Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

σχετικά με το ιπ κονφλικτ , πως και τι να κανω για να το δω?

αυτο με την μνημη παντως ειναι κουφο...ακομα και σε χαι σπιντ usb3 στικακι με >30mb/s δεν γραφει τιποτα...:furious3:
Sorry, ημουν απων. Ελπιζω να βρηκες ακρη.

Ναι, αυτο με τα sticks ειναι οντως κουφο. Και συμφωνα με την εταιρια, δεν προβλεπεται να "φτιαχθει".

Καλησπέρα...

Θέλω να κάνω μία ερώτηση...
Γιατί όταν βάλω μια ταινία 3d που σαν αρχείο υποτίτλων έχει αρχεία με κατάληξη .sub και .idx δεν δείχνει τους υπότιτλους κανονικά...

Μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να δουλέψει?

Ευχαριστώ...

Ναι μάλλον αυτό το κατάλαβα... υπάρχει κάποιος τρόπος να μετατραπούν απο .sub σε .srt?

Καλησπέρα,
εγώ γενικά χρησιμοποιώ το subtiltes workshop σαν software για να παίζω με υπότιτλους. Απ' όσο θυμάμαι, εκτός από τις δεκάδες άλλες δυνατότητες που παρέχει, έχει και τη δυνατότητα save as κάποιας μορφής υπότιτλου σε κάποιον άλλο, και υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές.
Δες εδώ : http://subtitle-workshop.en.softonic.com/

Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα μια και είμαι καινούργιο μέλος.
Από τη Παρασκευή το απόγευμα είμαι και γω κάτοχος μίας UE46D7000, μαζί με το touch control (πρόλαβα τη προσφορά του πλαισίου :2thumb22sup: ).
Την τηλεόραση την έχω ψάξει ελάχιστα μέχρι τώρα, λόγω οικογενιακών υποχρεώσεων στο ΣΚ.
Εμπειρία με σύγχρονες TVs δεν έχω, να φανταστείτε η D7000 αντικατέστησε μία 29' CRT Philips Matchline 100Hz (PT8444) αγορασμένη προ 11 μίση ετών !!!:flipout:, παρόλα αυτά θα ήθελα να γράψω μερικές πρώτες εντυπώσεις.
Κατέληξα στο συγκεκριμένο μοντέλο (αφού αμφιταλαντευθηκα για λίγο και ανάμεσα στην LG47LW650S), λόγω αφενός των ονομαστικών της δυνατοτήτων σε σχέση με τη τιμή της και αφετέρου στον ενθουσιασμό που μου άφησε βλέποντας την να παίζει σε κάποιο κατάστημα.
Εντύπωση μου έκανε πως η συσκευασία περιείχε 2 ζευγάρια γυαλιά, ενώ ήμουν προετοιμασμένος για 1, απ' όσα είχα διαβάσει, (για το λόγο αυτό, λίγες μέρες πριν παραλάβω τη τηλεοράση είχα ήδη προμηθευτεί ένα ακόμα ζευγάρι SGG3100/GB σε εκπληκτική τιμή - κάτω από 34euros- από μία προσφορά που είχε βγάλει ο Κοτσόβολος).
Σχεδόν πρώτο πράγμα που έκανα μετά το πρώτο άναμα ήταν να την συνδέσω με wi-fi στο δίκτυο, (για έλεγχο), και κατόπιν γύρισα τη σύνδεση σε καλωδιακή.

Στο σημείο αυτό να πω πως ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ το σχόλιο που είχα διαβάσει μερικές σελίδες πιο πριν, πως έαν η σύνδεση της TV είναι καλωδιακή, τότε το Wi-Fi απενεργοποιείται, απλά και μόνο γιατί τότε δεν θα ήταν δυνατόν να λειτουργεί το touch control, το οποίο λειτουργεί μόνο μέσω Wi-Fi, και ενώ η TV είναι συνδεδεμένη καλωδιακά, αυτό λειτουργεί κανονικότατα.
Άρα δυστυχώς για όσους ανησυχούμε για θέματα ακτινοβολίας για τα παιδιά, μάλλον έχουμε ένα θέμα :nounder:.

