Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

φιλε μου εχω το ιδιο προβλημα!!(ισως λιγο πιο εντονο) εστειλα βιντεο στο σερβις της περιοχης μου και μου βεβαιωσε οτι θα γινει αλλαγη πανελ...για αντικατασταση καν δεν ρωτησα μιας και ειναι μια πολυ μεγαλη χρονικη διαδικασια (στην παλαιοτερη μου samsung κανανε 4 μηνες)..και μολις παραλαβω το νεο πανελ αμεσως ενα test pattern με γκρι μοτιβο να δω τι λαβρακι επιασα.δυστυχως μια καλη τηλεοραση εγινε κατι σαν τζακ ποτ στις μερες μας..

Σε νιωθω φιλε πραγματικα....

Αλλα εγω ακουω απο αλλους οτι επιτοπου σου κανουν την αντικατασταση! Αν δηλαδη εχει διαθεσιμο κομματι το καταστημα στο δινουν...Ημαρτον ειναι δυνατον ουτε 2 βδομαδες δεν εχω κλεισει. Να πω οτι ειχε περασει ενας χρονος, ναι οκ να το καταλαβω, αλλα αν δεν προβαινουν σε αντικατασταση αμεσως σε τετοιες περιπτωσεις απλα αισχος... :(

Φίλε μην αγχώνεσαι και φυσικά λόγο ότι είναι καινούρια τηλεόραση μπορείς να την αλλάξεις άκου τι θα κανεις. Θα πας πρώτα στο κατάστημα θα τους δείξεις και θα του πείς το πρόβλημα και θα ζητήσεις αντικατάσταση τώρα αν στο κατάστημα δεν στην αλλάζουν και σε παραπέμψουν στην samsung δεν υπάρχει πρόβλημα απλά θα καθυστερήσεις λίγο παραπάνω, βέβαια να επιμένεις λίγο αλλα αν δεν γίνει κάτι πάρε την samsung ! Μόλις πάρεις την samsung άκου προσεκτικά τι θα κανεις τα ίδια έκανα και εγώ και μου την άλλαξαν με νέα του κουτιού ! Γιατί την πρώτη τηλεόραση που άλλαξα έκανα και εγώ την βλακεία και το καθυστέρησα λόγο καλοκαιριού και δεν την άλλαξα κατευθείαν από το κατάστημα αλλα μετά πήρα το μάθημα μου και την δεύτερη την άλλαξα άμεσος. Λοιπόν στο θέμα μας αν δεν στην αλλάξουν στο κατάστημα παίρνεις την samsung τηλέφωνο εκεί κλείνεις ένα ραντεβού και έρχεται ένας τεχνικός να την δει, ο τεχνικός μόλις δει το πρόβλημα και το αναγνωρίσει θα σου πει θα την πάρω στο service και λογικά θα γίνει αντικατάσταση panel. Ο τεχνικός δεν είναι φυσικά από την samsung αλλα από ένα εξουσιοδοτημένο service και εκεί θα πάει την tv σου. Λογικά όταν την πάρει θα σου αφήσει ένα χαρτάκι οτι πήρε την tv και πάνω στο χαρτάκι θα έχει το όνομα του service και τα τηλεφωνα. Μετά άκου τι θα κάνεις θα αφήσεις να περάει λίγη ώρα ή και την άλλη μέρα και θα πάρεις τηλέφωνο το service ΠΡΟΣΟΧΗ όχι της samsung το service αλλα το service όπου έχουν την tv σου εκεί θα τους ρωτήσεις αν την είδαν και τι θα κάνουν ? Μόλις σου πούνε ότι θέλει αντικατάσταση το panel εσύ θα τους πεις ωραία και ευγενικά ότι βάση νόμου ότι λόγο ότι είναι καινούρια η tv έχεις το δικαίωμα τους πρώτους 6 μήνες να ζητήσεις επισκευή ή αντικατάσταση ανάλογα τι θες εσύ. Αν το παίξουν δύσκολοι που δεν νομίζω θα πεις ότι στο είπαν απ την γενική γραμματεία καταναλωτή, αν θες πάρε και εσύ τηλέφωνο στο 1520. Αυτοί λογικά θα δεχτούν και θα σου πούνε ok θα στείλουμε στα κεντρικά τις samsung fax για να γίνει αντικατάσταση. Το κακό είναι ότι μετά η διαδικασία λόγο ότι πάει μέσο service θα κάνει 2 βδομάδες εμένα τόσο έκανε και μάλιστα είχα πάρει τηλέφωνο τα κεντρικά τις samsung και ευτυχώς πέτυχα ένα υπεύθυνο και με εξυπηρέτησε ώστε να γίνει η διαδικασία πιο γρήγορα. Αν θες μπορείς μόλις στείλουν το fax για αντικατάσταση στα κεντρικά μπορείς να πάρεις και εσύ στα κεντρικά για να κάνουν πιο γρήγορα 80111-SAMSUNG (80111 7267864). Πάντως για να μην μπλέκεις με τα service πήγαινε ρώτα στο κατάστημα πρώτα μήπως στην αλλάξουν.

