Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το βαθος ενεργοποιειται μονο απο δορυφορικη πηγη, καναλια της DIGEA, PC και γενικα οταν μετατρεπης 2D σε 3D.

Με το 1020 δεν παρατήρησες τίποτα άλλο προβληματικό, έτσι; Το βάθος στο 3d εξακολουθεί να σου δουλεύει;
Το βαθος ενεργοποιειται μονο απο δορυφορικη πηγη, καναλια της DIGEA, PC και γενικα οταν μετατρεπης 2D σε 3D.

Δεν μου απαντάς.

Προβληματικο θα ελεγα οτι ειναι οτι οταν βλεπεις μεσω του all Sharre ταινια δεν σε αφηνει να πας γρηγορα εμπρος πισω.
Στα συν οταν κανεις μετατροπη 2D σε 3D σε πηγη 1080p και με βαθος 9 ειναι αρκετα καλο πολυ καλλιτερο απο αλλες TV που εχω δει. Εφ´ αμιλο θα ελεγα της SONY KDL HX920
Οπωσδηποτε παντως ειναι πιο κουραστικο απο το παθητικο 3D
Εκεινο ομως που με εχει κανει και την εχω αγαπησει πιο πολυ ειναι ο Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ scaler ο player της. Εκτοξευει κυριολεκτικα ολα τα αρχεια και κυριως τα 720p MKV και τα TS
Απο clouding οταν ειναι ο Ο.Φ στο 10-12 λιγο στην κατω αριστερη μερια. Πρεπει να το ξερεις το προβλημα και να μεινει στατικη η εικονα για να το παρατηρισεις.
Νομιζω στα 1496 Euro που την πηρα μαζυ με τα δωρα ειναι πολυ καλη αγορα.
Ενα κακο που εχω δει ειναι οτι δεν απενεργοποιει τον σκληρο δισκο οταν δεν βλεπεις κατι απο αυτον και εισαι αναγκασμενος να βγαζεις την τριφοδοσια. Ενα αλλο επισης που με ενοχλει ειναι οτι στην δομη του δισκου δεν μπορει κατω απο 4 επιπεδα δηλαδη εγω εχω: Τραγουδια MP3-Ελληνες καλλιτεχνες απο Π-Πλουταρχος-Η δυναμη του ερωτα 2011-τραγουδια φτανει μεχρι τον τιτλο του δισκου
Αυτα προς το παρον.

Προβληματικο θα ελεγα οτι ειναι οτι οταν βλεπεις μεσω του all Sharre ταινια δεν σε αφηνει να πας γρηγορα εμπρος πισω.

Εδώ είσαι λάθος... Αν πατήσεις enter στον player,θα δεις ότι έχει και άλλες επιλογές! μια από αυτές είναι "αναζήτηση χρόνου" και από εκεί το πας κατευθείαν όπου θέλεις :) έχει και άλλες επιλογές! ψάξετες λίγο ;)

Εχεις συγκεκριμενες χρονικες επιλογες δεν μπορεις να το προχωρησεις πιο γρηγορα μπροστα η πισω.

καλημερα παιδια μια ερωτηση σχετικα με pvr

1.μπορω να γραφω και να βλεπω αλλο καναλι ας ειναι απο το ιδιο μπουκετο.(τετραδες digea)
2.μπορω να προγραμματισω και να σβησω τη tv?

συγνωμη αλλα δεν βρηκα κατι δεν εχω και χρονο να ψαξω ποιο πολυ.

Για το δευτερο ναι το εχω δοκιμασει. Την πρωτη ερωτηση δεν την δοκιμασα γιατι δεν ξερω ποιες ειναι οι τετραδες των καναλιων

Εχεις συγκεκριμενες χρονικες επιλογες δεν μπορεις να το προχωρησεις πιο γρηγορα μπροστα η πισω.
Όχι ρε συ...Εμένα στην D8000 μου βγάζει μια μπάρα με όλο τον χρόνο τις ταινίας και από εκεί το πάω κατευθείαν όσο μπρωστά θέλω εγω!!! π.χ. το πάω αμέσως στο 20:32 λεπτά!

