Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη φίλε
Να σε ρωτήσω πιο τηλεχειριστήριο είχε μέσα το μαύρο η το “τύπου” μεταλλικό με την αφή

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλορίζικη φίλε
Να σε ρωτήσω πιο τηλεχειριστήριο είχε μέσα το μαύρο η το “τύπου” μεταλλικό με την αφή

Να'σαι καλά! Έχει το “τύπου” μεταλλικό με την αφή.

καλοριζικη!από που την πήρες,αν επιτρέπεται και ποσο?γιατί βλεπω σε κάποια ηλεκτρονικα μαγαζια τα οποια αναφερουν πως δεν περιλαμβανεται touch τηλεκοντρολ ούτε 2 ζευγαρια φγυαλιά αλλά 1...!να το κοιταξω κ γω γιατι ενδιαφερομαι..ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλοριζικη!από που την πήρες,αν επιτρέπεται και ποσο?γιατί βλεπω σε κάποια ηλεκτρονικα μαγαζια τα οποια αναφερουν πως δεν περιλαμβανεται touch τηλεκοντρολ ούτε 2 ζευγαρια φγυαλιά αλλά 1...!να το κοιταξω κ γω γιατι ενδιαφερομαι..ευχαριστώ!

Από εδώ: http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10097598&cmicc=skroutz

"Η τηλεόραση συνοδεύεται από ένα ζευγάρι 3D γυαλιών της Samsung..."
Αν ισχύει αυτό το πακέτο του Κωτσόβολου είναι καλύτερο στα ίδια λεφτά. Πάντως όποιος το σκέφτεται καλό είναι να το κάνει σχετικά άμεσα για να εκμεταλλευτεί την επιστροφή χρημάτων του Νοεμβρίου που έγραψα παραπάνω...

Πιστευω παντως για να οριοθετησει η samsung μονο για ενα μηνα αυτη την προσφορα,μαλλον μετα το Νοεμβρη θα ριξει κ αλλο την τιμη! Αρκετοι που εχουν σχεση με τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων, μου ειπαν πως το Δεκεμβρη περιμενουν μεγαλες μειωσεις στις τιμες σε πολλες τηλεορασεις, οπως κ στη samsung σιγουρα!ξερει κανεις ποσο την εχει το mediamarkt???

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο πλαίσιο ήμουν χτες 1399 η 46δ7000 με 2 ζευγάρια γυαλιά στην συσκευασία

Πιστευω παντως για να οριοθετησει η samsung μονο για ενα μηνα αυτη την προσφορα,μαλλον μετα το Νοεμβρη θα ριξει κ αλλο την τιμη! Αρκετοι που εχουν σχεση με τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων, μου ειπαν πως το Δεκεμβρη περιμενουν μεγαλες μειωσεις στις τιμες σε πολλες τηλεορασεις, οπως κ στη samsung σιγουρα!ξερει κανεις ποσο την εχει το mediamarkt???

Σωστό κι αυτό, τώρα που το σκέφτομαι ίσως να έπρεπε και γω να περιμένω τα Χριστούγεννα μπας και πέσουν κι άλλο, αλλά δεν κρατιόμουνα, χεχε!
Για να μην το παίζω έξυπνος πάντως, πρέπει να σας πω ότι και γω αυτήν την επιστροφή την πήρα χαμπάρι αφού είχα ήδη παραγγείλει την τιβι :7SFGSFG:

Είμαι σχεδόν με το ένα πόδι στο Πλαίσιο για να την τσιμπήσω αλλά τα 2 ζευγάρια γυαλιά που ανέφερε ο φίλος πιό πάνω με κάνουν να σκέφτομαι και τον Κωτσόβολο (ή μήπως όχι; )

2 Έχει και στο πλαίσιο και όπου είναι καινούργια παραλαβή είναι θέμα της σαμσουνγκ και όχι του καταστήματος
Την παρήγγειλα και εγώ το Σάββατο παραλαμβάνω
Τν 1399
Και το 976tzw 699

