Samsung UE D8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φιλε αυτα τα patterns που ειχες στο usb stick σου!!! που μπορουμε να τα βρουμε?ευχαριστω.

ΛΙΣΤΑ ΚΑΤΟΧΩΝ D8000
------------------------------
ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2011

1.fedon22……......55d8000…....05-04-2011….(O.K)
2.jarule……….......46d8000…....06-04-2011….(O.K)
3.vagg[h]ellas.....55d8000......15-04-2011...(O.K)
4.Andreas2000....40d8000......16-04-2011...(O.K)
5.darapis...........46d8000.......17-04-2011...(πρόβλημα με teletext, εν αναμονή ενημέρωσης) http://www.avclub.gr/forum/showpost....&postcount=143
6.greekzero............?............19-04-2011...(πρόβλημα με έντονο clouding αντικατάσταση με καινούρια) http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056062236&postcount=193 (O.K)
7.spartan27gr......46d8000......20-04-2011....(O.K) Λόγο αντικατάστασης D7000 http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=1056062346&postcount=51

Τελικα με το teletext δεν εχει διορθωθει η κατασταση.Παραμενει ως εχει με ακαταλαβιστκα fonts.Μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω εργοστασιακη επαναφορα στην TV? Εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους:bigcry:.
Κατα τα άλλα απο clouding δεν εχω παραπονο.Να αναφερω το εξης,οτι την πηρε και ενας φιλος απο το Plaisio αλιμου και την δοκιμασαμε και δυστυχως στην δικια του εχει καποια σημεια που ειναι λιγο εντονα κανοντας το test με το black jpeg αρχειο σε εντελως σκοτεινο χωρο.Σαν τηλεοραση θεωρω οτι ειναι πληρης.:award:
Α και κατι αλλο,εχω δοκιμασει 3 διαφορετικα sticks για να γραψω pvr και ειναι αδυνατον.Λογικα θελει σκληρο δισκο με σεβαστο μεγεθος gbytes για να γραψει.
Για οσους εχουν ρωτησει για το εαν σβηνει το logo,το επιβεβαιωνω και εγω οτι μπορεις να το απενεργοποιησεις απο το menu.

Να κανω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας και εσυ και ο φιλος που την πηρε απο το Πλαισιο.
Γιατι να αγορασεις κατι 2900 οταν μπορεις να το αγορασεις 2400 για την 55αρα ή 2100 αντι για 1750 για την 46αρα?

Θα βρείς μέσα και μια μαύρη εικόνα με την οποια θα δοκιμάσεις την τηλεόραση που θα πας να πάρεις για clouding.
εγώ είχα βάλει μέσα στο στικακι και το dark night επειδή έχει αρκετές σκοτεινές σκηνές.
http://www.filesonic.com/file/804021891/patterns.rar
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου.:a0210:

Φιλε JL για να καταλαβω μια ccfl εγω ξερω οτι χανει τον ελεγχο χαμηλα και δεν εχει τον ιδιο ελεγχο στην διαχειρηση της κλιμακας του γκρι οπως οι tv που εχουν local dimming και εχουν και μεγαη αντιθεση.

Φιλε JL για να καταλαβω μια ccfl εγω ξερω οτι χανει τον ελεγχο χαμηλα και δεν εχει τον ιδιο ελεγχο στην διαχειρηση της κλιμακας του γκρι οπως οι tv που εχουν local dimming και εχουν και μεγαη αντιθεση.

Οταν λες "μεγαλη αντιθεση" τι εννοεις?

Η αντιθεση μπορει να μετρηθει με διαφορους τροπους , συνηθως βλεπουμε μετρηση αντιθεσεων on/off και ANSI.

Επισης οι τηλεορασεις edge LED δεν εχουν local dimming , η για να το πουμε αλλιως οι περιοχες ειναι ουσιαστικα "λωριδες" και δεν ξεπερνουσαν τις 16 στην προηγουμενη γενια (C8000). Δεν εχω δει νουμερο ποσες ειναι τωρα στην D8000. Φανταζομαι καπου εκει.

Παρεπιπτοντως αλλο ενα τεστ της D8000...

After calibration:
By the time I was done with the calibration, the sun had risen and the room lighting was like that of a typical living room during the day.
What struck me most was the awesome, jet-black blacks; the UN46D8000's screen filter is simply amazing. The shadow detail was perfect; dark objects were neutral toned and seemed perfectly balanced. I saw more pop than on the nearby plasmas, because of ABL on the plasmas and the UN46D8000's superior screen filter. The picture was outstanding overall, though colors lacked the warmth and vibrancy of the D8000 plasma and even the LG plasma. The presentation leaned more toward a magazine photograph than the oil painting presentation of the two plasmas. On axis, the UN46D8000's image was polite and cool, but colors lacked a bit of life. Moving off axis drained even more life from the colors. Reflections were fairly visible, but not as objectionable because the screen remained so dark. The picture was very sharp, crisp, and grain-free. In these lighting conditions, I could not see the black bar fluctuation.
Overall, the UN46D8000's image lacked a little feeling and emotional connection; but nonetheless, it produced an excellent, high contrast, and detailed image. It is undoubtedly one of the best LED LCDs available, especially for brighter environments.

https://clevelandplasma.com/store/2011_television_reviews/samsung_unxxd8000

Eιναι το Αμερικανικο μοντελο που εχει Micro Dimming plus οποτε υπαρχουν διαφορες με τα δικα μας.

