Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κοίτα. καλό είναι να μην υπάρχει ακτινοβολία γύρω μας. Αλλά όλα εκπέμπουν. Ακόμα και το μίξερ του φραπέ δημιουργεί μαγνητικό πεδίο γύρω του. Ακόμα και το πιστολάκι των μαλλιών. Άστα.. Αλλά δεν είναι τόσο επικίνδυνη η ακτινοβολία του WiFi στο μισό μέτρο όπως λες. Αντιθέτως το ήμασταν μπροστά σε μία τηλεόραση με καθοδικό σωλήνα, ήταν καθαρή αυτοκτονία.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το δοκίμασα λόγω του ότι το ανέφερες. Το ρύθμισα και έπαιξε. Μάλιστα η τηλεόραση έχει αντάπτορα 1Gbps και μπόρεσα άνετα και έπαιξα ταινία σε ανάλυση 720p.

Ορίστε και το τι γινόταν στο δίκτυο μεταξύ MacBook (Windows σε Parallels Desktop) και τηλεόρασης εκείνη την ώρα.
να σε ρωτησω τελικα το καταφερα να παιξει με windows 7 αλλα περα οτι βλεπει μονο ενα φακελο οσες ρυθμισεις κ να ανοιξα(οποτε τα πεταω εκει αν θελω να δω)
το θεμα μου ειναι πως θα δεις 720p k 1080p οταν η τηλεοραση δεν αναπαραγει matroska files?παιζει μονο avi

Samsung UE46D7000 3D LED LCD TV Review

ue46d7000.jpg

Conclusion

Given the near identical specifications of the D7000 and D8000 series of LED LCD TVs, we were expecting near identical performance – and that’s exactly what we found. The Samsung UE46D7000 shares the same strengths and weaknesses as the equivalent UE46D8000 model, but knocks £150-200 off the price, and becomes more appealing in the process. Its biggest remaining issues relate to screen uniformity (the panel isn’t consistently lit across its surface), as well as with (nearly) undefeatable noise smoothing which can produce an unappealing motion blurring effect with grainy film material (it can be side-stepped if the user activates “Game Mode”, but this involves some small picture quality trade-offs). Our last criticism relates to the HDTV’s price: being video enthusiasts first and foremost, we do need to point out that a good amount of the D7000′s still high price tag results from its excellent design, which is of secondary importance to us compared to picture quality. Of course, value is entirely subjective......

recommended.gif

http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue46d7000-ue40d7000-201105281160.htm

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

να σε ρωτησω τελικα το καταφερα να παιξει με windows 7 αλλα περα οτι βλεπει μονο ενα φακελο οσες ρυθμισεις κ να ανοιξα(οποτε τα πεταω εκει αν θελω να δω)
το θεμα μου ειναι πως θα δεις 720p k 1080p οταν η τηλεοραση δεν αναπαραγει matroska files?παιζει μονο avi

από το πρόγραμμα του ρυθμίζεις ποιους φακέλους θα δει η τηλεόραση. Εγώ έπαιξα αρκετά και έπαιξαν όλα. Εκτός από .flv Αν θες να δοκιμάσεις, δοκίμασε και πες μου αλλιώς πες μου να βρω μία ταινία matroska και να τη παίξω εγώ.

Παιδια καλησπέρα , έχουμε ρυθμίσεις για την 46" ? την έχω 2 μήνες τώρα και είναι ακόμα στις εργοστασιακές,αυτο θα πει ότι είμαι ολίγον τι άσχετος με όλα αυτά!Και όχι στα αγγλικά γιατί δεν σκαμπάζω, μονό γερμανικά αν είναι! σας ευχαριστώ!

Παιδια καλησπέρα , έχουμε ρυθμίσεις για την 46" ? την έχω 2 μήνες τώρα και είναι ακόμα στις εργοστασιακές,αυτο θα πει ότι είμαι ολίγον τι άσχετος με όλα αυτά!Και όχι στα αγγλικά γιατί δεν σκαμπάζω, μονό γερμανικά αν είναι! σας ευχαριστώ!

