Με το 1020 δεν παρατήρησες τίποτα άλλο προβληματικό, έτσι; Το βάθος στο 3d εξακολουθεί να σου δουλεύει;
Το βαθος ενεργοποιειται μονο απο δορυφορικη πηγη, καναλια της DIGEA, PC και γενικα οταν μετατρεπης 2D σε 3D.
Προβληματικο θα ελεγα οτι ειναι οτι οταν βλεπεις μεσω του all Sharre ταινια δεν σε αφηνει να πας γρηγορα εμπρος πισω.
Όχι ρε συ...Εμένα στην D8000 μου βγάζει μια μπάρα με όλο τον χρόνο τις ταινίας και από εκεί το πάω κατευθείαν όσο μπρωστά θέλω εγω!!! π.χ. το πάω αμέσως στο 20:32 λεπτά!Εχεις συγκεκριμενες χρονικες επιλογες δεν μπορεις να το προχωρησεις πιο γρηγορα μπροστα η πισω.
καλη χρονια σε ολους
εχω αλλες 2 ερωτησεις
1.μπορω να βαλω να γραψω σε pvr με ωρα ας πουμε 14¨00 μεχρι και 16¨00?η μονο εκπομπη και live?
2.χτες το βραδη στις 04¨00 αναψε η tv μονη της.οπως και προ 5 λεπτων....τι παιζει???μηπως λογω της ημεραςη κατι αλλο???
Το 2. είναι κόλπο τις δεήμε τα πολλα το βρηκα το 1 αλλα εχω το εξες προβλημα (εκτος και αν ειναι ετσι) οταν βλεπω απο το δισκο δεν παει ff or rw αλλα παει πατοντας συνεχεια το κουμπι.καποιες φωρες δουλεψε βεβαια.
ειναι ετσι?
Μήπως έχεις συνδέση κάποιο dvd,παιχνιδομηχανή ή κάτι άλλο και το ανοίγης καταλάθος με αποτέλεσμα να ανοίγη και η τηλεόραση αυτόματα :/και ομως δεν ειναι αυτο και αυτο ειναι το κακο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.