Last edited:
Να κανω μια ερωτηση και αν θες μου απαντας και εσυ και ο φιλος που την πηρε απο το Πλαισιο.
Γιατι να αγορασεις κατι 2900 οταν μπορεις να το αγορασεις 2400 για την 55αρα ή 2100 αντι για 1750 για την 46αρα?

Εγώ είχα 1600 πιστωτικό από παλιά και έπρεπε να πάρω κάτι.Οποτε βρήκα την ευκαιρία και πήρα την d8000.

Yperion μιλαω για την d8000 που μερικοι την συγκρινουν με την c750.Αντιθεση στη σκακιερα δεν θα δειξει οι d8000.Mν τρελαθουμε.Οι ccfl ειναι ιδιες με τισ edge led

Σωστος.....Τις πηραμε απο Πλαισιο αλλα οχι οσο τις εχει:listen: :afro::afro::five:

Yperion μιλαω για την d8000 που μερικοι την συγκρινουν με την c750.Αντιθεση στη σκακιερα δεν θα δειξει οι d8000.Mν τρελαθουμε.Οι ccfl ειναι ιδιες με τισ edge led

Η C750 συμφωνα με τις μετρησεις του FullHD ειχε καλυτερη αντιθεση ANSI απο την C7000.

Για την C8000 δεν ειχαμε μετρηση ANSI. Στα καταστηματα παντως η C750 εδειχνε το ιδιο καλα με την C8000.

Guys να χαιρετήσω κ εγω με τη σειρά μου.Θα ηθελα τα φώτα σας :

Eίμαι κάτοχος της C750 40 " (απόλυτα ευχαριστημένος) αλλα λόγω του ότι θα μεταφερθεί σε άλλο δωμάτιο θα ήθελα να προχωρήσω σε αγορά μιας 46ρας (δεν με παίρνει μεγαλύτερη ο χώρος μου).

Ηθελα να ρωτήσω λοιπον τους κατόχους σχετικά με το 3D , εμφανίζει αρκετό crosstalk ?Το χρησιμοποιώ κυρίως σε videogames(στην 750 ηταν αρκετά εμφανές)
.
Επίσης ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το χειριστήριο.Εχει qwerty πληκτρολόγιο οπως είδα σε ενα review η όχι?τελος, η διαφορά μεταξύ D7000 κ D8000 στην Ελλάδα έχει να κάνει μόνο με το design σωστα?

Ευχαριστώ!

Μονάχα το φωτιζόμενο logo είναι στα + της 8000...εκτός και εάν υπάρχει κάτι που μπορεί να το δούμε μετά τις αναβαθμίσεις.

Τι θα πεί ρε παιδιά τις πήραμε απο ΠΛΑΙΣΙΟ αλλά όχι όσο τις έχει¨Face control κάνουνε ; Εγώ προσωπικά ότι παζάρι και να τους έχω κάνει δεν έχει κάτσει, τόσο που με έχουν εκνευρίσει αφάνταστα . Μάλλον θα πρέπει να την πέσω σε καμιά πωλήτρια την επομενη φορά. Καλό είναι όταν ποσταρουν οι αγοραστες να λένε και πόσο για να ξέρουμε και εμείς τι παζαρι παίζει.

Εαν εχεις γνωστο να δουλευει σε καταστημα οπως ειναι το πλαισιο μπορει να κοψει την tv στο ονομα του και να την παρεισ τιμη αγορας που την εχουν ειναι η λεγομενη τιμη υπαλληλου

Παιδια η Τηλεοραση οταν την εφερε το πλαισιο την ειχε Ε2099.
Ρωταω καλυτερη τιμη???...... δεν μπορουμε να κανουμε μου λενε.
Παω σε αλλο Πλαισιο 2000ε(Αλιμου).:ernaehrung004:

Οκ λεω.Μιας και ειμαι πελατης του Πλαισιου πολλα χρονια αλλα τους κανω τζιρους το χρονο 70000e Ειπα να βαλω τα μεγαλα μεσα να με περιποιηθουν σαν platinum πελατης τους που ειμαι.Και ετσι και εγινε για αυτο και αγορασα παρα πολυ φτηνα την τηλεοραση.

Το θεμα ειναι τι θα κανω με το κ@λ@ TELETEXT.
Κανενα κρυφο menu παιζει μηπως της κανω ενα reset και στρωσει???