Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……......55d8000…....05-04-2011….(O.K)
2.jarule……….......46d8000…....06-04-2011….(O.K)
3.vagg[h]ellas.....55d8000......15-04-2011...(O.K)
4.Andreas2000....?.............?...................(O.K)
5.darapis...........46d8000......17-04-2011(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056058605&postcount=143

Το Σάββατο 16/4 την πήρα και είναι η 40D8000

Εγώ την πήρα σήμερα και έχει δυο στάμπες(clouding) στα δεξιά το οποιο δεν υποφέρετε.την πήρα από πλαίσιο αλίμου ξέρει κανεις εάν βγάλω άκρη αν πάρω στο service στο τηλέφωνο που δίνει στο site της samsung?

To πλαίσιο έχει πολιτική 7 ημερολογιακές ημέρες επιστροφή, οπότε κανόνισε μαζί τους πρώτα.

Πάντως ρε παιδιά τι να πω εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος από τη πλάγια θέαση σε 2D, ίσως η καλύτερη που έχω δει σε μαγαζιά που τις βλέπω δίπλα δίπλα. Ακόμα και στο 3D μέχρι 25-30 μοίρες μπορείς και βλέπεις σχετικά ικανοποιητικά. Δε ξέρω μπορεί να μην έχω πολύ μεγάλες απαιτήσεις αλλά τη θεωρώ καταπληκτική σα σύνολο όχι μόνο σαν εικόνα. Ακόμα και η εφαρμογή για το iphone είναι καταπληκτική και έχω σχεδόν το 90% του πληκτρολογίου στο κινητό μου. Τη συνιστώ οπωσδήποτε σε όσους έχουν iphone !!!

Αν επρεπε να εκφράσω κάποιο πρόβλημα θα έλεγα ότι η οθόνη είναι πολύ γυαλιστερή και δημιουργεί αντανακλάσεις, η βάση η χιαστή μου τη δίνει και έχω παραγγείλει τη τετράγωνη inox από 630 και επίσης με έχει παιδέψει πολύ η δυσκολία να βάλω μικτά ψηφιακά και αναλογικά κανάλια μαζί (με τα νούμερα γίνεται αλλά όταν πάς με το Ρ+ Ρ- τότε παίζει μόνο αναλογικά ή ψηφιακά )

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Να σε ρωτήσω κάτι; Υπάρχει περίπτωση να την ακούμπησες σε οριζόντια θέση για να βάλεις ας πούμε την βάση; Σε ρωτάω γιατί αυτά τα πάνελ επειδή είναι μεγάλα σε μέγεθος, είναι γενικά και ευαίσθητα στις οριζόντιες μετακινήσεις.

όχι το θέμα είναι ότι την έβαλα στον τοίχο και άντε πάλι ξεκρέμασε την και βάλε την στο κουτί και και και.θα τους παρω αύριο για αντικατάσταση.Και ελπίζω να μην έχω το ίδιο θέμα και με την νέα.

Πάρε πρώτα σε άσχετο (μη πεις ότι σας φέρνω πίσω για αντικατάσταση) και ρώτα αν υπάρχει το μοντέλο σου stock στο συγκεκριμένο μαγαζί. Κάνε και μια κράτηση μη την δώσουν πουθενά αλλού :)

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000
------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……......55d8000…....05-04-2011….(O.K)
2.jarule……….......46d8000…....06-04-2011….(O.K)
3.vagg[h]ellas.....55d8000......15-04-2011...(O.K)
4.Andreas2000....40d8000......16-04-2011...(O.K)
5.darapis...........46d8000.......17-04-2011...(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης) http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=143

Samsung UN55D8000 Review:

Samsung-UN55D8000-front.580.jpg

Final Thoughts

The Samsung UN55D8000 has a lot going for it, Internet applications, thin bezels, excellent signal processing, accurate color, and good 3D performance. However we find the poor uniformity a deal breaker for readers seeking the highest quality HDTV. Taken as a whole we award the Samsung UN55D8000

http://hdguru.com/samsung-un55d8000-led-lcd-hdtv-first-review/4547/

Πρόκειται για το Αμερικάνικο μοντέλο.

