Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι.Το εξαιρετικό firmware με το οποίο εφοδιάζονται...δίνει την ίδια ανάλυση και στις 3 επιλογές.Βέβαια οι υπόλοιπες επιλογές λειτουργούν κανονικά (576i,720p).

παιδες αυτο που λετε με τον ηχο δε μπορω να βγαλω ακρη, εχω συνδεμενη την τηλεοραση με ενισχυτη μεσω hdmi κ επισης εχω και οπτικη ινα (καταρχας χρειαζεται?)το εχω για να παιρνει το xbox πολυκαναλο( xbox-tv=hdmi)
το ερωτημα μου ειναι οτι στις ρυθμισεις του ηχου δεν μου εχει επιλογη για dolby παρα μονο pcm τι παιζει?

Οπως εχουμε ξαναπεί, για να σου δωσει η τηλεοραση την επιλογη, πρεπει να παιρνει εκεινη την στιγμη σημα dolby digital ή DTS. Αυτό αφορα τις ρυθμισεις για την οπτική εξοδο SPDIF της τηλεορασης πχ για οταν βλεπεις ταινιες με 5.1 απο το usb της. Για το xbox θα προτεινα να το συνδεσεις απευθείας με τον ενισχυτη μεσω HDMI ωστε να εχεις παντα τον ηχο που θέλεις, και μετα να συνδεσεις (παλι με HDMI) την εξοδο του ενισχυτη με την tv.

Μπράβο στη Crystal Cut...μου επέστρεψε 150 ευρω αντι για 100 που ανέφεραν για την Samsung 40 D7000!!! :award::award::award:

Μπράβο στη Crystal Cut...μου επέστρεψε 150 ευρω αντι για 100 που
ανέφεραν για την Samsung 40 D7000!!! :award::award::award:
150 ηταν για αυτο το μοντελο;)κ σε μενα τα επεστρεψαν μετα απο 15 μερες!! Σωστοι!!!!!

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημέρα παιδιά,

είμαι νέος κάτοχος της εκπληκτικής αυτής τηλεόρασης, κ εχω μερικες ερωτησεις:

1. Υπάρχουν σε torrents 3d ταινίες να δω στην τηλεόραση με τα γυαλια που έχει η συσκευασια; Πως τις αναζητώ (λέξεις κλειδιά);
2. Παρατηρώ οτι οταν η μια οποιαδηποτε ταινια εχει εξωτερικούς υποτιτλους, η γραμματοσειρά ειναι αρκετα μικρή (ακομα κ το large font). Διορθωνεται αυτό;
3. Οταν βλεπω ταινια και πχ καταλαθος γυρισω στην τηλεοραση, μπορω να ξαναγυρισω στην ταινια χωρίς να ξαναπλοηγηθώ στο φακελο της ταινιας;

ευχαριστώ και συγχαρητηρια για το forum.

ο ενισχυτης εχει μονο ενα hdmi ομως , οποτε σε τετοια περιπτωση τι κανουμε?

Τι ενισχυτη έχεις που εχει μονο ενα hdmi ? Οι AV ενισχυτες παιρνουν παντα τουλαχιστον 3-4 HDMI inputs (για να βαζεις όλες τις πηγες σου dvd, bluray, playstation κλπ) και βγαζουν 1 HDMI έξοδο. Την έξοδο αυτη (συνηθως την λενε monitor out), την συνδεεις με την tv σου.
Εκτος αν ειναι απο τα έτοιμα home cinema δηλαδη αυτους που ειναι και player μαζι, και ενισχυτες και ηχεια κλπ.

Αποφάσισα και πέρασα το νέο firmware ελπίζοντας ότι μπορεί να διορθωθούν κάποιες δυσλειτουργίες που παρατήρησα, όπως :
- Σε εξωτερικό δίσκο 500γΓ καθυστερεί αρκετά για να διαβάσει τους καταλόγους και στην περίπτωση που προσθέσω νέο κατάλογο στην παλαιά δομή, τότε στην ενότητα videos δεν τον βλέπει (τον νέο ή τους νέους καταλόγους). Πρέπει να περάσω μια βόλτα απο την ενότητα photos στο συγκεκριμμένο κατάλογο, και όταν επιστρέψω στα videos τα βλέπει όλα κανονικά.
- Έχασα δύο φορές την λίστα με τα αναλογικά κανάλια, που όμως υποψιάζομαι ότι μπορεί να έχει σχέση με την επιλογή country με την οποία έπαιζα μιας και είχε προκαθορισμένο το switzerland, δεν είχε greece και το έβαλα others.

