Samsung UE D7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το βάθος στο 3D ρυθμίζεται, κι όταν πάω σπίτι θα σου πώ ακριβώς πώς. Επίσης τα γυαλιά που συνόδευαν την δική μου, δεν ξέρω αν είναι αυτά που έχεις και σύ, είναι ελαφριά αρκετά ξεκούραστα και εάν τα αφήσεις σβήνουν μόνα τους. Επίσης έχω παρατηρήσει ότι σβήνουν μόνα τους και εάν δεν κυττάζεις προς την τηλεόραση, ή αλλάξεις το περιεχόμενο απο 3d σε 2δ.

Με την προυπόθεση ότι έχεις είτε 3d κανάλι είτε 3d περιεχόμενο απο Hdmi είσοδο:
Menu -> Picture -> 3D -> 3D optimization :1, Στη συνέχεια 3D Effect -> Manual -> Depth: τιμή απο 1 έως 10

Εχει δοκιμασει κανεις το SamyGO.tv για να κανει το PVR προσβασιμο απο παντου;

Μέσα στο All Share εχω τοποθετηση σε μορφη MKV ενα εργο και μαζυ και τους υποτιτλους σε μορφη SUB και το INDEX αρχειο ολα με ακριβως το ιδιο ονομα. Δυστυχως υποτιτλοι γιοκ...
Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να τους δουμε γιατι υπαρχουν αρκετα εργα στο Internet

Μέσα στο All Share εχω τοποθετηση σε μορφη MKV ενα εργο και μαζυ και τους υποτιτλους σε μορφη SUB και το INDEX αρχειο ολα με ακριβως το ιδιο ονομα. Δυστυχως υποτιτλοι γιοκ...
Μηπως ξερει καποιος πως μπορουμε να τους δουμε γιατι υπαρχουν αρκετα εργα στο Internet

Δοκίμασες να μετατρέψεις τους sub σε srt;
Ενημερωτικά σου λέω ότι η ρύθμιση του βάθους στο 3d μου τελείωσε! Μετά απο δοκιμές χθές το απόγευμα στη συνέχεια έμεινε η επιλογή Depth στο αχνό γκρί ...
Να δώ τι άλλο θα ακολουθήσει :(

a! δοκίμασες μήπως το samygo;

Last edited:
Ακριβως και εγω γι αυτο σε ρωτησα. Το βαθος δεν μου το δινει πουθενα διαθεσιμο.
Οσο για τους υποτιτλους τους SUB να τους κανω SRT;
Το αναποδο νομιζω οτι γινονταν. Με ποιο προγραμμα μετατρεπεις τους SUB σε SRT; Θα παιζουν απο το all Share;

Χρόνια Πολλά σε όλους !

Ακριβως και εγω γι αυτο σε ρωτησα. Το βαθος δεν μου το δινει πουθενα διαθεσιμο.
Σε μένα το βάθος ήταν διαθέσιμο & το χρησιμοποιούσα έτσι όπως σου είπα εδώ , μέχρι προχθές το βράδυ. Απο προχθές το βράδυ αρνείται πεισματικά, και είναι αχνό γκρί, κολλημένο στο 10 στην τελευταία ρύθμιση που είχα κάνει. Ίσως να είναι απο τις ιδιοτροπίες του νέου firmware, ή εξαιτίας του γεγονότος ότι το νέο firmware πέφτει πάνω στο παλιό & δεν υπάρχει factory reset. Εσύ είσαι με το 1016 ή έχεις περάσει το 1019;

Οσο για τους υποτιτλους τους SUB να τους κανω SRT;
Το αναποδο νομιζω οτι γινονταν. Με ποιο προγραμμα μετατρεπεις τους SUB σε SRT; Θα παιζουν απο το all Share;

Το allshare δεν το έχω βάλει. Ταινίες βλέπω είτε με τον media player της τηλεόρασης (εξωτερικός δίσκος 500gb usb 3.0) είτε με καλώδιο HDMI απευθείας απο τον υπολογιστή. Στην περίπτωση του εξωτερικού δίσκου, οι μόνοι υπότιτλοι που παίζουν κανονικά είναι οι srt. Εάν δεν βρείς λοιπόν έτοιμους srt μετατρέπεις με κάποιο απο τα πολλά προγράμματα μετατροπής υποτίτλων (π.χ. SubTitle Converter, ή Subtitle Processor ή Subtitle Workshop )
Βέβαια η πιο γρήγορη διαδικασία είναι να "αναζητήσεις" τους υπότιτλους που σου λείπουν με την ακριβή ονομασία του αρχείου βίντεο που έχεις ...

