Υπάρχει και στο android; Μπράβο!
Στο iPhone ονομάζεται Τv remote!
Πρακτικό ακούγεται γιατί όλη μέρα δίπλα μου τόχω οπότε θα αλλάζω και κανάλι αν την πάρω τελικά!
Κολλάω στις εξελίξεις στο 3D που βλέπω να πηγαίνει στο παθητικό η δουλειά!
Κάποια πρώτα ερωτήματα σχετικά...
1)πέρα από την ανάλυση 1920χ1080 ποια ανάλυση θα προτείνεται για χρηση υπολογιστή ωστε να φαινονται οι γραμματοσειρές το ίδιο καθαρες?
2) ο δορυφορικός δέκτης που έχει σε τί "κατηγορία" παίζει άραγε?
υπάρχει τρόπος γρηγορης εναλλαγής εικόνας από την δορυφορική στην απλη ψηφιακή?
3)η ασύρματη συνδεση wifi απενεργοποιήτε?
4)πως βλεπουμε την εκδοση λογισμικου και πως την αναβαθμίζουμε (κίνδυνοι?)?
για το 2) εννοώ το πόσο καλός είναι ο δορ.δέκτης σε σχέση με τον ανταγωνισμό (ανεξάρτητη συσκευη) ενω για την εναλλαγή καναλιών εννοώ εάν πχ με το πάτημα ενος κουμπιού μπορώ να μπαίνω στα δορυφορικά ή θα πρέπει να μπενω καθε φορά σε κάποιο μενου για την αλλαγη... :afro:
Καλημέρα σε όλους
Χθες έστησα την δική μου 46άρα, επιτέλους.
Δυστυχώς έχει clouding και το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως στις 4 γωνίες, όπου φαίνεται πιο έντονα. Ακόμα και με 0 οπίσθιο φωτισμό, στο μέσο της τηλεόρασης έχει σχεδόν εξαφανιστεί, αλλά στις γωνίες συνεχίζει να υπάρχει.
Μίλησα με το κατάστημα, το Σάββατο πάω για αλλαγή. Άντε ξανά μάζεμα πίσω στην κούτα.
Ανεξάρτητα απο αυτό, η τηλεόραση νομίζω ότι τα σπάει. Άδικα φοβήθηκα με το μέγεθος της κούτας, αφού η τηλεόραση ήταν τα 2/3 της!!
Έπαιξα 2-3 βιντεάκια που είχα στο φλασάκι μου (και σε 3d) και η εικόνα ήταν σούπερ. Δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα με το μαύρο της όμως, αφού με όλα αυτά που είχα ακούσει στα διάφορα φόρουμς και reviews, που το εκθιάζανε, περίμενα κάτι πολύ καλύτερο. Είναι όμως αρκετά ικανοποιητικό.
Θέλω να δω απο περιέργεια πώς θα είναι η καινούρια που θα μου δώσουνε. Εύχομαι να είναι οκ και να μη ταλαιπωρηθώ!!
καλά μη φανταστείς. ΑΝ χρειαστεί να εκπέμψει, εκπέμπει. Και μη σκέφτεσαι το WiFi το οποίο πιάνει 50-60 μέτρα, σκέψου το κινητό σου το οποίο πιάνει κάτι χιλιόμετρα σήμα 3G.χτες επικοινώνησα με την Σαμσουνγκ και όπως μου είπαν το wifi δεν απενεργοποιήτε και εκπέμπει απο την στιγμή που ανοίξεις την τηλεόραση!!:furious3:
παιδες εχει δοκιμασει καποιος να δουλεψει μεσω streaming apo to allshare η με καποιο αλλο τροπο να βλεπει τα βιντεο απο τον υπολογιστη του?
δε μπορω να το κανω να συνδεθει?
καλά μη φανταστείς. ΑΝ χρειαστεί να εκπέμψει, εκπέμπει. Και μη σκέφτεσαι το WiFi το οποίο πιάνει 50-60 μέτρα, σκέψου το κινητό σου το οποίο πιάνει κάτι χιλιόμετρα σήμα 3G.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.