Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στα χαρτιά όχι! Στην πραγματικότητα δεν ξέρω! Αν δεν τα δουλέψεις τα μηχανήματα, δεν καταλαβαίνεις!
Και το iPhone στα χαρτιά χάνει από όλα τα κινητά, στην πράξη δεν έχει αντίπαλο!

Σήμερα χρησιμοποίησα για πρώτη φορά την εφαρμογή Samsung Remote που μετατρέπει το κινητό σε touch remote, σε πλατφόρμα Android.
Για να λειτουργήσει πρέπει να είναι on line η τηλεόραση και το κινητό.
Οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές με μεγαλύτερη ευκολία στην πληκτρολόγηση κειμένου.
Είναι συμβατό με όλες τις συσκευές Android και iphone.

Υπάρχει και στο android; Μπράβο!
Στο iPhone ονομάζεται Τv remote!
Πρακτικό ακούγεται γιατί όλη μέρα δίπλα μου τόχω οπότε θα αλλάζω και κανάλι αν την πάρω τελικά!
Κολλάω στις εξελίξεις στο 3D που βλέπω να πηγαίνει στο παθητικό η δουλειά!

Υπάρχει και στο android; Μπράβο!
Στο iPhone ονομάζεται Τv remote!
Πρακτικό ακούγεται γιατί όλη μέρα δίπλα μου τόχω οπότε θα αλλάζω και κανάλι αν την πάρω τελικά!
Κολλάω στις εξελίξεις στο 3D που βλέπω να πηγαίνει στο παθητικό η δουλειά!

Παντως η επομενη ε8000 της σειρας samsung που θα ερθει στα μεσα του 2012 θα εχει ενεργο 3ντι και οχι παθητικο.

Κάποια πρώτα ερωτήματα σχετικά...

1)πέρα από την ανάλυση 1920χ1080 ποια ανάλυση θα προτείνεται για χρηση υπολογιστή ωστε να φαινονται οι γραμματοσειρές το ίδιο καθαρες?

2) ο δορυφορικός δέκτης που έχει σε τί "κατηγορία" παίζει άραγε?
υπάρχει τρόπος γρηγορης εναλλαγής εικόνας από την δορυφορική στην απλη ψηφιακή?

3)η ασύρματη συνδεση wifi απενεργοποιήτε?

4)πως βλεπουμε την εκδοση λογισμικου και πως την αναβαθμίζουμε (κίνδυνοι?)?

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάποια πρώτα ερωτήματα σχετικά...

1)πέρα από την ανάλυση 1920χ1080 ποια ανάλυση θα προτείνεται για χρηση υπολογιστή ωστε να φαινονται οι γραμματοσειρές το ίδιο καθαρες?

2) ο δορυφορικός δέκτης που έχει σε τί "κατηγορία" παίζει άραγε?
υπάρχει τρόπος γρηγορης εναλλαγής εικόνας από την δορυφορική στην απλη ψηφιακή?

3)η ασύρματη συνδεση wifi απενεργοποιήτε?

4)πως βλεπουμε την εκδοση λογισμικου και πως την αναβαθμίζουμε (κίνδυνοι?)?

4. το βλέπεις μέσα από το μενού.
MENU-->ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-->ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ και πριν επιλέξεις για την πηγή λήψης του νέου λογισμικού (usb,διαδίκτυο,εκπομπή) δεξιά βλέπεις την τρέχουσα έκδοση π.χ. 001012

3. Το WiFi (το λογικό) ενεργοποιείται μόνο εφόσον μπεις σε μενού που χρειάζεται ίντερνετ, όπως το μενού SMART. Το DLNA απενεργοποιείται.

2. Τι εννοείς με την έννοια "κατηγορία"; Γρήγορη εναλλαγή θα υπάρχει όσο γρήγορα αλλάζει από τα ψηφιακά στα αναλογικά. Στην ίδια σειρά καναλιών λογικά θα τα ταξινομήσει.

1. Καμία άλλη. Απλά με τις άλλες δοκιμάζεις ποια θα δείχνει καλύτερα. Δεν έχω δοκιμάσει το MacBook για να σου πω λόγω του ότι δε μπορεί η τηλεόραση να ανέβει τόσο ψηλά.