Το δεύτερο ουσιαστικά πράγμα ήταν να κάνω update μέσω usb stick στο firmware 1015, (η TV "φόραγε" το 1014, άρα ήταν και σχετικά καινούργια σαν κατασκευή), ώστε να είμαι "ετοιμοπόλεμος".:violent-smiley-030:
Δοκίμασα τον media player της, όλα μια χαρά προς το παρόν, παίζει AVI divx, AVI h264, MKV h264, WMA κανονικότατα, και με υπότιτλους. Επίσης κάποια λίγα 3D videos που είχα κατεβάσει, (1080p, split screen) παίξαν μία χαρά από το stickάκι, με χειροκίνητη ρύθμιση σε 3D split screen στην TV. Με το allshare επίσης όλα καλά, αν και το παλιό laptopάκι "στέναξε" λίγο για να indexάρει όλo τo share content (που ήταν πολύ είναι η αλήθεια).
Συνέχισα με τον συντονισμό των καναλιών.

Θετικότατη εντύπωση μου έκανε η καθαρότητα που είχαν τα SD τηλεοπτικά κανάλια στο HD panel, όπως επίσης και κάποια παλιά παιδικά AVIs με πολύ χαμηλή ανάλυση (σημαντικά κάτω από 480p), όπου περίμενα πως θα βλέπω τα pixels σαν κύβους. Υπάρχει προφανώς κάποιο antialising στην επεξεργασία, που παρά τις επιπλέον ίντσες, δίνει παρόμοια σχεδόν αποτελέσματα με το "φυσικό" antialising που έχει η CRT. Και βέβαια στα HD videos, ούτε κουβέντα για λεπτομέρεια και καθαρότητα.
Μοναδικό μελανό σημείο τα χρώματα, τα οποία τα περίμενα ιδιαιτέρως ζωντανά (αν και ψεύτικα ίσως, το ξέρω), σε σχέση με αυτό που είχα δει στο κατάστημα. Παρ' όλα αυτά τουλάχιστον σε DTV και ATV λήψη, όπως και σε SD AVIs μου φάνηκαν πολύ "χλωμά" χωρίς ζωντάνια, σε σχέση πάντα με τη CRT αλλά και με αυτό που είχα δει στην ίδια τηλεόραση στο κατάστημα. Αφήνω να δω τι θα γίνει μετά από calibration και θα επανέλθω.

Αν και ασχολήθηκα πραγματικά πολύ λίγο, (το ότι γράφω πολύ είναι άσχετο, απλά είμαι πολύ περιγραφικός), πρόλαβα και είδα σχετικά έντονο clouding για κάποια δευτερόλεπτα, ανάμεσα σε εναλλαγές από source σε source. Θα το κοιτάξω και αυτό πιο επισταμένα τις προσεχείς ημέρες.

Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω εάν στο λεπτό διάφανο πλαίσιο γύρω από την οθόνη, κοιτώντας το από κοντά και προσεκτικά, υπάρχουν σε εσάς κάποια σημεία (εμένα ένα στο 1/4 περίπου του ύψους από τη δεξιά πλευρά και ένα στη πάνω πλευρά σχετικά αριστερά), όπου φαίνεται μία ελάχιστη γραμμή στο πλαίσιο, σαν ένωση 2 διαφορετικών κομματιών πλαισίου που αφήνει μεταξύ τους μία λεπτή ρωγμή. Το ξέρω πως δεν είναι σημαντικό, ούτε ιδιαίτερα ορατό, και δεν με ενοχλεί, απλά ρωτάω για να συγκρίνω αν μου "έτυχε" εμένα ή αν είναι συνηθισμένη κατασκευαστική "ατέλεια".
Sorry αν έγινα κουραστικός, αλλά γενικά μου αρέσει να είμαι περιγραφικός.

