Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καμία σχέση φίλε μου το καλύτερο 3d το έχει η Samsung και με διαφορα απο ολες τις τηλεοράσεις.

Μιλάς προφανώς για ενεργητικό 3d, γιατί για το παθητικό η LG μάλλον είναι καλύτερη..... Οπότε στο κριτήριο του τρισδιάστατου ίσως έρχεται ΔΕΥΤΕΡΗ συνολικά η samsung και όχι πρώτη!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μιλάς προφανώς για ενεργητικό 3d, γιατί για το παθητικό η LG μάλλον είναι καλύτερη..... Οπότε στο κριτήριο του τρισδιάστατου ίσως έρχεται ΔΕΥΤΕΡΗ συνολικά η samsung και όχι πρώτη!
μιλάω σαν σύνολο πάντα φίλε μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η panasonic εχει καλυτερη αισθηση 3d!!! καρατσεκαρισμενο....παντως εχει το καλυτερο 3d se lcd-led η samsung....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

η panasonic εχει καλυτερη αισθηση 3d!!! καρατσεκαρισμενο....παντως εχει το καλυτερο 3d se lcd-led η samsung....

Τι εννοεις αισθηση 3D. Υλικο απο υλικο εχει τεραστια διαφορα. Δες το DEMO της LG σε μια Samsung, σε μια Panasonic και στην ιδια την LG και τοτε θα δεις πια πραγματικα παιζει καλλιτερα. Αλλα και απο αυτο παλι δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα γιατι πρεπει να εχεις σεταρει στα μεγιστα την καθε τηλεοραση. Εδω στην ιδια την δικια μου τηλεοραση ( SAMSUNG UE 46"D7000) αλλιως βλεπω το εκπληκτικο LORDE OF THE RINGS με αλφα ρυθμισεις και τελειος διαφορετικα με βητα ρυθμισεις και ομως ειναι η ιδια τηλεοραση. Στο μονο που μπορεις να πεις ειναι οτι το παθητικο 3D ειναι πιο ξεκουραστο αλλα με μειωμενη αναλυση αλλα με λιγοτερο Crostallk. Προσοχη λοιπον οταν κανουμε κριτικη και μην ακουμε και τους υπαλληλους τον καταστηματων Εαν απο την X εταιρια εχει μεγαλυτερο ποσοστο κερδους θα παρη εντολη να προωθηση αυτη και ας ειναι πατατα... Επισης οταν εχει stock απο μια τηλεοραση που συντομα θα βγαλει νεο μοντελο πρεπει πασι θυσια να το σπρωξει. Για αυτο λοιπον ειναι το φορουμ εδω για να ανταλλασουμε γνωσεις και να βοηθα ο ενας τον αλλο για να μην την παταμε...
Συγνωμη εαν ημουν κουραστικος

φιλε μου δεν ακουω κανενα πωλητη!!.τις εχω!!!!ειναι απο αντικειμενικα κριτηρια λογω που οι πλασμα ειναι καλυτερες σε 3d λογω τεχνολογιας!!!εχω και την d7000 και την d8000 και σε καθε περιπτωση ειναι καλυτερη η panasonic.οχι οτι ειθναι κακη η σαμσουγκ.ειναι υπεροχη σε 3d αλλα....οσο αφορα στην αισθηση εννοω οτι αισθανεσαι πιο ανετα πιο ομαλο to 3d.δεν ειναι μονο αποψη μου...δεν ειμαι και χθεσινος χεχεχε..

Επαναλαμβανω. Τι εννοεις πιο ομαλο; απο πια πηγη; τι υλικο;
Εαν π.χ βλεπεις μεσω Smart TV και απο το EXPLORE 3D και δεν εχεις καλη ροη δεδομενων θα εχεις σπασιμο κινησης πραγμα που δεν εχει να κανει φυσικα με την τεχνολογια 3D. Εχω δει αρκετες ωρες στην Panasonic st30 και εαν εξαιρεσω τιο πιο πολυ Crostallk της Sammsung σαφως θα εβλεπα πιο πολυ απο την SAmsung. Ασε που η Panasonic δεν τα παει και καλα με τα MKV ας μην πω τιποτα για τους υποτιτλους. Και επαναλαμβανω για να μην φανει οτι υπερασπιζομαι την SAMSUNG για μενα ειναι πιο καλη η LG 960 και η SONY 920. Δεν τις πηρα λογω χρηματων και λογω player την LG

Last edited:
Έκανες σύγκριση ανάμεσα ST30 και D7000; Η 50ST30 50" κάνει 900 , και η 46D7000 46" 1440 !
Αν υπολογίζεις και τις ίντσες είναι 2 φορές ακριβότερη!
Πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα είχες στην VT30 vs D7000...

