Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μπορεις να το απενοργοποιησεις...(βλακεια το ξερω)

Φίλε αυτό το λες απο προσωπική εμπειρία ή αναφέρεσε σε προηγούμενο πόστ;
Γιατί ψάχνοντας βρηκα το εγχειρίδιο χρήσης και απο ότι φαίνεται τελικά το ότι δεν απενεργοποιηται είναι μύθος...
Απλά νομίζω απενεργοποιηται εμεσα επιλέγοντας το τύπο της σύνδεσης που θες...

Ασυρματα με WEP protocol δεν γινεται να συνδεθεις ετσι? Θελει WPS?

Γίνεται να συνδεθείς είτε με WPS είτε με εισαγωγή κωδικού (WEP/WPA PSK).Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις το wifi αν διαλέξεις τύπο σύνδεσης "καλωδιακή" .

Ευχαριστω.
Υπαρχει ασυρματο πληκτρολογιο γι' αυτη?

Παντως αλλαζοντας συνδεση σε ενσυρματη (για να κλεισεις το wifi) σου λεει οτι δεν ανιχνευτηκε καλωδιο και επομενως ΔΕΝ αλλαζει σε ενσυρματο status.

Αρα λοιπον πως απενεργοποιεις το wifi χωρις να ολοκληρωσεις ενσυρματη συνδεση?

Να κάνω μια αφελή ερώτηση;Ποιος ο λόγος να απενεργοποιήσεις το wifi;Δεν θέλετε να συνδέεται στο Internet;Τι το κάνετε το smart hub;

Να κάνω μια αφελή ερώτηση;Ποιος ο λόγος να απενεργοποιήσεις το wifi;Δεν θέλετε να συνδέεται στο Internet;Τι το κάνετε το smart hub;

Μειωση ακτινοβολιας οταν δεν χρειαζεται να εισαι στο Ιντερνετ.

Απαντηση απο Samsung:

Όσον αφορά το Wifi, όταν δεν χρησιμοποιείται είναι απενεργοποιημένο.

Μειωση ακτινοβολιας οταν δεν χρειαζεται να εισαι στο Ιντερνετ.

Απαντηση απο Samsung:

Όσον αφορά το Wifi, όταν δεν χρησιμοποιείται είναι απενεργοποιημένο.
Καλά άσε το τί λένε,εδω είχα κλειστή την τηλεόραση και άναβε το λαμπάκι του wifi στο modem !

Νομιζω το λαμπακι αναβει για να δειξει οτι το access point ειναι ενεργο (χωρις να σημαινει οτι καποιος εχει "κουμπωσει" πανω του).

Γρηγορο αναβοσβησμα σημαινει οτι διερχονται δεδομενα μεσω αυτου.

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με την tv μου. όταν είμαι σε μια τοποθεσία στο internet και πατάω να παίξει ένα βίντεακι (όχι στη σελίδα του youtube) όταν φορτώνει μου βγάζει ένα μήνυμα(error#32) και σε άλλες τοποθεσίες(error#46) και δεν δείχνει τπτ (ενώ πριν από κάνα 2 εβδομάδες έπαιζαν κανονικά. Το έχει πάθει αυτό κανένα σας;;; Τι μπορούμε να κάνουμε;;

Nα σας ρωτησω ρε παιδια,μετο προγραμμα mergegui και για αρχεια mkv, βλεπεται ελληνικους υποτιτλους στο media της τβ?
Kαι αν ναι srt η κατι αλλο?
Εγω εχω τη σειρα c και δεν βλεπω υποτιτλους.

Καλησπέρα στην παρέα.Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να μπορώ να παρακολουθώ απο το woop.gr μέσω του browser της D7000 τα live streaming.

Ήθελα εχθές να παρακολουθήσω αγώνα και δεν με άφηνε λόγω error την ώρα που το φόρτωνε (σαν σελίδα το ανοίγει κανονικά απλά δεν φορτώνει το βίντεο,δεν συγκράτησα τον κωδικό του error).Δεν ξέρω αν το wifi που "κλέβω" (δεν έχω βάλει ακόμα στο καινουριο σπίτι νετ :furious3:) έχει αργή σύνδεση και δεν μου το επιτρέπει η δεν παίζει η τηλεόραση από το συγκεκριμένο site.

Πάντως σε browsing εκτός streaming,παιζει κανονικά και από youtube.Αν γνωρίζει κανείς κάτι?:ernaehrung004:

edit:Νομίζω έβγαζε ότι έβγαζε και στον φίλο εδώ :

Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα με την tv μου. όταν είμαι σε μια τοποθεσία στο internet και πατάω να παίξει ένα βίντεακι (όχι στη σελίδα του youtube) όταν φορτώνει μου βγάζει ένα μήνυμα(error#32) και σε άλλες τοποθεσίες(error#46) και δεν δείχνει τπτ (ενώ πριν από κάνα 2 εβδομάδες έπαιζαν κανονικά. Το έχει πάθει αυτό κανένα σας;;; Τι μπορούμε να κάνουμε;;

Last edited:
Δεν υποστηρίζει flash περιεχόμενο τότε ο browser.Για δοκιμάστε να μπείτε στο avclub,στο θέμα blue 2007,εμφανίζεται το λογότυπο;

Καλησπερα,παιδια.Ειμαι νεος μελος εδω μεσα και ενδιαφερομαι να αγορασω τηλεοραση Samsung D40 7000 που κοστιζει απο 1.199 εως 1.239 ευρω.Θα ηθελα απο σας να μου πειτε αν ειναι καλα η να παρω σε αλλο τυπο και τι λετε!Ευχαριστω και περιμενω με χαρα!!

Καλύτερα να μεταφερθεί ως νέο θέμα στην Αγορά τηλεόρασης.Πές μας την χρήση που θα κάνεις,και την απόσταση θέασης σου.

Την χρηση που θελω για ιντερνετ χωρις να μεσολαβησει ο υπολογιστης στο facebook και οσο για τη αποσταση ειναι 2 με 3 μετρα.Ευχαριστω

Ευχαριστω αλλα προτιμω 40 ιντσων....αυτο το τυπο που λες,εχει ιντερνετ χωρις να μεσολαβησει ο υπολογιστης και θελω να βλεπω ως web browser!!

Την χρηση που θελω για ιντερνετ χωρις να μεσολαβησει ο υπολογιστης στο facebook και οσο για τη αποσταση ειναι 2 με 3 μετρα.Ευχαριστω
Aπλά να σε ενημερώσω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο η πλοήγηση μέσω της τηλεόρασης αυτής.Έχω την 46αρα και είναι αρκετά δύσχρηστη από τα κουμπιά του χειριστηρίου.

Έχω ευτυχώς κατεβάσει από το market στο Galaxy S2 το samsung remote και είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα αλλά με το facebook ξεχνας τα τρια εικονίδια που έχει στην πάνω αριστερή μεριά της σελίδας (δίπλα από το λογότυπο Facebook) μιάς και δεν μπορείς να μπείς από εκεί στις νέες σημοσιέυσεις,ούτε στα μυνήματα και ούτε σε add που σου έχουν κάνει.(στα μυνηματα και στους φίλους μπαίνεις απο τις κάτω επιλογες αλλα τα νέες σημοσιέυσεις δεν τα δέχεται να πατηθούν σαν να μην υπάρχει λίνκ.)