Ανεβάζω μερικές φωτογραφίες που τράβηξα με το κινητό και απευθύνομαι στους εμπειρότερους του forum για να μου πουν την γνώμη τους. Εάν χρειαστεί να τραβήξω καθαρότερες ή απο αυτές μπορεί κανείς να συμπεράνει κάτι. Το θέμα που παρατηρώ εγώ είναι ότι στην κάτω δεξιά γωνία ο φωτισμός είναι πιο έντονος και πηγαίνει το μάτι κατευθείαν εκεί, ιδίως εάν που όταν η ταινία έχει σκοτεινές σκηνές εκεί. Αυτό που βλέπετε εσείς είναι στα πλαίσια του φυσολογικού ;

Οταν βλεπω μεσα απο το all Share. Oταν βλεπω μεσω player απο τον σκληρο δισκο μου δινει κανονικα επιλογη χρονου μπρος πισω

Kατι το πολυ ευχαριστω. Εαν εχετε συνδεσει την TV με τον ενισχυτη με οπτικη ινα και εχετε δωσει στην TV εξωτερικα ηχεια και DTS τοτε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ οταν θελετε να ακουσετε απο τα ηχεια της TV να ξανακανετε την ιδια διαδικασια απο το μενου. Εχει κρατηση και τις δυο συνδεσεις ηχου και με εξωτερικα ηχεια και με ενισχυτη

Καλησπέρα παιδιά. Αγόρασα και γω την 7000 40αρα από το mediamarkt σήμερα στα 1099 ευρώ με τα έξτρα γυαλιά και το χειριστήριο.

Αντιμετωπίζω όμως ένα πρόβλημα. Στο κάτι μέρος της οθόνης εκεί που ενώνεται η οθόνη με το πλαίσιο φαίνονται σημεία που λάμπει άσπρο φως. Είναι παράξενο κάτι σαν να να μην είναι κολλημένο καλά το πλαίσιο στο γυαλί και να διαρρέει το φως. Πρόβλημα στην εικόνα δεν υπάρχει όλα φαίνονται καλά αλλά μοιάζει σαν να είναι πρόβλημα.

Πηγ σε ένα κατάστημα της περιοχής μου και κοίταξα άλλες που είχαν demo και δεν είδα να έχουν το ίδιο.

Φωτογραφίες δεν μπορώ να βγάλω γιατί την ξανά έβαλα στο κουτί να τη γυρίσω αύριο. Απλά αναρωτιέμαι αν κανείς έχει το ίδιο φαινόμενο και να πάρω και καμία ιδέα σε περίπτωση που μου πουν αύριο ότι είναι φυσιολογικο και δεν την αλλάζουν.

Λογικά δικαίουμαι αλλαγή αφού δεν την έχω ούτε 8 ώρες τη τηλεόραση και όχι επισκευή;

Επίσης παρατήρησα ότι σε πολλά σημεία στο πάνελ όταν δεν έχει εικόνα πχ όταν κάνει loading το smart tv μωβ αποχρώσεις σαν να απορρέει φως. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι το φαίνονται bleeding clouding αλλα πόσο είναι στα λογικά πλαίσια;

Ευχαριστώ πολύ.

καλη χρονια σε ολους

εχω αλλες 2 ερωτησεις

1.μπορω να βαλω να γραψω σε pvr με ωρα ας πουμε 14¨00 μεχρι και 16¨00?η μονο εκπομπη και live?
2.χτες το βραδη στις 04¨00 αναψε η tv μονη της.οπως και προ 5 λεπτων....τι παιζει???μηπως λογω της ημερας :P η κατι αλλο???

καλη χρονια σε ολους

εχω αλλες 2 ερωτησεις

1.μπορω να βαλω να γραψω σε pvr με ωρα ας πουμε 14¨00 μεχρι και 16¨00?η μονο εκπομπη και live?
2.χτες το βραδη στις 04¨00 αναψε η tv μονη της.οπως και προ 5 λεπτων....τι παιζει???μηπως λογω της ημερας :P η κατι αλλο???

με τα πολλα το βρηκα το 1 αλλα εχω το εξες προβλημα (εκτος και αν ειναι ετσι) οταν βλεπω απο το δισκο δεν παει ff or rw αλλα παει πατοντας συνεχεια το κουμπι.καποιες φωρες δουλεψε βεβαια.
ειναι ετσι?

με τα πολλα το βρηκα το 1 αλλα εχω το εξες προβλημα (εκτος και αν ειναι ετσι) οταν βλεπω απο το δισκο δεν παει ff or rw αλλα παει πατοντας συνεχεια το κουμπι.καποιες φωρες δουλεψε βεβαια.
ειναι ετσι?
Το 2. είναι κόλπο τις δεή :p ελέγχη μέσο του ρεύματος την τηλεόραση LOL!!!! ίσως έχεις βάλει αυτόματη εγραφή εκείνες τις ώρες και γι αυτό άνοιξε από μόνη τις! δες τις ρυθμήσεις, καπου θα λέει ότι καταχώρησες κάποιες ώρες για να ανοίγη!

και ομως δεν ειναι αυτο και αυτο ειναι το κακο...
Μήπως έχεις συνδέση κάποιο dvd,παιχνιδομηχανή ή κάτι άλλο και το ανοίγης καταλάθος με αποτέλεσμα να ανοίγη και η τηλεόραση αυτόματα :/