στην αρχή του θέματος αναφέρει κάποιες. Αν θες, για να βρεις κάποιες ιδιαίτερες ονομασίες, γύρισε το μενού σου στα Αγγλικά και ψάχνε να τις βρεις. Να ξέρεις ότι πρέπει να βάλεις τις ίδιες και στα ψηφιακά κανάλια και στα βίντεο από memory stick. Δηλαδή κρατάει ξεχωριστές ρυθμίσεις για κάθε κατηγορία εικόνας. Αν έχεις πρόβλημα πες.

ΟΚ ευχαριστώ,θα δοκιμάσω και βλέπουμε,αν και τα βλέπω σκούρα γιατί δεν έχω καθόλου μα καθόλου ιδέα.

Τελικά έχω μπερδευτεί τελικά υπάρχουν διαφορές στην D8000 με D7000? Μόνο το πλαίσιο να αλλάζει χαζό μου φένεται.

Η μονη διαφορα που υπαρχει πιστευω στις 2 αυτες τηλεορασεις!!!ειναι στην αντιθεση!!!η σειρα d7000!!ειναι στα 14.000000.1 αντιθεση!!!ενω η σειρα d8000!!!ειναι στα 24.000000.1!!!!εκει πιστευω μονο υπερτερει λιγο.

Η μονη διαφορα που υπαρχει πιστευω στις 2 αυτες τηλεορασεις!!!ειναι στην αντιθεση!!!η σειρα d7000!!ειναι στα 14.000000.1 αντιθεση!!!ενω η σειρα d8000!!!ειναι στα 24.000000.1!!!!εκει πιστευω μονο υπερτερει λιγο.

Τα νουμερα δεν μου λενε και πολλα. Ειναι σαν να προσπαθεις να μετρησεις τα αστερια ειναι τοσα δισσεκατομυρια η αλλα τοσα? Προσπαθω να πω οτι μετα απο ενα νουμερο που δηλωνει μαυρη μαυριλα οσο και να ανεβει αυτο το νουμερο πολυ λιγο η και καθολου θα επηρεασει το ορατο αποτελεσμα.
Η διαφορα που ισχυε περισι αναμεσα σε 7000 και 8000 και πιστευω οτι ισχυει και φετος ειναι η διαχειριση του οπισθιου φωτισμου (πιο λεπτομερης στην 8000)
Κατα τα αλλα κατι για μπορντουρα και αλλα τετοια ειναι σχεδιαστικες διαφορες. Νομιζετε οτι ο κατασκευαστης θα κυκλοφορουσε μοντελο βασιζομενος σε μια η περισσοτερες αισθητικες διαφορες? Προσωπικα δεν το νομιζω. Η διαφορα εχει να κανει με αυτο που προανεφερα. Τωρα αν του αλλαξε και λιγο τη μοστρα δεν ειναι κακο...
Νικος

Η διαφορά της διαχείρισης του οπίσθιου φωτισμού υπάρχει μόνο στην Αμερικάνικη αγορά.
Όπως έχουμε γράψει πολλές φορές και έχει επιβεβαιωθεί και απο τα reviews στην Ευρώπη η ΜΟΝΗ διαφορά τους είναι το design.

εχει κανει καποιος ασυρματη συνδεση με laptop μπορω να πει αναλυτικα τα βηματα? ευχαριστω

Σημερα την πηρα και εγω σε 40αρα αλλα βαζω το σκληρο μου να παιξει ταινιες και δεν μου βγαζει τους υποτιτλους....μηπως ξερει κανενας κατι?