για το 2) εννοώ το πόσο καλός είναι ο δορ.δέκτης σε σχέση με τον ανταγωνισμό (ανεξάρτητη συσκευη) ενω για την εναλλαγή καναλιών εννοώ εάν πχ με το πάτημα ενος κουμπιού μπορώ να μπαίνω στα δορυφορικά ή θα πρέπει να μπενω καθε φορά σε κάποιο μενου για την αλλαγη... :afro:

για το 2) εννοώ το πόσο καλός είναι ο δορ.δέκτης σε σχέση με τον ανταγωνισμό (ανεξάρτητη συσκευη) ενω για την εναλλαγή καναλιών εννοώ εάν πχ με το πάτημα ενος κουμπιού μπορώ να μπαίνω στα δορυφορικά ή θα πρέπει να μπενω καθε φορά σε κάποιο μενου για την αλλαγη... :afro:

μπορείς να φτιάξεις δικές σου λίστες με τα κανάλια που θες ακόμα και να συνδυάζεις, αναλογικό+ψηφιακό επίγειο+ψηφιακό δορυφορικό.

Το πόσο καλός είναι, δε το ξέρω. Εγώ έχω έναν HUMAX 5400Z και δεν ασχολούμαι με νόβες και ιστορίες ελληνικές. Αν και να θέλει κάποιος δε μπορεί μιας και η νόβα πλέον κλειδώνει την κάρτα με τον δέκτη. Μόνο εάν έχεις παλιά κάρτα μπορείς να γλυτώσεις τον δέκτη της Νόβας.

ωραία!:a0210:
πάντως παρατήρησα πως με το που ανοίγω την τηλεόραση ξεκινάει να εκπέμπει και το wifi αυτόματα , ακόμα κι αν εχω ρυθμίσει ως μεσο διαδικτύου το ενσύρματο lan... δεν έχω ξεφυλλίσει ακομα το βιβλίο να δω μήπως μπορώ να το κλείσω ´ταν δεν το χρειάζομαι, να μην τρώω τσαμπα ακτινοβολία...

παρατηρω επίσης πως δεν μπαινει στο my video και στο samsung apps ασυρματα που δοκιμασα...εβγαζε συνεχεια "παρεμβολή δικτύου - δοκιμαστε αργοτερα"...μήπως δεν δουλευουν εδω στο Ελλάντα??:afro:

Καλημέρα σε όλους
Χθες έστησα την δική μου 46άρα, επιτέλους.
Δυστυχώς έχει clouding και το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στις 4 γωνίες, όπου φαίνεται πιο έντονα. Ακόμα και με 0 οπίσθιο φωτισμό, στο μέσο της τηλεόρασης έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά στις γωνίες συνεχίζει να υπάρχει.
Μίλησα με το κατάστημα, το Σάββατο πάω για αλλαγή. Άντε ξανά μάζεμα πίσω στην κούτα.
Ανεξάρτητα απο αυτό, η τηλεόραση νομίζω ότι τα σπάει. Άδικα φοβήθηκα με το μέγεθος της κούτας, αφού η τηλεόραση ήταν τα 2/3 της!!
Έπαιξα 2-3 βιντεάκια που είχα στο φλασάκι μου (και σε 3d) και η εικόνα ήταν σούπερ. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το μαύρο της όμως, αφού με όλα αυτά που είχα ακούσει στα διάφορα φόρουμς και reviews, που το εκθιάζανε, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικό.
Θέλω να δω απο περιέργεια πώς θα είναι η καινούρια που θα μου δώσουνε. Εύχομαι να είναι οκ και να μη ταλαιπωρηθώ!!