Last edited:
Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα. Πηγα σημερα απο το καταστημα αγορας με βοηθησαν μετα απο κουβεντα δινοντας μου ενα χαρτι που λεει οτι εντοπισαν και αυτοι το προβλημα μπας και γινει πιο γρηγορα η διαδικασια με την Samsung. Δεν μου την αντικατεστησαν αυτοι λογο του οτι ειχε περασει το DOA. Αλλα τοσο πολυ θα κανει η υποθεση με την Samsung? 2 βδομαδες?Ημαρτον ρε γμτ... :(

Και παλι σε ευχαριστω πολυ!

Φιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ πραγματικα. Πηγα σημερα απο το καταστημα αγορας με βοηθησαν μετα απο κουβεντα δινοντας μου ενα χαρτι που λεει οτι εντοπισαν και αυτοι το προβλημα μπας και γινει πιο γρηγορα η διαδικασια με την Samsung. Δεν μου την αντικατεστησαν αυτοι λογο του οτι ειχε περασει το DOA. Αλλα τοσο πολυ θα κανει η υποθεση με την Samsung? 2 βδομαδες?Ημαρτον ρε γμτ... :(

Και παλι σε ευχαριστω πολυ!
Φιλε μου τα πραγματα δυστυχως ετσι ειναι και φοβαμαι μην κανει και παραπανο!!!στην δικια μου την ντι 8000!!!την αλλαξα λογου πολυ εντονου μπαντινγκ σαν την δικια σου!!!και περιμενα και εγω αρκετα μεχρι να μου ερθει η καινουργια!!!το μονο που χρειαζεσαι τωρα ειναι να εχεις γαιδουρινη υπομονη.

Να κανω μια ακομη ερωτηση, αν μου την αντικαταστησει η Samsung κανονικα... η νεα που θα μου στειλουν θα εχει και εκεινη DOA 7 ημερων και ανανεωμενη εγγυηση?

Nαι θα έχεις DOA καινούριο γιατί η πλάκα πια είναι θα χρειαστεί 2 βδομάδες ταλαιπωρία μόνο και μόνο για να δώσουν τα κεντρικά της samsung το ok της αντικατάστασης και μετά την καινούρια θα την πάρεις από το κατάστημα που την αγόρασες τραγικό ε ? Δηλαδή τόση ταλαιπωρία για να δώσει η samsung ένα ok στο ίδιο το κατάστημα για να πάρεις καινούρια ! Το κατάστημα όταν σου δώσει την καινούρια θα κόψει νέα απόδειξη και έτσι θα έχει και νέο DOA μόνο φρόντισε την καινούρια να την τσεκάρεις αμέσος και αν έχει πρόβλημα άμεσος στο κατάστημα για αλλαγή έτσι έκανα εγώ με την δεύτερη που άλλαξα ! Πάντως εκτός απο το service παρέ και τα κεντρικά να σε εξυπηρετήσει ένας υπεύθυνος !

Last edited:
Φιλε μου για πολλοστη φορα σε ευχαριστω πολυ. Η βοηθεια σου πραγματικα ειναι σωτηρια. Απο αυριο ξεκιναω τις διαδικασιες.

Παντως ρε παιδια απογοητευτικα... ειναι δυνατον στις μερες μας να εχουμε τετοια θεματα με τις τηλεορασεις? Ημαρτον δηλαδη η τεχνολογια κανει παντου αλματα προς τα μπροστα, και ειναι δυνατον ολες οι LCD/LED / Plasma να εχουν ακομα, η καθεμμια, τα δικα της προβληματα? Να πεις οτι ηταν και ενα δυο θεματα παει στο καλο...εδω εχουμε ολοκληρη λιστα...δηλαδη ο ποιοτικος ελεγχος των εταιρειων παει περιπατο?

Πραγματικα το θεωρω κουλο εντελως αυτο το πραγμα γιατι διαβαζω τοσα πολλα απο ολες τις μαρκες και μοντελα τηλεορασεων...απαραδεκτο...