Το παλαιό firmware ήταν το 1016, και την αναβάθμιση (στο 1019.2) την έκανα με στικάκι, αφού μέσω internet ή δορυφορικά δεν εύρισκε αρχείο. Αποτελέσματα:
- Ή είναι ιδέα μου (έχω πάθει ψύχωση) ή πράγματι κάτι παίζει: Η εικόνα σαν να έγινε τραχιά, το μαύρο δεν μου φαίνεται τόσο μαύρο, στην κάτω δεξιά γωνία που ήταν αρκούντως φωτεινή στις σκοτεινές σκηνές (banding ; ) σαν να έγινε ακόμη πιο έντονο το πρόβλημα. Επίσης όταν μπήκα στο smarthub μου έβγαλε μήνυμα για αναβάθμιση και μου έσβησε το εικονίδιο του youtube απο την θέση recomendeed.
- Όταν μπαίνω στις εφαρμογές της samsung όλη η οθόνη αποκτά μια κιτρινίλα, σαν να είναι ρυθμισμένη στο έντονο warm! που φεύγει βέβαια εάν αρχίσει να παίζει κάποιο βιντεάκι.
- Στις επιλογές για αναβάθμιση μέσω interneτ βρίσκει αρχείο (το 1019) που το κατεβάζει και κάνει κανονικά την διαδικασία αναβάθμισης, άρα εκτιμώ ότι ένα πράγμα που κάνει το νέο firmware είναι να γίνεται online η αναβάθμιση απο αυτη την έκδοση και μετά.

Θα ήθελα πάντως εάν κάποιος φίλος έχει το 1016 και μπορεί, άς μου ανεβάσει τις ρυθμίσεις εικόνας στην επιλογή natural, μήπως το 1019 έχει διαφορές στις ρυθμίσεις και αυτά που "βλέπω" οφείλονται σ'αυτό ... άραγε downgrade γίνεται στις sammy;

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχουμε καινούργιο firmware, T-GAPDEUC-1019.2
Ξέρει κανείς τι διορθώνει; Αλήθεια γιατί δεν μπορώ να βρώ όσο κι άν ψάχνω το history revision για τα firmwares ;

Καλησπέρα φίλε.

Επισυνάπτω το changelog που βρήκα στο AVForums:

Fixlist from the US site, although the download refers to 1090.2, the fixlist says 1090.0. I wonder if this is a typo.

1. Title
Firmware for LED TV D7000 series.(ver 1019.0)
2. Applicable Model
D7000LF, D7050XF, D7900XF
3. Carrier or Corporate Customer
all customers
4. Description
- Enhances firmware security.
- This firmware will decrease flickering problem on 3D mode. (only 3D model)
- Change the way to get out of Store Demo Mode
- Change the type of information of Info banner
- Prevent escaping issue when pressing volume button on video apps(Netflix, Vudu, etc)
- Support Remote Service
- Support Netflix 3.1

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι, τόχω βρεί κι εγώ εδώ http://www.samsung.com/us/support/downloads/led-tv/UN46D7000LFXZA είναι για το αμερικάνικο μοντέλο, φαίνεται βγήκε και το 1021.1, άν και στην περιγραφή αναφέρεται το 1019. Λογικά τα ίδια θα είναι και για τα ευρωπαικά δεν είναι σίγουρο, όμως. Εάν είναι ίδια πάντως δεν διακαιολογείται διαφορά στην εικόνα. Δεν ξέρω, ίσως νάναι ιδέα μου ...

OS ReleaseDate Description Size (MB) Language File
All OS 19-Dec-2011 Upgrade File(USB type) (Firmware) (ver.1021.1) 130.25 ENGLISH T-GAPAKUC
1. Title
Firmware for LED TV D7000 series.(ver 1019.0)
2. Applicable Model
D7000LF, D7050XF, D7900XF
3. Carrier or Corporate Customer
all customers
4. Description
- This firmware can be available Amazon app.
- Enhances firmware security.
- This firmware will decrease flickering problem on 3D mode. (only 3D model)
- Change the way to get out of Store Demo Mode
- Change the type of information of Info banner
- Prevent escaping issue when pressing volume button on video apps(Netflix, Vudu, etc)
- Support Remote Service
- Support Netflix 3.1

Re: Απάντηση: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και σε εμένα τα χρήματα επεστράφησαν πολύ γρήγορα...μπραβο τους!