Τελικα 3D MKV παιζει με sub η SRT υποτιτλους;
Παίζει με με srt, και μάλιστα τo καλό είναι ότι παίζουν κανονικά με τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης, ενώ ταλαιπωρήθηκα αρκετά με το ίδιο αρχείο και τον NVIDIA 3D Vision Video Player στον υπολογιστή, όπου τελικά χρησιμοποίησα τον Media Player Classic HomeCinema και ρύθμισα με άνεση τους υπότιτλους. Άρα εξωτερικός δίσκος και srt.

Last edited:
Εχω και εγω το 1019 και οντως το βαθος παπαλα...
Επισης οπως ξερεις και ο συγχρονισμος ηχου στο PVR. Ελπιζω να εχουν ενημερωθει και να τα φτιαξουν αρκει να μην χαλασουν κατι αλλο.
Εχω τρελαθει να κατεβαζω 3D ταινιες απο το Ιντερνετ.
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Σου ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Εχω και εγω το 1019 και οντως το βαθος παπαλα...
Επισης οπως ξερεις και ο συγχρονισμος ηχου στο PVR. Ελπιζω να εχουν ενημερωθει και να τα φτιαξουν αρκει να μην χαλασουν κατι αλλο.
Εχω τρελαθει να κατεβαζω 3D ταινιες απο το Ιντερνετ.
Σε ευχαριστω για τις απαντησεις. Σου ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
χρονια πολλα σε ολους με υγεια!!!πως παιζεις τις ταινιες 3δ?απο φλασακι γινεται να παιξεις 3δ?υποτιτλους παιζει?τι μεγεθος εχει μια 3δ ταινια?μπορεις να μου πεις απο ποια σελιδα κατεβαζεις 3δ?

Azilmas παιζοντας με τις ρυθμισεις βλεποντας NOVA HD και βαζοντας την εικονα Φυσικη πηγαινοντας στο 3D μου ειχε ενεργοποιηση το βαθος. Αρα δεν φταιει το F/W

Χαίρετε σε όλους!! Χρόνια πολλά!!

Κάτοχος και εγώ μιας ue46d7000 εδώ και 4 ημέρες, ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με κάτι που έχω παρατηρήσει, μήπως το έχει δει και κάποιος άλλος.

Δεν μπορώ να δω δορυφορικά κανάλια. Ενώ σε εξωτερικό δορυφορικό δέκτη βλέπω κανονικά, μόλις συνδέσω την κεραία στην TV δεν πιάνει κανένα δορυφορικό κανάλι.

Μήπως κάποιος που βλέπει δορυφορικά μπορεί να μου πει τις ρυθμίσεις του δορυφόρου στην TV.

Έχει δει κανείς κάτι παρόμοιο;

Ευχαριστώ πολύ........

Ενώ είσαι στην λίστα με τα κανάλια πατάς το κόκκινο και επιλέγεις satellite. Θα ξεκινήσεις ένας οδηγός όπου γίνεται ανίχνευση στα δορυφορικά κανάλια. Εάν δεν σου βρεί τίποτα, θα μπείς στο menu -> channel -> tuning klp. klp Προσπάθησε και αυτόματα και χειροκίνητα, θα τα βρείς, δεν μπορώ να σου γράψω τώρα γιατί δεν είμαι μπροστά στην τβ. Για να προσπελάσεις τις ρυθμίσεις για δορυφόρους, lnb κλπ. που ζητάει κωδικό, θα βάλεις το 0000.

Εχει κανει κανεις τιποτα με το PVR που δεν συγχρονιζει τον ηχο;
Επισης στο Tach κοντρολ που δινει που ειναι σαν κινητο πως βγαινει το πληκτρολογιο οταν σερφαρεις στο Ιντερνετ;

ΜΠΡΑΒΟ SAMSUNG

Mε την νεα αναβαθμιση δουλευει τελεια το PVR. Ελπιζω να μην εχουν χαλάσει τιποτα αλλο

Η νέα αναβάθμιση 1019.2 σε τι διαφέρει από την 1019 ?
Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά?

Ευχαριστώ.