Μηλαμε για αλλη τεχνολογια. Η μια ειναι Plasma με τα υπερ και τα κατα και η αλλη LED. Την VT30 Θα την συγκρινω με την SONY 920. Οσο για τα χρηματα ως γνωστον η Plasma ειναι πιο φθηνες

Last edited:
Κάπου σε χάνω ... Ναι όντως άλλη τεχνολογία είναι .
Αλλά γιατί να συγκρίνω την ST30 με τον D7000/8000 και όχι την VT30 δεν κατάλαβα...
Ως υποψήφιος αγοραστής με ένα Χ ποσό κοιτάζω τι να πάρω! Τι εικόνα θα εχω με αυτά τα λεφτά κτλ...
Και επειδή η Plasma ειναι πιο φθηνές είναι λόγος να συγκρίνω με τα LED με Χ*2 ;

Εγώ πήρα με 600 την 42GT30 42"!
Έπρεπε να πάρω με 1100 την 40D7000 40" σαν ισάξια επιλογή;

Την τηλεοραση δεν την παιρνεις μονο για το 3D αλλα και για αλλα πραγματα π.χ Για ρωτα κατοχους Panasonic τι αντιμετωπιζουν με τα αρχεια MKV και τους υποτιτλους που τους αναγκαζει σε αμεση αγορα media player για να ...ηρεμησουν οπως λενε μεσα απο το αγαπημενο μας forum. Αντιστοιχα ρωτα τους κατοχους Samsung (ολα τα μοντελα απο D6000-D8000 για να μην προβαλεις δικαιολογια τιμων) τι ευκολια αλλα και την ποιοτητα που εχει ο player της συγκεκριμενης εταιρειας TV.
Επισης ομολογoυμενου καλυτερη εικονα σε οσους βλεπουν σε κινηματογραφικο mode εικονα των Plasma αλλα με την αγωνια του στρωσιματος, την συσκοτιση του χωρου και το κυριοτερο σε εποχη κρισης καταναλωση ρευματος ειδικα εαν η τηλεοραση παιζει απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ απο την συζυγο το πρωϊ και το πιτσιρικι μεχρι και εμενα στο ποδοσφαιρο το βραδυ.
Τελος παντων για να το κλεισουμε. Η ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση δεν υπαρχει. Απλα αγοραζουμε αυτη που μας ταιριαζει στην τσεπη και σε αυτο που θελουμε να δουμε. Μακαρι να ειχαμε λεφτα να παιρναμε για καθε τι που θελαμε να δουμε την αντιστοιχη τηλεοραση

mia erwtisi... eimai patra kai simera ekana kati rythmiseis logw degia stin tv... me tin eykairia eipa na xanarixw mia matia sto manual kai eida pws gia kairo de xrisimopoiw tin ypiresia PIP mias kai exw syndedemo hdmi apo to pc alla blepw mono hdmi 'i mono tv...
xerete pws mporw na kanw to PIP energo...?
thanks!

Αντιστοιχα ρωτα τους κατοχους Samsung (ολα τα μοντελα απο D6000-D8000 για να μην προβαλεις δικαιολογια τιμων) τι ευκολια αλλα και την ποιοτητα που εχει ο player της συγκεκριμενης εταιρειας TV.

Έχει μεν το πλεονέκτημα ότι θα δεις εικόνα-υπότιτλους και θα ακούσεις ήχο πιο συχνά απ' ό,τι σε ενσωματωμένους players άλλων εταιρειών, αλλά χωρίς σωστή αναπαραγωγή των 24p, χάνει κατά κράτος και από το φτηνότερο standalone μηχανάκι...

