- 19 March 2011
- 120
Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
εγώ θα σου πρότεινα να την αλλάξεις. Δε γνωρίζω και πολλά όπως κάποια παιδιά εδώ αλλά λένε ότι αυτή η τεχνολογία της EDGE LED έχει μειονεκτήματα και ένα από αυτά είναι το περιμετρικό φως και ένα λογικό clouding. Τώρα για την κουκκίδα την άσπρη, θα σου πρότεινα να την αλλάξεις μιας και αυτό είναι κολλημένο πίξελ και όχι καμένο. Και σαν κολλημένο θα επηρεάσει και τα γύρω του. Υπάρχει μια ελπίδα με ένα CD να ξεκολλήσει (ειδικό CD με εικόνες για αυτή τη δουλειά) αλλά μπορεί και να μη ξεκολλήσει.Παιδιά με μια δεύτερη ματιά αποφάσισα ότι η κουκίδα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ να πω την αλήθεια ούτε καν φαίνεται μονο αν είσαι πάνω από την τηλεόραση και την ψάχνεις. Αλλα το clouding στις γωνιές ψιλό φαίνεται να πάω για αλλαγή λέτε ? ή όσες και να μου αλλάξουν clouding στις γωνιές θα έχω πάντα ? Στις γωνιές απλά όταν βλέπω ταινίες με μαύρες μπάρες(σχεδόν όλες) κάνει λίγο μπαμ ότι διαχέεται ένα φως πιο έντονο σε σχέση με τις υπόλοιπες περιοχές. Εσείς που την έχετε, στις γωνιές είναι άψογη η συμβαίνει το ίδιο ? Απλά φοβάμαι μη την αλλάξω και κάτσει χειρότερη και άντε πάλι απ την αρχή. A και κάτι άλλο που μου την σπάει αλλα δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς είναι ότι όταν βλέπεις ταινίες με φωτισμό στο δωμάτιο έχει πολύ αντανάκλαση το γυαλί, βλέπω την ταινία και βλέπω και την φάτσα μου μέσα. Δεν ξέρεις τι να κανεις ανοίγεις φώτα έχεις αντανάκλαση κλείνεις φώτα έχεις clouding. Εσείς τελικά που την έχετε τι λέτε ? ο φωτισμός στις γωνιές πως είναι ?