, χειροκινητα, μπορουσα να παω 2D-->3D, side by side, και top / bottom. Ποιο δεξια οι 4 επιλογες sequential δεν ηταν διαθεσιμες σε κανενα απο τα 2 κομματια.

Επελεξα λοιπον χειροκινητα το side by side setting στο κομματι που οταν το παιζεις ΧΩΡΙΣ 3D, δειχνει μια αριστερη και μια δεξια εικονα. Εβλεπα κατι ψιλο3D αλλα εβλεπα 2 ειδωλα (δεν ταυτιζοταν δεξι και αριστερο).

Ετσι εμεινα.... Τι μπορει να φταιει?

3. Clouding και τετοια ευτυχως δεν εχει.

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εδω και μερικες μερες ειμαι κατοχος μιας στις 46".

1. Οταν την πρωτοανοιξα, μας φαινοταν τα χρωματα "ξεπλυμενα". Ετσι "επαιξα" λιγο με τις ρυθμισεις, μειωσα στο μισο το backlight και τωρα νομιζω ειναι οκ.
Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι: Εχουμε "ιδανικες" ρυθμισεις για αυτη?

2. Προσπαθησα να δω 3D. Κατεβασα λοιπον 2 δειγματα, το ενα sequential και το αλλο side by side, τα φορτωσα στο media player και προσπαθησα ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να τα παιξω.

Η TV ΔΕΝ αλλαξε σε 3D προβολη απο μονη της ουτε και εβγαζε καποιο μυνημα οταν τη ρυθμισα να μου βγαζει μυνημα οταν ανιχνευει 3D. Επισης, χειροκινητα, μπορουσα να παω 2D-->3D, side by side, και top / bottom. Ποιο δεξια οι 4 επιλογες sequential δεν ηταν διαθεσιμες σε κανενα απο τα 2 κομματια.

Επελεξα λοιπον χειροκινητα το side by side setting στο κομματι που οταν το παιζεις ΧΩΡΙΣ 3D, δειχνει μια αριστερη και μια δεξια εικονα. Εβλεπα κατι ψιλο3D αλλα εβλεπα 2 ειδωλα (δεν ταυτιζοταν δεξι και αριστερο).

Ετσι εμεινα.... Τι μπορει να φταιει?

3. Clouding και τετοια ευτυχως δεν εχει.
Εγώ για να δω 3D πατάω το κουμπί από το τηλεχειριστήριο για να μη περιμένω να αλλάξει μόνη της από 2d σε 3δ και πατάω και το κουμπί και στα γυαλιά.δοκίμασε κάτι από εδώ.

http://www.nvidia.com/object/3d-vision-3d-movies.html
http://www.3d2010.ru/
http://www.biohemmet.se/3dtrailers.php
http://3dguy.tv/downloads/

Απο εκει δοκιμασα. Στειλε μου καποιο συγκεκριμενο να μιλαμε για το ιδιο πραγμα.

Μηπως φταιει το media player? Εσυ πως τα παιζεις, με stick / εξ. δισκο?

εγώ βάζω τα τρέιλερ στο στικάκι μου και το βάζω στην τηλεόραση. Από εκεί τα παίζω. Δεν έχω εξωτερικό media player και για να σε πω και την αλήθεια δε ξέρω τι είναι το sequential. Κάπου μέσα από το φόρουμ είδα ένα λινκ με πολλά μα πάρα πολλά 3d trailer. Τώρα δε το βρίσκω...

Για τις ιδανικές ρυθμίσεις κοίτα στις πρώτες σελίδες αλλά και εδώ http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056120080&postcount=177

για σας έχω την 40d7000 πάω να κάνω αναβάθμιση μέσο δικτύου και μου λέει δεν υπάρχει νεότερη αλλα άμα πάω εναλλακτικό λογισμικό μου λέει από 1012 να γίνει 1013 πρέπει να την κάνω?και τι είναι αυτό το εναλλακτικό λογισμικό?

Καλησπέρα σε όλους
Σήμερα έστησα την δική μου 46άρα, επιτέλους.έχει λίγο clouding εαν δω ότι γίνεται χειρότερο θα πάω για αλλαγή.Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι σε mkv αρχεία που έχω 3D ο ήχος doldy 2.0 δεν υποστηρίζεται :(

Καλημέρα
τελικά αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τα codec ήχου.Δεν παίζει τίποτα σε mkv μόνο σε avi.εχω δυκτιακό δίσκο lacie network space στον οποίο εκανα stream στην προηγούμενη samsung μια χαρα.Ότι και να έχω δοκιμάσει δεν παίζει.
εβαλα οπτικη ίνα στον ενυσχυτη που εχω που υποστηριζει όλα τα φορματ ηχου αλλα και πάλι δεν μου παίζει.
Εβαλα μετά το playstation 3 και το ετρεξα μεσω showtime και επεξαν τα mkv ολα κανονικά.
γιατί όμως δεν παίζουν απο δικτυακο δισκο καθως και απο usb stick?
ευχαριστω και sorry που σας ζαλισα.

Εγγραφη απο αναλογικα κανει?

Επισης κατα την εγγραφη, μπορεις ν' αλλαξεις καναλι?

Εγγραφη απο αναλογικα κανει?

Επισης κατα την εγγραφη, μπορεις ν' αλλαξεις καναλι?

Όχι,
Ναι,αλλά πρέπει να είναι κανάλι στην ίδια συχνότητα.

Πάντως μου είπαν ότι αν είναι συνδεμενη με καλώδιο LAN το wifi απενεργοποιητε μόνο του. Το έχει δοκιμάσει κανεις;