Την τηλεοραση δεν την παιρνεις μονο για το 3D αλλα και για αλλα πραγματα π.χ Για ρωτα κατοχους Panasonic τι αντιμετωπιζουν με τα αρχεια MKV και τους υποτιτλους που τους αναγκαζει σε αμεση αγορα media player για να ...ηρεμησουν οπως λενε μεσα απο το αγαπημενο μας forum. Αντιστοιχα ρωτα τους κατοχους Samsung (ολα τα μοντελα απο D6000-D8000 για να μην προβαλεις δικαιολογια τιμων) τι ευκολια αλλα και την ποιοτητα που εχει ο player της συγκεκριμενης εταιρειας TV.
Επισης ομολογoυμενου καλυτερη εικονα σε οσους βλεπουν σε κινηματογραφικο mode εικονα των Plasma αλλα με την αγωνια του στρωσιματος, την συσκοτιση του χωρου και το κυριοτερο σε εποχη κρισης καταναλωση ρευματος ειδικα εαν η τηλεοραση παιζει απο το πρωϊ μεχρι το βραδυ απο την συζυγο το πρωϊ και το πιτσιρικι μεχρι και εμενα στο ποδοσφαιρο το βραδυ.
Τελος παντων για να το κλεισουμε. Η ΤΕΛΕΙΑ τηλεοραση δεν υπαρχει. Απλα αγοραζουμε αυτη που μας ταιριαζει στην τσεπη και σε αυτο που θελουμε να δουμε. Μακαρι να ειχαμε λεφτα να παιρναμε για καθε τι που θελαμε να δουμε την αντιστοιχη τηλεοραση
+1000

καλημερα σε ολους ...εχω μια απορια και ψαχνω λυση ..τελευταια οταν βλεπω εκπομπες με μεγαλη ταχυτητα στην οθονη παρατηρω μια καθυστερηση στην οθονη περιπου σαν lag π.χ σκηνες με αυτοκινητα πως μπορει να διορθοθει αυτο ? η εχει καποιο προβλημα η τηλεοραση ?

Έχει μεν το πλεονέκτημα ότι θα δεις εικόνα-υπότιτλους και θα ακούσεις ήχο πιο συχνά απ' ό,τι σε ενσωματωμένους players άλλων εταιρειών, αλλά χωρίς σωστή αναπαραγωγή των 24p, χάνει κατά κράτος και από το φτηνότερο standalone μηχανάκι...

Στο 99% των MKV αρχειων ειναι στα 25

Στο 99% των MKV αρχειων ειναι στα 25

Aυτά που έχεις εσύ, ίσως...

Η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών και σειρών που κυκλοφορούν σε HD όμως, είναι στα 23,976Hz (24p)... ;)

Aυτά που έχεις εσύ, ίσως...

Η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών και σειρών που κυκλοφορούν σε HD όμως, είναι στα 23,976Hz (24p)... ;)

Τοτε μαλλον εχει προβλημα η τηλεοραση σου διοτι εχω δυο εξωτερικους δισκους απο 1Τ τον καθενα γεματα MKV και οχι μονο και παιζουν θαυμασια

Τοτε μαλλον εχει προβλημα η τηλεοραση σου διοτι εχω δυο εξωτερικους δισκους απο 1Τ τον καθενα γεματα MKV και οχι μονο και παιζουν θαυμασια

Εχθρός του θαυμάσιου είναι το "θαυμασιότερο"... :flipout:

Γιατί δεν δοκιμάζεις και στη δικιά σου το AVClub Motion Test 3 από τον ενσωματωμένο media player και να μας πεις τα ευρήματά σου; ;)

Χαιρετω! θα χρειαστω μια μικρη βοηθεια για την αγορα μιας τηλεορασης τα μοντελα ειναι τρια D6000-6100 σε 46 ιντσες η D7000 σε 40 ιντσες ( πανω κατω ιδια τιμη ) ποιες οι διαφορες τους σε καλουδια και ποιοτητα εικονας?? η αποσταση θεασης ειναι τα 2 μιση μετρα σιγουρα η D7000 θα ειναι καλυτερη αλλα προς χαρην του μεγεθους αξιζει η D6000??? Aπο διαφορες συγκυριες εχω δει και τις δυο διαστασεις στον χωρο ( αλλα μοντελα ) και το μεγεθος εκανε τη διαφορα στο νημα της D6000-6100 την αντιμετωπιζουν χαλαρα απλα σαν μια καλη τηλεοραση οσον αφορα την τιμη ενω εδω την D7000 σαν κατι το ποιο ιδιεταιρο και συγκρινεται ευθεως και με την D8000 ευχαριστω εκ των προτερω!

υπαρχει τροπος να συνδεσω το σκληρο στο pc και να δω τη εγραψα?χωρις αλλαγη firmware?