Τιμές Skroutz:
http://www.skroutz.gr/s/330396/Samsung-UE55D8000-55.html?keyphrase=55d8000

Eιχαν off το micro dimming γιατι δεν τους αρεσε απ'οτι λεει το post απο κατω

Με τις αλλες τηλεορασεις της αγορας ειτε edge LED ειτε πλασμα.

Ποια ειναι καλυτερη με λιγοτερα λεφτα?
Δεν μιλαω να μου πεταξεις δυο νουμερα ansi και να μου πεις αυτη, μιλαω στο συνολο.

Θα σου πω ποια ειναι ιδια με λιγοτερα λεφτα και αυτη ειναι η C7000.

Aπο εκει και περα το "καλυτερο" ειναι σχετικο (και παμε για off topic).

Μην ξεχνατε να προσθετετε πως μια τηλεοραση θα μεινει για πολυ καιρο μπροστα στις εξελιξεις. Ειναι η C750 της Samsung και ξεπερναει κατα πολυ την C7000 που αναφερεις ως ομοια σε θεαση με την D8000, Yperion. Το εχουν αναφερει πολλοι τεχνικοι και "ειδικοι" και πολλα ξενα site που διενεργουν επισημα reviews. Μηπως τελικα η C750 ειναι η καλυτερη τηλεοραση που "τρεχει"?
Προσωπικη μου αποψη για την D8000 ειναι πως ειναι το πιο "δυνατο" χαρτι της Σαμυ και περα απο αυτο, ειναι τελεια σε θεαση.

Όλα κομπλέ με την d8000 μου την άλλαξαν και η καινούρια δεν έχει καθόλου clouding.πολύ τυχερός.

Απάντηση: Re: Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όλα κομπλέ με την d8000 μου την άλλαξαν και η καινούρια δεν έχει καθόλου clouding.πολύ τυχερός.

Τουλάχιστον δεν ταλαιπωρήθηκες!
Καλές θεάσεις σου εύχομαι φίλε μου. :ernaehrung004:

Aπο ποτε η ccfl ατεβαινουν τοσο χαμηλα στα σκοτεινα πλανα και η d8000 εχει ομοια εικονα με την c750;

Tί σχέση έχει ο οπίσθιος φωτισμός με την εγγενή αντίθεση του πάνελ;

Ενεργοποιημένα global dimming δεν συνάδουν με ποιοτική θέαση...

Μπράβο τουλάχιστον δε πήγε χαμένη η ταλαιπωρία ξεκρέμασε συσκεύασε ξανακρέμασε και το άγχος. :ernaehrung004:

Και εγω περιμενω πρωτα ο θεος να μου ερθει την παρασκευη η τηλεοραση.
Απο την σειρα d7000!!!παω και εγω στην 8000!!!.:D
Ελπιζω να μην εχω ξανα προβληματα γιατι δεν θα το αντεξω!!!.
Και κατι ακομα τελικα η διαφορες που εχουν αυτες οι 2 τηλεορασεις!!! ειναι μονο στο design?η εχουν διαφορες και σε τεχνικα χαρακτηριστικα?ευχαριστω.

Τίποτα εγώ τους έβαλα και την έβγαλαν από το κουτί και την δοκίμασα με ένα usb stik που είχα μαζί μου με κάποια patterns.Στην αρχή μου πουλάγανε πνεύμα αλλα μόλις τους λέω ok κανένα πρόβλημα δεν θέλω καμια τηλεόραση δώστε μου πίσω τα λεφτά μου αλλάξανε γνώμη.τελικά έτρεξα το στικακι μου και την πέρασα κάποια test και όλα ok.η τηλεόραση είναι συναρπαστικη.να αναφέρω ότι οι προηγούμενες μου τηλεοράσεις ήταν.Sony HX80046 και panasonic ΩΤ20.η σαμσθνγ καλυτερη και απο τις δυο..