Τα νουμερα δεν μου λενε και πολλα. Ειναι σαν να προσπαθεις να μετρησεις τα αστερια ειναι τοσα δισσεκατομυρια η αλλα τοσα? Προσπαθω να πω οτι μετα απο ενα νουμερο που δηλωνει μαυρη μαυριλα οσο και να ανεβει αυτο το νουμερο πολυ λιγο η και καθολου θα επηρεασει το ορατο αποτελεσμα.
Η διαφορα που ισχυε περισι αναμεσα σε 7000 και 8000 και πιστευω οτι ισχυει και φετος ειναι η διαχειριση του οπισθιου φωτισμου (πιο λεπτομερης στην 8000)
Κατα τα αλλα κατι για μπορντουρα και αλλα τετοια ειναι σχεδιαστικες διαφορες. Νομιζετε οτι ο κατασκευαστης θα κυκλοφορουσε μοντελο βασιζομενος σε μια η περισσοτερες αισθητικες διαφορες? Προσωπικα δεν το νομιζω. Η διαφορα εχει να κανει με αυτο που προανεφερα. Τωρα αν του αλλαξε και λιγο τη μοστρα δεν ειναι κακο...
Νικος

Συμφωνο με την αποψη σου!!!απλα το μονο που ειδα σε διαφορες στα χαρακτηριστικα τους ηταν αυτο!!!:fahne90:

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα την πηρα και εγω σε 40αρα αλλα βαζω το σκληρο μου να παιξει ταινιες και δεν μου βγαζει τους υποτιτλους....μηπως ξερει κανενας κατι?

έχεις ονοματίσει τον υπότιτλο με το ίδιο όνομα της ταινίας;

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

έχεις ονοματίσει τον υπότιτλο με το ίδιο όνομα της ταινίας;
όχι αν και δεν καταλαβαινω τι εννοεις...βασικα εγω τις ταινιες αυτες τις ειχα στο σκληρο μου.Εγω εχω ενα προγραμμα που ενσωματωνει τον υποτιτλο μεσα στο αρχειο video και δεν χρειαζεται οποτε ανοιγω το αρχειο video κοινος την ταινια να κανω drag and drop τον υποτιτλο μεσα στην ταινια αλλα ειναι ετοιμος ενσωματωμενος μεσα στην ταινια.Τωρα την καθε ταινια την εχω μεσα σε ενα φακελο ο οποιος περιεχει το αρχειο της ταινιας και τον υποτιτλο ξεχωριστα ασχετα αν εγω εχω συνχωνευσει τον υποτιτλο μεσα στην ταινια.Παω να βαλω το σκληρο μου διαβαζει κανονικα την ταινια και μολις παιζει η ταινια δεν αρχιζει με υποτιτλους???

Καλησπέρα σας θα ήθελα να κάνει μια ερώτηση που δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει σήμερα αγόρασα την συγκεκριμένη τηλεόραση όταν βάζω στο usb έναν εξωτερικό δίσκο που είναι σε ntfs εκεί μέσα έχει πολλές ταινίες παιζει κανονικά τις ταινίες και τα ΜΚV αλλα σήμερα κατέβασα κάποιες ταινίες που είναι 3D και έχουν κατάληξη ΜΚV όταν τις βάζω στο pc να παίξουν βλέπω ότι είναι SIDE BY SIDE την περνάω στον σκληρό και την βάζω στην τηλεόραση να παίξει όταν πάει να την φόρτωση μου βγάζει ότι η κωδικοποίηση δεν υποστηρίζεται κάτι τέτοιο και δεν την παίζει και αυτό μου το κάνει σε όσες έχω κατεβάσει και δεν έχω καταφέρει να δω καμια τι φταίει μήπως ξέρει κάποιος ας μπορέσει να μου απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ.
Σας ευχαριστώ

κάνε ένα έλεγχο και δες ότι σε κάθε φάκελο έχεις την ταινία με τίτλο π.χ. "Die Hard 1" και οι υπότιτλοι έχουν τον τίτλο "Die Hard 1". Να έχουν ίδια γράμματα ίδια κεφαλαία, τα πάντα ίδια. Έτσι θα σου τα παίξει σίγουρα. Και εγώ από σκληρό παίζω ταινίες.