Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και σε μένα αυτο μου εδειξαν πως θα έχει, αλλα ειχε το μεταλλικο τελικά κ 2 ζευγαρια γυαλια!Μάλλον οι νεες συσκευασιες εχουν καποια extra..

Ερώτηση:χθες έβλεπα σε HD τον αγωνα και μερικές φορές μου έκανε κάποια πιξελ σαν καθυστερηση στιγμιαία..τι ειναι αυτό?ειναι θέμα nova ή τηλεόρασης?γιατί δεν το παρατηρώ σε ταινιες κλπ...

καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου παραθεσει ρυθμίσεις εικόνας σε αναλογικά κανάλια?έκανα αυτά της πρώτης σελίδας αλλα μήπως κ κάποια αλλη γνωμη να δοκιμάσω?ευχαριστώ!

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ερώτηση:χθες έβλεπα σε HD τον αγωνα και μερικές φορές μου έκανε κάποια πιξελ σαν καθυστερηση στιγμιαία..τι ειναι αυτό?ειναι θέμα nova ή τηλεόρασης?γιατί δεν το παρατηρώ σε ταινιες κλπ...

Την επόμενη φορά δοκίμασε σε αγώνα να απενεργοποιήσεις το Led Motion και το Motion Plus (κυρίως) ή να το βάλεις σε Ομαλή ή Καθαρή εικόνα, νομίζω εκεί οφείλεται.
Πάντως αρχίζω να καταλήγω ότι οι ρυθμίσεις που έχει από μαμά η τιβι είναι μια χαρά και για όλα τα γούστα, πχ είδα 3D σήμερα σε εικόνα τυπικό και ήταν εξαιρετικό, ή βλέπεις ταινία σε Κινηματογραφική και είναι και άψογη, ή παίζεις παιχνίδι σε game mode και εικόνα Τυπικό και πάει σφαίρα... Άρα μάλλον το παρακουράζουμε (πρώτος εγώ) με το πολύ ψάξιμο για τις ιδανικές ρυθμίσεις :twoguns:

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

και σε κάποιες ταινίες από το σκληρό δεν μου έτρεχαν οι υπότιτλοι

Αυτό που είδα είναι ότι με ένα συγκεκριμένο τρόπο οι υπότιτλοι μου παίζουν πάντα (είτε αν δεν τους εμφανίζει είτε αν τους δείχνει "αλαμπουρνέζικα") :
Πρέπει a) να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία, b) να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και c) να αποθηκευτούν σε UTF8 (αντί για ΑΝSI).

καλησπέρα!μπορεί κάποιος να μου παραθεσει ρυθμίσεις εικόνας σε αναλογικά κανάλια?

Τηλεοπτικό που "λαμβάνεται" από τον ενσωματομένο δέκτη της τηλεόρασης δεν ρυθμίζει ούτε επαγγελματίας, δεν υπάρχει κάτι σταθερό ώστε να μπορείς να "πατήσεις" για να μετρήσεις, ό,τι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι ανάλογα με το κανάλι και το video που "παίζει" κάθε φορά. Έχει αναφερθεί ρύθμιση για εξωτερική πηγή (δέκτη NOVA) συνδεδεμένη σε HDMI με γεννήτρια σήματος, αλλά χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και λογισμικό.

Σχετικά με ρυθμίσεις σε κάποια είσοδο της τηλεόρασης για εξωτερική πηγή αναπαραγωγής BluRay, ΝΜΤ κ.λ.π .... περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης....

.......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτό που είδα είναι ότι με ένα συγκεκριμένο τρόπο οι υπότιτλοι μου παίζουν πάντα (είτε αν δεν τους εμφανίζει είτε αν τους δείχνει "αλαμπουρνέζικα") :
Πρέπει a) να είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία, b) να έχουν το ίδιο όνομα με την ταινία και c) να αποθηκευτούν σε UTF8 (αντί για ΑΝSI).
Καλημέρα
Το θέμα utf-ansi είναι το μόνο που δεν έχω προσέξει αλλά αυτό για .srt όταν οι υπότιτλοι είναι .sub ???
Τώρα για τα αλαμπουρνέζικα την πρώτη φορά που έβαλα ταινία μου τα έβγαλε , πήγα στης ρυθμίσεις και από western το γύρισα σε Greek και όλα καλά