Για παιχνίδια PS3 παρατήρησα (σε ΝΒΑ2Κ12 και NFSHotPursuit), ότι αποδίδει αρκετά καλά και χωρίς το game mode, αλλά με το game mode ενεργοποιημένο πετάει, απλά πέφτουν λίγο τα γραφικά. Το ιδανικό που βρήκα μέχρις στιγμής είναι game mode και φτιάξιμο στις ρυθμίσεις ώστε να πλησιάσει όσο γίνεται την εικόνα Cinema (default είναι Τυπικό), αλλά όπως έγραψα και παραπάνω αν έχει κάποιος φίλος "ιδανικές" αναλυτικές ρυθμίσεις game mode ας τις ανεβάσει, θα βοηθήσει πολύ :grandpa:

"2 Έχει και στο πλαίσιο και όπου είναι καινούργια παραλαβή είναι θέμα της σαμσουνγκ και όχι του καταστήματος"
Αν ισχύει αυτό τότε μάλλον για Πλαίσιο καλύτερα γιατί Κωτσόβολο σου βγάζουν λίγο την πίστη συνήθως από πολλές απόψεις... Βασικά μεγάλο ρόλο παίζει και το αν κάποιος θέλει να την αγοράσει "ντούκου" ή με δόσεις... Αν θες 12 άτοκες πχ χωρίς πιστωτικές κτλ, λίγα μαγαζιά το προσφέρουν...

μολις την αγόρασα.φαίνεται πολυ καλή!!!τώρα για να βρω πως να ρυθμισω καναλια,χρωματα κλπ,θα κανω καποιες μερες.

Παιδια,τι ρυθμισεις πρεπει να κανω για να ειναι φυσική η εικονα?βοηθεια καποιος...!!!

ακριβης ρυθμίσεις θα ηθελα,δηλαδη που παω ακριβώς.επίσης εχω συνδέσει hdmi για τη nova και δεν μου δείχνει ενεργή τη θυρα αλλα μου ανοιγει αυτόματα το anynet..

ok,ok to βρηκα!!!

Last edited:
Καλησπέρα παιδια. Εχω κανει παραγγελια και εγω την 7000 (απο κοτσοβωλο) και την περιμενω αρχες τις εβδομαδας. Υπαρχει τροπος να ξερω πριν ανοιξω το κουτι αν εχει μέσα 1 η 2 ζευγάρια γυαλια.. ετσι ωστε να ξερω να παραλαβω η όχι. (Αν ειναι ζητάω αλλο κουτι)
Επισης τι εννοειτε οι κατοχοι που λετε το "καινουργιο το μεταλλικο remote" και το "τυπου αφής".
Εγω αυτο που βλεπω να περιλαμβανεται στη συσκευασία σε ολα τα sites ειναι το TM1180 που ειναι τυπου "πλαστικης παντοφλας" και δεν εχει τιποτα το μεταλλικο πανω του.

http://www.samsungcanadaparts.com/enlarge/643525/

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα παιδια. Εχω κανει παραγγελια και εγω την 7000 (απο κοτσοβωλο) και την περιμενω αρχες τις εβδομαδας. Υπαρχει τροπος να ξερω πριν ανοιξω το κουτι αν εχει μέσα 1 η 2 ζευγάρια γυαλια.. ετσι ωστε να ξερω να παραλαβω η όχι. (Αν ειναι ζητάω αλλο κουτι)
Επισης τι εννοειτε οι κατοχοι που λετε το "καινουργιο το μεταλλικο remote" και το "τυπου αφής".
Εγω αυτο που βλεπω να περιλαμβανεται στη συσκευασία σε ολα τα sites ειναι το TM1180 που ειναι τυπου "πλαστικης παντοφλας" και δεν εχει τιποτα το μεταλλικο πανω του.

http://www.samsungcanadaparts.com/enlarge/643525/

Καλημέρα φίλε μου εγώ παρέλαβα χτες από πλαίσιο στο κουτί τις έξω γράφει και από της 2 πλευρές FREE 3D ACTIVE GLASSES
Το remote έχει μεταλλικό φινίρισμα και το εντερ στο κέντρο μετατρέπεται σε κέρσορα αφής στο browsing
Κατά τα άλλα άψογη εικόνα χωρίς να ασχοληθώ πολύ με ρυθμίσεις πολλά ρισταρτ στον μπροουζερ και σε κάποιες ταινίες από το σκληρό δεν μου έτρεχαν οι υπότιτλοι θα κοιτάξω σήμερα μήπως μπλέκετε ο πλειερ της λόγο του ότι είχα μέσα υποτίτλους σε 3 φορματ