Καλημέρα σε όλους
Χθες έστησα την δική μου 46άρα, επιτέλους.
Δυστυχώς έχει clouding και το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στις 4 γωνίες, όπου φαίνεται πιο έντονα. Ακόμα και με 0 οπίσθιο φωτισμό, στο μέσο της τηλεόρασης έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά στις γωνίες συνεχίζει να υπάρχει.
Μίλησα με το κατάστημα, το Σάββατο πάω για αλλαγή. Άντε ξανά μάζεμα πίσω στην κούτα.
Ανεξάρτητα απο αυτό, η τηλεόραση νομίζω ότι τα σπάει. Άδικα φοβήθηκα με το μέγεθος της κούτας, αφού η τηλεόραση ήταν τα 2/3 της!!
Έπαιξα 2-3 βιντεάκια που είχα στο φλασάκι μου (και σε 3d) και η εικόνα ήταν σούπερ. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το μαύρο της όμως, αφού με όλα αυτά που είχα ακούσει στα διάφορα φόρουμς και reviews, που το εκθιάζανε, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικό.
Θέλω να δω απο περιέργεια πώς θα είναι η καινούρια που θα μου δώσουνε. Εύχομαι να είναι οκ και να μη ταλαιπωρηθώ!!

καλοθεατη και απροβλημάτιστη η καινούργια που θα σου δώσουνε!

Σε ευχαριστώ πολύ.
Ελπίζω να μην έχει πρόβλημα, γιατι θα ξενερώσω αν μου τύχει δεύτερη σερί φορά.

χτες επικοινώνησα με την Σαμσουνγκ και όπως μου είπαν το wifi δεν απενεργοποιήτε και εκπέμπει απο την στιγμή που ανοίξεις την τηλεόραση!!:furious3:

παιδες εχει δοκιμασει καποιος να δουλεψει μεσω streaming apo to allshare η με καποιο αλλο τροπο να βλεπει τα βιντεο απο τον υπολογιστη του?
δε μπορω να το κανω να συνδεθει?

χτες επικοινώνησα με την Σαμσουνγκ και όπως μου είπαν το wifi δεν απενεργοποιήτε και εκπέμπει απο την στιγμή που ανοίξεις την τηλεόραση!!:furious3:
καλά μη φανταστείς. ΑΝ χρειαστεί να εκπέμψει, εκπέμπει. Και μη σκέφτεσαι το WiFi το οποίο πιάνει 50-60 μέτρα, σκέψου το κινητό σου το οποίο πιάνει κάτι χιλιόμετρα σήμα 3G.

παιδες εχει δοκιμασει καποιος να δουλεψει μεσω streaming apo to allshare η με καποιο αλλο τροπο να βλεπει τα βιντεο απο τον υπολογιστη του?
δε μπορω να το κανω να συνδεθει?

το δοκίμασα λόγω του ότι το ανέφερες. Το ρύθμισα και έπαιξε. Μάλιστα η τηλεόραση έχει αντάπτορα 1Gbps και μπόρεσα άνετα και έπαιξα ταινία σε ανάλυση 720p.

Ορίστε και το τι γινόταν στο δίκτυο μεταξύ MacBook (Windows σε Parallels Desktop) και τηλεόρασης εκείνη την ώρα.

Attachments

• Screen shot 2011-05-28 at 1.04.13 Ï€.μ..jpg
    Screen shot 2011-05-28 at 1.04.13 Ï€.μ..jpg
    7.9 KB · Views: 105
Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλά μη φανταστείς. ΑΝ χρειαστεί να εκπέμψει, εκπέμπει. Και μη σκέφτεσαι το WiFi το οποίο πιάνει 50-60 μέτρα, σκέψου το κινητό σου το οποίο πιάνει κάτι χιλιόμετρα σήμα 3G.

το κινητο εκπέμπει κυρίως όταν μιλαμε και το ξέρω αλλά το έχω στο δικό μου το κεφάλι όχι στων παιδιών μου! Τον υπόλοιπο χρόνο βρισκεται αρκετά μακρια μου...
Το wifi ρουτερ μου το εχω σε ενσυρματη χρήση ιντερνετ για να αποφύγω επιπρόσθετη ακτινοβολία...κάνω ότι μπορώ όπως καταλαβαίνεις...
Δεν το δέχομαι όμως να τρώω την ακτινοβολία του wifi της τηλεορασης με το ετσι θελω, την στιγμή που έχει την επιλογή και για ενσύρματη σύνδεση! Και επειδή παίζουν και τα παιδιά στο μισό μέτρο μακριά, με ανησυχεί διπλά.

Last edited: