Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια εγω εχω την UE C407000.μπορω να περναω τις αναβαθμισεις της d σειρας?
Σίγουρα όχι.

Παιδιά μια ερώτηση: Πού βλέπω τί firmware έχει η δική μου, και που μπορώ να διαβάσω για τις νέες εκδόσεις τι διορθώνουν ;

Βρήκα ότι έχει το 1016. Εάν κάνω αναβάθμιση οι ρυθμίσεις και οι λίστες χάνονται ή τα κρατάει;

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κραταει σιγουρα τα καναλια αλλα αν θυμαμαι καλα κ τις ρυθμισεις.

Βασίλη σε ευχαριστώ, πολύ καλό αυτό (που κρατάει τις λίστες), τις ρυθμίσεις τις ξαναφτιάχνουμε! Μένει να βρώ τι αλλαγές έχει το νέο firmware απο το προηγούμενο ...

Ερωτηση:απο τοτε που πηρα την Tv η νοβα μου εκανε σπασιματα στην εικονα κυριως στους αγωνες αλλα κ σε καποια καναλια καθυστερηση στη φωνη! Μετα απο αρκετο ψαξιμο, εβαλα το game mode και ολα καλα παρα μονο η χειροτερη εικονα που βγαζει στα γραφικα του! Το εχει αλλος παρατηρησει σε νοβα με αυτην την TV? ευχαριστω!!!!

Ειναι σωστο να το εχω στο game mode? τον εχει αλλος τον αποκοδικοποιητη σε κανονικο mode k παιζει καλα η νοβα;

Ελεεινά παίζει στο game mode φίλε...ειδικά η νόβα που έχει ούτως ή άλλως κάκιστη ποιότητα με το game mode βλέπεις μια θολή εικόνα με σπασίματα στη κίνηση

ναι, αλλα όταν κουμπώνω τον αποκωδικοποιητη μπαίνει αυτόματα στο game mode!σε όποια αλλη ρύθμιση,κανει σπασιματα..

και μονο στο game mode φτιαχνουν τα σπασιματα κ η καθυστερηση της φωνηςαλλα η εικονα δεν ειναι καλη.όλα αυτά μου παρουσιαστηκαν με αυτην την τηλεόραση.η ενταση του σηματος της νοβα απο 54% που ηταν την ανεβασα στο 87% μηπως αυτό εφταιγε.αλλος ενας που εχει απλη δορυφορικη με ενταση σηματος 68% δεν εχει πρόβλημα.τι φταίει???η τηλεόραση φταιει σε συνδυασμο με νοβα?πριν ειχα την panasonic plasma U10 και δεν ειχα προβλημα!!καμια ιδέα????????????

Δε νομίζει να φταίει πάντω η τηλεόραση σε αυτό...καταρχάς πώς μπόρεσες να αυξήσεις την ένταση του σήματος;Δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.Με motion flow ομαλή εικόνα πάντως εμένα έχει την πιο σωστή κίνηση

ειναι μια μικρη συσκευή που μπαινει στο καλωδιο της κεραιας.το motion plus εννοεις?εσυ δεν εχεις προβλήματα με τη νοβα?επίσης,δεν τον εεις στο game mode τον αποκωδικοποιητη?

Επειδη θελω να αγορασω αυτην την TV και με ενδιαφερει πως παιζει η NOVA και o PACE πητε μου αν λυσατε το προβλημα. Το σημα 3D την ΝΟΒΑ το βλεπετε σωστα

3D κανονικα! Εχω δει αγωνα! Μπορει να ειναι δικο μου το προβλημα με την εγκατασταση!δεν παιζει να φταιει η tv! Ελπιζω να λυθει συντομα! Αλλωστε μονο εγω εχω θεμα, οποτε....