Σήμερα αγορασα και εγω την 46απο το MEDIA MARKT 1449 Euro με τα γνωστα δωρα.
Πρωτες εντυπωσεις καλες. Οπωσδηποτε το 3D ειναι πιο κουραστικο απο το παθητικο. Μετα την αναβαθμιση του f/w βλεπω οτι στην εγγραφη δεν εχει συγχρονισμο στον ηχο. Το προσεξατε και εσεις. Επισης σε υλικο HD ειδα σπασιμο στην κινηση που στην προηγουμενη TV (samsung και αυτη) δεν ειχα στα συγκεκριμενα αρχεια. Μηπως εχετε τις καλλιτερες ρυθμισεις;
Ευτυχως συννεφακια πολυ λιγα. Ελπιζω να μην πλακωσει χαμηλο βαρομετρικο;
Αληθεια για το skype πρεπει να παρεις καμερα;

Last edited:
Τελικά ΔΕΝ είναι ιδέα μου :( Η εικόνα με το 1019.2 έγινε μαύρη ...ξεπλυμένη με πορτοκαλόχρου απόχρωση, και το άσπρο έγινε άσπρη απόχρωση! Ειδικά στα κανάλια (sd) η διαφορά είναι πολύ ορατή (κάτι σαν vhs) Να την χαίρομαι ... Δεν έπαιρνα κι εγώ sony καλά να πάθω.

Απ' ότι φαίνεται εδώ, εδώ, και εδώ οι αναβαθμίσεις της samsung λύνουν ένα μικρό πρόβλημα και δημιουργούν 2 μεγαλύτερα! Σε μένα παρότι χάλασε η ποιότητα της εικόνας, το streaming απο το youtube γίνεται ...απρόσκοπτα :rifle:

Απάντηση: Re: Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απ' ότι φαίνεται εδώ, εδώ, και εδώ οι αναβαθμίσεις της samsung λύνουν ένα μικρό πρόβλημα και δημιουργούν 2 μεγαλύτερα! Σε μένα παρότι χάλασε η ποιότητα της εικόνας, το streaming απο το youtube γίνεται ...απρόσκοπτα :rifle:

Γεια σου φίλε μου.. έχω κάνει τις αναβαθμίσεις και δεν διαπίστωσα κανένα πρόβλημα

..τα link που δίνεις με μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν αναφέρονται στο μοντέλο d7000 ...το κάθε μοντέλο έχει το δικό του firmware

Και εγώ έχω την ιδία απορία γιατί με αυτά τα γυαλιά που δίνουν έχω απογοητευθεί με το 3D. Είναι τα SSG-3050GB. Δεν έχω καθόλου προοπτική. Επίσης δεν μου ενεργοποιεί σε κανένα mode οθόνης (Τυπικό, φυσικό κλπ.) το βάθος στο 3D. Επίσης στο Tach χειριστήριο πως ενεργοποιείται το πληκτρολόγιο Query για το σερφάρισα στο Ιντερνέτ.
Πάντως από τις 3 ημέρες μου εμπειρίας με την ΤV θα έλεγα σχεδόν με βεβαιότητα και μετά από αρκετές ώρες που έχω δει 3D και στις 2 TV ότι το παθητικό της LG παρότι έχει μικρότερη ανάλυση (ποιος θα το διακρίνει) είναι κατά πολύ καλλίτερο και πιο ξεκούραστο. Δεν έχει σχεδόν καθόλου Crostallk και καθόλου τρεμόπαιγμα. Επίσης δεν έχεις πρόβλημα με τα γυαλιά σβήσε άναψε μην τα ξεχάσεις ανάμενα γιατί πάει η μπαταρία κλπ.
Εκείνο όμως που με ενοχλεί ότι δεν έχει καθόλου προοπτική στη 3D. Α 46" και βλέπω από τα 2 μετρά. Όποιος μπορεί να βοηθήσει σε κάτι τον ευχαριστώ εκ το προτέρων