Την επόμενη φορά δοκίμασε σε αγώνα να απενεργοποιήσεις το Led Motion και το Motion Plus (κυρίως) ή να το βάλεις σε Ομαλή ή Καθαρή εικόνα, νομίζω εκεί οφείλεται.
Πάντως αρχίζω να καταλήγω ότι οι ρυθμίσεις που έχει από μαμά η τιβι είναι μια χαρά και για όλα τα γούστα, πχ είδα 3D σήμερα σε εικόνα τυπικό και ήταν εξαιρετικό, ή βλέπεις ταινία σε Κινηματογραφική και είναι και άψογη, ή παίζεις παιχνίδι σε game mode και εικόνα Τυπικό και πάει σφαίρα... Άρα μάλλον το παρακουράζουμε (πρώτος εγώ) με το πολύ ψάξιμο για τις ιδανικές ρυθμίσεις :twoguns:

ΟΝτως είχα ενεργοποιημένο το motion plus!μπορω δηλαδή να ρυθμισω διαφορετικα modes? αλλο για games, αλλο για tv αναλογικη κ αλλο για hd καναλια;;;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα.ειμαι νεο μελος και κατοχος της ue40d7000.εχω κανει αναβαθμιση απο 1009 που ειχε η τηλεοραση σε 1018,εχω καποια θεματακια αν ξερει καποιοσ να μου απαντσει παρακαλω.
1.εβαλα ενα usb2.0 και δεν μου αναγνωριζει αρχεια μορφης jpeg γιατι?
2.κανοντας livestreaming για να δω αγωνες δεν εχω προβλημα βλεπω κανονικα αλλα δεν εχω ποτε ηχο γιατι?
3.μπαινοντας στο skype φαινεται το username μου,υπαρχει τροπος να μην φαινεται?δηλαδη ανοιγοντας το skype καποιος αλλος να μην το βλεπει να μην το κανει απομηνμονευση η tv...
σας ευχαριστω εκ των προτερων...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αναβαθμιση εκανες μεσω usb ή online? γιατι παω να κανω online και μου λεει πως δεν υπαρχει καινουρια ενημερωση..

μεσω usb βασιλακη

ΟΝτως είχα ενεργοποιημένο το motion plus!μπορω δηλαδή να ρυθμισω διαφορετικα modes? αλλο για games, αλλο για tv αναλογικη κ αλλο για hd καναλια;;;

Για Τιβι αναλογική άστο στο τυπικό, δεν θα δεις καμιά μεγάλη διαφορά ότι και να βάλεις. Κατά τα άλλα μπορείς να ορίσεις διαφορετικά modes ναι, για κάθε διαφορετική έξοδο. Πχ εγώ στο TV έχω βάλει Τυπικό, στο Usb δίσκο μου έχω βάλει Κινηματογραφική και στο hdmi που έχω το PS3 έβαλα game mode (από Σύστημα - Γενικά) και τυπικό. Ότι ορίσεις σε κάθε έξοδο τα κρατάει κανονικά. Α, επίσης όταν ενεργοποιήσεις 3D ταινία, κάνεις και κει ότι ρυθμίσεις θέλεις, εγώ βασικά το άφησα στο τυπικό και παίζει άψογα (βάζει από μόνο του τον οπίσθιο φωτισμό στο 20 κτλ για 3D)

Καλημέρα
Το θέμα utf-ansi είναι το μόνο που δεν έχω προσέξει αλλά αυτό για .srt όταν οι υπότιτλοι είναι .sub ???

Από όπου κατεβάζω εγώ σε .srt τους βρίσκω, .sub δεν έχω ιδέα αν υποστηρίζει...

Χαίρετε σε όλους!!

Πρώτο post μου εδώ... καλώς σας βρήκα λοιπόν... :-)

Κάτοχος και εγώ μιας ue46d7000 εδώ και 3 ημέρες, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει, μήπως το έχει δει και κάποιος άλλος.

Έχοντας ακολουθήσει τις αρχικές ρυθμίσεις plug and play με το που άνοιξε η τηλεόραση, μου έχει σετάρει από μόνη της ψηφιακά και αναλογικά κανάλια.

Αυτό που παρατηρώ είναι πως με το που ανοίγω το ps3 που είναι συνδεδεμένο στην θύρα hdmi 3 της TV, σαν να εξασθενεί το σήμα της κεραίας με αποτέλεσμα τα περισσότερα ψηφιακά κανάλια να μην έχουν έξοδο (ασθενές σήμα). Μόνο κα´ποια ψηφιακά της ερτ συνεχίζουν να παίζουν. Άμα κλείσω το playstation... όλα ΟΚ πάλι.

Μου φαίνεται για θεματάκι της κεραίας (είναι μια απλή εσωτερική κεραία με δική της τροφοδοσία ρεύματος... ήδη ψάχνομαι για καινούρια κεραία;)).

Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;

Καλές θεάσεις σε όλους μας!!

Από ότι βλέπω παιδιά είστε 3-4 που αγοράσατε τις τιβι σας μέσα στο Νοέμβρη. Τι κάνατε με την επιστροφή της Samsung, στείλατε το κουπονάκι ;
Εγώ περιμένω να δω τώρα πότε θα μπουν τα λεφτά...

Εγώ αύριο θα στείλω το "γράμμα", καθώς υπάρχει και η πρoϋπόθεση πως η σφραγίδα ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι maximum 10 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς (όπως αυτή φαίνεται στην απόδειξη).

Κατά τα άλλα, στους όρους λεέι πως θέλει το κουπονάκι + φωτοτυπία της απόδειξης / τιμολογίου αγοράς + φωτοτυπία οποιουσήποτε χαρτιού αποδεικτικού πως έχεις IBAN λογιαριασμό... Το τελευταίο eίναι που με προβληματίζει κάπως... Ίσως πάρω τηλ. σήμερα να ρωτήσω τι είδους χαρτί θα έκανε για αυτό. Εσύ teo1981 έβαλες κάποιο τέτοιο χαρτί?

... Σύμφωνα με τους όρους λοιπόν, μέσα σε 1 μήνα maximum θα πρέπει να έχουν μπει τα λεφτά στο λογαριασμό. That' s all I know!!

Εγώ αύριο θα στείλω το "γράμμα", καθώς υπάρχει και η πρoϋπόθεση πως η σφραγίδα ταχυδρομείου θα πρέπει να είναι maximum 10 μέρες μετά την ημερομηνία αγοράς (όπως αυτή φαίνεται στην απόδειξη).

Κατά τα άλλα, στους όρους λεέι πως θέλει το κουπονάκι + φωτοτυπία της απόδειξης / τιμολογίου αγοράς + φωτοτυπία οποιουσήποτε χαρτιού αποδεικτικού πως έχεις IBAN λογιαριασμό... Το τελευταίο eίναι που με προβληματίζει κάπως... Ίσως πάρω τηλ. σήμερα να ρωτήσω τι είδους χαρτί θα έκανε για αυτό. Εσύ teo1981 έβαλες κάποιο τέτοιο χαρτί?

... Σύμφωνα με τους όρους λοιπόν, μέσα σε 1 μήνα maximum θα πρέπει να έχουν μπει τα λεφτά στο λογαριασμό. That' s all I know!!

Αυτό που κάνει σίγουρα είναι μια φωτοτυπία από την πρώτη σελίδα του βιβλιαρίου σου, ή από την κεντρική σελίδα του e-banking σου (αυτό έστειλα εγώ) . Αρκεί να αναγράφεται το ΙΒΑΝ και όχι απλά ο αριθμός λογαριασμού. Τυπικότητες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σ

καλημερα.ειμαι νεο μελος και κατοχος της ue40d7000.εχω κανει αναβαθμιση απο 1009 που ειχε η τηλεοραση σε 1018,εχω καποια θεματακια αν ξερει καποιοσ να μου απαντσει παρακαλω.
1.εβαλα ενα usb2.0 και δεν μου αναγνωριζει αρχεια μορφης jpeg γιατι?
2.κανοντας livestreaming για να δω αγωνες δεν εχω προβλημα βλεπω κανονικα αλλα δεν εχω ποτε ηχο γιατι?
3.μπαινοντας στο skype φαινεται το username μου,υπαρχει τροπος να μην φαινεται?δηλαδη ανοιγοντας το skype καποιος αλλος να μην το βλεπει να μην το κανει απομηνμονευση η tv...
σας ευχαριστω εκ των προτερων...

..για το livestreaming και γω εχω το ίδιο πρόβλημα δεν έχω ήχο ..στο hqfooty.com ..ποιο site χρησιμοποιείς εσύ