Και πάλι καλώς σας βρήκα...:ernaehrung004:

Και η πρώτη σοβαρή λειτουργική παράλειψη που υπέπεσε στην αντίληψη μου...
Το πρωί έκατσα να "παίξω" λίγο με την TV πριν φύγω για δουλειά, και μπήκα στο Youtube. Έκανα μία αναζήτηση για 1080p 3D videos και πράγματι μου γύρισε μία μεγάλη λίστα με αποτελέσματα, τα περισσότερα ήταν side by side.
Δυστυχώς όμως όταν τα έβαλα να "παίξουν" και πάτησα το κουμπί 3D , το μόνο που έκανε ήταν να ενεργοποιήσει τη λειτουργία 2D->3D. Όλες οι άλλες επιλογές για side by side κτλ 3D videos, που υπήρχαν όταν έκανα αναπαραγωγή από το stickάκι ήταν ανενεργές.
Θα μου πείτε ... εντάξει, κατέβασε το clip από το pc, βάλτο στο stickάκι και δες το, αλλά δεν νομίζω πως αυτό ταιριάζει με τη φιλοσοφία της smart tv που προσπαθούν να περάσουν...
Εν'τω μεταξύ είχα διαβάσει εδώ και καιρό άρθρο που ανακοίνωνε τη συνεργασία της samsung για τις smart tv με το youtube για 3D περιεχόμενο και περίμενα πως μέχρι τώρα θα έπρεπε να υποστηριζόταν...:bigcry:

Ξέρετε που θα μπορούσα να το αναφέρω ως πιθανό request για μελλοντικό firmware upgrade ?

Έχω παρατηρήσει και σε άλλες samsung ότι η φωτεινότητα μειώνεται αυτόματα σε σκοτεινές σκηνές. Είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε να διατηρείται σταθερή; Έχω απενεργοποιήσει dynamic contrast και power saving χωρίς όμως αποτέλεσμα

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μοναδικό μελανό σημείο τα χρώματα, τα οποία τα περίμενα ιδιαιτέρως ζωντανά (αν και ψεύτικα ίσως, το ξέρω), σε σχέση με αυτό που είχα δει στο κατάστημα. Παρ' όλα αυτά τουλάχιστον σε DTV και ATV λήψη, όπως και σε SD AVIs μου φάνηκαν πολύ "χλωμά" χωρίς ζωντάνια, σε σχέση πάντα με τη CRT αλλά και με αυτό που είχα δει στην ίδια τηλεόραση στο κατάστημα. Αφήνω να δω τι θα γίνει μετά από calibration και θα επανέλθω.

Δυστυχως οι τηλεορασεις LCD με λευκα LED εχουν σχετικα μικρο χρωματικο ευρος παροτι διαφημιζεται το αντιθετο.

Αυτο φαινεται κυριως σε χαμηλης αναλυσης και ποιοτητας υλικο που τα ξεβαμενα χρωματα δεν ενισχυονται ωστε να φαινονται πιο ζωντανα.

Σε υλικο HD βεβαια το χρωματικο προτυπο καλυπτεται και ειναι αρκετα πιο καλα τα πραγματα.

Έχω παρατηρήσει και σε άλλες samsung ότι η φωτεινότητα μειώνεται αυτόματα σε σκοτεινές σκηνές. Είναι κάποια ρύθμιση που μπορώ να κάνω ώστε να διατηρείται σταθερή; Έχω απενεργοποιήσει dynamic contrast και power saving χωρίς όμως αποτέλεσμα

Δοκίμασε να βάλεις το "Shadow Detail" στο "2"...

Παιδια γνωριζει κανενας στο CA MODULE απο πισω εαν ειναι συμβατο με IRDETO2 η VIACESS CAM;

Δεν χρειαζεται να αγορασετε το touch remote τις samsung ειναι αχρηστο τελειως και αλλωστε μπορειτε οσοι εχετε iPhone η Android κινητο να κατεβασετε το samsung remote δωρεαν που κανει την ιδια δουλεια με το οτι κανει το touch remote.

Καλησπερα σε ολους.Πηρα κ γω σημερα την d7000 40,πολυ ευχαριστημενος αλλα τρομερο clouding σε ολοες τις πλευρες της τιβι κ ενα τεραστιο cloud στην πανο πλευρα που κατεβαινει σχεδον καθετα στην απο κατω.Παει για αλλαγη κατευθειαν!Μεχρι ποσες φορες μπορω να κανω αλλαγη?