Καλορίζικη φίλε
Να σε ρωτήσω πιο τηλεχειριστήριο είχε μέσα το μαύρο η το “τύπου” μεταλλικό με την αφή
καλοριζικη!από που την πήρες,αν επιτρέπεται και ποσο?γιατί βλεπω σε κάποια ηλεκτρονικα μαγαζια τα οποια αναφερουν πως δεν περιλαμβανεται touch τηλεκοντρολ ούτε 2 ζευγαρια φγυαλιά αλλά 1...!να το κοιταξω κ γω γιατι ενδιαφερομαι..ευχαριστώ!
Πιστευω παντως για να οριοθετησει η samsung μονο για ενα μηνα αυτη την προσφορα,μαλλον μετα το Νοεμβρη θα ριξει κ αλλο την τιμη! Αρκετοι που εχουν σχεση με τα καταστηματα ηλεκτρικων ειδων, μου ειπαν πως το Δεκεμβρη περιμενουν μεγαλες μειωσεις στις τιμες σε πολλες τηλεορασεις, οπως κ στη samsung σιγουρα!ξερει κανεις ποσο την εχει το mediamarkt???
Καλησπέρα παιδια. Εχω κανει παραγγελια και εγω την 7000 (απο κοτσοβωλο) και την περιμενω αρχες τις εβδομαδας. Υπαρχει τροπος να ξερω πριν ανοιξω το κουτι αν εχει μέσα 1 η 2 ζευγάρια γυαλια.. ετσι ωστε να ξερω να παραλαβω η όχι. (Αν ειναι ζητάω αλλο κουτι)
Επισης τι εννοειτε οι κατοχοι που λετε το "καινουργιο το μεταλλικο remote" και το "τυπου αφής".
Εγω αυτο που βλεπω να περιλαμβανεται στη συσκευασία σε ολα τα sites ειναι το TM1180 που ειναι τυπου "πλαστικης παντοφλας" και δεν εχει τιποτα το μεταλλικο πανω του.
http://www.samsungcanadaparts.com/enlarge/643525/
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.