spartan27gr
AVClub Enthusiast
- 17 January 2009
- 1,049
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.:a0210:Θα βρείς μέσα και μια μαύρη εικόνα με την οποια θα δοκιμάσεις την τηλεόραση που θα πας να πάρεις για clouding.
εγώ είχα βάλει μέσα στο στικακι και το dark night επειδή έχει αρκετές σκοτεινές σκηνές.
http://www.filesonic.com/file/804021891/patterns.rar
Φιλε JL για να καταλαβω μια ccfl εγω ξερω οτι χανει τον ελεγχο χαμηλα και δεν εχει τον ιδιο ελεγχο στην διαχειρηση της κλιμακας του γκρι οπως οι tv που εχουν local dimming και εχουν και μεγαη αντιθεση.
Να κανω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας και εσυ και ο φιλος που την πηρε απο το Πλαισιο.
Γιατι να αγορασεις κατι 2900 οταν μπορεις να το αγορασεις 2400 για την 55αρα ή 2100 αντι για 1750 για την 46αρα?
Να κανω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας και εσυ και ο φιλος που την πηρε απο το Πλαισιο.
Γιατι να αγορασεις κατι 2900 οταν μπορεις να το αγορασεις 2400 για την 55αρα ή 2100 αντι για 1750 για την 46αρα?
Yperion μιλαω για την d8000 που μερικοι την συγκρινουν με την c750.Αντιθεση στη σκακιερα δεν θα δειξει οι d8000.Mν τρελαθουμε.Οι ccfl ειναι ιδιες με τισ edge led
Α ειπα κι εγω :smash:Σωστος.....Τις πηραμε απο Πλαισιο αλλα οχι οσο τις εχει:listen: :afro::afro::five:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.