Η ταπεινη μου le37m86bd (samsung) που την ειχα παρει το 2007 και εχει δουλεψει ΑΠΕΙΡΕΣ κυριολεκτικα ωρες, ουτε clouding ειχε, ουτε banding, ουτε backlight bleed, ουτε torchlight ουτε το ενα ουτε το αλλο... ναι η ποιοτητα εικονας σε σχεση με την d7000 ειναι πολυ πισω...αλλα απο screen uniformity ειναι απλα αψογη.Δηλαδη δεν το καταλαβαινω, για να εχουμε καλυτερη εικονα πρεπει απαραιτητα να παμε 5 βηματα πισω στο screen uniformity? Κουλα πραγματα, πραγματικα απαραδεκτα εντελως...στο 2011 ειμαστε ελεος δηλαδη...

νομιζα οτι εχουμε κανει αλματα με τις νεες τηλεορασεις, αλλα ειλικρινα απογοητευτικα γενικα. Προτιμω καλο και σωστο uniformity και λιγο χειροτερη ποιοτητα εικονας παρα αυτα τα χαλια να αγοραζουμε 2.000+++ ευρω τηλεορασεις και να κανουμε τον σταυρο μας να μην ειναι γεματες προβληματα στην εικονα...

Last edited:
ειχα κ εγω ενα θεμα με την τβ μου καμμενο πιξελ ειχε ερθει ενας τεχνικος κ τον ρωτησα ειναι δυνατον να περνανε ετσι οι τηλεορασεις απο τον ποιοτικο ελεγχο κ μου ειπε πως δεν περνανε απο ελεγχο ειναι δυνατον?

Απο οτι φαινεται και για να υπαρχουν τοσα πολλα θεματα, μαλλον ετσι ειναι... οτι παρεις 100...ουτε καρπουζια να αγοραζες απο μαναβικο... εκει τουλαχιστον εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να παρεις καλο πραγμα, μιας και το βλεπεις το δοκιμαζεις επιτοπου κλπ.

Ενω εδω? Παρε την κουτα, τραβα σπιτι σου και κανε και καμμια προσευχη καθοδον... αλλα τα 2.000 , 2.000 ετσι... απλα ντροπη...

λετε ρε παιδια κ στο εξωτερικο να εχουν τα ιδια προβληματα?η μηπως μονο στο ελλαντα σημβαινει αυτο?ας μας πει καποιος

λετε ρε παιδια κ στο εξωτερικο να εχουν τα ιδια προβληματα?η μηπως μονο στο ελλαντα σημβαινει αυτο?ας μας πει καποιος

Aν δεν εχουν λεει!!!και οχι μονο για το συγκεκριμενο μοντελο!!!απλα εκει εχουν καλυτερο σερβις και ξεμπερδευουν πιο ευκολα.

ειχα κ εγω ενα θεμα με την τβ μου καμμενο πιξελ ειχε ερθει ενας τεχνικος κ τον ρωτησα ειναι δυνατον να περνανε ετσι οι τηλεορασεις απο τον ποιοτικο ελεγχο κ μου ειπε πως δεν περνανε απο ελεγχο ειναι δυνατον?
Ναι καλα σου ειπε, δεν τις περνανε απο ελεγχο τωρα,αυτο γινοτανε παλια γι αυτο και τα προβληματα ειταν λιγοτερα

παιδια ψαχνω παντου να βρω το φαξ της Samsung καθως και το email τους (και οχι αυτην την απαισια φορμα που σου δινουν να συμπληρωσεις μεσα απο την σελιδα τους οπου δεν φαινεται ουτε το mail τους και ουτε εχω αποδεικτικο οτι τους το εστειλα και το ελαβαν)

εχει κανεις ιδεα που μπορω να τα βρω; Τα χρειαζομαι για να τους στειλω επιστολη σχετικα με το προβλημα μου. Αυτοι δεν σου τα δινουν τα στοιχεια αυτα για προφανεις λογους....

Σας ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα εχω την 40D7000 εκανα την μαλακια κ πηρα ενα USB ασυρματο πληκτρολογιο κ ποντικι για να σερφαρω στο Ιντερνετ αλλα οπως διαπιστωσα δεν παιζει!Κ τον ρωτησα τον πωλητη (τι αλλο να τον πω) απο το πλαισιο κ μου ειπε γεματος αυτοπεπηθηση οποιοδηποτε ασυρματο θα παξει για την τηλεοραση σου!Εσεις ποιο λετε ρε παιδια υπαρχει κατι για να υποστηριζει??

Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινούργιος στην παρέα και δεν γνωρίζω πολλά πράγματα, γι' αυτό θα ήθελα τη βοήθειά σας. Έχω την samsung 40 UE D7000 και τρεμοπαίζουν τα κινούμενα γράμματα όταν περνάνε από το κάτω μέρος της οθόνης σε διαφημίσεις κλπ. Μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να απαλειφθεί αυτό το πρόβλημα, εάν φυσικά είναι εφικτό κάτι τέτοιο..;

Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με τη λειτουργία του Allshare; Δεν μπορώ να καταλάβω πως λειτουργεί για να δω ένα βίντεο ή να ακούσω ένα κομμάτι από τον υπολογιστή μου στην tv.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατ' αρχήν κατεβάζεις το κατάλληλο λογισμικό από εδώ: http://www.samsung.com/gr/consumer/...XXH/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=support

Εννοείται ότι έχεις συνδέσει την τηλεόραση σου με το δίκτυο (καλύτερα μέσω καλωδίου γιατί ασύρματα χάνεις αρκετή ταχύτητα)

Αφού εγκαταστήσεις το AllShare καθορίζεις ποιους φακέλους από τον υπολογιστή σου θέλεις να "βλέπει" η tv. Αυτή η διαδικασία παίρνει αρκετή ώρα (ανάλογα και με το πόσο "γρήγορο" είναι το pc)

..κατά τα άλλα η διαδικασία είναι αυτόματη, δηλαδή η τηλεόραση αναγνωρίζει τους φακέλους (πατάς το source στο tv control και επιλέγεις AllShare) και από εκεί μπορείς να δεις photos, να ακούσεις mp3 και να δεις ταινίες (μεγάλα αρχεία δεν τα παίζει λόγω του περιορισμού της ταχύτητας του δικτύου εκτός αν έχεις router με ταχύτητα ανω των 100Mbit)

Φίλοι μου γεια σας.
Προτίθεμαι να αγοράσω την συγκεκριμμένη τηλεόραση, (για αυτό εξάλλου γράφω εδώ και όχι στην κατηγορία για αγορά νέας τηλεόρασης) και ευελπιστώ στη βοήθειά σας :worshippy:
Λοιπόν χωρίς να θέλω να προκαλέσω διαφήμιση, θάθελα να μου πείτε (κυρίως σε όσους συνέβη) ποιό μαγαζί ή ποιός προμηθευτής σας αντιμετώπισε σωστά στην περίπτωση που η εν λόγω τηλεόραση παρουσίασε κάποιο ελάττωμα ή δυσλειτουργία, και σας την αντικατέστησε χωρίς να σας ταλαιπωρήσει. Με ενδιαφέρει ο προμηθευτής και όχι η samsung που λίγο πολύ διαβάζοντας απο εδώ ξέρω πώς αντιμετωπίζει την περίπτωση αυτή. Είμαι Αθήνα και θα την πληρώσω μετρητοίς. Επίσης θάθελα να μου υποδείξετε (αφού την αγοράσω & την έχω σπίτι), πώς θα καταλάβω εάν έχει κάποιο σημαντικό ελάττωμα και με ποιόν τρόπο. Έχω μείνει με την εντύπωση ότι οι πιο πολλές παρουσιάζουν αυξημένο clouding. Αναμένω την εμπειρία σας γιατί σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά όλοι σε διαβεβαιώνουν για όλα, αλλά το κάνουν ...πρίν την αγορά :twoguns:
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :ears:

Φίλε azilmas σε ενδιαφέρει η D7000, αλλά το κύριο ερώτημά σου είναι η συμπεριφορά μαγαζιού ή προμηθευτή σε περίπτωση προβλήματος της τηλεόρασης και αυτό δεν είναι κάτι που μπορούν να το απαντήσουν μόνο οι κάτοχοι της D7000.

Εξ άλλου δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις αλλαγών (ειδικά για clouding) μόνο από την D7000 αλλά και από άλλα μοντέλα της Samsung, πιστεύω ότι θα σε ενδιέφερε να ακούσεις απόψεις και από άλλους, οπότε αν αρχίσουν να απαντούν οι 'παθόντες' θα είναι εκτός θέματος D7000.

Αγόρασε με το καλό τηλεόραση και μην γρουσουζεύεις για ελαττώματα, όταν έρθει η ώρα εδώ θα είμαστε για να βοηθήσουμε με το μοντέλο που θα επιλέξεις, μέρι τότε μπορούμε να συνεχίσουμε τη συζήτηση στην 'Αγορά νέας τηλεόρασης'.

Υ.Γ.: Η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο νήμα Samsung UE D7000:Προτάσεις για μαγαζί ή προμηθευτή/Συμπεριφορά σε περίπτωση βλάβης

Last edited: