Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά καλησπέρα,

Είμαι κάτοχος της 46D7000 από τον Ιούνιο και ήρθε πλέον καιρός να την συνοδεύσω με ένα home theater. Το πρόβλημα μου είναι το εξής:
Τις ταινίες τις παίζω αποκλειστικά μέσω all share (ενσύρματο δίκτυο). Αν συνδέσω μέσω οπτικής (digital out) θα δίνει πολυκάναλο ήχο στον ενισχυτή AV; Θα «διαβάσει» δηλαδή ο ενισχυτής τον ήχο πχ. DTS μιας ταινίας bluray μέσω all share? Αλλιώς τι κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ…

Με το που βάλεις την οπτικί ίνα, θα σου δώσει την επιλογή για 5,1 ήχο (DTS) και θα δείνει κατευθείαν η τηλεόραση 5,1 ήχο στο home cinema...

Μήπως ξέρει κανείς να μου πεί πως μπορώ να δώ youtube απο κινητό τηλέφωνο android στην D7000 απευθείας???

απο σημερα ειμαι και εγω ενας κατοχος 46d7000 χιχιχιχι
την εβγαλα την εστησα αλλα προσ το παρον δεν εχει μπει ουτε στο ρευμα... απλα ειναι εκει και περιμενει το βραδυ αφου κλεισει το μαγαζακι μου να παρω και το ps3 και να δω μια ταινια ...τωρα ρυθμισεις δεν ξερω ακομα.... εδω θα καλεσω τους ειδικους....

συνεχιζοντας με την τηλεοραση.. εβαλεσ χτες να δω το rio φυσικα σε 3d δεν ξερω αν φταει η αποσταση η αν θελει καποιες ρυθμιση για το βαθος....παντως δεν ειδα να βγαινουν πολλα εξω απο την τηλεοραση.. αυτο που παρατηρησα με σιγουρια ειναι οτι στις 4 γωνιες τις τν ειχε ενα φως μικρο μεν αλλα το εβλεπα....
αυτο ειναι που λεμε clouding? φωτο δεν εβγαλα γιατι δεν ειχα την μηχανη μαζι μου.. μολισ μπορεσω θα κανω το απαραιτητο ποστ... καποιος εχει καποια ιδεα??

..παίζει ρόλο η απόσταση ..όσο πιο κοντά είσαι τόσο μεγαλύτερο βάθος έχει ...δες το IMAX Under the sea 3d
..βγαίνουν αρκετά 'πράγματα' έξω από την τηλεόραση

..παίζει ρόλο η απόσταση ..όσο πιο κοντά είσαι τόσο μεγαλύτερο βάθος έχει ...δες το IMAX Under the sea 3d
..βγαίνουν αρκετά 'πράγματα' έξω από την τηλεόραση

βρε ναι συμφωνω οτι οσο πιο κοντα τοσο καλα αλλα δεν θα διαμορφωσουμε το σαλονι για να βλεπουμε ενα 3d.... ουτε θα βαλουμε ειδικες θεσεις για αυτο....
σιγουρα ομως κατι μπορουμε να ρυθμισουμε και εμεις...

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

βρε ναι συμφωνω οτι οσο πιο κοντα τοσο καλα αλλα δεν θα διαμορφωσουμε το σαλονι για να βλεπουμε ενα 3d.... ουτε θα βαλουμε ειδικες θεσεις για αυτο....
σιγουρα ομως κατι μπορουμε να ρυθμισουμε και εμεις...

Γι' αυτο μια παραμετρο που εχουμε στο νου κατα την αγορα τηλεορασης ειναι η αποσταση που βλεπουμε. Σε θεαση High Defination η 46" θελei 3 μετρα και σε 3D 2μετρα Αναγκαστικα θα βλεπεις στα 3 οπως και εγω αλλιως πας για 55" για να εισαι καλλιμενος και στα 3.5 - 3 μετρα για High Def και στα 3 μετρα για 3D

File Tzanetosg eisai eyxaristhmenos me thn epilogh soy? Sto PS3 fanhkan oi dynatothtes ton 800Hz? Kai epishs se 3D niotheis ikanopoihmenos apo ayto poy blepeis? Eyxaristo....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γι' αυτο μια παραμετρο που εχουμε στο νου κατα την αγορα τηλεορασης ειναι η αποσταση που βλεπουμε. Σε θεαση High Defination η 46" θελei 3 μετρα και σε 3D 2μετρα Αναγκαστικα θα βλεπεις στα 3 οπως και εγω αλλιως πας για 55" για να εισαι καλλιμενος και στα 3.5 - 3 μετρα για High Def και στα 3 μετρα για 3D

ναι καλα θα ηταν η 55 αλλα δυστηχως η d8000 εχει 2140 στον κωτσοβολο... ενω η 46d7000 εχει 1400 ειναι 750 διαφορα... οσο εχει το home cinema που πηρα..

File Tzanetosg eisai eyxaristhmenos me thn epilogh soy? Sto PS3 fanhkan oi dynatothtes ton 800Hz? Kai epishs se 3D niotheis ikanopoihmenos apo ayto poy blepeis? Eyxaristo....

με το ps3 απολαμβανω να παιζω το fifa 12.... που πηρα απο φιλο... τωρα αναφορικα το 3d δεν ειναι οπως στα cinema... ειναι ωραια αισθηση....

παιδια καλησπερα ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η καταλληλη θυρα hdmi για να βγαλω την μεγιστη αναλυση στο χβοχ ? ροτω επειδη βλεπω καποιες θυρες να γραφουν dvi και arc ποια ειναι οι καταλληλη ?

παιδια καλησπερα ξερει καποιος να μου πει ποια ειναι η καταλληλη θυρα hdmi για να βγαλω την μεγιστη αναλυση στο χβοχ ? ροτω επειδη βλεπω καποιες θυρες να γραφουν dvi και arc ποια ειναι οι καταλληλη ?
Όλες ίδιες είναι, αυτή που λέει dvi/hdmi είναι για να συνδέσεις εκεί τον υπολογιστή με dvi adaptor και εκεί στέλνει τον ήχο από το pc in
Όπου θέλεις βάλτο, απλά ρύθμησέ το στα 1080p και είσαι κομπλέ!

Το youtube χθες ειχε πολλες διακοπες. Το δικτυο μου ειναι ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ
Επισης τα καναλια της DIGEA απο Υμμητο ειχαν ψηλοπαγωματα και σημερα το πρωϊ
Σημερα διαπιστωσα οτι ο Web Broswer δεν ανοιγει αρχεια flash. Διαπιστωσατε κατι αναλογο;

Πήγα χθες σε ένα κατάστημα για να ρωρήσω τιμή για την D7000 και ο πωλητής μου είπε να μη κοιτάω μόνο τη samsung αλλά να ρίξω και μια ματιά στην Philips 40PFL8606H. Μου είπε επίσης ότι οι philips έχουν μικρότερο pixel και μεγαλύτερο βάθος στο 3D. Ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω;

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πήγα χθες σε ένα κατάστημα για να ρωρήσω τιμή για την D7000 και ο πωλητής μου είπε να μη κοιτάω μόνο τη samsung αλλά να ρίξω και μια ματιά στην Philips 40PFL8606H. Μου είπε επίσης ότι οι philips έχουν μικρότερο pixel και μεγαλύτερο βάθος στο 3D. Ισχύει κάτι τέτοιο. Είμαι σε απόγνωση, τι να κάνω;
Καμία σχέση φίλε μου το καλύτερο 3d το έχει η Samsung και με διαφορα απο ολες τις τηλεοράσεις.

Οι πωλητές πλασάρουν στον πελάτη αυτά που τους συμφέρουν και που θα βγάλουν πιο πολλά λεφτά ξέρωντας πως ότι και να πάρεις εσύ απλά θα το δεις σαν "πολύ καλό".